aradon.ro Web analyticsAur şi argint naţional pe tabla de şah

De Daniel Scridon

Aur şi argint naţional pe tabla de şah

IAŞI. Tinerii șahiști ai ACS Șah Club Vados Arad au urcat de trei ori pe podiumul Campionatului Naţional pe echipe de copii, juniori şi tineret desfășurat la Iaşi.
Scris de Daniel Scridon - IAŞI. Tinerii șahiști ai ACS Șah Club Vados Arad au urcat de trei ori pe podiumul Campionatului Naţional pe echipe de copii, juniori şi tineret desfășurat la Iaşi.

În formula: Cristian Oltean, Alexandru Balaban-Voia și Rareș Pragai, clubulu condus de Alin Câmpeanu a cucerit titlul național la șah rapid, categoria Under 16, argintul la blitz și șah clasic.

Cu două victorii, o remiză şi o înfrângere, Şah Club Vados Arad a cucerit medalia de argint la şah clasic, după CSM București, dar înaintea Clubului Central de Șah București. Aceeaşi culoare a medaliei şi în întrecerea naţională de blitz, Vados strângând 9 puncte, cu două mai puţin decât campioana CSM București. Cea mai valoroasă performanţă a venit în întrecerea de şah rapid, unde şahiştii Under 16 de la Vados Arad au obţinut titlul naţional, cu un total de 13,5 puncte (după cinci succese şi o remiză), podiumul fiind completat de CSM București și ACS MM Mihail Marin.

Şahiştii de la Vados Arad vor participa în această săptămână la un turneu în Tg. Mureș, pentru ca mai apoi să „mute” pionii la Festivalul arădean de șah Arad Open, un eveniment ajuns la a 14-a ediţie.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Local

  Platforme de cântărire pe drumurile judeţene
  Patru platforme pentru verificarea tonajelor vehiculelor ar urma să apară pe drumurile judeţene circulate de camioanele supraîncărcate.

  Local

  O nouă hală a CCIA, lângă Expo
  Proiectul e la început de drum: Primăria a fost informată în legătură cu intenţia elaborării PUZ-ului.

  Local

  Nicio şansă pentru „Ghiba Birta”
  Constructorul care se ocupă de reabilitarea clădirii liceului nu dă semne că va respecta termenul din contract.

  Local

  Doar 3.9% dintre blocurile din Arad sunt reabilitate termic
  Primăria Municipiului Arad a lansat procedura de achiziție a serviciilor de elaborare a studiilor DALI pentru reabilitarea termică a 26 de blocuri. 1

  Local

  Biserică pentru penticostalii din cartierul Gai
  Deocamdată, municipalitatea a reglementat situaţia terenului de pe strada Faurilor, pe care urmează să se costruiască lăcaşul de cult. 2

  Local

  Grecia și Irlanda intră, din 1 august, în zona roșie. Vaccinații sunt exceptați de la carantină
  Pe lista galbenă se vor regăsi Franța, Belgia, Israel, dar și Statele Unite ale Americii 8

  România

  Zone populare din Grecia intră în zona roşie!
  Insulele greceşti din sudul Mării Egee au fost marcate cu „roşu închis” pe harta COVID-19 a Centrului European de Prevenire şi Control al Bolilor, după o creştere a numărului de infecţii, ceea ce înseamnă că toate călătoriile în afară de cele esenţiale către şi din regiune sunt descurajate. 4

  Local

  Cinci ore de luptă cu flăcările la groapa de gunoi din municipiu
  Nu mai puțin de 38 de intervenții au avut pompierii militari, în doar 24 de ore. Cele mai multe au fost intervenții SMURD. 1

  ARADON opinii

  Sfaturile lui Reli. Mișcarea, un prețios câștig pentru sănătate

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.