aradon.ro Web analytics

Bătaia din centrul Aradului, în stand by la Parchet

De Ioana Costaș

Bătaia din centrul Aradului, în stand by la Parchet

Foto: FAN
Reactualizat la:
Tribunalul Arad a revocat măsura controlului judiciar în cazul tânărului acuzat de tentativă de omor, bătut în centrul Aradului de agenții unei firme de pază. În tot acest timp, agresorii tânărului nu au fost chemați la audieri în privința bătăii pe care i-au aplicat-o.
Scris de Ioana Costaș - Tribunalul Arad a revocat măsura controlului judiciar în cazul tânărului acuzat de tentativă de omor, bătut în centrul Aradului de agenții unei firme de pază. În tot acest timp, agresorii tânărului nu au fost chemați la audieri în privința bătăii pe care i-au aplicat-o.

Din arest preventiv în arest la domiciliu și de aici la control judiciar. Etapele măsurilor preventive prin care a trecut tânărul de 22 de ani – niciuna prelungită pentru a doua oară – acuzat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad de tentativă de omor, pe ștrandul Neptun, asupra unui agent de pază, la sfârșitul lunii decembrie 2019 și bătut cu bestialitate în fața localului McDonald’s din centrul Aradului. Bătaia a fost aplicată de însăși victima înjunghiată, de colegii acesteia – toți purtând însemnele firmei de pază la care sunt angajați -, dar și de alte persoane, toate fiind identificate ulterior. În ceea ce privește controlul judiciar luat împotriva tânărului bătut trebuie precizat faptul că în 30 iunie, Tribunalul Arad a decis revocarea acestei măsuri. Și trebuie spus că asemenea hotărâri se iau aproape deloc în ceea ce privește inculpații acuzați de tentativă de omor. Deciziile judecătorilor, atât a celor din cadrul Tribunalului Arad, cât și a Curții de Apel Timișoara, de a „înlesni” măsurile preventive au venit ca urmare a analizării imaginilor video din fața restaurantului unde a avut loc bătaia, a declarațiilor „șubrede” a celor implicați – și aici ne referim atât la angajații firmei de pază, dar și a celorlalți indivizi, toți identificați, care l-au bătut pe tânăr în fața localului din centrul Aradului, dar și a multor altor neregularități, inexactități – asupra cărora vom reveni.

Revenind, cronologic: tânărul a fost arest preventiv în 31 decembrie 2019 sub acuzația de tentativă de omor. În 27 ianuarie 2020 Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a solicitat prelungirea acestei măsuri preventive, însă Tribunalul Arad a respins cererea, înlocuind măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. În 24 februarie, același Parchet, a solicitat prelungirea măsurii arestului la domiciliu, Tribunalul Arad respingând din nou acțiunea procurorului de caz și dispunând măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile în ceea ce-l privește pe tânăr. În 30 iunie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a solicitat prelungirea măsurii controlului judiciar. Apărătorii tânărului au formulat plângere împotriva ordonanței procurorului de prelungire a acestei măsuri preventive, iar Tribunalul Arad a admis-o. Decizia instanței arădene este definitivă. Astfel, tânărul nu se mai află sub puterea vreunei măsuri preventive. Iată ce a decis Tribunalul Arad în 30 iunie: “Admite plângerea formulată de inculpatul C.R., împotriva ordonanţei procurorului de prelungire a măsurii preventive a controlului judiciar din 18 iunie 2020, dată în dosarul nr. 704/P/2019 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad şi în consecinţă: Revocă măsura controlului judiciar dispusă faţă de inculpat prin încheierea nr. 9 din Camera de Consiliu din 24 februarie 2020 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad definitivă prin decizia penală nr. 18/CO/ DL din Camera de Consiliu din 27 februarie 2020 a completului de judecători de drepturi şi libertăţi din cadrul Curţii de Apel Timişoara. Definitivă. Pronunţată în Camera de Consiliu din 30 iunie 2020”. Trebuie menționat că în cazul unei infracțiuni de tentativă de omor – infracțiune de care este acuzat și tânărul bătut -, se menține în proporție de 99 la sută măsura arestului preventiv a inculpatului, fiind vorba de o infracțiune contra vieții. Faptul că pe numele tânărul nu există vreo măsură preventive ridică semne de întrebare, toate referitoare la probatoriul administrat în cauză.

Fără urmări pentru bătăuși

Partea, cel puțin interesantă, este că până ce imaginile în care tânărul este bătut de bestialitate de angajații firmei de pază din Arad nu au apărut în presă, împotriva bătăușilor nu s-a luat nicio măsură. Nici până acum nu s-a luat vreuna, deși toți participanții au fost identificați și chemați la declarații. S-a dispus doar începerea urmăririi penale in rem – adică față de faptă – după ce imaginile au apărut atât în presa locală, cât și cea națională. Iar această măsură – cea a începerii urmăririi penale in rem – luată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad exact în ultima clipă a oprit controlul ce urma să vină de la București. De atunci, lucrurile stagnează. Ne referim exclusiv la starea celor care l-au bătut pe tânăr.
Există însă o excepție și trebuie menționată. Un singur polițist – nu dintre cei care au fost la fața locului – în mâinile căruia a ajuns dosarul, chiar la început, a făcut exact ceea ce, profesional și etic vorbind, trebuia făcut. A întocmit actele premergătoare atât pe numele bătăușilor, cât și pe numele tânărului. Până la urmă, actele polițistului în ceea ce-i privește pe bătăuși au ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, transformându-se într-un dosar de purtare abuzivă și loviri și alte violențe. Acesta însă nu a avut viață lungă deoarece Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a solicitat dosarul – așa cum legal este prevăzut, conexându-l la dosarul tentativei de omor în care inculpat este tânărul bătut. Atât de bine a fost „conexat”, încât în privința lui nu s-a mai făcut mare lucru, rămânând tot în stadiul de „in rem”. În schimb, au fost întreprinse măsuri doar în privința tânărului bătut: Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a solicitat prelungirea măsurii controlului judiciar, așa cum am arătat mai sus.

