Mircea Purcaru: după ani şi ani

De Simion Todoca
1Comentariu
Mircea Purcaru: după ani şi ani
Preşedintele PC Arad, Mircea Purcaru, regretă că primarului Falcă „i-au trebuit 13 ani ca să afle ce este bine pentru arădeni”.

ARAD. „De aproape 13 ani, de când Falcă este primar, s-au distrus ştrandul, Recons, Gospodăria Comunală, Drumuri municipale, CET şi altele. Abia acum şi-a dat şi el seama că ştrandul putea să fie ceea ce a fost înainte şi încearcă să dreagă busuiocul, după cum face şi în cazul Recons, pe care s-a gândit să-l salveze după ce l-a distrus. Din 200 de imobile, spaţii de locuit şi comerciale, câte a avut în gestiune, mai are vreo 16. Gospodăria Comunală trebuia dusă în pragul falimentului pentru simplu motiv că avea comenzi exclusiv de la Primărie, ceea ce nu aducea comisioane. Aşa că s-au dat toate la diferite firme. Drumurile municipale aveau utilaje proprii, întreţinea drumurile din Arad, dar, deasemenea, nu dădeau comisioane. După ce au distrus tot ceea ce nu aducea comisioane pentru ei şi pentru partid, Falcă şi Ioţcu ţipă că Guvernul nu le dă bani, ca să-şi facă ei afacerile mai departe. Aeroportul este la pământ, dar directorul economic, numit politic, nu este tras de către nimeni la răspundere. Falcă şi ai lui au schimbat traseul autostrăzii pentru ca PDL-iştii să ia sume imense pe terenurile pe care le-au cumpărat în zonă. Peste 80% din terenurile respective au fost ale unor lideri PDL, mai mult sau mai puţin marcanţi”, spune Purcaru, care speră că „măcar acum, după atâţia ani, au priceput şi Falcă, dar şi ceilalţi PDL-işti, că au făcut rău, în loc să facă bine pentru Arad şi arădeni”. În altă ordine de idei, Purcaru arată că de 11 ani PC a cerut, inclusiv în programul de guvernare, reducerea la 9% a TVA la alimente. Lucru care, în sfârşit, s-a întâmplat. „Foarte multe ţări europene au TVA foarte mic sau chiar zero la alimente. Mă bucur că, în sfârşit, s-a înţeles că prin aceasta se reduce evaziunea fiscală şi se acordă o bulă de oxigen pentru producători, dar şi pentru populaţie”, a mai spus Purcaru.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor