aradon.ro Web analytics

Trei metode de a scăpa de datorii în 2021

Trei metode de a scăpa de datorii în 2021

Știm cu toții că anul 2020 a fost unul foarte greu, în special din punct de vedere financiar pentru mulți dintre noi. Poate ați avut nevoie de puțin ajutor ca să acoperiți cheltuielile neprevăzute și ați început anul cu una sau mai multe datorii la activ. Anul Nou ne oferă șansa să începem de la zero, este momentul ideal să preluăm controlul asupra finanțelor noastre.
Știm cu toții că anul 2020 a fost unul foarte greu, în special din punct de vedere financiar pentru mulți dintre noi. Poate ați avut nevoie de puțin ajutor ca să acoperiți cheltuielile neprevăzute și ați început anul cu una sau mai multe datorii la activ. Anul Nou ne oferă șansa să începem de la zero, este momentul ideal să preluăm controlul asupra finanțelor noastre.

Când contractăm un credit rapid ne dăm acordul asupra restituirii banilor într-un anumit interval de timp, de regulă între 3 luni și 1-2 ani. Sigur că puteți respecta graficul de rambursare, dar de asemenea puteți scăpa mai repede de împrumut și de acel stres, și în plus, mulți creditori oferă bonificări clienților care rambursează creditul anticipat. În acest articol dorim să vă oferim câteva sfaturi despre gestionarea bugetului și achitarea datoriilor în 2021:

 • Reduceți cheltuielile mici din bugetul dvs: o modalitate foarte bună de a strânge banii necesari pentru a rambursa creditul anticipat este de a reduce din cheltuielile uzuale, cheltuielile mici, cărora de regulă nu le acordăm pre multă atenție. Aceste cheltuieli pot fi de exemplu: cafeaua de dimineață de la cafenea – puteți să vă pregătiți acasă cafeaua și să o luați cu dvs. oriunde într-o cană de cafea reutilizabilă. Nu doar că o să economisiți foarte mulți bani pe termen lung, dar aceasta este și o metodă mai sustenabilă și prietenoasă pentru mediul înconjurător.

O altă metodă de a economisi bani este prin reducerea comenzilor online de mâncare. Dacă oricum petrecem mai mult timp în casă, de ce să nu ne familiarizăm și cu bucătăria? În plus, mancarea gătită acasă are alt gust (mai bun), și cu siguranță un preț mult, mult mai mic.

De asemenea, puteți opta pentru un abonament mai ieftin pentru telefonul mobil. Acestea sunt doar câteva exemple și este posibil să nu fie deloc aplicabile pentru dvs. Cea mai bună metodă de a afla pe ce cheltuiții banii este să vă notați fiecare cheltuială pe o perioadă de cel puțin 2 săptămâni, dar ideal o lună. Când o să vedeți totul scris pe o foaie de hârtie va fi mai ușor să separați cheltuielile necesare de cele mai puțin necesare și de cheltuielile impulsive.

 • Creșteți venitul lunar cu un loc de muncă secundar: câteva ore suplimentare pe săptămână pot avea un impact mare asupra venitului lunar. În funcție de abilitățile dvs. și de timpul pe care îl aveți la dispoziție o să puteți profita de diferite oportunități, cum ar servicii de îngrijire copii sau bătrâni, livrarea produselor alimentare, oferirea de meditații/cursuri online și multe altele. Totuși aveți grijă să nu vă suprasolicitați, sănătatea este mai presus de toate.
 • Studiați opțiunile de refinanțare a creditului/creditelor: în special dacă aveți mai multe credite active, un credit de refinanțare poate fi de foarte mare ajutor, deorece astfel vă veți achita toate datoriile, rămânând cu o singură rată și implicit o singură dobândă de achitat. Sunt foarte multe instituții financiare care oferă astfel astfel de credite, atât cele bancare cât și nebancare. Pentru a obține o bună imagine de ansamblu asupra creditelor online folosiți Moneezy – o platformă online de comparare a creditelor nebancare. Moneezy este 100% gratuită și foarte ușor de utilizat.

În funție de valoarea totală a creditului sau a datoriilor dvs., aceste sfaturi vă pot ajuta să încheiați anul 2021 fără datorii și cu un buget mult mai stabil.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Local

  Vrea tren gratuit până în Odessa
  Europarlamentarul Gheorghe Falcă susţine extinderea programului Discover EU pe relaţia Iaşi-Chişinău-Odessa. 6

  Local

  O scrisoare spre fericirea copiilor din centrele de plasament din Arad!
  Două tinere și-au propus să transforme în daruri cererile din scrisorile adresate lui Moș Cărciun de către 40 de copii din centrele de plasament din Arad.

  Local

  FALCĂ: „Europa are în față cea mai mare provocare: redresarea între o criză sanitară și cea energetică”
  Europarlamentarul Gheorghe Falcă detaliază, într-un interviu, direcțiile care vor fi susținute prin bugetul Uniunii Europene și în ce vor consta planurile de reziliență și redresare. 12

  Local

  „Priveghi” pentru stațiunea Moneasa
  Perla Munților Apuseni, stațiunea balneoclimaterică Moneasa, pare să-și trăiască de ani întregi, în lipsa oricărei oferte, ultimele zile de viață.   12

  Mapamond

  Slovenia supendă temporar vaccinarea cu serul Johnson & Johnson, în urma decesului unei tinere
  Tânăra de 20 de ani a decedat din cauza unei complicaţii rare. Slovenia vrea să oprească permanent vaccinarea cu Johnson & Johnson şi AstraZeneca. 13

  Mapamond

  Germania a înregistrat miercuri cel mai mare număr zilnic de decese cauzate de COVID-19 din ultimele 9 luni
  Germania a raportat miercuri cel mai mare număr de decese cauzate de coronavirus de la jumătatea lunii februarie, în timp ce spitalele au avertizat că ţara ar putea avea 6.000 de persoane la terapie intensivă până la Crăciun, peste vârful înregistrat iarna trecută, anunţă Reuters. 30

  ARADON Sport local

  Bronz pe tatami la Cupa Spartan din Serbia
  SUBOTICA. Ultima competiţie a anului la care au luat startul judoka de la CS Municipal Arad (sensei Dorin Drimbe) a fost Cupa Spartan, competiţie cu caracter internaţional rezervată categoriilor U11,13 şi 15.

  România

  Bancnota de 20 de lei a intrat în circulație de astăzi
  Bancnota de 20 lei a intrat oficial în circulaţie. Este prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentă o personalitate feminină: Ecaterina Teodoroiu. Noua bancnotă intră în circulaţie de astăzi prin sucursalele regionale Bucureşti, Cluj, Constanţa, Dolj, Iaşi şi Timiş ale Băncii Naţionale a României, cu ocazia efectuării plăţilor în numerar către instituţiile de credit/Trezoreria Statului. 8

  Local

  Covid Arad: 64 de cazuri, în 24 de ore
  Datele Direcției de Sănătate Publică Arad arată că în 24 de ore, de marți până miercuri, au fost înregistrate în județ 64 de cazuri noi de Covid-19.  33

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.