aradon.ro Web analyticsCadrele medicale, discuţii aprinse cu şeful DSP pe tema protecţiei în faţa COVID-19

De M.B.
Reactualizat la:

Cadrele medicale, discuţii aprinse cu şeful DSP pe tema protecţiei în faţa COVID-19

Reactualizat la:
Medicii se tem să meargă la triajul de la graniţă cu o mască şi un combinezon, ei acuzând că nu au fost instruiţi cum să se protejeze.
Scris de M.B. - Medicii se tem să meargă la triajul de la graniţă cu o mască şi un combinezon, ei acuzând că nu au fost instruiţi cum să se protejeze.

Imagini video de la discuţii purtate între şedul Direcţiei de Sănătate Publică Arad, Constantin Cătană, şi personal medical din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad, au fost transmite redacţiei Jurnal Arădean/Aradon. Întâlnirea dintre părţi a avut loc luni şi s-a lăsat cu scântei, pentru că mai multe cadre medicale ale spitalului au spus că se tem să meargă la frontieră, unde are loc triajul epidemiologic în cazul celor care intră în ţară. Asta pentru că, reclamă medicii, nu au echipamente de protecţie eficiente.

Discuţiile s-au încins, iar Cătană părea că-i ia la mişto pe medici. “V-aţi ales prost meseria! Auziţi?”, le-a transmis şeful DSP.

Cătană s-a adresat unui medic care reclama riscul de contaminare pentru cei care merg la graniţă doar cu o mască.

“Te iei şi te duci dacă nu vrei să meri (la frontieră – n.r.)! Ascultă-mă acuma când vorbesc! Poliţia de Frontieră, o să ajungi acolo, şi o să vezi că poliţistul de frontieră are o mască simplă, atât. Poliţistul de frontieră care a vorbit cu 100.000 (de oameni care au intrat în ţară – n.r.). Acum io vorbesc, da? Dacă nu, iei liftul şi la revedere!”, s-a răstit Cătană la medic.

Acesta din urmă a ripostat, afirmând că nici în sala de operaţie nu are mai mult de o mască, deşi ar avea nevoie de un echipament eficient. În schimb, şeful DSP a considerat că e mai important să se lege de ţinuta medicului de la întâlnirea respectivă: “Dar unde eşti dumneata chirurg, că n-am auzit de dumneata? Dom’le, dar dumneata eşti chirurg? Asta e ţinută morală şi fizică de chirurg?”

O colegă a intervenit în apărarea medicului “mustrat”, afirmând că “fiecare are dreptul să fie cum vrea”.

Şeful DSP a recunoscut că nu are echipamente să le dea şi a adăugat că “alţi colegi stau de o lună la graniţă” în astfel de condiţii.

“Avem dreptul să cerem o protecţie, nu?”, a replicat o angajată a SCJU, care a atras atenţia şi că personalul trebuie să fie instruit cu privire la purtarea echipamentului, format doar dintr-o mască şi un combinezon. “Putem să îl contaminăm înainte de a-l lua pe noi (…) Noi nu suntem instruiţi! Am întrebat ieri dacă primim echipamente de protecţie, nimeni nu ştia nimic”, a spus femeia.

“Hai că văd că eşti inteligentă. Cum se ia echipamentul ca să nu contaminezi? Dar pe cine să contaminezi?”, este replica haluciantă a şefului DSP Arad.

“Pe mine, pentru protecţia mea (…) Eu vă spun că 90 la sută din medici nu ştiu să îl ia corespunzător”, a spus angajata.

Discuţia se încheie cu o ameninţare din partea lui Cătană: “Când se va termina, nu ştiu ce vom face când se va termina, câţi vom mai rămâne şi vom trage o linie să vedem cine a fugit şi cine a rămas”.

Am încercat să obţinem un punct de vedere din partea şefului DSP Arad, însă acesta stă ascuns de presă de câteva săptămâni. Orice apel este respins sau ignorat.

La fel procedează de câteva zile şi preşedintele Sanitas Arad, Otinel Şandru, care din postura de lider sindical ar trebui să reprezinte interesele salariaţiilor din sistemul sanitar, însă refuză să mai răspundă apelurilor telefonice primite de la ziarişti.

148 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Jon aradeanul says:

  Demisa acestui om este un rau necesar. E un ipocrit si nesimtit ordinar.

  • Toceanu says:

   Acest individ numit catana e o sluga liberala de ultima speta. Afara cu el si sa raspunda pentru ceea ce a facut !

   • hega says:

    Un ticalos. Imbolnaveste personalul medical.

   • anonim says:

    Toceanu, uiti ca a fost pus pe functia nepotrivita de PSD ?

