aradon.ro Web analytics


Cristian Gavra: PMP va aduce un suflu nou pentru firmele românești afectate de pandemie (P)

Cristian Gavra: PMP va aduce un suflu nou pentru firmele românești afectate de pandemie (P)

Reactualizat la:
Programul politic al Partidului Mișcarea Populară, cu care acesta se prezintă în fața alegătorilor în campania pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, conține măsuri concrete și pozitive pentru mediul de afaceri din România.
Programul politic al Partidului Mișcarea Populară, cu care acesta se prezintă în fața alegătorilor în campania pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, conține măsuri concrete și pozitive pentru mediul de afaceri din România.

PMP pregătește un set de proiecte legislative axate pe domenii de activitate, pentru a sprijini societățile comerciale grav afectate de pandemie dar și pentru a simplifica cadrul legislativ pentru firmele românești.

Cristian Gavra, candidatul aflat pe primul loc al listei PMP pentru Senatul României în județul Arad, știe ce trebuie făcut pentru a ajuta mediul de afaceri românesc. Întreprinzător privat, antreprenor, Cristian Gavra prezintă propunerile cu care partidul se prezintă în alegeri, axate pe stimularea mediului de afaceri, mai ales în condițiile în care firmele românești sunt afectate de restricțiile impuse de pandemie. „Domeniul Horeca a fost poate cel mai lovit de pandemie în acest an. Pentru că eu am afaceri care se încadrează aici, pot afirma că programul PMP este cel care poate salva firmele românești ce suferă din cauza măsurilor restrictive impuse de actualul guvern. Sub genericul Oxigen pentru Horeca, PMP propune eliminarea taxelor pentru spațiile în care își desfășoară activitatea hotelurile, restaurantele, cafenelele și impozit 0 (zero!) pentru perioada 2020-2021. De asemenea, PMP a depus un proiect de lege pentru reducerea taxelor pentru personalul angajat în Horeca. Pentru firmele afectate de pandemie, PMP prefigurează sprijinirea revenirii economice a acestora, dar și reducerea taxării pe muncă și salarii competitive. Vrem reducerea fiscalității pe forța de muncă. Exodul românilor în străinătate trebuie oprit printr-o ofertă de salarizare similară cu cea din UE. Nu în ultimul timp, programul PMP propune mai puțină birocrație și mai multă digitalizare prin reducerea birocrației, creșterea digitalizării, obținerea online a tuturor documentelor pentru deschiderea firmelor și reducerea fiscalității, Ceea ce solicită de mult firmele românești, noi vom asigura: mai multă predictibilitate pentru firme și digitalizarea economiei. Noi vom face eforturi pentru a respecta indicatorii de convergență în perspectiva aderării României la Zona Euro în 2024”, a declarat Cristian Gavra, candidatul PMP pentru un post de senator în județul Arad.

Mișcăm România! Mișcăm Aradul!

Votați Cristian Gavra locul 1 pe lista PMP Arad pentru Senat!

Votați poziția 2 pe buletinul de vot!

Comandat de Partidul Mișcarea Populară-Filiala Județeană Arad, CUI mandatar financiar: 11200012

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  România

  Covid-19: 1816 cazuri noi și 1.020 pacienți în secțiile ATI
  54 de români au decedat în ultimele 24 de ore, urmare a infectării cu virusul SARS-CoV-2 (33 bărbați și 21 femei).

  ARADON Sport local

  Coman a câștigat două probe în etapa a doua a CN în sală
  Nicolae Marian Coman s-a impus la 800 și 1500 de metri, iar Andrei Gag a urcat pe podium.

  Local

  Trialog simultan la Timișoara
  Trei artiste din vestul țării - Angelica Chici, Edit Cociuba, Reghina Tîrnoveanu - expun la Helios Timișoara. Vernisajul expoziției celor trei va avea loc luni, la ora 16.00.

  UT Arad

  Bîlcea are gust amar după UTA – FC Argeș
  Deputatul arădean, care i-a lăsat cale liberă celui pe care îl atacă, subtil, acum, își strigă nemulțumirea. 2

  UT Arad

  Balint: „Situația devine îngrijorătoare pentru mine”
  UTA a pierdut neașteptat cu FC Argeș, cu două goluri primite pe final de meci, după ce a deschis scorul, în minutul 85. La final, antrenorul arădenilor, Laszlo Balint a recunoscut că își găsește cu greu cuvintele. 6

  Local

  Consiliul Eparhial şi Adunarea Eparhială, întrunite în acest weekend
  S-a analizat activitatea depusă anul trecut în cadrul Arhiepiscopiei Aradului şi au fost creionate coordonatele activităţii din 2021. 3

  Mapamond

  Franţa a adoptat o lege care protejează sunetele şi mirosurile din mediul rural
  Franţa a adoptat o lege care protejează „moştenirea senzorială” a zonelor sale rurale, în faţa plângerilor legate de zgomotele şi mirosurile tipice din mediul rural. Senatorii au votat pentru aprobarea legii, joi, potrivit unei declaraţii a lui Joël Giraud, Ministrul Afacerilor Rurale. 8

  UT Arad

  Coșmarul a venit în minutul 90
  UTA a marcat în minutul 85, dar a pierdut pe final de meci, cu un gol primit în chiar ultimul minut de joc. 22

  Mapamond

  Premieră în medicină: a fost realizat primul transplant din lume la ambele braţe
  Bărbatul din Islanda a fost primul pacient din lume care a primit un transplant dublu de braţe, la două decenii după ce şi-a pierdut ambele membre superioare în urma unui accident.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.