Întrebări fără răspuns

Crezul general valabil conform căruia este nevoie doar de un singur om – în acest caz polițistul care a văzut, în fapt, imaginea de ansamblu – pentru a schimba ceva, a fost destrămat.
Este cel puțin ciudat cum nici agenții de pază și nici ceilalți participanți la bătaie nu au fost întrebați până în acest moment care a fost motivația care a stat la baza „aplicării corecției”. De ce, cel puțin o duzină de oameni, au crezut de cuviință să exercite asemenea violențe asupra tânărului odată ce el a fost prins? De ce în fața restaurantului Mc Donald’s tânărul nu a fost imobilizat și nu a fost chemată de îndată Poliția? De ce s-a ajuns la acea bătaie în care au fost folosite și bastoane telescopice, în fapt, arme albe? Și aici trebuie menționat faptul că agenții de pază ar fi declarat că bastoanele telescopice le aparțin, că le-ar fi achiziționat ei, și nu au fost primite de la firma la care sunt angajați, iar acest lucru a fost trecut cu vederea, se pare, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad: portul și folosirea fără drept de arme albe.

Pentru readucere aminte, linkul atașat vă conduce la imaginile ce nu s-au „văzut” în timpul bătăii ce a durat 6 minute, timp în care tânărului i-au fost aplicate peste 50 de lovituri. Trebuie doar privit cu atenție: https://www.aradon.ro/aradon-stirile-judetului-arad/imaginile-care-vorbesc-ce-nu-s-a-vazut-la-bataia-din-centrul-aradului-1137226/

Imaginile care „vorbesc”. Ce nu s-a văzut la bătaia din centrul Aradului

108 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. conservator says:

  Incercati sa duceti in eroare. Acest tanar a injunghiat un agent de paza. Normal ca ceilalti l-au batut… in primul rand pentru asta sunt acolo. sa ii imobilizeze pe cei care pun vietile/ integritatea altora in pericol…. Nu stiu pe ce planeta traiti sau ce fumati dar imobilizare nu se face cu vorba buna unui-a ce are un cutit in mana si a injungjiat o persoana…
  Agentii de paza sunt eroi in acest caz. Individul putea sa va injunghie pe voi sau copii vostrii care stateau si erau linisiti in discoteca….
  Agentii trebuie felicitati, nu anghetati

  • Salbatici says:

   Eu zic sa te mai uiti inca odata la filmari sa vezi ca individul nu avea niciun cutit!
   Acest tanar a fost torturat de catre agentii de paza! Psihopati care parca il lovesc cu placere!

   • Razvi says:

    Ce torturat!esti nebun!Am fost acolo a meritat ca asta a cautat!!!!!!Bravo baietii nu va cunosc dar tot asa mai puneti la punct drogati!Copaceanu din lumea lui…cel care scotea cutitul la toata lumea!Tr sa iti taie penisul jos🤣🤣sa nu mai scoti cutitul la nimeni!Sa va ajunga si sa va ajute cel de sus sa cadetii toti pe mana unuia ca Copaceanu atunci sa va vad!🤣🤣🤣

    • Deschideți-va ochii says:

     Și tu esti ala de i-a bagat cuțitul in buzunar lui Răzvan? Si ti-ai pus numele “Razvi”
     Mare om, mare caracter jegos ce ai..

  • cucu says:

   dupa cum vorbesti esti angajat la DEY…plin de analfabeti

   • Death says:

    Ai vazut vreun umflat de steroizi de la dey sa stie sa articuleze 2 fraze?Cred ca principalul atuu sa te angazezi la dey sa fi prost gramada sa te crezi Rambo ,sa fi umflat de muschi si minte cit mai putina..Cunosc citiva dintre ei si sincer ,sunt olimpici la incultura,prostie,lipsa bun simt si grobiani

   • Razvi says:

    Esti penal!

  • Alin says:

   Poftiiiiimmmmmm…???
   Tu te-auzi ce spui?!? “agenții trebuie felicitați”… “eroi” băi “prietene” tu ești beat?
   La ce școală sau curs ai învățat tu ca imobilizarea înseamnă crimă.(tentativa de omor) Om asta era jos inconștient și era bătut cu bestialitate…pumni, picioare și bastoane telescopice. Imobilizarea înseamnă aplicare unor proceduri ferme și promte(dacă este cazul trântit bine la pământ) apoi încătușat și anunțate autoritățile.
   Dute și te culcă ca ești beat. Auzi tu… “eroi” 🤦‍♂️😠🤦‍♂️

   • partene says:

    Daca ar fi doar beat ar avea ciscumstante atenuante. dar asa e el permanent. Nici nu stiu, vagabond, cretin, ma gandesc sa nu-i injosesc pe acestia comparandu-i cu acest conservator. De la atata conservant creierul i-a putrezit. Ciudat…

   • Gabi says:

    Pt Alin!da tr felicitati!Jos palaria pt ei!

  • imobilizat says:

   serios dupa mintea ta poti sa omori omu ,daca erau profesionisti il imobilizau si il predau politiei

  • gunoaie says:

   se vede clar pe filmare ca l au atacat el vrea sa intre la mc si ei lau tras afara si lau batut asta a fost o razbunare nu profesionalist cum fac interlopi au procedat nu ca o firma de paza ma mir ca mai functioneaza firma trebuia inchisa si arestati toti in frunte cu patronu sa dai asa stind ca sunt camere ce iti faceau daca nus camere

   • Ina says:

    Tu “gunoaie”cred ca e mai bine sa iti tini gura!R este un copil …pierdut!Tatal stie mai bine asta …credema ca merita sa i se taie degetele de la mana care a injughiat!Bravo Dey…Bravooo baieti!Cel care mai face asta asa trebuie sa pateasca!

    • P says:

     Asta e motto-ul celor de la dey. Care va luati de noi asta o sa o patiti! Bravo ma.. In sfarsit o da cineva pe fata, daca lui ar trebui sa ii se taie degetele, voua ce ar trebui sa vi se intample?

    • alba-utist says:

     Ina esti chiar proasta. De la nick-ul lui puteai sa-l faci de cacao dar cand esti proasta, esti proasta. Dar nu-ti dau idei oricum. de fapt, la ce inculta esti am dubii ca vei intelege. analfabeta functionala este asa un compliment doar :)))

     @ gunoaie ai mare dreptate.

    • Puiu says:

     Vai ce mansardă săracă ai. Dacă tânărul era vinovat trebuia imobilizat de sălbătici ăia și sa cheme poliția, asta este menirea lor. Ăștia imediat dația fară, pușcărie și firma de pază desființată cu amendă usturătoare. Se pare ca e o complicitate gen Caracal (de alta nuanță) între infractori și org de cercetare. Parca era și un „ziarist” Din Arad (nu știți cum îl chema? ) atunci care le ținea apărarea. Bine ca a venit Boța de la Timișoara unde s-a văzut mai bine adevărul. Dreptate, Verificați toți haidamacii ăștia!

