aradon.ro Web analyticsBucurii pentru copii

Bucurii pentru copii

Reactualizat la:
În ultima zi a acestei luni va avea loc evenimentul caritabil „Bucurii pentru copii”, organizat de Asociația Sharing Smiles. 
Scris de Dan Lazar - În ultima zi a acestei luni va avea loc evenimentul caritabil „Bucurii pentru copii”, organizat de Asociația Sharing Smiles. 

Aflat la cea de-a treia ediție, acesta este dedicat strângerii de fonduri necesare desfășurării actvității asociației, o activitate unică în Arad prin complexitatea serviciilor pe care le oferă tuturor copiilor. Asociația funcționează sub forma unui club incluziv cu multiple activități în special pentru copii (unele sunt adresate însă și adulților), fără impunerea unei limite de vârstă: activități recreative și educative, activități de consiliere și terapie, acțiuni caritabile și alte activități conexe care sprijină incluziunea copiilor cu nevoi speciale.

De ce un astfel de club? 
„Copiii care nu pot face faţă cerinţelor şcolare, cei care prezintă diverse forme şi niveluri de eşec şcolar sunt încă prea puţin cunoscuţi şi acceptaţi din punct de vedere psihopedagogic. Atitudinea cea mai frecventă manifestată faţă de aceştia din partea şcolii şi a societăţii în general este de subvalorizare – bazată în mare măsură pe lipsa de reuşită şi de competenţa şcolară. Clubul, prin esența tuturor acțiunilor, are caracter incluziv și se obligă să recunoască diferitele cerinţe educaţionale ale copiilor, să reacţioneze adecvat la acestea, să asigure o educaţie de calitate pentru toţi – șanse egale pentru o viață echilibrată și integrată natural în comunitate”, afirmă Lorena Magyar-Bundaș, președinte a asociației.

„Bazar” caritabil
Alături de ateliere de creație hand-made, de quilling, cu specific rusesc, de origami sau ateliere de art-décor prin tehnica decupaj, vedetele de televiziune: Tania Popa, Lora, Cove, Florin Ristei, Cristian Brancu, Diana Munteanu sau Majda Aboulumosha fac echipă și se implică donând diverse lucruri de valoare care vor face obiectul unei licitații deschise.
Organizatorii evenimentului caritabil „Bucurii pentru copii” vor oferi publicului prezent la Restaurant Laser, în 28 februarie, între orele 18.00 și 21.00 – intrarea liberă, un spectacol de muzică ușoară, muzică populară și dans modern. Cei care vor dori să doneze vor avea puse la dispoziție, sub forma unui bazar, obiecte diverse lucrate exclusiv manual, iar obiectele donate de artiști și vedetele de televiziune vă așteaptă să licitați pentru a intra în posesia lor.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  România

  Fost handbalist orădean, găsit decedat pe o stradă din Oradea
  Sportivul a fost găsit fără suflare în parcul de pe strada Horea. Cunoscuții spun că a ieșit să alerge și se presupune că ar fi făcut infarct. 1

  Local

  Pompierii arădeni: 315 misiuni de intervenție în două săptămâni
  În primele 15 zile ale acestei luni, pompierii arădeni au luate parte la 315 misiuni, patru recunoașteri și trei misiuni de asigurare.

  Local

  A început războiul împotriva aplicației de ride-sharing Bolt, lansată săptămâna trecută în Arad
  Nici bine nu și-a făcut apariția pe străzile orașului nostru, că cei de la Bolt, aplicația de ride-sharing, sunt „sabotați”. Primul episod din această „luptă” a avut loc luni după masa, când o persoană, care a comandat o cursă prin aplicație, de pe strada George Coșbuc, a sunat la 112 și a reclamat faptul că șoferul efectuează o cursă ilegală. 13

  Local

  Cal căzut într-o fântână la Dieci, salvat de pompieri
  Animalul a fost scos din fântână după mai bine de o oră de intervenție. 1

  Local

  Îți alegi singur medicul pentru vaccinul anti-COVID19!
  Arădenii se pot vaccina la oricare dintre medicii de familie care participă la campania de imunizare cu serul Johnson & Johnson, chiar dacă nu este medicul la care este înscris. 2

  Local

  Primul strat de asfalt pe DJ Curtici-Macea-Sânmartin
  Termenul de finalizare al lucrării este de 14 luni, iar valoarea investiției se ridică la 10 milioane de euro. 2

  UT Arad

  Laszlo Balint, încă un an la UTA!
  Meszar i-a oferit antrenorului tricoul pentru sezonul următor, deci se va continua în aceeași formulă. 14

  Local

  Grupul medicilor protestatari contestă, într-o scrisoare deschisă, managementul Spitalului Județean
  Aceștia susțin că nu tăierea sporurilor a generat protestul de săptămâna trecută, ci atitudinea „sfidătoare” a conducerii. 4

  Local

  S-au stabilit lucrările simpozionului internațional de la Pecica
  „Cultura și civilizația chineză. Dialoguri româno-chineze”, simpozion ajuns la ediția a VII-a se va desfășura la Pecica. 1

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.