aradon.ro Web analyticsAmbiţii mari după o pauză de 16 ani

De Daniel Scridon

Ambiţii mari după o pauză de 16 ani

CURTICI. După o vară extrem de activă, atât pentru antrenorul Radu Anca, dar şi pentru conducerea clubului, Frontiera Curtici este gata să facă o figură frumoasă în Liga 3, acolo unde se întoarce după o aşteptare de 16 ani.
Scris de Daniel Scridon - CURTICI. După o vară extrem de activă, atât pentru antrenorul Radu Anca, dar şi pentru conducerea clubului, Frontiera Curtici este gata să facă o figură frumoasă în Liga 3, acolo unde se întoarce după o aşteptare de 16 ani.

Puţini plecaţi (Hanc, Gurban şi Petcuţ), mulţi sosiţi la Graniţă (Alin Pavel, Bogdan Burlă, Ionuţ Prică, portarul Mihai Miclean, dar şi juniorii împrumutaţi de la UTA: Mario Andrieș, Daniel Puta, Casian Cleuță, Cristian Moldovan și Armand Popescu).

Antrenorul Radu Anca are la dispoziţie un lot de 25 jucători. La cei enumeraţi mai sus se adaugă: Lucian Mucha, Florin Trifoi, Paul Nan – portari, Denis Buzgău, Ali Calvin Tolmbaye, Alin Gligor, Claudiu Vereș, Andrei Morar, Nichita Coșa, Remus Avrămuțiu, Norbert Varga, Darius Ciupuligă, Ștefan Vărădean, Flavius Brândușe, Petrică Huțanu și Alin Mihai.

„Suntem foarte încrezători în îndeplinirea obiectivului în noul sezon, rămânerea în Liga 3-a. Conducerea clubului și oamenii de pe lângă echipă și-au făcut profesionist treaba. Am prezentat garanția de participare, s-a omologat terenul și am făcut deja îmbunătățiri la vestiare și dușuri”, a spus Radu Anca.

În privinţa programului jocurilor de verificare, acesta cuprinde şase adversari: Podgoria Pâncota (22 iulie), LT Cermei (28 iulie), Progresul Pecica (31 iulie), CAO Oradea (7 august), Unirea Sântana (14 august) și Crișul Chişineu Criş (21 august).

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  ARADON Sport local

  Haţegan, primul meci al sezonului în Liga 1
  BUCUREŞTI. După o vară fierbinte, cu şase delegări la Campionatul European 2020, cel mai valoros arbitru de fotbal al momentului, arădeanul Ovidiu Haţegan se întoarce în Liga 1.

  Local

  Sud-coreenii tatonează Aradul pentru o mega-investiţie. "Ar fi oraş în oraş"
  Investitorii ţin la mare secret interesul pentru Arad, unde ar intenţiona să ridice un parc industrial pe aproximativ 1.000 de hectare. Aici s-ar fabrica baterii pentru maşini electrice şi alte componente destinate industriei auto.

  Local

  15 milioane pentru proiectul de revitalizare a zonei Mărului
  Locul de agrement va fi realizat de către Thaibau Construct, la o valoare care depășește 15 milioane de lei. 1

  Local

  Poliția caută șefi pentru județ
  Șapte poziții pentru șef de poliție, respectiv șef de post sunt scoase la concurs de către Inspectoratul de Poliție Județean Arad. 1

  Local

  Coșmarul de pe șine: trenul de la Mangalia a ajuns cu 11 ore întârziere la Arad!
  27 de ore pentru cei 850 de kilometri care desparte Mangalia de Arad. Trenul care ar trebui să-i ducă pe arădeni la mare este un coșmar pe șine.

  Advertorial

  Un nou cartier în Arad? O nouă zonă de case?
  Contextul pandemiei ne-a făcut să vedem diferit lucrurile, să apreciem cu totul altfel conceptul locuirii și recunoaștem că o parte din noi tânjește, în secret, după comuniunea cu natura! 3

  Local

  Platforme de cântărire pe drumurile judeţene
  Patru platforme pentru verificarea tonajelor vehiculelor ar urma să apară pe drumurile judeţene circulate de camioanele supraîncărcate.

  Local

  O nouă hală a CCIA, lângă Expo
  Proiectul e la început de drum: Primăria a fost informată în legătură cu intenţia elaborării PUZ-ului.

  Local

  Nicio şansă pentru „Ghiba Birta”
  Constructorul care se ocupă de reabilitarea clădirii liceului nu dă semne că va respecta termenul din contract. 1

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.