  • Ianu says:

   esti nebun sau ce???
   a injunghiat u nagent de paza la strand, iti dai seama ca a fost ceva pe acolo mult mai complex intre ei, ca destui cocalari, mafioti si drogati frecventeaza locul. In plus era decembrie 2019, nu vara sa zici ca s-a imbatat, drogat si nu stie ce face. Nu o fi mers tinaru asa de-a moaca sa il injunghie. Politia tace constant, ce vor sa ascunda??? Se cunoaste bine fratia dintre politie si agentiile de securitate (mai bine spus, interlopii ce folosesc agentiile ca paravan).

   Apoi, agentii s-au razbunat in haita cand il prind pe strada. Asta este munca unui agent sa bata un om pana il omoara? Esti nebun ma sau ce??

  • Radu says:

   Atat de prost esti? 🙂 Hai mai scrie , inca te poti autodepasi 🙂 Ma baieti, bagati-va mintile in cap si nu confundati imobilizarea cu bataia, se vede clar ca atacatorul cu cutitul nu mai poate opune nicio rezistenta si ca e batut la discretie!

  • mike says:

   tribunalul arad trebuie desfiintat urgent e mafie pe paine!

  • anonim says:

   De ce am impresia ca esti un gunoi care face parte din grupul acelora care la calcat in picioare pe acel baiat ??? mai rahat uman !!! dupa ce a fost prins presupusul vinovat , a opus rezistenta ? si daca opunea rezistenta , daca voi doar asa stiti sa imobilizati un om , doar cu pumnii si picioarele , sunteti vai de mama voastra de idioti … ce-mi place mie ca sunteti smecheri doar in haita , dar nu stii niciodata cand un idiot ca cel ce la injunghiat pe agentul respectiv , i se pune pata din varii motive si ti ia urma , eu automat ii face am si la agentul respectiv dosar penal tot cu tentativa de omor , adica omul e lesinat jos si tu mai dai in el ca in sac ??? clar ca intelectul are grave probleme

 2. Prietenii stiu de ce says:

  Ce sa facem atata timp cat marele procuror Ilarie este un spătar si jumatate, la fel ca alti procurori care s-au mâhnit cu avocații si judecătorii pentru a închide, clasa si stanga dosare.

 3. unul-altul says:

  Eu cred ca incidentul trebuie disecat in cele doua componente,care s-au petrecut in locatii diferite,si fiecare participant sa raspunda pentru faptele sale,potrivit legii ;cit despre asa zisa tergiversare,partile implicate se pot plinge institutional,nicidecum prin articole de presa mai mult sau mai putin “‘sponsorizate.”‘

 4. CoruptiaUcide says:

  Angajatii acestor societati sunt niste interlopi, fosti interlopi sau viitori interlopi, e grav ca sunt in cardasie si colegi cu ( Batran de la I.P.J – Arad) cu politicieni gen Scheau – Alde Arad, care fac bani din atribuirea de contracte cu statul, licitatii si alte combinatii grele, mai pe scurt, se impart pe banii statului, contracte atribuite una alta, toata lumea trebuie sa manance, chestia grava este ca toate aceste lucruri se intampla chiar sub ochii nostri, cum altfel aceasta firma a prins contract cu Spitalul Judetean si cu alte institutii publice si isi permit sa faca scandaluri si sa umileasca personalul medical de la Spitalul Judetean Arad? Felicitari persoanei care a scris articolul, mai sunt si oameni cu spirit civic in tara asta, dupa parerea mea, institutiile abilitate pentru rezolvarea acestui caz… Sunt compromise!

 5. cucu says:

  daca tararul batut isi ia un avocat bun, batausii vor fi condamnati la tentativa de omor pentru acele lovituri cu arme albe.
  Nu stiu ce a facut tanarul daca sau cat de tare l-a injunghiat pe angajatul DEY avand in vedere ca “injunghiatul” a putut veni de pe strand pana la MC sa ii dea o corectie.
  Cei de la DEY mai au dosare penale pentru purtare abuziva si batai asa ca pana la urma se invarte roata, vor ajunge pentru 2000lei/luna cat iau salar sa intre la racoare ca ii fraiereste patronul ca sunt smecheri, el plimbandu-se cu seria 8 si ei cu dusterul de serviciu…

  • Uzi says:

   Corect, se plimba cu masini cumparate de patron si ei nu pot da o “besina” de foame.

  • Alin says:

   Corect, pana aici se pare ca Răzvan are și avocat bun și i-a scos Dumnezeu în cale și judecători corecți care l-au scos de sub acuzarea parchetului, care nu știu pt cine lucrează.

 6. Batman says:

  Eu zic ca deciziile luate de catre instanta (de a inlatura masurile luate impotriva libertarii lui) demonstreaza CLAR faptul ca baiatul asta nu e agresorul, ci victima. Nu am mai auzit in tara asta ca o persoana considerata a fi un pericol si arestata pentru tentativa de omor sa fie eliberata. Daca baiatului asta i s-au inlaturat toate masurile privative de libertate inseamna ca el in mod CLAR NU reprezinta un pericol si ca toata ancheta a fost una prost facuta, fara a urmari de fapt aflarea adevarului, ci doar arestarea acestui baiat nevinovat, fara a se tine cont de imaginile care au aratat masacrul din acea seara.

 7. Justitiarul says:

  Din punctul meu de vedere cei care l-au batut trebuie trasi la raspundere , un asemenea comportament nu este normal si este abuziv , se vede clar pe imagini cum puteau sa il omoare si probabil aia a fost si intentia.
  I-am vazut pe majoritatea agresorilor recent la treaba si spre suprinderea mea toti lucreaza inca la aceeasi firma de paza , de aici pot sa inteleg ca acest comportament este incurajat ,nu doar de autoritati ci si de conducerea agentiei de paza .

