aradon.ro Web analyticsAnunț de presă

Anunț de presă

Reactualizat la:
Construire clinică medicală și amenajări aferente, mijloace de publicitate și împrejmuire teren.
Construire clinică medicală și amenajări aferente, mijloace de publicitate și împrejmuire teren.

Societatea MEDICAL BUSINESS MANAGEMENT SRL, derulează începând cu data de 12.02.2021, proiectul “Construire clinică medicală și amenajări aferente, mijloace de publicitate și împrejmuire teren”, cod SMIS 135671 în cadrul Regio-Program Operaţional Regional (POR 2014-2020), Axa prioritară 2 Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Proiectul are o valoare totală de 6.203.406,96 lei, din care finanţarea nerambursabilă aprobată este 2.696.374,49 lei. Finanţarea va fi asigurată prin REGIO – Programul Operaţional Regional 2014-2020 din Fondul European de Dezvoltare Regională şi de la bugetul național, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivul general al proiectului este crearea unei noi unități sanitare moderne, destinată serviciilor de chirurgie generală și chirurgie estetică și reparatorie, care să asigure tratarea pacienților în condiții de siguranță și confort și să asigure dezvoltarea societății pe termen lung.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt Construirea unei unități spitalicești noi, destinată serviciilor de chirurgie generală și chirurgie estetică și reparatorie, dotată cu echipamente moderne, program informatic, Dotarea cu echipamente cu specific medical, mobilier, program informatic, Certificarea Sistemului de management ISO 9001, Certificarea serviciilor medicale, Creșterea vizibilității pe piața internațională prin participarea la un târg medical internațional, Crearea unui nou loc de muncă din categoria persoanelor defavorizate.

Data semnării contractului de finanțare: 12.02.2021

Data finalizării proiectului: 30.06.2022

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  ARADON Sport local

  „Galben-albastrele” au jucat mai bine, dar tot au pierdut
  FCC Baschet UAV Arad a pus mai multe probleme în meciul doi al semifinalei.

  Local

  Vremea rea a decalat uşor programul „curăţeniei generale”
  Începută la 1 aprilie, acţiunea Primăriei Municipiului Arad continuă până la 26 mai.

  România

  Lista statelor din zona galbenă, actualizată. Carantină obligatorie pentru românii care se întorc în țară din Germania, Turcia și Grecia
  CNSU a adoptat joi după-masa prelungirea stării de alertă pe teritoriul României. Totodată a fost actualizată și lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se impune carantina la întoarcerea în țară. 2

  Local

  Furturi din case la Pecica
  Polițiștii din Pecica cercetează mai mulți tineri care au săvârșit furturi din imobile. Aceștia au pătruns prin efracție în locuințe și au sustras bunuri: de la aragaz, la televizor și de la haine la plăpumi. 2

  Local

  Soluţii pentru posibilele inundaţii de la Bata
  Consiliul Judeţean Arad a găzduit o întâlnire în care s-a dezbătut situaţia cu potenţial periculos din comuna Bata, respectiv posibile inundaţii catastrofale.

  Advertorial

  10 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a îți vopsi părul
  Dacă te-ai gândit să îți schimbi look-ul prin a-ți vopsi părul, există câteva aspecte pe care trebuie să le iei în considerare.

  Local

  Cer despăgubiri de mii de euro pentru un test pozitiv!
  O familie din Arad cere 11.000 de dolari despăgubiri, în urma unui test pozitiv de Covid, pe care îl contestă. Cei doi soți stabiliți în Australia au pierdut biletele de avion, vinovat fiind testul cu pricina. 11

  ARADON opinii

  Sfaturile lui Reli. Avem o viaţă înainte. Să o trăim frumos şi demn
  Dorinţa de a rămâne tinere şi frumoase ne duce de multe ori în pragul disperării.

  UT Arad

  Balint e sigur că Hermannstadt se va agăța de orice șansă
  UTA joacă, mâine, de la ora 17.30, pe Arena „Francisc Neuman”, un meci la finalul căruia play-outul ar putea fi mai puțin lipsit de griji.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.