Cum, cand si unde se solicita urna mobila ?

De Simion Todoca
1Comentariu
Cum, cand si unde se solicita urna mobila ?
ARAD. Revenim cu precizări privind solicitarea urnei mobile de către persoanele internate în spital. Repetăm, solicitarea se poate face doar sîmbătă, între orele 18,00-20,00, la secţiile de votare la care sunt arondate spitalele sau, dacă nu sunt arondate, la cele din proximitate.

Pacienţii se adresează conducerii spitalului, care face solicitarea la secţia de votare, pe baza tabelului, dar aceasta este valabilă şi dacă este făcută de către pacient, prin membri de familie sau alte terţe persoane, pe baza documentelor care să ateste că pacientul este netransportabil. Atenţie, pacientul nu face cererea la secţia la care este arondat pe baza domiciliului, ci la una dintre cele arătate mai sus, adică cele la care depune conducerea spitalului tabelul solicitanţilor. Dacă pacientul nu este netransportabil, poate pleca din spital să voteze la secţia de votare la care este arondat.

Pentru spitalele din Arad

* Secţia 3 (la spitalul Municipal, secţia ORL) : Spitalul Municipal, ORL, Dermatologia

*Secţia 8 (Colegiul vasile Goldiş- Calea Victoriei) : Spitalul Judeţean

*Secţia 88(SCPCB Mureşul calea Bodrogului FN) : Centrul de îngrijire pentru vârstnici, calea Bodrogului)

*Secţia 90 (Şcoala Gimnazială Mihai Eminescu- str. 7 noiembrie 40-42) : Spitalul de obstetrică ginecologie; secţia boli infecţioase adulţi Cicio Pop)

*Secţiile 91-92 (Liceul agricol str. Lucian Vlaga) : secţia clinică de Pneumologie- Mihai Eminescu)

Taguri: , , , , ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor