aradon.ro Web analytics

PSD Arad riscă dizolvarea filialei!

PSD Arad riscă dizolvarea filialei!

Mihai Pârv
Reactualizat la:
ADVERTORIAL. Actualul preşedinte Dorel Căprar încalcă statutul şi prevederile Comitetului Executiv Naţional PSD.
ADVERTORIAL. Actualul preşedinte Dorel Căprar încalcă statutul şi prevederile Comitetului Executiv Naţional PSD.

ARAD. Apropierea Conferinţei Extraordinare de alegeri în PSD Arad a agitat spiritele în filială. Motivul: disperarea actualului preşedinte Dorel Căprar de a rămâne în funcţie. Chiar şi încălcând prevederile statutului şi deciziile Comitetului Executiv Naţional al Partidului Social Democrat.
Vorbim despre adresa Nr. 62 din 04.02.2020 – trimisă tuturor filialelor judeţene sub semnătura preşedintelui interimar Marcel Ciolacu şi a secretarului general interimar Paul Stănescu – în care se specifică clar, conform statutului PSD, cine are drept de vot la Conferinţa de alegeri a organizaţiilor judeţene (vezi articolul 78, aliniatul 4; art. 80, al. 3 şi art.82, al.1). Şi anume: preşedintele, preşedintele executiv, vicepreşedinţii, secretarul executiv, preşedinţii organizaţiilor locale, parlamentarii, europarlamentarii, consilierii judeţeni, primarul şi viceprimarii municipiului reşedinţă de judeţ, membrii Comisiei Judeţene de Etică, Integritate şi Arbitraj, membrii Comisiei judeţene de Control Financiar intern, primarii şi viceprimarii partidului. Cu specificaţia de a avea calitatea de membri ai organizaţiei judeţene PSD. Niciun alt membru PSD al organizaţiei judeţene nu poate participa, cu drept de vot, la Conferinţa Extraordinară.
Nerespectarea acestor prevederi statutare va fi supusă analizei forurilor superioare competente ierarhic, putându-se merge până la dizolvarea filialei.
Încercarea disperată a actualului preşedinte al filialei PSD Arad, Dorel Căprar, de a rămâne în funcţie, nesocotind aceste prevederi statutare, poate produce consecinţe deosebit de grave partidului, membrilor acestuia, într-un an cu alegeri locale şi parlamentare.
„Facem un apel la raţiune şi respectarea statutului la Conferinţa Extraordinară de alegeri din 7 februarie, astfel încât filiala PSD Arad să poată porni lupta pentru câştigarea cât mai multor mandate de primari şi consilieri la alegerile din iunie” – spune Mihai Pârv, preşedintele PSD, filiala Şepreuş şi membru în Biroul Judeţean al PSD Arad.

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Hamburger cu mucegai - reclama care anunță renunțarea la conservanți
  Un hamburger cu mucegai este prezentat în noua reclamă Burger King, companie care anunță că renunță la folosirea conservanților.

  Local

  Proiect de 4,5 milioane de lei pentru Lipova

  Local

  Pe acorduri de jazz, în „Sufrageria arădeană”
  1

  Local

  Final de săptămână la Teatrul Clasic
  Arădenii își pot petrece finalul de săptămână la Teatru, unde îi așteaptă trei spectacole. 1

  ARADON Sport local

  Joc decisiv pentru locul 2
  FCC Baschet Arad primește sâmbătă vizita lui CSM Satu Mare. Duelul este decisiv pentru locul 2.

  UT Arad

  UTA, gata de startul noului sezon
  Laszlo Balint le-a spus jucătorilor că trebuie să se comporte ca și când ar fii în Liga I.

  ARADON opinii

  Sfaturile lui Reli. Sănătoși și fericiți în așteptarea primăverii
  Iarna se pregătește să plece deși parcă nici nu a trecut pe aici. Mi-e tare dor de zăpadă, să stau la fereastră privind căderea fulgilor leneși, să mă scufund în pacea ei cantr-un covor de vată.

  Local

  Candidat surpriză la PSD: Ioan Flonta!
  Până în acest moment există două candidaturi depuse la secretariatul PSD Arad, cea a lui Dorel Căprar, dar și o candidatură surpriză: Ioan Flonta. 3

  România

  Maxim istoric atins de euro raportat la leu
  Zi grea pentru moneda națională. Joi moneda noastră nationala s-a depreciat fata de euro cu 0,0045 unitati comparativ cu sedinta precedenta. Astfel BNR a anuntat un curs de referinta de 4,7834 lei pentru un euro si de 4,4307 lei pentru un dolar. Aurul a fost cotat cu 229,4268 lei pentru un gram, in crestere cu 0,3664 unitati.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.