 8. Mamica says:

  Deci nu pot sa cred! Îmi amintesc acest caz! Încă nu s-a luat nicio măsură împotriva acestor agresori???
  Rusine, din aceasta cauza suntem unde suntem si din aceasta cauza coruptia este la mama ei acasa in micul nostru orasel… cine are bani… in special firmele de paza unde sunt angajati numai anabolizati cu 5 clase si IQ sub cat port eu la pantofi, si cand ne gandim ca ei sunt platiti din banii publici si ca patronul lor se rupe in figuri acolo unde sta in aradul nou cu masini de masini… cumparate pe spatele nostru al bugetarilor…. imi vine sa imi iau familia si sa ma mut in alta tara!!! Cat mai departe de aici!!!

  • Suzi says:

   eu zic mai bine sa iesim la proteste. Astept semnalul.

   Primaria nu are nici un cuvant de obiectat la dresa politiei?? Nici o reclamatie la ministerul de Interne?? Primarul si consilierii, nu vad nici o reactie din partea voastra…..

 9. Alin says:

  Era și cazul sa înceapă sa se facă dreptate în dreptul lui Răzvan.
  Felicitări judecătorilor pt corectitudine. Jos pălăria…

 10. justitea e oarba says:

  astia au pile si la bucuresti daca so dat pe stiri tv si nu so luat masuri ……trebuiau arestati pe loc aici vb bani si relatile nu justitiea

 11. X8 says:

  Sa făcut dreptate în dreptul tânărului care a atentat la viata altuia, despre ce vb,? Cum vine asta? Dai cu, cuțitu sa omori un om, și apoi de vina sunt doar agenții de la Dey?

  • Unulbun says:

   Care cutit? Care om mort? V-ati prajit de la sarurile de baie care le vindeti prin alad!o? Pestisorii si dealeri de la paza sa mearga la zdup!

  • Ayan M says:

   vreau dovezi daca spui ca a dat cu cutitul: supravegherea video, poze cu plaga cauzata, investigatia medicala efectuata asupra agentului, raport de la 112 cu serie, apel numar interventie, agenti politie.

   pana tu cotrobaiesti si nascocesti ceva, filmele cum voi haita de agenti Dey l-ati snopit in bataie pe tanar se pot vedea de 3 luni si ceva la linkul prezentat mai sus.

   Nu prostesti pe nimeni.
   Daca ai dreptate da-ti numele real, demonstreaza ca esti corect cinstit si ca nu minti!!! Hai astept toate astea. Convinge-ma!

   PS: ‘cotrobaiesti’ este folosit intentionat deoarece am senzatia ca esti fasmiliar cu activitatea de a cotrobai. nu de alta dar l-ati buzunarit pe baiat si i-ati plantat un mic obiect asa de “bunavointa” ca voi nu aveati ce sa mai faceti cu el

  • Ayan M says:

   Mai un lucru, cum a atentat tanarul la viata agentului?? ce agent e ala de il doboara un tanar de 22 de ani?? pustan de clasa a 6-a??

   Daca l-a ranit asa grav, cum a alergat agentul de la strand pana la MdDonald? 1.2 km conform Google maps. avea duhuri?? :))) Spuneati ca i-a atins ficatul. cum imi explici asta?? hai ca-s curios!!!

  • Ayan M says:

   @X8 astept dovezile matale!!!

 12. Rus says:

  Buna ziua.sa va fie rusine.ce era sa faca cu tanarul criminal,sa ii cumpere si o bere si sa ii dea dupa ce la injunghiat pe tanarul de la paza.voi chiar nu intelegeti.a trecut aproape 7 luni si el nu este in puscarie unde ii este locul.vreti sa mergeti si voi in restaurat sau club si sa vina un tanar criminat sa va injunghie?asta va doriti,normal ca a meritat o bataie pana a venit politia.trebuia sa fie inchis atunci ,nu sa stea 7 luni in libertate.dar traim in Romania unde nu se face dreptate,trebuie sa mori asa cred ei si doar atunci se face dreptate.nu va ganditi baiatul de la paza va avea semnele pe el toata viata,si pe langa si trauma ce a trait.si familia lui prin ce a trecut.voi vedei doar vidio dat.ca il bate pe criminal.criminali trebuie sa stea in puscarie 😈😈Dumnezeu sa va lumineze mintea celor care nu vedeti adevarul.imi pare rau ca traiesc in lumea asta rea.

  • AladioFAN says:

   Baiatul de la paza trebuia sa isi faca treaba! Iti garantez ca daca era injunghiat in club atat de rau precum zici, nu putea alerga 2 KM in mijlocul iernii in club… plus ca au iesit public niste martori si au zis ca au fost acolo si ca nu s-a taiat nimeni in club si nici in afara clubului… deci sustinatorule al bodyguarzilor… scuteste-ne te rog de sustinerile astea PRO bodyguard anabolizat… vand prafuri si au curve la produs in ALADIO bodyguarzi pe care ii sustii sunt niste pestisori si dealeri.. .deci te rog scuteste-ne de dume dinastea…

  • Death says:

   Lingau de poponeturi de la dey asta esti..iti dau si tie niste farame si ii proslavesti? dey este o cloaca de prostie si de interlopi

  • Ion says:

   Ai dreptate ,Rus!ce sa faca cu tanarul criminal sa ii faca o statuie sa va rugati la ea voi care comentati a proasta!😆😆😆🤣🤣

   • Ion says:

    si la care sa scrasniti voi de ciuda ca va reaminteste ceva jenant ce vreti acoperit pe totdeauna 😛 😛 🤣

  • okos Vani says:

   Rus clamezi ca stii adevarul. vina baiete cu dovezile. Nici procurorul nici politia, nici voi nu aduceti nimic ce sa va sustina afirmatiile. Ce cacat tot ventilezi pe aici???

   altul mai jos este furios ca presa a redeschis subiectul. de ce insistati sa taca presa?? ce vreti sa musamalizati??

   aveti o musca MARE de tot pe caciula

  • Titi says:

   Trebuia sa faca modelling si nu patea nimic, nici o trauma. Riscul meserie, avea de ales!

 13. Joker says:

  Îl văd destul de des pe unul dintre indivizii care au dat cu bestialitate in Răzvan, și tot ma întreb, oare când vine ziua sa nu-l mai văd ? Sa se facă dreptate !

  Conservatorule , cât de bine este sa mănânci rahat într-una ? Ti se baga și in Sandwish ? Sau îl iei cu lingurița ? Urmărește imaginile și vezi ca nu a avut nici măcar un obiect in mâna, mai puțin in buzunar ! Probele au fost plantate ! Se vede clar și se vorbește răspicat și tare despre asta !