   • Alex says:

    si ca el multe alte slugi … bulbuc, andreica, balcea, sinaci, boca, varga, cristina, blaga, cionca, orban, banatan, stepanescu, stoian, boghicevici, costea etc etc … toti pres(edinti), vice, sefi, consilieri sau instalati in functii pentru a servi cauza … alesi pe spranceana, care mai de care mai incompetent …

  • Midariu says:

   Ti se face scarba cind vezi cine conduce o institutie care hotaraste soarta medicilor. Concedierea este mult prea putin pentru acest neica nimeni liberal.

  • Nicodim says:

   Un frustrat care a fost asistent medical si acuma isi bate joc de cei care i-au fost colegi cindva. Asa face si pnlul cu Romania.

  • Firescu says:

   De ce n-au INCHIS FRONTIERELE seful individului ? Sa mai imbolnaveasca multi romani ????

  • arincu says:

   Mai vreti “europenii” aia de diasporezi sa vina in Romania ??

  • Gratian says:

   UN MARE GUNOI ORDINAR.CE ARE EL CA SUBMEDIOCRU CONSILIER JURIDIC CU ACTIVITATEA DE ASIGURARE A SANATATII PUBLICE LA NIVELUL JUDETULUI ARAD>) NULITATE PUBLICA?CINE L-A INSCAUNAT ACOLO

  • helmut says:

   dat afara acest incompetent si pus rapid un om al falcosului, obedient si analfabet, dar sa fie sluga si sa faca bani pt partid!!
   demisia cioncanu , demisia stoian imbecilu!!

  • Parnavean says:

   Trebuia sa duca cu el un medic specialist care sa le instruieasca cum sa se procdeze pentru raspandii virusul , adica un instructaj de protectia muncii in astfel de situatii ca sa nu fie scapat de sub control pandemia asta , dupa cunostintele individului, in cateva zile in spitalul judetea arad ar putea scapa de sub control …

 2. Ferenc says:

  Asta chiar ca este un imbecil. Un franar din gasca Falca.
  Dar intrebarea este, al cui interes este ca la nivelul DSP Arad un jurist!!! sa fie conducator. El dingur nu-si da seama ca nu are pregatire pt acea functie. Cine l-a numit, militianul Stoian sau ignorantul Cionca? De astazi Spitalul Judetean de Urgenta Arad a fost, cu un Ordin al Ministerului Sănătății, nominalizat, impreuna cu alte 51 de spitale din țară, ca va trata bolnavi cu coronavirus. DAR SPITALUL NU ESTE PREGATIT, NU ESTE DOTAT. Asta nu sesizeaza tovarasii/talharasii de sus!!!

  • Jack says:

   Trbuie mers acum la vilele hotilor astia si protestat cu..dezinfectant benzen
   ..

  • CatAdevar says:

   BIBLIA-EZECHIEL CAP 22, VERS 23 Cuvântul Domnului a venit la mine şi mi-a zis: 24 „Fiul omului, spune-i ţării astfel: «Tu eşti o ţară necurăţită, neudată de ploaie in ziua indignării!» 25 Prinţii ei uneltesc în mijlocul ei precum leul care răcneşte când îşi sfâşie prada; ei mănâncă suflete şi îşi însuşesc bogăţii şi lucruri scumpe, astfel că numărul văduvelor sporeşte în mijlocul ţării. 26 Preoţii ei încalcă Legea Mea şi întinează lucrurile Mele sfinte; ei nu fac diferenţă între ce este sfânt şi ce este obişnuit şi nu învaţă pe alţii să facă diferenţă între ce este necurat şi ce este curat. De Sabatele Mele nu vor să mai audă şi astfel Eu sunt necinstit în mijlocul lor. 27CONDUCATORII SAI SUNT IN MIJLOCUL EI ASEMENEA LUPILOR CARE ISI SFASIE PRADA; EI VARSA SANGE SI PIERD SUFLETE CA SA OBTINA UN CASTIG NECINSTIT… 28 Profeţii din mijlocul ei au pentru aceştia o tencuială din ipsos– viziuni deşarte şi preziceri mincinoase. Ei zic: «Aşa vorbeşte Stăpânul Domn!» Dar Domnul nu le-a vorbit. 29 Poporul din ţară se dedă la furt, se ocupă cu tâlhăria, asupreşte pe sărac SI PE NEVOIAS IL JECMANESTE STRAINUL, ,IGNORAND DREPTATEA.

   30 Am căutat printre ei un om care să zidească zidul şi să stea în spărtură înaintea Mea pentru ţară, ca să nu o nimicesc, dar nu am găsit nici unul. 31 Prin urmare, Îmi voi revărsa peste ei indignarea, îi voi nimici cu focul înverşunării Mele şi voi face ca umbletele lor să cadă asupra capetelor lor, zice Stăpânul Domn.“

   • Adrian Olteanu says:

    Calmează-te cu citatele tale, nimănui nu ii pasa.

