aradon.ro Web analyticsBogdan Costea, nota 9,77 şi continuarea mandatului de manager la Teatru

De Diana Duțu

Bogdan Costea, nota 9,77 şi continuarea mandatului de manager la Teatru

Rezultatul evaluării managementului la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, pentru anul 2021, a fost aprobat în CLM.
Scris de Diana Duțu - Rezultatul evaluării managementului la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, pentru anul 2021, a fost aprobat în CLM.

ARAD. Pe cât de dezgustător e circul evaluării şi reevaluării managerului Doru Orban de la Filarmonică, pe atât de liniştită a fost evaluarea managerului Bogdan Costea de la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”. Procedura a fost similară în ambele cazuri, doar abordarea managerială, activitatea desfăşurată şi, nu în ultimul rând… oamenii evaluaţi au fost diferiţi. De aici şi rezultatele diferite.

Dacă în cazul lui Doru Orban Consiliul Local Municipal a decis reluarea procedurii de evaluare, în cazul lui Bogdan Costea a fost aprobat rezultatul evaluării pe anul 2021. Procedura de evaluare a managementului la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, aferent anului 2021, s-a desfășurat în perioada 1–14 martie 2022. În urma acesteia, managerul Bogdan Costea a obțiunt nota finală 9,77. Comisia de evaluare i-a acordat calificativul „satisfăcător” şi a recomandat continuarea mandatului actualului mananger. Aşa cum prevede regulamentul, CLM a aprobat rezultatul evaluării, astfel că Bogdan Costea îşi va putea vedea liniştit de treaba pe care şi-a propus a o realiza în cel de al doilea an al mandatului de manager (2021-2023).

De 11 ani pe funcţie

Bogdan Costea este manager al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad de mai bine de un deceniu. În martie 2011 a fost numit director interimar al instituţiei, prin hotărâre CLM. În luna decembrie a aceluiaşi an câştiga concursul de proiecte de management organizat pentru Teatru şi obţinea primul mandat de director/manager. De atunci şi până acum, Bogdan Costea a fost mereu câştigător, obţinând mandate succesive la conducerea instituţiei de cultură.

În vârstă de 54 de ani, Bogdan Costea este absolvent al Academiei de Artă Teatrală „Szentgyorgy Istvan” din Târgu–Mureş (1991) şi al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” Arad (2007).

2 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Costy says:

  9,77 satisfăcător, pentru FB trebuie nota 40? Așa calificativ,la asa nota eu n-am mai văzut

 2. Costel says:

  Bravo tizule, ești tare, cred ca o sa merg și eu la teatru în Arad!!

 3. tombola lunii

  România

  7 persoane cercetate într-un dosar de organizare de lupte între animale
  7 persoane, dintre care doi cetăţeni străini, sunt cercetate într-un dosar de organizare de lupte între animale şi operaţiuni financiare în mod fraudulos, în urma unor percheziţii făcute de poliţiştii braşoveni în judeţele Braşov, Cluj şi Sălaj.

  Mapamond

  Marea Britanie şi Franţa sunt de acord să acorde mai mult sprijin Ucrainei
  Premierul britanic Boris Johnson şi preşedintele francez Emmanuel Macron au convenit să ofere mai mult sprijin Ucrainei.

  Local

  Festivalul Berii a adus mii de arădeni pe Ștrandul Neptun
  În primele două seri de festival, zona comercială a Ștrandului Neptun s-a umplut de lume, amintind de vremurile de altădată. 7

  Mapamond

  Generalul rus Alexander Dvornikov ar fi fost înlocuit de Vladimir Putin
  Cel mai important general rus din Ucraina pare să fi fost demis din cauza ritmului lent al progreselor din Donbas. Dacă se confirmă, demiterea generalului Alexander Dvornikov, supranumit „Măcelarul din Alep” pentru distrugerea oraşului sirian în 2015, ar marca încă o remaniere majoră a comandamentului militar rus, sugerând că Putin este nemulţumit de modul în care se desfăşoară războiul. 2

  Local

  Cod galben de instabilitate atmosferică pentru o parte a județului Arad

  Local

  Ziua Drapelului Național al României, marcată la Arad
  Ziua de 26 iunie a fost proclamată Ziua Drapelului Național prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998. 4

  Local

  Femeie de 71 de ani, lovită pe trecerea de pietoni în timp ce traversa strada pe roșu
  4

  România

  România şi alte patru ţări încearcă să amâne planurile UE de a interzice vânzarea maşinilor pe benzină şi diesel
  România, Italia, Portugalia, Slovacia şi Bulgaria vor să amâne cu cinci ani un plan al Uniunii Europene de interzicere efectivă a vânzării de maşini noi pe benzină şi diesel începând cu 2035, potrivit unui document consultat de Reuters. 9

  Mapamond

  Unitatea grupului G7 este în pericol pe măsură ce costul războiului din Ucraina creşte
  Problema războiului din Ucraina va domina în mod inevitabil summitul naţiunilor G7 din Bavaria. Ultimele luni au însemnat un efort financiar considerabil pentru statele occidentale care susţin înarmarea Ucrainei.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.