 14. T1 says:

  Arad=daca ai bani sau ai spate,poti face ce vrei,trist dar adevarat,sper sa ajunga toata firma la puscarie unde le este locul

 15. Adina says:

  Eu una sunt de parere ca : filmari cu Razvan cand injunghie vreun analfabet nu exista ! In schimb , filmari in care el este batut cu bestialitate de catre ei exista . Asa ca , de unde atatea speculatii cum ca el ar fi injunghiat pe cineva cand pe filmare se vede clar ca Razvan nu a atacat pe nimeni nicaieri . Filmarile de pe strandul Neptun unde el pleaca linistit si nu ataca pe nimeni de ce nu se publica ? de ce oamenii sunt atata de siguri ca el a injunghiat pe cineva cand nu este nici un fel de dovada ca ar fi facut asta . Ce visati noaptea , veniti si afirmati fara a fi nici macar 1% siguri ca s-a intamplat asa ceva . Cat despre faptul ca animalii nu au fost nici pana acum luati la raspundere , nu ma mira deloc deoarece nu e prima data cand nenorocesc cu bataia pe cineva si nu au fost intrebati de nimeni nimic . Pacat , pentru ca pana la urma cineva va ramane intr-un scaun cu rotile( in cel mai fericit caz) .. poate atunci se va face ceva .. dezamagita total! de toate insitutiile implicate in acest caz si nu il ultimul rand de firma de paza “Dey Arad” care nu se mai opreste din a nenoroci tineri cu bataia si de a musamaliza totul pe urma.. traim in jungla!

  • Liviu says:

   Corect Adina!!! +1 Foarte pertinent. pana in momentul asta nici un dey fan nu te-a contrazis. Oricum n-au sansa.

 16. BEKALI says:

  România este tara interlopilor, a hoților, a criminalilor, și a celor cu bani , dreptate nu este , justiție corupta.

  • Vasi says:

   Din nou pe aceelasi subiect?Aradon daca nu covid at postarea asta!Razvan tr sa plateassca ce a facut,este un criminal!Cine pleaca de acasa cu un cutit asa se numeste Criminal!Nu mai scrieti prosti ca daca ati fi fost voi sigur ati fi procedat la fel ca bodyguardul!Bravo baietii ,Bravo Dey!👏

   • CoruptiaUcide says:

    Analfabetule, inainte sa incepi sa scoti “perle” dinastea ar trebui sa termini scoala generala, spun astea datorita exprimarii tale de analfabet,probabil ca esti si tu unul dintre agresori de iti permiti sa vorbesti asa si ii sustii pe criminalii de la firma de paza, va scoateti bine, pana acuma din ce s-a scris nu o sa va ia nimeni la intrebari… Dar am vaga impresie ca lucrurile nu o sa stea asa cum vreti voi si o sa va scape situatia de sub control si voua si parchetului, o sa iasa adevarul la iveala si nu se va termina bine pentru voi criminalilor/criminalistilor( spus criminalisti deoarece ati plantat probe ca si niste adevarati profesionisti, probabil ca vreun fost politist B A T R * N v-a invatat)!

   • CoruptiaUcide says:

    Spun

   • Tinu says:

    Da Vasi din nou pe aceelasi subiect. Ce ai de ascuns??? daca sunteti cinstiti, cu siguranta veti fi apreciati cand se vor clarifica lucruile. Pana atunci sunteti niste inculpati. Imaginile vorbesc…

   • Deschideți-va ochii! says:

    Te ai uitat pe filmări sa vezi cum ii se pune cuțitul in buzunar, cum îl fac pe picior cu sângele celui “înjunghiat” dar care a putut ca printr-o minune sa fugă 1km si ceva pana la Mc..dar el era înjunghiat.
    Ai 2 ochii, ar trebuii sa-i folosești, ca majoritatea s-au uitat pe filmările din articolul trecut si, si-au cam deschis ochii.. din pacate sunteti cam multi înfometați dupa atentia si “apărarea” celor de la Dey .
    Sunteti la marginea prăpastiei, o sa va duceți pe fundul ei in curand.

 17. Dani says:

  Eu din ce se vede foarte clar pe filmări ma nedumireste faptul că acele animale vor sa omoare pe cel ce zace inert pe jos ! NU se pot numi oameni! De cine s-au aparat?Cum de nu au fost trași la răspundere?De ce procurorul Palcu nu i-a pus sub acuzare ? E mâna in mâna cu batausii? Acel copil căzut ma mir ca mai trăiește!Oare unde e dreptatea dansului?Ce fel de om este?Oare acele lovituri 50 la nr. nu puteau sa ii cauzeze moartea?In Arad domnește haosul total! Coruptia (mafia) e la ea acasă! TOTI aleargă după șpagă,pile si pilute într-un cuvânt: Pânză de păianjen.Doresc din tot sufletul sa se faca dreptate si acei batausi să-și recunoască vina!Așa sa ne ajute Dumnezeu!

 18. Dani says:

  Eu sunt de parere ca ar trebui sa organizam un protest in fata parchetului. Acest tanar este norocos ca a supravietuit, oare urmatorul? Inca nu s-au deschis discotecile ca sa isi faca astia damblaua? Chiar avem nevoie sa moara cineva ca sa luam atitudine? Daca vreti sa organizam un protest, puteti conta pe mine!!!

  • Vasi says:

   ,Dani”esti prieten cu R?Daca ai pati la
   Fel ce sa strigam in fata la parchet!Bravo!Tu uite ce scri!esti usor retard….ce vrei sa ii dam lui Razvan premiu Nobel!Nu el a meritat ce a cautat!Bravo Dey!Esti un drogat dupa cum scri!🙈🙈🙈

   • Gigi says:

    O sa iti dam tie premiul pentru “Fanul nr. 1 DEY”

   • ViolentaCosta says:

    Speram sa patesti si tu exact ce a patit Razvan, sau copilul tau, sa i se bage si lui prin buzunare cutite, sa apara totul si pe filmari, sa strangi si tu din dinti ca si parintii lui,si sa se faca dreptate cum s-a facut si in caz pana in momentul de fata, dupa sa vedem drogati ca tine care se baga in seama pentru prietenii lui infractori.

