aradon.ro Web analyticsCondiţia pentru ca Strătilă să rămână la UTA

Reactualizat la:
Dacă se vrea promovarea, jucătorul va semna cu arădenii. Dacă se merge pe reconstrucţia lotului şi un plan de promovare pentru următorii doi-trei ani, Strătilă nu mai continuă la Arad.
Scris de Leo Sfara - Dacă se vrea promovarea, jucătorul va semna cu arădenii. Dacă se merge pe reconstrucţia lotului şi un plan de promovare pentru următorii doi-trei ani, Strătilă nu mai continuă la Arad.

Cel mai important jucător al UTA-ei în campionatul recent încheiat, Sorin Strătilă se bucură în aceste zile la mare, alături de prietenii săi. Înainte de plecarea din Arad, unde a mai stat o săptămână după încheierea campionatului, a avut o discuţie cu conducătorii clubului UTA. S-a negociat rămânerea sa la Arad, chiar dacă are oferte din Grecia. Şi, poate surprinzător, Strătilă şi-a dat acordul de a continua la Arad.

Condiţia? Promovarea…

Atât el, cât şi team-managerul Codruţ Grădinariu au avut acelaşi discurs, semn că lucrurile sunt clare. Din vacanţă, Sorin Strătilă ne-a declarat: „Rămân, cu mare plăcere. Vreau să merg cu UTA în liga I. Să se facă echipă de primă ligă, să ne batem pentru primul loc şi semnez fără să clipesc. De fapt, trebuie să ştiţi că m-am înţeles – în mare măsură – cu conducerea clubului. Ea ştie care sunt doleanţele mele, aşa că nu sunt probleme. Am oferte din Grecia, în ţară nu merg altundeva, aşa că dacă se doreşte promovarea eu voi semna primul”.
De cealaltă parte, Codruţ Grădinariu a spus: „Ne-am înţeles cu Sorin Strătilă, să zic aşa. Sunt câteva aspecte de rezolvat, căci el vrea să rămână doar dacă se atacă promovarea din primul an. Dacă facem o reconstrucţie, pentru a forma un lot cu care să atacăm promovarea în următorii doi-trei ani, jucătorul nu mai e la fel de dispus să rămână”.

Aşadar, Sorin Strătilă a pus o unică condiţie, pe care UTA o ştie. Să tragă la promovare. Poate, însă, după ce a „gustat” din plăcerile Aradului, jucătorul va semna, totuşi, un nou contract, chiar dacă locul 1 nu va fi ţinta principală.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Local

  Trafic oprit pe DN7, între Săvârșin și Birchiș în urma unui accident în care au fost implicate două camioane
  Circulația este deviată pe DJ 707 A. Accidentul rutier nu s-a soldat cu victime. 

  Local

  Dezastru la concursul pentru controlori la Nădlac
  Doar 5 din 31 de candidaţi au reuşit să treacă de proba scrisă pentru postul de controlor de trafic la Nădlac II. 1

  Local

  Se deschide, cu întârziere, ştrandul din Curtici
  CURTICI. Bugetul votat târziu, dar şi unele lucrări care au trebuit realizate pentru obţinerea autorizaţiilor necesare au făcut ca ştrandul de la Curtici să nu se deschidă în luna mai, cum se întâmpla de obicei, ci, în cel mai fericit caz, în a doua parte a lunii iunie.

  Oameni

  Indianul cu cea mai numeroasă familie din lume a decedat. Bărbatul a lăsat în urmă 38 de soţii, 89 de copii şi 36 de nepoţi
  Ziona Chana, indianul cu 38 de soţii, 89 de copii şi 36 de nepoţi, a murit duminică. Bărbatul ar ar fi suferit de diabet şi hipertensiune. 1

  Local

  „Opal”, centru de zi pentru adulţi cu dizabilităţi
  O investiţie de 680.842,54 de lei, inaugurată luni de DGASPC Arad, pe strada Mierlei din cartierul Grădişte. 1

  Local

  Membri noi în Comisia de ordine publică
  1

  Local

  A venit a doua tranșă de bani pentru plata personalului din centrele de vaccinare
  Suma de două milioane de lei acoperă, la zi, cheltuielile cu personalul și facturile aferente activității în centre. 1

  Local

  USR continuă cu Sergiu Vlad la Municipiu
  Conferința municipală de alegeri a USR Municipiul Arad s-a desfășurat sâmbătă, iar Sergiu Vlad continuă în fruntea organizației. 1

  Local

  PUZ respins în şedinţa CLM
  Documentaţia viza amenajarea unui ansamblu de locuinţe colective pe strada Cetăţii. 4

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.