   • anonim says:

    Dac ne amintim , un pastor sectant cu pile mari a fost purtat prin sectiile spitaleor viu si apoi si mort si tu care te dai de progenitura adevarului absolut, vii acum sa ameninti lumea cu predici apocaliptice ?!? Realizezi ca esti ori lipsit de bun simț ori te-au țicnit la casa de rugaciuni !

 3. Croco says:

  Dat afara gunoiul asta imediat !!!

 4. Adrian says:

  Eu recomand ca tot personalul de la spital să intre în grevă și să îl lăsați pe Domnul Catană să fie doctor, domnul catană ar trebui demis pentru această purtare

  • Ioan says:

   Si Catana sa plece, dar si acesti asa zisi medici paraleli cu actul medical. Cine le-a dat diploma acestor intrusi? Din filmulet reiese, intradevar ca Catana incearca sa se impuna, dar se observa mai mult faptul ca personalul medical invoca orice, pentru a evita sa practice actul medical. Stiam ca avem medici slab pregatiti, dar nu-mi imaginam ca sunt in asa hal. As putea zice, in urma vizionarii filmului, ca au murit atatia oameni in Arad, pentru ca nimeni nu s-a ocupat de ei. Probabil le-a dat ceva calmante si atat. Ce incredere sa mai avem, daca ajungem pe mana lor????

 5. Jack says:

  Bai frate dar cat tupeu!asta crede ca e nemuritor!aia am vrut si eu sa spun stai sa iesim din starea de urgenta sa vedem catana daca mai ai curaj sa iesi pe strada tu sau neamul tau de nemernic jegos!!!!!

  • Adelin Stoianov says:

   Esti tare in clonț aici pe forum … si atat.
   As vrea sa vad daca pana la sfarsitu anului apare vreo stire ca acest sef a fost ranit/atacat/lovit. Sa-i faci si o poza ca dovada si ca sa te cred si sa pui un link catre poza aici.
   Hai, astept poza laudarosule ca mi-ar placea sa il zgaltaie cineva si pe infumuratu asta.

 6. Petru says:

  Dacă Directorul DSP Arad era bărbat adevărat se certa in urma cu o luna cu Iohanis, cu Orban ,cu Min sănătății sa doteze Aradul si vama Nădlac cu toate echipamentele de protecție necesare , chiar si cu corturi militare si un spital militar de urgență având un vedere traficul de la vama Nădlac.Pe aici este cel mai mare trafic iar Aradul este complet descoperit
  O sa fim următoarea suceava, iar el se cearta acum cu medicii.Vai de aradeni cu asemenea conducători.Cionca unde esti acum ,de ce nu interviu la București pentru protectia județului? PESTE câteva luni o sa ai tupeul sa ne ceri voturil? Sa va fie rusine incapabililor.

 7. george says:

  Dl Catana. Va rog demisia acum!

 8. JJAACCKK80 says:

  Nimic nou sub soare,exact stilul din anii 70-80,acuma stimati cititori va dati seama cine ne conduc(el saracul nu este singurul,toti cei numiti in functii de conducere sunt asa)

  • Ferenc says:

   Vorbiti de stilul anilor ‘70-‘80. Mai tineti minte ce conducatori au avut companiile din Arad? Daca da, ma mir ca spuneti asta. Daca nu stiti, intrebati.

 9. Lucian says:

  Atat? cine este acest Constantin Catana? ce studii are? cine l-a numit in DSP ? ce spune conducerea DSP Arad, Romania despre conportamentul persoanei respective.
  Cam slab articolul, si un copil de clasa a 5-a stie sa extraga ideile principale dintr-o filmare / postare.
  Ma astept la mai mult de la un jurnalist!

  • Toaderica says:

   Lician, dar nu vrei sa afli dim articol si ce a mancat Catana la micul dejun? Dar da si tu o cautare pe “goagal” daca vrei sa-i stii toata viata!

   • Lucian says:

    Toaderica, nu vreau sa stiu ce a mancat, vreau o stire completa, nu doar un extras al ideilor principale dintr-o filmare postata pe Facebook. Unde e munca de jurnalist? asa si eu pot sa devin jurnalist peste noapte, colectez informatiile de pe Facebook, le fac rezumatul si le public in ziarul X.

    • Alex says:

     Lucian, este un fost asistent medical care a facut studii juridice in timpul serviciului, iar acum semneaza cu Jr. de la jurist, si este de o aroganta maxima. Acesta este personajul…

 10. Maria says:

  De ce e gunoi,pentru ca spune adevarul? Are dreptate,sunt medici si asistente,au facut un juramant ,sa si-l asume nu sa fuga cand este nevoie de ei,si eu sunt asistenta medicala si chiar nu fac atata caz ,daca noi nu ajutam oameni cine sa-i ajute. De ce nici un politist de frontiera nu e contaminat?De nici unul de smurd………..doar cei care aveau locul caldut asigurat ,si se plimbau toata ziua prin spital si bolnavul statea cu orele in salon si nu-l baga nimeni in seama. Faceti-va datoria ca de aia v-ati facut medici si asistenti,nu aveti o masca cumparati-o ca avem de unde,ne-a dat guverunul salrii.