   • Atti says:

    Cu ce cuțit a dat “criminalul”?, cel care i-a fost băgat în buzunar în fata la MC?
    A fost răzbunarea celor de la dey pentru ca r a ripostat atacului cu spray și bastoane, sunt martori care confirma aceste fapte.
    Criminali iresponsabili sunt bătăușii dela dey.
    Autoritățile sunt corupte și incompetente.

   • pt vasi says:

    Dupa cum scrii tu esti ala drogat 🤣🤣
    ia niste creier de la amicul tau ‘Eu’ de la celalt articol 🧠🧠🧠 🤣🤣🤣

    scri! cu un singur ‘i’. si nu o singura data…
    ce retardat drogat poti fi :))))

   • haiducu` gramatical says:

    Vasi, cat de prost sa fii sa faci greseli de gramatica in acelasi comentariu in care te iei de greselile lui Dani? :)))) 😂😂😂🤣🤣🤣

 19. nenitzu says:

  Si-a activat dey angajatii si familiile lor sa faca praf pe aici. Macar va da o prima la salar pentru asta sau sunteti prosti si lucrati gratis?

 20. anonim says:

  De ce am impresia ca esti un gunoi care face parte din grupul acelora care la calcat in picioare pe acel baiat ??? mai rahat uman !!! dupa ce a fost prins presupusul vinovat , a opus rezistenta ? si daca opunea rezistenta , daca voi doar asa stiti sa imobilizati un om , doar cu pumnii si picioarele , sunteti vai de mama voastra de idioti … ce-mi place mie ca sunteti smecheri doar in haita , dar nu stii niciodata cand un idiot ca cel ce la injunghiat pe agentul respectiv , i se pune pata din varii motive si ti ia urma , eu automat ii face am si la agentul respectiv dosar penal tot cu tentativa de omor , adica omul e lesinat jos si tu mai dai in el ca in sac ??? clar ca intelectul are grave probleme

 21. Eu says:

  Acest copil este nevinovat! In Arad exista foarte multe persoane batute de aceste brute, dar le este teama sa vorbeasca pentru ca sunt amenintate ca nu mai pot pune piciuorul in oras! Cunosc personal doua fete batute de acesti agenti de paza. Ei fac legea in oras! Felicitari ziaristului care a avut curajul sa scrie articolul!
  Se vede clar din filmare ca acel tanar este inconstient si ei tot ii dau, oare cata violenta sa ai in tine?! Nu as putea da nici intr-un animal dar intr-un om?! Sa nu uitam ca au mai existat filmari cum bat oameni, si nu au patit nimic, dar in ce lume traim?! Ne facem dreptate singuri?! Pai ii lasam sa ne omoare copiii, doamne ce merita astia?!

 22. Unu says:

  Chemați în audieri aia de la dey

 23. Abc says:

  Articolul este oarecum neutru. Zice și de fapta reprobabilă a tânărului cât și de cele ale agenților. Totuși nervozitatea dey-ilor de aici este suspecta. Fum fără foc nu există, aveți voi ceva bube pe cap altfel nu-mi explic de ce sunteți așa frustrați.

 24. Florin Trispa says:

  Incet dar sigur DEY (Dan Les) & Co merg la mititica…. Nu o sa mai poata sa ii tina in spate PSD-isti din Arad si Bucuresti…. Aproape toti politistii cu legaturi PSD-iste au fugit la TM… au mai rams cativa care inca spera la pensie sau transfer…. Incredibil tupeul lui Fifor de a se afisa public cu tot interlopii Aradului…. Asa la o bere, o pizza…. Caz incredibbil, dar fara mediatizare nici o sansa sa se faca dreptate….

  • ASDF says:

   Acum înțeleg de ce nu apare nici o înjurătură la adresa primarului consilierilor, PNL-istilor, Bâlciului, fălcosului, administrației locale și județene, ‘sasului cu 6 case’, samd. Postacii PSD sunt mereu IPOCRIȚI. Ca de obicei!
   S-au mutat in bloc la articolul cu șomajul din fabricile arădene.

   Când este vorba de găștile psdiste… tăcere. In rest, PNL este vinovatul de serviciu.

  • ASDF says:

   Ptr postacii PSDraci este ordin pe unitate: mucles.

   • t says:

    Ai pus punctul pe i, probabil crezi ca ai nascocit ceva foarte inteligent, cand asociezi dey cu instanta si cu filmarea…. M-ai dat pe spate!

    • ASDF says:

     nulitate anonima, esti atat de prost ca nu esti in stare sa scrii o fraza adaptata la ce am scris eu de postacii PSD!!! Bă da` nici măcar o frază…. 😂🤣🤣

     @t de la tantalau 🤣

  • Nanciu says:

   Clar nu se face dreptate. Coruptie maxima! Tara de toata jena! No words

 25. Nanciu says:

  Romaniaaa in care traim. Traiasca coruptia! Niste putori ordinare avem in politie, procuratura,parlament, peste tot! Rusine
  Angajeaza-ti in avocat bun!

 26. Cribaia says:

  Agenții trebuie sa fie trimiși pe stradă să pună la punct pe cei care ies sa se infecteze. Se știe de cel puțin două luni că la intervale regulate in arad vine un tren negru cu locomotiva galbenă care înainte de intrarea în oraș intra intr.un tunel secret care duce sub spitalul județean și ridică defuncții ce sunt adunați in morgă secreta subteran a.in trenul negru cu locomotiva galbenă aceștia sunt clonati și microcipati și trupurile neînsuflețite sunt duse în tuneluri secrete de sub munții. In schimb clonele sunt eliberate și continuă să infecteze populația.de aceea pe hârtie sunt atât de puțini oameni morți. Cei din spitale au decedat primii și au fost clonati și microcipati.astfel au devenit fara voia lor slugile lui Bill Gates și Elon Musk și dau pe banda rulantă morții din morgile secrete. Joi trenul negru cu locomotiva galbenă va fii la Deva. Vineri la Timișoara.Doar agenții de pază mai pot opri răspândirea virusului. Poliția,armata,etc nu am auzit sa fii aplicat cu adevărat legea. Ar trebui lunetiști pe clădiri să tragă în tot ce e pe stradă, in județul nostru din 100.000 morți 99% au fost clonati și se plimba liberi printre noi. Sa se dea la eroii agenți arme cu luneta sa ne protejeze.
  Oameni buni.Situatia e deosebit de gravă
  Vopsiți ferestrele în negru și stați departe de ele
  Nu le deschideți
  Purtați masca de protecție și mănuși și la domiciliu
  Inițiați o petiție pentru doborârea de către armata a sateliților 5 g
  De asemenea o petiție pentru interzicerea consumului și desfacerii de alcool și tutun precum și pentru carantinarea totala a României pina la 02.01.2021 cu posibilitatea prelungirii duratei pe termen nelimitat
  Minarea de către armata a străzilor pentru că sa nu se poată circula decât prin coridoare păzite de armată.
  Voi reveni! Cinste eroilor agenți,Vela, Arafat și Tataru

