aradon.ro Web analyticsFără tabel nu se (mai) poate juca în fotbalul judeţean!

De Daniel Scridon

Fără tabel nu se (mai) poate juca în fotbalul judeţean!

ARAD. Reguli mai stricte şi în fotbalul judeţean. Pe fondul creșterii exponențiale a gradului de contaminare a populației cu virusul SARS-COV 2 și din dorinţa de a creşte şansele de desfășurare a campionatelor în curs, AJF Arad solicită afiliaţilor aplicarea corectă a protocolului medical aflat în vigoare.
Scris de Daniel Scridon - ARAD. Reguli mai stricte şi în fotbalul judeţean. Pe fondul creșterii exponențiale a gradului de contaminare a populației cu virusul SARS-COV 2 și din dorinţa de a creşte şansele de desfășurare a campionatelor în curs, AJF Arad solicită afiliaţilor aplicarea corectă a protocolului medical aflat în vigoare.

Astfel, tabelul cu persoanele testate ori vaccinate anti-Covid are caracter obligatoriu. Arbitrul şi delegatul de joc are obligativitatea verificării acestor tabele, iar lipsa acestora în original sau completarea incorectă va duce la neînceperea jocului sau interzicerea participării unuia sau mai multor jucători sau oficiali, după modelul lipsei vizei medicale sau vizei AJF.

Validarea modului de completare și a conținutului tabelului, respectiv a respectării cerințelor (tabel original pentru fiecare etapă, nu copie; ștampilă medic cu validare rezultate testare individual sau de grup; semnătură medic individual în original, existență copii adeverințe vaccinare, dacă nu sunt deja transmise la AJF) se face de către arbitrul şi observatorul delegat la joc. Prezentarea rezultatelor individuale ale copiilor testărilor RT-PCR (valabilitate 14 zile) sau ANTIGEN (valabilitate 7 zile) poate înlocui completarea tabelelor pentru persoanele în cauză, însă numai cu atașarea acestora la raportul arbitrului. Conform protocolului medical, doar minorii sunt scutiţi de prezenţa acestor dovezi, pentru celelalte persoane oficiale trecute în raportul de joc având caracter obligatoriu.

3 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Dan says:

  Și pe arbitrii și pe observatorul de joc cine-i verifică!

 2. Vaccinatul says:

  Dar pe cei vaccinați de ce nu-i testează nimeni.? Vaccinul are rol protector nu și rol de oprire a răspândiri…..
  Daca răspunde cineva…..întreb pt un prieten

 3. testarea says:

  singurul lucru sigur e testarea pe loc. Vaccinarea nu are valoare aici De ce?Păi jucatorul vaccinat poate s-a intalnit in oras cu un prieten infectat si a luat virusul pe care il aduce la echipa si poate si la arbitri. Asa ca………….

 4. Local

  Familie din Arad atacată de propriii câini. Jandarmii au venit în ajutor
  Incidentul a avut loc miercuri după-amiaza, în locuința unei familii din Arad. Acasă se aflau bunicii împreună cu nepoțica lor. La un moment dat, unul dintre cei doi câini pe care aceștia îi dețin, a devenit agresiv și a mușcat-o pe bunică. Soțul a sărit în ajutorul ei, însă a fost și el mușcat în repetate rânduri. Mai mult de atât, și cel de-al doilea câine a devenit agresiv. Bunicii au reușit să-și ia nepoțica în brațe și să ajungă în casă, baricadându-se într-o cameră de la parterul locuinței.

  Local

  O lună de... distanţă în relaţia arădenilor cu Primăria
  ARAD. În perioada 25 octombrie - 24 noiembrie, accesul contribuabililor în incinta Primăriei Municipiului Arad, precum și în sediile structurilor subordonate este permis doar pe baza certificatului verde care atestă vaccinarea, trecerea prin Covid sau rezultatul negativ al unei testări recente, în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 1013 din 22 octombrie 2021. 1

  Local

  Îndemn la folosirea mijloacelor online de comunicare și a celor electronice de plată
  Recomandarea vine în contextul accesului restricţionat la sediul Direcţiei Venituri, determinat de pericolul infectării cu coronavirus.

  Local

  Vot pentru plafonarea curentului şi gazelor
  Deputaţii arădeni Sergiu Bîlcea şi Glad Varga anunţă că au votat pentru plafonarea și compensarea prețului curentului și gazelor.

  Local

  Europarlamentarul Vlad Botoș cere anchetă europeană privind știrile false
  Scrisoare oficială adresată Comisiei Europene pentru combaterea campaniei de știri false cu privire la pandemia de COVID-19. 11

  Local

  Se licitează primul Fast Park! Vezi care este prețul de pornire pentru un loc de parcare
  Recons anunță preluarea cererilor pentru cele 112 locuri de parcare disponibile în Fast Park 3 din Micălaca. 3

  Local

  Acces doar cu certificat verde în Compania de Apă
  Şi accesul în Compania de Apă Arad va fi interzis celor care nu sunt vaccinaţi sau nu au trecut oficial prin boală. 7

  România

  Legea pentru compensarea facturilor la curent electric și gaze naturale a fost adoptată 
  Legea pentru compensarea facturilor la curent electric și gaze naturale a fost adoptată de Parlament. 1

  România

  Certificatul verde respins la limită, în  Senat
  Senatul a respins obligativitatea certificatului verde la locul de muncă. Proiectul a primit 67 de voturi pentru, 60 împotrivă și 2 abtineri. Pentru a fi aprobat erau necesare 69 de voturi pentru. 15

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.