 11. livia says:

  Cum poate vorbi un gunoi ca asta ,cine il tine in brate se crede D=zeu???Este cel mai mare mizerabil pe care l-am citit si care isi permite sa jigneasca medicii si asistentele care fata de acest sobolan lucreaza cu bolnavi imfectati,Domnule de la DSP,(dar nu esti domn) cum iti permiti sa deschizi gura ,cine iti da dreptul sa nu rescpecti pe cel de linga tine ,Cat de jos te poti cobori…Dece nu-i ajutati cun teste,si materilale dece ii certi si umilesti???cu ce drept!!!!!!!!Ma dezgusta astefel de oamni care in situatii grele ne baga pe noi in panica prin felul de a vorbi disperetuitor,Ce sa credem noi cetatenii???ca acesti medici nu sunt capabili sa ne ajute,DOAR EI MAI SUNT SPERANTA NOASTRA,iSi tu ce faci??ii discretitezi si umilesti??Maine ,pomine ii certi si pe bolnavi ca au indraznit sa se imbolnaveasca????De nedescris,n-am cuvinte..

 12. Sandoz says:

  Asa persoane zisi numiti directori toti dati jos.Gunoaie fara pic de umanitate ,profesionalism ,carism,deseu uman !Jos cu astfel de oameni.Oare de ar fii copii lui sotia sa la acel loc de munca la fel ar vorbii?Eu cred ca da !Deoarece macar un porc il tai la craciun ai hazna de el .Dar astfel de gunoi nu se poate recicla.Deseu de om.Curaj la voi toti care sinteti in primele rinduri.Sintem cu voi sufleteste si in rugaciune.Tatal ceresc sa fie cu noi toti !Amin!

 13. Mokofanu says:

  Asta este când sistemul medical a fost lăsat la urmă, atât de către cei care au condus țara, cât și de către unele persoane cu halate albe, care și-au vrut doar șpăguța, fără să fie interesate de altceva. Șefuții (pun indended) DSP, numiți politic, fără a fi de foarte multe ori in temă cu ce ar trebui să facă. În 30 de ani se puteau face multe pentru sistemul sanitar românesc…

 14. Adelin Stoianov says:

  ce nesimtit. Sper sa ‘viziteze’ o inchisoare macar pentru 1 an

 15. gigi says:

  EXACT ASA a inceput dezastrul si la Spitalul Judetean Suceava in urma unei sedinte organizate de managerul spitalului cu tot personalul.

 16. OM din ARAD says:

  Acest Constantin Cătană nu stie absolut nimic , se contamineaza personalul din spitalele aradene , sa nu mai vorbim de decesele pe care le are Aradul din cauza acestui om , toate problemele de sanatate care sunt in judetul Arad il depasesc ,dar este directorul Directiei de Sanatate Publica al judetului Arad desi este JURIST de meserie . Locul acestui om este sa fie director la vreo celula in Penitenciarul de maxima siguranta Arad , Dragi Aradeni auceti-va aminte cand au fost otraviti copii de la Liceul German , haideti sa facem ceva sa ne scapam de acest…,, ……nu stiu cum sa ma exprim ,dar OM in nici un caz.

 17. big brother says:

  Pe modelul asta, al bagatul pumnului in gura ( ca eu sunt cel mai destept semizeu, voi sunteti niste simpli executanti) sunt toti cei aflati vremelnic la conducerea judetului, prefectura, marca pnl… Demisia Catana, ti-ai ales prost meseria!

 18. Ionut says:

  Eu nu înțeleg cum de atâta timp în care se scoate în evidență incompetența acestui om, el încă este la conducerea unei structuri atât de importante în aceste vremuri. toată lumea știe că dânsul are habar în a conduce și în a lua măsurile necesare în aceste momente, la fel cum un medic știe să conducă o navă spațială, adică DELOC. Acum toți incompetenții de la conducere o să vina peste câteva luni la noi cu glume și zâmbete false să le acordăm votul, dar atunci , oamenii cu coloană vertebrală ar trebui să decidă. Nu fac politică și nici campanie, dar poate ar fi cazul să schimbăm culoarea Aradului din galben, să realizeze și acești domni că decizia este la noi, chiar dacă deja se cred lipiți de scaune.