  • Krivoi says:

   Cribaia ai revenit?? Ai fost ținut ostatic in trenul galben PNL-ist? Câte sosii ți-ai comandat?? Pe unde intră în Arad? Vreau să îl caut.
   Da ce nu inițiezi tu petiția aia?
   Cretin mai ești…

 27. Eu says:

  Eu cred ca au vrut sa-l omoare! De aia a si venit acel domn cu duba sa-l care de acolo! Au crezit ca l-au omorat! Bine ca traieste! Pentru fiecRe fapta exista o pedeapsa, as o sa pateasca si ageesorii si daca nu ei fii/fiicele lor… este inuman ce s-a intamplat! Caf de clar se vede ca ii baga mana in buzunar… aceste filmari sunt bune pentru un fim horror! Cata violenta! Cu se intampla asa ceva in secolul XXI?! In plin centru al orasului?! Cum sa mai avem curaj sa mergem noaptea pe strada cand aceste brute sunt acolo?! Ei pazesc orasul?!

 28. Bekali says:

  România, o tara de interlopi, hoți, criminali , violatori etc, și justiție corupta.

 29. Dana says:

  Dar de ce recunoaste domnul agresor, cel care spune ca a fost injunghiat ca era operat de hernie (foarte recent) si ca avea o cusatura pe abdomen si niste urme/cusaturi de la tuburile de dren?! Si din cauza ca a alergat i s-au desprins cusaturile?! De ce nu a chemet salvatea pe strand? Cu a alergat el de pe strand pana la mc daca era injunghiat?! Adevarul o sa iasa la iveala!

 30. Romania says:

  Bataia asta inca e prea indulgenta,macar acuma stie ca nu are ce cauta cu cutite prin cluburi. Cum sa injunghii un om apoi sa crezi ca scapi doar cu bataie,el ar fi trebuit sa fie acuzat pentru tentativa de omor,nu el este victima.
  Baietii de la Dey si-au facut treaba foarte bine,poate criminalul era deja fugit prin alte tari deja.

  Bravo Dey,bravo instanta , asa ce face dreptate

  • 🤔 says:

   Sa-ti dea dumnezeu sa ajungi intr-o zi sa fii tu in locul celui batut sau cineva din familia ta….ai fi mort/moarta! Tu te-ai uitat la filmare?! Oricum se vede ce fel de persoane comenteaza aici si cat sunt de violenti si cate amenintari fac!

  • t says:

   Ai pus punctul pe i, probabil crezi ca ai nascocit ceva foarte inteligent, cand asociezi dey cu instanta si cu filmarea…. M-ai dat pe spate!

 31. :) says:

  Ce cutiti? Cutitul chirurgului care l-a operat? 🙂 De ce nu fac publice filmarile din discoteca aia unde ,,oamenii stateau linistitii,, pentru ca mint! Nuna existat nici un cutit! Nici o injunghiere dar le este teama ca ajung la puscarie pentru agresiunile aplicate si acum ce sa spune si ei :)) mint! Dar imaginile vorbesc!

  • Adyy says:

   Ce penal esti!putred iti este crierul !Crezi ca in act de la un medic este unul fals!Jalnic esti !Sunt asistent acolo cand a ajuns agentul era foarte rau!Mie greata de voi toti!

 32. :) says:

  Nu a avut loc nici o injunghiere! Astia l-au batut si acum le este teama si incearca sa se scoata! Au crezut ca scapa ca si in cazul de la Unic!

  • Vasica says:

   Penal esti ca cel care a facut asta!Rusine Copaceanu!Rusine familiei lui Copaceanu ….toti erati pisati pe voi ca moare tanarul la
   Spital,ati incercat si medici sa ii mituitii dar nu ati reusit!Sunt infirmiera acolo si stiu in ce stare a venit agentul!Copaceanu era drogat nu avea o rana pe
   Corp….sa aj D-zeu sa aibe cosmaruri!Am copil
   De varsta tanarului injunghiat si imi este frica sa nu dea peste un drogat ….ce crestere proasta ati dat copilului !!!pfff

 33. 🤔 says:

  Urmatoarea persoana batuta de acesti indivizi va fi omorata! Si cand doamne l-a injunghiat, cand era inconstient si aia il calcau in picioare? Au nenorocit un om, un tanar dar cum pe lumea asta toate se platesc 🙂 dumnezeu este sus si vede!

  • Tot noi says:

   Cu aia de la Unic, pe care i-au bătut s-au inteles plătindu-i, cu băiatul asta din câte știu eu nu cred ca se vor înțelege. Vor merge la pușcărie pentru tentativa de omor și altele.
   Copilul asta abia a reușit sa se recupereze fizic, psihic… cine știe cât va dura. Sa nu mai vorbim de prestația celor de la upu… Ar trebui sa vadă Arafat cum tratează personalul medical un om inconștient.

 34. Deschideți-vă ochii says:

  Nu înțeleg cum mai pot exista comentarii atât de răutăcioase și la articolul ăsta, nu înțeleg cât de răi sunteți unii dintre voi și cat de orbi, aveți 2 ochi, pe care ar trebuii sa îi folosiți, uitându-vă de fiecare data cand dati comentarii aiurea la filmările de la celalalt articol, sa vedeți ce fel de “Paza si protecție” avem in oraș, sa vedeți cu câtă bestialitate si cu câtă mândrie bat un om in centru orașului, oameni buni in CENTRU, vă închipuiți daca era in alt loc ferit de camere ce se putea intampla cu bietul baiat, va puteți imagina ca Doamne fereste putea fi copilul vostru cel care zăcea acolo timp de 15 minute!!!
  Ar trebuii să vă deschideți ochii aia si sa vedeți care sunt cei care ar trebuii sa ne apere de orice, sa vedeți ce pot face niște polițiști, procurori, medici si cei mai josnici…oamenii de la “paza”…
  Sper sa va deschideți ochii, sau macar sa nu mai comentați aiurea de baiatul ala. Doamne ajută sa fie totul bine si el sa-si revină din traumele suferite!

