aradon.ro Web analytics

Atenție unde aruncați gunoiul!

Atenție unde aruncați gunoiul!

Reactualizat la:
Arădenii sunt rugați să nu mai arunce gunoiul în platformele de gunoi nefuncţionale ci să îl ducă la tomberoane, chiar dacă mai trebuie să se deplaseze câteva sute de metri.
Scris de Valentin Goran - Arădenii sunt rugați să nu mai arunce gunoiul în platformele de gunoi nefuncţionale ci să îl ducă la tomberoane, chiar dacă mai trebuie să se deplaseze câteva sute de metri.

Arad. Zonele cu probleme când vine vorba de gunoi, care au intrat acum în atenţia municipalităţii, sunt cele unde au debutat lucrările ce fac parte din megaproiectul de regenerare urbană, adică cartierele Micălaca, Confecții, Alfa și Vlaicu. Pe scurt, din cauza lucrărilor, angajații Retim nu au acces la unele platforme de gunoi. Atare situație, containerele au fost mutate din interiorul platformelor la drum, pentru a fi mai uşor accesibile maşinilor mari ale Retim.

Unii arădenii, însă, aruncă pe mai departe sacii de gunoaie în interiorul platformei, chiar dacă acolo nu mai sunt containere, cel mai probabil din comoditate. Nu mai au chef să meargă câțiva sute de metri până la container. Ca atare, în interiorul platformelor se formează grămezi de gunoi.

„Vă rugăm ca pe durata lucrărilor de regenerare urbană să depozitaţi gunoiul în containerele amplasate pe perioadă determinată pe domeniul public. Accesul maşinilor de gunoi la platformele gospodăreşti este aproape imposibil. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, au declarat reprezentanții Primăriei Muncipiului Arad.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Local

  Interviu JA cu Sergiu Cosmin Vlad, deputat USR de Arad
  „Vom reforma administrația locală”

  Local

  Dr. Domșa, propus pentru titlul de Cetățean de Onoare
  Implicarea cadrelor medicale și gestionarea crizei sanitare cauzate de noul coronavirus au fost apreciate în cadrul unei conferințe de presă susținută la Instituția Prefectului Județului Arad. Europarlamentarul Gheorghe Falcă a făcut chiar și propunere: dr. Gheroghe Domșa să fie recompensat cu titlul de Cetățean de Onoare.

  Mapamond

  Autopsia lui George Floyd: a murit sau nu asfixiat sub genunchiul polițistului?
  Moartea lui George Floyd, un american de culoare din Minneapolis, aflat în custodia poliţiei, a dus la izbucnirea unor proteste de amploare şi extrem de violente în Statele Unite.

  Local

  Elev cu autism, șef de promoție la Școala Gimnazială „Aron Cotruș”
  Vă prezentăm un elev arădean care suferă de autism și care, cu ajutorul familiei, al cadrelor didactice, al colegilor și al terapeuților, a reușit o performanță demnă de notat. Mihnea a terminat clasa a VIII-a ca șef de promoție la Școala Gimnazială „Aron Cotruș”.

  Local

  Moartea a ocolit drumurile din Arad
  Numărul persoanelor decedate în accidente rutiere, în Arad, a scăzut cu mai bine de jumătate în acest an, față de anul trecut.

  Local

  Primele „pietonale” după pandemie
  Zona Biserica Roşie – doar în weekend. Zona Art-Cafe din Piaţa Avram Iancu – zilnic; la fel şi strada 1 Decembrie 1918.

  Local

  Maestrul bucătar al Castelului de la Săvârşin s-a pensionat
  Viorica Luciana Călin a fost sărbătorită în curtea Castelului, în prezenţa Majestăţii Sale Margareta şi a Principelui Radu.

  ARADON opinii

  DE-ALE SUFLETULUI. Gabriella Gujdár, psiholog clinician: Gândirea de tip alb-negru, cel mai banal mod de autosabotare
  Renunțând la gândirea alb-negru, de tip totul sau nimic, renunțăm practic la propria autosabotare.

  Local

  Sesiuni speciale pentru elevii cu febră, la Evaluare şi Bacalaureat
  Evaluarea Națională și Bacalaureatul vor avea fiecare câte o sesiune specială, destinată absolvenților care au temperatura corporală prea mare pentru a fi lăsați să susțină examenele.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.