aradon.ro Web analyticsTarifele de colectare și transport pentru deșeurile municipale în Zona 1 a județului Arad se modifică

Reactualizat la:

Tarifele de colectare și transport pentru deșeurile municipale în Zona 1 a județului Arad se modifică

Reactualizat la:
Operatorul de salubrizare RETIM Ecologic Service SA anunță modificarea tarifelor de colectare și transport pentru deșeurile municipale pentru Zona 1 a județului Arad, începând cu luna aprilie 2022.
Operatorul de salubrizare RETIM Ecologic Service SA anunță modificarea tarifelor de colectare și transport pentru deșeurile municipale pentru Zona 1 a județului Arad, începând cu luna aprilie 2022.

Tarifele de colectare ale deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Arad pentru persoanele fizice și agenți economici se modifică începând cu luna aprilie 2022. Factorii externi care determină modificarea acestor tarife sunt: creșterea salariului minim pe economie și inflația înregistrată de la precedenta modificare de tarife.

Propunerea de modificare a tarifelor a fost trimisă spre analiză și dezbatere în toate consiliile locale aleUAT-urilormembrealeZonei 1,fiindaprobatădecatreaceștiașiîncheindu-seîn13aprilie2022unactadiționalla contractul dedelegare.

Maijossuntprezentatetarifeleaplicabileanului4contractual(pânăla23aprilie2022)șianului5contractual(începând cu 24 aprilie2022):

 • Pentru Persoane fizice, tarife exprimate în Lei cuTVA

Tarif – populaţie

U/M

Tarif actual cu TVA

Tarif nou an 4 –

cu TVA

Tarif nou an 5 –

cu TVA

Populaţie urban

lei/persoană/lună

11.75

12.23

12.23

Populaţie rural

lei/persoană/lună

5.46

5.77

5.77

 • Pentru persoane juridice – tarife exprimate în Lei fărăTVA

Conform prevederilor legale cuprinse în Legea 181/2020 și OUG 92/2021, au fost stabilite tarife generale, precum și tarife distincte pentru fiecare fracție de deșeuri.

Tarif – persoanejuridice

U.M

Tarif actual

LEI FĂRĂTVA

Tarif nou an 4 – LEI FĂRĂ TVA

Unic, din

care:

Rezidual

Biodegradabil

Hârtie și

carton

Plastic și

metal

Sticlă

Agenți economici și

Instituții Publice

lei/tonă

443.54

499.48

511.97

251.24

511.83

427.89

402.18

Tarif – persoanejuridice

U.M

Tarif actual

LEI FĂRĂTVA

Tarif nou an 5 – LEI FĂRĂ TVA

Unic, din

care:

Rezidual

Biodegradabil

Hârtie și

carton

Plastic și

metal

Sticlă

Agenți economici și

Instituții Publice

lei/tonă

418.47

494.81

507.33

252.00

505.76

423.87

398.19

Localităţile care aparţin Zonei 1 a judeţului Arad sunt următoarele : Municipiul Arad, Oraşul Curtici, Oraşul Nădlac, Oraşul Pecica, Oraşul Pâncota, Oraşul Sântana, Comuna Covăsinţ, Comuna Dorobanţi, Comuna Fântânele, Comuna Felnac, Comuna Frumuşeni, Comuna Iratoșu, Comuna Livada, Comuna Peregu Mare, Comuna Macea, Comuna Secusigiu, Comuna Semlac, Comuna Şagu, Comuna Şeitin, Comuna Şiria, Comuna Şofronea, Comuna Vinga, Comuna Vladimirescu, Comuna Zădăreni, Comuna Zimandu Nou.

 

1 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Român says:

  Gunoaie la gunoaie trag

 2. tombola lunii

  UT Arad

  Virgiliu Postolachi a impresionat la UTA în primul amical
  Clubul lucrează la transferul atacantului care a fost crescut de Paris Saint Germain.

  Local

  Un bărbat din Timiș, care își ținea tatăl mort în casă, a încercat să se sinucidă când a intrat poliția peste el
  Un incident deosebit de grav s-a petrecut, vineri, în comuna timișeană Banloc. Un bărbat a încercat să se sinucidă de față cu oamenii legii, după ce a fost prins că își ținea tatăl mort în casă. A refuzat să permită accesul altor persoane, atât în curtea imobilului, cât și în casă.

  Local

  Polițiștii arădeni au discutat cu copiii instituționalizați despre alcool și droguri
  Pe parcursul acestei săptămâni, au avut loc mai multe întâlniri cu copiii din casele de tip social, ocazie cu care le-au fost prezentate riscurile la care se expun în cazul consumului de alcool și droguri.

  Local

  Cod galben de furtună, emis pentru județul Arad
  ANM a emis o avertizare cod galben pentru perioada 25-26 iunie. Sunt posibile intensificări ale vântului, vijelii și ploi torențiale.

  Local

  Ioan Tamaș a solicitat eliberarea din funcția de inspector șef al IPJ Arad
  Chiar dacă îndeplinește condițiile de pensionare, acesta a solicitat prelungirea rămânerii sale în sistem. Râmâne de văzut unde își va continua activitatea, dar mai ales cine îl va înlocui la cârma IPJ Arad. 2

  Local

  „Moise” domină topul primelor 20 de medii de la Evaluarea Națională
  9 din primii 20 de elevi din Arad, în funcție de mediile obținute la Evaluarea Națională, sunt de la Colegiul Național „Moise Nicoară”.

  ARADON Sport local

  Shereen Sutherland va juca în Grecia
  Extrema pleacă după jumătate de sezon de la FCC Baschet UAV Arad, unde nu a impresionat.

  UT Arad

  Șteau și Maxim vor să ajute cât mai mult la UTA
  Tinerii veniți de la Gaz Metan Mediaș au jucat o repriză în amicalul cu Maritsa, Șteau marcând primul gol arădean.

  Mapamond

  Focuri de armă într-un club pentru homosexuali din capitala Norvegiei. Două persoane au fost ucise şi cel puţin 14 sunt rănite
  Două persoane au fost ucise şi 14 rănite sâmbătă într-un schimb de focuri de armă într-un club de noapte şi pe străzile din apropiere din capitala Norvegiei, Oslo, a anunţat poliţia norvegiană. 4

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.