  • Pavel says:

   Tu vezi ce scri !!!poate aj taiat pe strada si at o sa spunem ….wow ce bine ca ai patit asa!🤣🤣

   • Deschideți-va ochii says:

    Tu esti unul dintre aia de la Dey( sunteti cam multi care comentați, înjurați si amenințati sub alt nume) deja mi-am dat seama dupa scris😂…scrisul ala de analfabeți ce sunteti, nu aveti putin creier sa legati niste cuvinte!!
    Sunteti cea mai josnica si cea mai proasta firmă din Arad!

    • Razvi says:

     pt deschideti-va ochii!Esti penal!Copaceanu este criminal!Baiete a injunghiat!Tremura mama lui de frica ca moare agentul!Razvan era drogat!Este oaia neagra a familiei!Pacat ca familia este ok!Sa aj la inchiosare ca acolo va primi ce a cautat!

     • O simpla fata says:

      Din pacate nu ai pic de rusine, esti foarte nesimtit si nu mai am ce comenta, doar ca Răzvan e NEVINOVAT!!!!
      Si ca a fost totul o înscenare, sunteti niste nemernici analfabeți absolut toti astia de la Dey, nu stiti sa scrieți, ar trebuii sa mai treceti pe la scoala sa va mai deschideți mintea aia încuiată de nemernici ce sunteti! Si ar trebuii sa încetați cu amenințările ca mi-am dat seama care dintre voi sunteti, cei mai inculti oameni posibili…

 35. dey says:

  ciudat ca nu a venit comentatorul acela ‘Eu’ ce impartea 🧠🧠🧠 la toti 🤣🤣🤣
  A ramas el fara creier? :))) este suparat ca nu si-a primit chifteaua si cafeaua pentru creieru donat.

 36. Alex says:

  Cum este posibil sa fie pus în libertate un criminal care a înjunghiat un om RUSINE JUSTITIEI sigur este pe o mina cu JUDECATORU

  • Pavel says:

   Ai dreptate Alex!Cum sa fie pus in libertate un tanar criminal!Dar normal pilele mamei vorbesc!Striga la UPU :Voi stiti cine este mama!Pacat ca nu i-au taiat degetele!Eu asta ii faceam daca injunghia cineva copilul meu!Si cat despre agent a fost operat nu cum
   Scrieti voi de hernie….are act doveditor!Toti sunteti niste drogatii ca si Razvan!Clar!La puscarie cu Copaceanu!!!!!!!!!!!!!!!!Atat stiti sa scrieti ca nu a scris cineva corect:)))))dar voi sunteti retardatii mintalii fara pic de 🧠🧠🧠🧠sa ajungeti taiatii si
   Macelaritii de unu ca Copaceanu!

 37. Crizbasianu says:

  Bodyguarzii mai sunt in libertate ?

  • Atti says:

   Mda… Din ce vedem criminalii sunt retardații care imobilizeaza “criminalul”…. Tragicomedie

  • Deschideți-va ochii says:

   Din pacate da, își petrec timpul comentând si înjurând la articolul asta ca altceva nu au ce face cu viata lor de acum.. nu mai sunt cluburile deschise ca sa poată sa-si dea mortul si sa bată oamenii până îi omoară..

   • Vali says:

    Vai de capul tau!Eu sunt cunostinta cu familia Copaceanu!Sa sti asta!ii stiu de copii mici!Razvan a apucat pe drumuri gresite!Dupa parerea mea merita ce a cautat!

 38. Titi says:

  Mai vreo 10 bodyguarzi trebuiau pt un copil drogat ca nu erau destul de multi sa il imobilizeze……. si cine crede ca baiatul era drogat si nu bodyguarzi???? 😆😆😆😆 Oare s-a facut testul si agentiilor de paza sau doar baiatului. Ei sunt mai multi cu pile peste tot, clar ca nu are nimeni curajul sa vorbeasca impotriva lor.

 39. herman says:

  io chiar nu va inteleg. ba ii acuzati, ba ii linge-ti in cur cu reclame
  https://www.aradon.ro/aradon-sport-local/exclusivitate-la-dynamite-fighting-show-1267532/

 40. Local

  Impact fatal la Felnac, între un autoturism și o motocicletă
  Accident rutier, duminică după masa, în localitatea Felnac. În urma impactului dintre motocicletă și mașină, aceasta din urma a luat foc. 1

  Local

  Aradul sub invazia „tigrilor”. Insectele îi terorizează pe arădeni
  Invazia insectelor denumite „tigrul platanului” devine o teroare pentru tot mai mulți arădeni. Indiferent de cartier, micile insecte s-au înmulțit extrem de rapid și au devenit un pericol. 2

  Local

  O echipă de arădeni au inițiat o platformă de cursuri online
  În colaborare cu organizații din Italia, Spania și Marea Britanie, o echipă din Arad a inițiat o platformă de cursuri online.

  Local

  PMP l-a lansat pe Cristian Galea în lupta pentru Primăria Arad
  În prezența europarlamentarului Eugen Tomac, PMP Arad l-a lansat oficial pe Cristian Galea în lupta pentru Primăria Arad. 5

  Local

  Schimbări la Chișineu Criș: Cherecheși pleacă din PRO România și merge la ALDE
  Mișcări pe scena politică de la Chișineu Criș, după ce Dan Cherecheși a anunțat că pleacă din PRO România pentru a se alătura ALDE. 2

  Local

  50 de cazuri noi la Arad, de vineri până duminică
  50 de cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost depistate în județul Arad de vineri, 7 august, până duminică, 9 august.

  Local

  COVID-19. Weekend cu 2.500 de cazuri noi
  De vineri până duminică, România a înregistrat 2.495 de cazuri noi, conform Grupului de Comunicare Strategică. 1

  UT Arad

  UTA se desparte de șase jucători
  Pușcaș, Jebari, Stancu, Crișan, A. Rus și Ciucur sunt out! Nu e nicio surpriză! 3

  Mapamond

  Continuă restricțiile pentru România: Italia extinde perioada de izolare!
  Italia extinde obligaţia de izolare la domiciliu pentru persoanele care vin din România şi Bulgaria până la 7 septembrie. 3

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.