aradon.ro Web analyticsPRO România garantează venit minim de criză, pentru siguranţa familiilor (P)

PRO România garantează venit minim de criză, pentru siguranţa familiilor (P)

Reactualizat la:
Una dintre principalele PRO-misiuni asumate de PRO România şi Victor Ponta este depăşirea crizei prin măsuri de protecţie: păstrarea locurilor de muncă, asigurarea unui venit pentru toată lumea. Venitul Minim de Criză propus de PRO România şi garantat de Victor Ponta este necesar pentru mulţi români în 2021!
Una dintre principalele PRO-misiuni asumate de PRO România şi Victor Ponta este depăşirea crizei prin măsuri de protecţie: păstrarea locurilor de muncă, asigurarea unui venit pentru toată lumea. Venitul Minim de Criză propus de PRO România şi garantat de Victor Ponta este necesar pentru mulţi români în 2021!

Trecem împreună prin criză, nu lăsăm pe nimeni în urmă. Scoatem ţara din criză cum am făcut şi în 2012! Eu sunt PRO România! Pe 6 Decembrie fiţi şi voi PRO România!”, a declarat Victor Ponta. Datele Sondajului naţional Verifield ne confirmă necesitatea acestei forme de sprijin, aleasă de peste 75% dintre respondenţi. PRO România îl va pune în aplicare de la 1 ianuarie 2021!

Venitul minim de criză se va acorda prin plata de către stat a diferenței dintre veniturile realizate (salarii, sume provenite din dividende, chirii, drepturi de autor, pensii și șomaj) și nivelul garantat menționat.

Suma care reprezintă acoperirea diferenței de la venitul persoanei și până la venitul minim de criză se acordă jumătate în bani și jumătate în tichete valorice pentru produse alimentare și sanitare de strictă necesitate.

Guvernul de dreapta vrea să pună pe umerii oamenilor povara ieşirii din criză, aşa cum a făcut şi în 2010. Noi nu suntem de acord. Credem că este greşit. Oamenii nu trebuie să sufere, trebuie să le acordăm protecţie. Dacă oamenii rămân fără venituri, nici economia nu merge bine. Eu sunt întreprinzător şi ştiu asta, lucrez cu oameni nu cu statistici. Când oamenii nu au bani, nici economia nu merge. Cred că un venit minim de criză ne ajută să trecem cu demnitate prin criză şi să repornim motoarele economiei”, a declarat Flavius Măduţa, candidat PRO România pentru Camera Deputaţilor.

 

Comandat de PRO România – FILIALA ARAD, realizat de Inform Media Press SRL. Cod mandatar 11200008

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  UT Arad

  UTA s-a stins după pauză și a pierdut
  Elevii lui Laszlo Balint au fost egali cu vedetele campioanei, timp de o repriză, dar apoi CFR Cluj a reușit să se impună în meciul din această seară! 4

  România

  Un ordin comun modifică măsurile de organizare a activităţii în unităţile de învăţământ. Condiţiile în care pot merge elevii la şcoală
  Un ordin comun al Ministrului Educaţiei şi Ministrului Sănătăţii, emis sâmbătă, modifică măsurile de organizare a activităţii în cadrul unităţilor sau instituţiilor de învăţământ. Scenariul de funcţionare al unităţii sau instituţiei de învăţământ pe parcursul anului şcolar sau universitar se va actualiza săptămânal.

  ARADON Sport local

  FCC Baschet UAV Arad a pierdut cu liderul după momente bune
  FCC Baschet UAV Arad a cedat cu 61-78 duelul cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, pe sferturi: 12-23, 23-13, 13-23, 13-19.

  România

  „Războiul” pe carantină în Timișoara. Propunere: vaccinații și cei care au avut Covid să se plimbe liber
  Autoritățile locale și județene „se bat” în declarații pe tema carantinei în Timișoara. Ba e cazul, ba nu e cazul fără tot județul. Primarul spune că trebuie luată o decizie, noul prefect demontează unele afirmații ale acestuia, iar șeful CJ Timiș spune că, dacă edilul forțează carantina, atunci cei vaccinați să se plimbe liber, la fel ca și cei care au avut Covid-19. La ora 14 se întrunește CJSU. 7

  Mapamond

  Când se va deschide primul hotel din spaţiu
  Hotelul se va numi Voyager Station şi urmează să fie construit de Orbital Assembly Corporation. Există planuri de a servi „mâncare spaţială” tradiţională - cum ar fi îngheţata liofilizată - în restaurantul hotelului.

  Mapamond

  Elon Musk a pierdut şi a doua poziţie în topul celor mai bogaţi oameni din lume. Cine conduce clasamentul
  Elon Musk a pierdut şi a doua poziţie în clasametul celor mai bogaţi oameni din lume. În această săptămâna, averea lui Musk a scăzut cu aproximativ 6,2 miliarde de dolari. Averea sa este de 150,9 miliarde dolari.

  Local

  728 de arădeni s-au vaccinat în ultimele 24 de ore
  De la începutul campaniei de vaccinare, în judeţul Arad au fost administrate doze de vaccin unui număr de 17.912 persoane.

  Local

  Pesta porcină, confirmată la Macea. Planul de măsuri şi deciziile Centrului Local pentru Combaterea Bolilor
  Zonă de protecţie pe o rază de 3 km în jurul focarului, zonă de supraveghere pe o rază de 10 km. Reguli stricte pentru măceni. 1

  România

  Atenție ce cadouri faceți de 8 Martie: Orădean apostrofat public
  Un orădean a avut parte de o supriză neplăcută zilele trecute, când și-a găsit pe autoturism mai multe mesaje lipite.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.