 19. Adina says:

  Dar hai sa tragem linie acum cu acest domn Catana? Cine se crede sa dea asa replici? Chiar, ce studii are, ce CV si, in general, ce il recomanda? Eu pot sa accept ca Romania, ca multe alte tari, a fost luata prin surprindere ( adica aproape nimeni nu a luat in considerare avertizarile OMS), ca acum e si destul de greu sa gasesti materiale pe piata internationala, dar un astfel de comportament e cu adevarat scandalos. In calitate de consumator de presa si cetatean as dori sa semnalez si jurnalistilor ca stim prea putin despre profilul lliderilor (conventional vorbind). Deci si dvs., Aradon de exemplu, dar aproape toti ceilalti, aveti o parte de vina: faceti prea mult PR, in loc de jurnalism.
  PS: acum urmaresc cu interes daca va fi sau nu publicat acest comentariu. Va spune destul si despre etica dvs.

  • Alex says:

   Constantin Catana este un fost asistent medical care a facut studii juridice in timpul serviciului, iar acum se semneaza cu Jr., adica jurist…
   Un om plin de frustrari care se crede Dumnezeu deasupra tuturor si insulta toate cadrele medicale.
   Hmmm, chiar nu stiti cine este Constantin Catana ?

 20. Sandu Ion says:

  JEGOS NENOROCIT, NU ITI ESTE RUSINE GUNOIULE, IN LOC SA FACI FRONT COMUN CU MEDICII TU TE CREZI DUMNEZEU PE PAMANT,
  DOMNILOR,DOAMNELOR ARUNCATI-L AFARA DIN SPITAL CU SUTURI IN FUNDU, NU AU CE SA VA FACĂ !!!! MEDICI SUNTETI DOAR VOI ALTII NU AU DE UNDE SA ADUCĂ

 21. Dan says:

  Corturile de la granița nu le-a decontaminat nimeni de 3 saptamani,acolo e focar de infecție la fel toată vama,ar trebui testați frontiera,poliția,jandarmi,pompieri care merg de 3 saptamani la Nădlac și după ce ies din tura merg cu hainele acasă la familia,plus majoritatea sânt și cu mașinile personale,nu au făcut teste că nu știu și cei care merg de 3 saptamani ar mai ieși careva negativ,nici măști și mănuși nu au primit și-au făcut ei rost,decontaminări vama că și care trec sănătoși îi imbolnaveste statul,haos total își bat joc de oameni

 22. Viorel says:

  Deci daca nu au echipamente gata, se inchid spitalele si medicii stau acasa? Daca ar fi echipamente le-ar da, dar asa ca nu sunt de unde vor sa primeasca? Un medic adevarat pune siguranta si sanatatea oamenilor inainte… felicitari si sanatate celor care de o luna de zile chiar si fara echipamente isi fac datoria pentru ca le pasa si sunt medici adevarati, ei sunt ceincare ar trebuii sa primeasca echipamente nu parazitii care stau un birouri si refuza consultari.

  • DORIANGREY says:

   Nu au pe dracu echipamente,astia ar vrea sa aiba echipamente ca si cosmonautii de la NASA..bai ce mizerabili au ajuns unii medici si asistente..am asa o vaga impresie ca vor ajunge sa fie aruncati cu pietre….in trecut singura lor grija era sa faca greve pentru salarii,niciodata nu au facut greva pentru dotarile spitalelor,efectiv ia durut in cur,doar la salarii se gandeau,nu isi merita nesimtitii banii sa fie clar.

  • Lucian says:

   Nu au minimum necesar! ce se intampla daca se imbolnavesc personalul medical? cine mai are grija de restul bolnavilor?
   De virusul asta se stie din Ianuarie! sunt 2 luni in care se puteau face achizitii masive.
   Doctorii au o meserie, pot oricand sa demisioneze si sa ne lase cu buza umflata.
   Daca vorbim de mizerabili, unde sunt partidele politice? De ce nu merg ei la granite pentru triaj si hartogarie? pentru asta au nevoie de doctori? ca sa scrie pe hartie?
   De ce nu vedem partidele politice impartind acum pungi cu alimente populatiei? luptand in prima linie pentru votul populatie.

 23. Vasily says:

  Am multi prieteni care au sacrificat ani buni din viata lor ca sa ajunga medici. Ani buni ca sa vina un jurist is sa le zica, fara nicio urma de modestitate, ca sunt prosti in domeniul lor de expertiza…. Stiti io ce zic la mecanicul meu de auto? Multumesc! Ca nu ma pricep la masini.

