aradon.ro Web analyticsComunicat de presă

Comunicat de presă

Reactualizat la:
ANUNȚ FINALIZARE PROIECT „Grant pentru capital de lucru”
ANUNȚ FINALIZARE PROIECT „Grant pentru capital de lucru”

Societatea G.F. SANTAMELIA WOOD SRL anunță finalizarea proiectului cu titlul ”Santamelia”. Societatea, în calitate de Beneficiar, a încheiat contractul de finanțare nerambursabilă nr. M2-2252/16.12.2020, cu Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului Timișoara, în calitate de Administrator de program, aferent măsurii de finanțare „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin OUG 130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de Covid-19.

Proiectul s-a derulat pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu AIMMAIPE Timișoara, respectiv 16.12.2020.

Denumire beneficiar: G.F. SANTAMELIA WOOD SRL

Scopul/Obiectivul general al proiectului a fost continuarea activității beneficiarului, luând în considerare riscurile de recesiune economică și consolidarea poziției pe piață, în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia Covid-19.

Rezultate: menținerea activității societății pe o perioadă de cel puțin 6 luni; menținerea numărului de angajați existenți față de data depunerii cererii de finanțare pentru o perioadă de minim 6 luni de la momentul plății ajutorului financiar.

Valoarea totală a proiectului este 834.813,75 Lei, din care: 725.925,00 Lei grant (617.036,25 Lei finanțare nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională, 108.888,75 Lei finanțare nerambursabilă de la bugetul de stat) și 108.888,75 Lei cofinanțare din partea Beneficiarului.

Perioada de implementare: 18.12.2020 – 16.06.2021

Cod proiect: Nr. RUE – 2252

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Date de contact:

G.F. SANTAMELIA WOOD SRL

Sediu/loc de implementare: Pecica, Strada 339, Nr. 4, Județ Arad

Persoană de contact: Civita Giancarlo Giuseppe

Funcție: Director societate comercială

Tel: 0754204354

E-mail: gf.santameliafood@yahoo.com

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Local

  Doar 72% dintre absolvenții arădeni de liceu s-au înscris la Bacalaureat
  Doar 72% din totalul absolvenților claselor a XII-a și a XIII-a din județul Arad s-au înscris la examenul de Bacalaureat.

  Local

  Comuna Conop are propriul steag
  CONOP. Comuna Conop din judeţul Arad are un steag oficial, începând de miercuri, 16 iunie.

  Local

  Tiriştii vor bloca vineri Aradul
  Pe surse, am aflat că vineri va avea loc un protest al transportatorilor care vor circula cu 5 km/h pe centura Aradului.

  Local

  Bărbat muşcat de viperă, în judeţul Arad
  Incidentul a avut loc miercuri după masă, în localitatea Juliţa. Victima a fost transportată în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean. 12

  Local

  Gruparea Loliș așteaptă sentința Tribunalului Arad
  Gruparea, formată din 11 persoane, a furat seiful din incinta unei case de schimb valutar din Chișineu-Criș și a mai sustras 70.000 de euro din două locuințe din satul Hălmăgel.

  România

  VIDEO. Bătaie între fete la o școală din județul Timiș. Elevă trântită pe jos și lovită cu picioarele
  Un nou caz de agresiune la o școală din Timiș, după cel grav de bullying de la un liceu din Timișoara. O elevă de la Școala Gimnazială 2 din Sânnicolau Mare este trasă de păr, trântită pe jos și lovită cu pumnii și picioarele de colege, în prezența mai multor adolescente. 1

  Local

  Reţeaua şcolară, din nou în CLM
  De data aceasta, printr-o plângere a profesorilor de la „A. Vlaicu” şi „H. Coandă” care solicită revocarea fuziunii aprobate de aleşi în aprilie.

  Local

  Un documentar și o dramă, pe marele ecran de la Arta
  Filemele „Păr” şi „Babyteeth” vor fi proiectate vineri, respectiv sâmbătă, de la ora 21.45.

  Local

  „9 piese remixate”, vineri, în Parcul Eminescu
  Show-ul susţinut de actorul Alex Ștefănescu va putea fi urmărit începând de la ora 19.00. 1

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.