aradon.ro Web analyticsANUNȚ

ANUNȚ

1. Informații generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax și/sau e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ-Teritorială Județul Arad, prin Consiliul Județean Arad, cod de identificare fiscală 3519941, str. Corneliu Coposu, nr. 22, Arad, județul Arad, telefon 0357/731100, fax 0357/731280, e-mail consiliul@cjarad.ro.

2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie închiriat: imobil în suprafață de 861 mp compus din construcție în suprafață utilă de 78 mp și platformă de beton în suprafață de 331 mp, spațiul are destinație de activități prestări – servicii, situat în localitatea Curtici, limitrof DJ 792 C km 69+200, județul Arad, înscris în CF nr. 300897 Curtici, aflat în domeniul privat al județului Arad.

Licitația de închiriere se organizează conform O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ și Hotărârea Consiliului Județean Arad nr. 101/15.03.2022.

3. Informații privind documentația de atribuire: se găsesc în caietul de sarcini.

3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: documentația de atribuire se obţine direct, nerestricţionat şi deplin, de către persoanele interesate, prin mijloace electronice – pagina de internet a Consiliului Județean Arad – http://www.cjarad.ro – secțiunea: Informații utile, sub-secțiunea: Anunțuri.

3.2. Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul instituției de la care se poate obține un exemplar din documentația de atribuire: Consiliul Județean Arad, str. Corneliu Coposu, nr. 22, Arad, județul Arad, Direcția Tehnică – Investiții, Serviciul Administrarea Domeniului Public și Privat, telefon 0357/731192 sau 0357/731193.

3.3. Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare: gratuit.

3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 17.05.2022, ora 14.00

4. Informații privind ofertele:

4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26.05.2022, ora 10.00

4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Consiliul Județean Arad, str. Corneliu Coposu, nr. 22, Arad, județul Arad – Registratura.

4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar original.

5. Data și locul la care se va desfășura ședința publică de deschidere a ofertelor: 27.05.2022, ora 10.00, la sediul Consiliului Județean Arad, str. Corneliu Coposu, nr. 22, Arad, județul Arad etaj 2, camera 203.

6. Denumirea, adresa, numărul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instituției competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Arad, municipiul Arad, Bd. Vasile Milea, nr. 2, județul Arad, telefon 0257/250114, fax 0257/251700, e-mail tr-arad@just.ro.

7. Data transmiterii anunțului de licitație către instituțiile abilitate, în vederea publicării: 29.04.2022.

Preşedinte,

Iustin – Marinel Cionca – Arghir

 

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  tombola lunii

  Local

  Polițiștii locali fac razii în zonele rău famate ale municipiului
  Au fost evacute 12 persoane care ocupau ilegal două imobile părăsite. Proprietarii clădirilor abandonate vor avea și ei de-a face cu polițiștii locali, dacă nu iau măsuri.

  Local

  Lecția de istorie. Crucea familiei Desseanu a fost adusă la lumină și sfințită
  Crucea funerară a fost reabilitată de pictorul de biserici Ștefan Pavel Cosma și sfințită de părintele Petru Ursulescu, paroh al Parohiei Ortodoxe Arad-Pasaj.

  Mapamond

  Detalii despre atacul armat din Norvegia: Este investigat ca un posibil atac terorist. A fost arestat un cetăţean norvegian de origine iraniană
  Atacul armat din capitala norvegiană, Oslo, în care au fost ucise două persoane şi au fost rănite 14 persoane, este investigat ca un posibil atac terorist, a declarat sâmbătă poliţia norvegiană. 1

  UT Arad

  Virgiliu Postolachi a impresionat la UTA în primul amical
  Clubul lucrează la transferul atacantului care a fost crescut de Paris Saint Germain.

  Local

  Un bărbat din Timiș, care își ținea tatăl mort în casă, a încercat să se sinucidă când a intrat poliția peste el
  Un incident deosebit de grav s-a petrecut, vineri, în comuna timișeană Banloc. Un bărbat a încercat să se sinucidă de față cu oamenii legii, după ce a fost prins că își ținea tatăl mort în casă. A refuzat să permită accesul altor persoane, atât în curtea imobilului, cât și în casă.

  Local

  Polițiștii arădeni au discutat cu copiii instituționalizați despre alcool și droguri
  Pe parcursul acestei săptămâni, au avut loc mai multe întâlniri cu copiii din casele de tip social, ocazie cu care le-au fost prezentate riscurile la care se expun în cazul consumului de alcool și droguri.

  Local

  Cod galben de furtună, emis pentru județul Arad
  ANM a emis o avertizare cod galben pentru perioada 25-26 iunie. Sunt posibile intensificări ale vântului, vijelii și ploi torențiale.

  Local

  Ioan Tamaș a solicitat eliberarea din funcția de inspector șef al IPJ Arad
  Chiar dacă îndeplinește condițiile de pensionare, acesta a solicitat prelungirea rămânerii sale în sistem. Râmâne de văzut unde își va continua activitatea, dar mai ales cine îl va înlocui la cârma IPJ Arad. 4

  Local

  „Moise” domină topul primelor 20 de medii de la Evaluarea Națională
  9 din primii 20 de elevi din Arad, în funcție de mediile obținute la Evaluarea Națională, sunt de la Colegiul Național „Moise Nicoară”.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.