  • anonim says:

   Ce au facut prieteni tai , si au sacrificat ani buni din viata ca sa devina medici ???? mai nene !!! nu si au sacrificat absolut nici un an , au facut o scoala , sipe aia multi stim cu au facut o ca sa aibe o meserie de pe urma careia primesc un venit si inca unul destul de bun , ca sa nu spun prea bun , ani sacrificati au avut soldatii pe front care au ajuns acolo fara ca sa i intrebe cineva daca vor sau nu sa participe la razboi , nu acesti prieteni ai tai …. auzi acolo , si au sacrificat ani din viata , de zici ca nu a fost optiunea lor

 24. Marcel says:

  Trebuie luata atitudine atat impotriva acestui incompetent criminal , cat si impotriva conducerii spitalului judetean

 25. DORIANGREY says:

  Lasilor,voi astia care fugiti de bolnavi,nesimtitilor,o sa ajungeti sa fiti aruncati cu pietre..stati sa vedeti…inainte de covid faceati greve si revolte numai pentru salarii,nesimtitilor,niciodata nu ati facut vreo greva cu gandul la bolnavii din spitale…o sa va tinem minte pe toti nenorocitii care va trageti pe cur acuma si fugiti din spitale ca vezi doamne vine vreun roman infectat.

 26. Pexa says:

  La pușcărie cu tot dsp – ul

 27. Led says:

  Incalificabila atitudinea. O totala lipsa de educatie. Domnul are reale calitati de lider de turma. Poate cu aceasta pandemie exista o sansa pentru romani ca selectia naturala sa isi faca treaba si sa mai scapam de politicieni corupti si incompetenti.

 28. DORIANGREY says:

  Nu au pe dracu echipamente,astia ar vrea sa aiba echipamente ca si cosmonautii de la NASA..bai ce mizerabili au ajuns unii medici si asistente..am asa o vaga impresie ca vor ajunge sa fie aruncati cu pietre….in trecut singura lor grija era sa faca greve pentru salarii,niciodata nu au facut greva pentru dotarile spitalelor,efectiv ia durut in cur,doar la salarii se gandeau,nu isi merita nesimtitii banii sa fie clar.

 29. Trist says:

  Totuși nu am înțeles dacă rezultatele testelor vin după moartea omului la spital .probabil nici tratament specific nu se poate face cât timp încă este în viața. Dacă mai punem lipsa unuia dintre cele 2 medicamente folosite rezulta ca oricum este sortit pieririi.Atunci de unde atata militărie pt personalul medical .Iar pt pacienți doar chinuri pana vine moartea.Dragi cetățeni ai judetului Arad paziti va se orice boala .rugați va la Dumnezeu sa nu ajungeți la spital în perioada ăsta cea mai neagra din istoria României. Și Dumnezeu sa ne asculte rugaciunile

 30. fufainin89nu? says:

  legat de utima retorica a bulangiului Cătană, cand se va termina, o sa sugeti salamul oricarui medic ramas in viata, dezertor sau nu, sa vina inapoi la locul de munca.
  imbecili ca ei nu merita decat ca si pacienti sa se afle in spitale.

 31. Catalina says:

  Stima ptr șeful de la DSP! Dacă tu ca și cadru medical după atâția ani de școala nu ști sa iei un echipament de protecție pe tine nu ai ce dracu sa cauți într-un spital sau intr-o sala de operație! Dacă poliția de frontiera poate cu o singura masca de atâta timp pot și ei! Rușine sistemului medical!

  • Maria says:

   Ești proastă rău Cătălina!

  • Nelu says:

   Nu poate sa mearga fara botosei, nu stie sa imbrace echipamentul 🙂 de rasul curcilor. Plicurile stiau sa le primeasca. Ma uit la filmul postat, inteleg ce precupete avem in sanatate si ma intreb ce cauta aceste precupete in sanatate. Nu au nimic comun cu acest sistem. Un medic, inainte de a avea pregatire temeinica, trebuie sa aiba vocatie pentru a ajuta persoanele din jur. In orice stat dezvoltat, medicul este obligat sa afiseze bunadispozitie, zambet, sa comunice si sa transmita incredere pacientului. Sa plece toti acesti trantori din sistemul medical.

 32. apel says:

  Plasati inregistrarea cu acest infam si trimiteti ministrului sanatatii,si este sigur ca animalul va fi demis;insa sta nu rezolva problema dotarilor,dar va mari numarul somerilor in Arad cu unu,ceea ce e neglijabil;asta doar daca nu il ia Falca,sa-l puna consilier la Brucsles…

 33. Daci says:

  Demisia nenorocitule ca nenorocesti tot Aradul !!!

 34. Led says:

  Îndrăznesc să presupun ca domnul Catana a fost a urmat cursuri de perfectionare si leadership la emisiunea Bravo ai stil. Absolvit cu diploma de leadersheep

 35. BARONUL says:

  Acest imbecil pe nume Catana (probabil un favorit al Consiliului Judetean Arad, agreat de liberalii lui peshte prajit) are comportament de lagar SS ! Medicii trebuie instruiti, trebuie echipati si dotati corespunzator, si trimisi unde e nevoie de ei ! Au depus un juramant si tinuta lor profesionala ii obliga la asta ! Amenintarile acestui tzaranoi pe nume Catana sunt identice cu amenintarile comisarilor sovietici din razboi sau a ofiterilor SS din lagarele mortii ! El trebuie imediat demis din functie, auzi Cionca ?? Cu tembelul asta nu faci treaba la actiune …..

 36. Alex says:

  Aroganta maxima din partea fostului asistent medical Catana, un om plin de frustrari care se crede Dumnezeu deasupra tuturor si insulta toate cadrele medicale.
  Hmmm, chiar nu stiti cine este Constantin Catana ?

 37. elena says:

  E strigator la cer ce face acest parvenit. Dati-l afara cei care l-ati pus si plecati si voi !

 38. Catalin says:

  Ce canalie de om. Asta este manager ? Este opusul a ceea ce ar trebui sa fie un manager. Pentru binele public fac un apel la autoritatile statului sa-l demita pe acest individ de la conducerea DSP Arad. Rusine PNL ca mentine in functie un asemenea specimen.

 39. Daniela says:

  Acel gunoi trebuia plesni peste gura.Trimiteti acea filmare la București să vadă ce cadru dsp competent avem!

 40. Medic says:

  Bai dobitocule, daca ai fi in fata mea te-aș călca în picioare cu riscul de a face puscarie. Ai mare noric ca nu am fost la ședință, dar fugi de mine ca de dracu ca de te prind fix in voma te bag de nici mata nu te va recunoaște. Tu încă mai ai curajul sa stai pe funcție cand ne trimiți pe noi in prima linie de contaminare? Nu iti este rusine sa ne iei la misto si sa ne ameninti cu, cincedieri? Vii tu sa lucrezi si sa profesezi in locul nostru în spital? Oare vei putea face față la un flux mare de pacienți, îți spun eu ca nu si dupa ce vei avea 10 pacienți în tiraj si 8 in UPU, ai sa pleci de buna voie. Iti recomand sa nu calci pe secția mea ca te calc in picioare fut**i rasa ta in gura.

  • radu says:

   Alte cuvinte ar trebui sa iasa din gura unui cadru medical…si sa nu mai zici la nimeni ca esti medic ci mai degraba un badaran frustrat fara o minima decenta. Oare tot asa vocabular aveti si in spital cand apare vreo problema ?–Eu sincer domnule asa zis medic nu as vrea vreodata sa fiu tratat de un incult ca si dumnavoastra–oricata scoala pretindeti ca ati avea.Daca tot sunteti atat de viteaz si bataus ar trebui sa va spuneti si numele ca sa stim de cine sa ne ferim prin spital.Sa va fie rusine domnule medic de asa vocabular….apropo oare la testele psihologice sunteti ok ?–ca pareti mai degraba un puscarias decat un medic…Pacat ca cei ca si tine nu o sa inteleaga niciodata situatia agravanta in care se afla si o sa ma injuri si pe mine asa cum esti invatat sa o faci zilnic.

  • anonim says:

   Invata in plm de ,, medic ,, sa scrii corect romaneste ca zici ca esti elev de clasa a IV a plm de cretin si zmeul pwlii , te trimit in prima linie zici ??? dar ca si medic unde mm vrei sa te trimita ? la bar sau cofetarie sau poate vrei in Monaco !!! cretin care esti tu cretin , cand te ai angajat ca si medic nu stiai ce presupune aceasta profesie ??? gura ma tii de cretin si las ce esti !!!!!

 41. Sorin trif says:

  Vai…. Oprește doamne prostimea…

 42. erasmus says:

  Daca va intereseaza cu ce se mai ocupa C.J.Arad, in aceasta perioada, aflati ca se organizeaza saptamana viitoare, niste “concursuri”,pentru ocuparea unor functii publice….in plina pandemie de covid-19!

 43. Piuir says:

  Cica 90% nu stiu sa ia echipamentul. Normal, ca ati trecut examenele in facultate cu spaga. Fu&u*a in gura de specialisti! Vou sunteti eroii! Aia care recunoasteti ca sunteti praf!

  • Paul says:

   Habar nu ai ce vorbesti. Echipamentul asta protectie nu este standard, am un var care lucreaza intr-un spital in america. Acolo li s-a facut instructajul acum o luna pentru tipul asta de echipament.

   • dexter says:

    La medicina inveti medicina, cretinule ! sa iti ei pe tine echipament special pentru pandemii highly contagious este cam imposibil sa inveti intru-un sistem care nu au avut asa ceva in dotare. vorbim despre BIOHazard exact ce esti si tu. Plus ca nu sunt tanga roz ce iti place tie sa porti, si invers, Gayule !!!!

    • Ioan says:

     Daca ai invatat medicina, ai invatat si despre virusi si mai mult de orice modurile de protejare. Voi medicii trebuie sa instruiti si cetatenii, nu sa asteptati in plina pandemie sa fiti instruiti. Mai spuneti ca sunteti medici? RUSINEEE!!!!!!

 44. Pitagora de la Intim says:

  Fara frica totul este garantat toti care se intorc cunosc regula si sint cu bun simt 20,50euro in functie de numarul de pasageri. Totul se rezuma la pix si pasus.

