Ion Stan: ne conduc antiromânii

De Simion Todoca
8Comentarii
Ion Stan Foto: JA
Ion Stan Foto: JA
Preşedintele Partidului Noua Republică Arad, Ion Stan, crede că România nu va reuşi să se afirme ca o ţară cu adevărat modernă şi dezvoltată atâta timp cât nu este condusă de patrioţi adevăraţi, care să se gândească în primul rând la ţară şi la români.

Or, este de părere Stan, cei care „ stau în jilţurile înalte de conducători nu au decât calitaţi antiromâneşti. Vând poporul şi viitorul pentru o pungă de arginţi”. În opinia lui, politicienii care nu au realizat ceva pentru familiile lor, pentru ei înşişi, pe plan profesional sau nici măcar nu au familii, nu au ce căuta în fruntea unei ţări.
„Cine are copiii ştie cum să-şi gestioneze şi să-şi educe familia. Experienţa ta şi a familiei tale te califică să fii în postura de a decide pentru tine şi familia ta viitorul tău şi pentru marea familie România. Din păcate, societatea noastră postdecembristă a făcut în aşa fel încât cei care s-au perindat pe la butoanele sistemului au „îngropat în mod intenţionat sănătatea şi, mai ales, educaţia, acesta fiind cel mai mare proces de involuţie natională. Avem azi o societate pauperă manipulată de experţi în spălarea conştiinţei neamului , consumatorii de evenimente tragice ,negative, de ştiri prelucrate intenţionat care dau rezultate sigure , în favoarea celor care le fac şi în defavoarea acelor care consumă aceste ştiri. Politicienii noştri ştiu că acest mod de a face politică este doar în interesul lor . Lipsa educaţiei , a informării corecte, dă un rezultat dezastruos pentru tânăra noastră democraţie. Vedem azi cum oamenii care s-au născut, totuşi, în România ,blamează biserica în întregul ei, se strigă că vrem şcoli, nu biserici, spitale, nu catedrale, de parcă nu s-ar putea să avem şi unele şi altele, de parcă bisericile nu ar fi adevărate şcoli pentru copii şi tineri, dacă aceştia ar fi corect îndrumaţi. Cei care nu doresc binele acestei ţări aruncă lozinci otrăvite, care, din lipsa educaţiei, manipulează oamenii în aşa măsură încât îi determină să distrugă sistemul imunitar al societăţii”, a mai declarat Ion Stan.8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor