aradon.ro Web analytics


Baza sportivă Riviera revine în patrimoniul DJST Arad!

De Daniel Scridon

Baza sportivă Riviera revine în patrimoniul DJST Arad!

Reactualizat la:
După patru ani de procese, fosta clădire administrată de Alina Buleu şi regretatul Abel Apostol revine în circuitul sportiv.
Scris de Daniel Scridon - După patru ani de procese, fosta clădire administrată de Alina Buleu şi regretatul Abel Apostol revine în circuitul sportiv.

ARAD. Veste bună pentru iubitorii sportului arădean. De câteva zile, clădirea în care a funcţionat restaurantul Riviera situat în cadrul Complexului de tenis de câmp de pe malul Mureşului a revenit în patrimoniul Direcției Județene de Sport și Tineret (DJST) Arad.

Respectiva clădire a fost administrată de SC Green Place SRL, firmă reprezentată la momentul încheierii contractului de închiriere cu DJST Arad de către Alina Buleu și regretatul Abel Apostol. Parteneriatul a fost reciproc avantajos până în urmă cu şapte ani, când omul de afaceri Abel Apostol a dispărut fără urmă, Adrian Buleu (soţul asociatei) fiind găsit vinovat de moartea acestuia şi condamnat la 15 ani de închisoare. Cazul a fost unul extrem de mediatizat la acea vreme, cadavrul lui Abel Apostol nefiind găsit.

Prin decizia definitivă a instanţelor de judecată, Green Place SRL este obligată să achite Direcției Județene de Sport și Tineret suma de 5.500 euro și 33.246,13 lei, reprezentând 14.685 de lei chirie restantă aferentă perioadei mai-octombrie 2015, 6.065,13 lei penalități de întârziere aferente chiriei restante pentru perioada mai – octombrie 2015, 2.750 euro (echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plății) chirie restantă nefacturată aferentă perioadei noiembrie 2015 – martie 2016 cu titlu de servicii de salubrizare prestate în perioada noiembrie 2015 – martie 2016, 2.750 euro penalități de întârziere în cuantum de 0,3%/zi calculate de la scadența fiecărei chirii fără a depăși totalul sumei datorate, 100 lei cheltuieli de judecată și 12.396 lei cheltuieli de executare.

Imobilul care a făcut motivul litigiului este situat pe strada Infanteriei FN şi este compus din: o clădire P+1 în suprafață totală de 180 mp (la parter – 3 magazii, 5 grupuri sociale și o terasă acoperită; la etaj – o terasă descoperită, 1 vestiar, 1 grup social, 1 birou) pentru amenajarea unui restaurant și a unei piste de bowling; o porțiune de teren aferent, în suprafață totală de 3.930 mp, din care 1.000 mp pentru amplasarea unor căsuțe de vacanță din lemn, 2.700 mp pentru amenajarea a două terenuri de minifotbal din gazon și nisip, dar şi 230 mp pentru amenajarea unei terase acoperite, în prelungirea restaurantului.

Hotărârea a fost dusă la îndeplinare la începutul acestei luni de Biroul executorului judecătoresc Lavinia Maria Boșneac.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  UT Arad

  Final de coșmar pentru UTA pe Arena Națională!
  UTA a pierdut meciul cu FCSB, după un lanț de greșeli, pornit de la N. Roșu, care a fost eliminat. Rămasă în zece oameni, echipa arădeană nu a putut să evite înfrângerea, care s-a conturat la o diferență mare, pe final de meci. 3

  ARADON Sport local

  Victorie clară pentru FCC Baschet Arad cu Târgu Secuiesc
  FCC Baschet Arad a obținut un succes categoric cu KSE Târgu Secuiesc, scor 80-33 (18-6, 24-8, 29-6, 9-13).

  Local

  Fără test COVID pentru cei care vin să voteze în România
  ARAD. Departamentul pentru Situații de Urgență a transmis precizări privind alegătorii români care vor să vină în țară pentru a vota. 2

  România

  Probleme cu votul prin corespondenţă. O treime din buletinele solicitate s-au pierdut pe drum
  Peste o treime din buletinele de vot solicitate de românii din străinătate nu s-au întors în ţară în termenul stabilit de lege. Este vorba despre votul prin corespondenţă care a fost solicitat de circa 39.000 de români. 1

  România

  Morţi din cauza COVID-19, dezumanizaţi de oameni. Ce se întâmplă la Spitalul Horezu
  Mai mulţi morţi sunt lăsaţi pe jos, la morga Spitalului Horezu. Rudele intră singure în morgă şi îşi iau decedaţii. 3

  Local

  Aradul pe „platou”, dar cu o rată de pozitivare de 30%. „Ne e teamă de un val doi din valul doi”
  Numărul de teste este strâns corelat cu incidența infectărilor, iar Aradul a testat mai puțină în ultima vreme ceea ce a dat impresia unei aparente scăderi. 2

  Local

  Incidență de 4,41 la mie în județ. Municipiul - zonă roșie cu 6,31 la mie
  ARAD. Incidența infectărilor cu noul coronavirus a mai scăzut la nivelul județului, fiind de 4,41 la mia de locuitori. În continuare, însă, municipiul este mult peste medie cu o incidență de 6,31 la mie. 1

  Local

  Comemorare intimă în curtea Castelului din Săvârșin, în memoria Regelui Mihai
  Fostul suveran al României a fost comemorat la Săvârșin, la trei ani de la trecerea sa în neființă. A fost o slujbă religioasă restrânsă la care au participat doar custodele coroanei, Principesa Margareta și principele Radu Duda. Slujba a fost oficiată în curtea Castelului de la Săvârșin, reședința atât de dragă sufletului Regelui Mihai.

  ARADON Sport local

  Avem doi finaliști și doi medaliați cu bronz!
  ARAD. În organizarea neobositului Ruben Stoia, cu sprijinul unor împătimiți ai nobilei arte, Aradul este, în această săptămână, capitala boxului românesc. 

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.