 45. ABD says:

  mai du.te dracu, tu vorbesti de politia de frontiera, cand tu ai lucrat la frontiera cu familia mea… erai doctor veterinar… ai ajuns director… dute drecu

 46. Flavius says:

  Boul asta de catana crede că dsp-ul este o moștenire primită de la mă-sa și tatăl său ! Dar și el este o pleava și un mucegai care trăiește de pe spatele nostru al contribuabililor !!!!!

 47. Iosip Mandara says:

  PUTEREA EXEMPLULUI PERSONAL,!!! AM VREA SA VEDEM. INTELGEM CA DL ESTE CUNOSCATOR DE MEDICINA SI DREPT DECI IL INVITAM CU SAU FARA MASCA SA EXEMPLIFICE PE VIU, O ZI, IN VAMA, AFARA , NU IN BIROU. AVEM MARE NEVOIE DE EXEMPLIFICARE DIN PARTEA CELOR CARE CUNOSC.

 48. KC arădean says:

  Catanăăă măi liderule, să ai un coronavirus din plin și să ajungi să te trateze medicii care i ai călcat în picioare !!!!

 49. gica says:

  de pe margine eu observ un lucru, in alte tari medici si asistentele pensionare se intorc voluntar la lucru, la noi, dezerteaza. Cand a fost bine sa stai pe spagi si salarii groase a fost ok,, la greu – v-am pupat. Ce ar fi daca acelasi comportament l-ar avea si polistul, politistul de frontiera, curierul, functionarul, doamna de la casa de marcat, soferul si multi altii. Toti isi asuma riscuri de cele mai multe ori pe bani infinit mai putini decat un medic . Eu inclin sa ii dau dreptate in ce spune sefului DSP. cu ce e mai prejos politistul de frontiera , care a trebuit sa trieze mii de compatriotii intorsi din italia? NU se plange si nu fuge in concediiu, pensionare sau demisie. Legea lui nu ii permite, desi lucra pe mai putini bani decat un medic ( fara a generaliza) uni isi merita banii, altii nu si mai sunt si lasi pe deasupra.

  • Sorin says:

   Lasa nu ii mai lua apararea, a gestionat catastrofal situatia de criza.
   Asa cum spune chiar el, sa ia liftul si sa se care din pozitia de director, nu are ce sa caute acolo !

 50. Alex says:

  Ia ascultati putin inregistrarea, sa vedeti cumse adreseaza cu “ma” unei femei mitocanul.
  Un asemenea personaj nu are ce sa caute in fruntea unei institutii sanitare.

 51. Teo says:

  Referitor la replica d-lui Catana, cum se protejează personalul din vamă, au doar o mască si mănuși chirurgicale si verifică zeci de mii de persoane, problema este gestionată greșit, de ce ii cobori din mașini si ii bagi in cort grămadă să completeze declarația, moment în care se expun maxim atât personalul cât și cei care vin în țară , chiar dacă sunt sănătoși. Era mai simplu sa se interzică coborârea din mașini, să se evite contactul, în momentul când dai buletinul-pasaportul la verificat în tonetă , primești declarația si o completezi în mașină iar în același timp un medic echipat îți verifică temperatura fără a intra în contact direct si doar persoanele cu simptome preluate cu ambulanța, restul duse in carantină sau izolare. Așa cum s-au petrecut lucrurile, poate mulți s-au contaminat în momentul completării declarațiilor, după atâtea ore de condus si asteptare nu mai ai nervi si răbdare să respecți regulile impuse, nu-ți mai pasă de nimic, vrei doar să ajungi într-un pat, egal ca este de acasă sau locul de carantina..

  • dexter says:

   ce temperatura ca la inceput au fost trimisi 7 doctori cu un termometru … trimit rezidentii sa scrie ei foile ca oamenii care vin este analfabeti

 52. Dr. Dexter says:

  Romania a pierdut batalia cu virusul in momentul in care a aparut primul pacient in Wuhan. In rest totul este pentru a reduce erodarea partidului de guvernamant. Nici nu stiu de ce ne tin in casa cand tara oricum colcaie de virus si prostie evident. Noroc ca am crescut cu mucii pana la glezne … ca natie ca eu ii suflam in maneca de la pijama.

 53. Bogdan says:

  Pai,sa iese si Balcea cu declaratii,ce masuri ar fi necesare sa ia ” viitorul” primar al Aradului.

 54. Paul says:

  Ma intreb cum naiba individul asta, care e jurist de fapt, a ajuns director la DSP ???
  Cretinul asta n-are nici o treaba cu medicina, NICI UNA!!!
  Oameni buni, toata numirile astea pe pile,/bani,/politic ne duc naibii fiindca in toate posturile de conducere sunt doar incompetenti care nu au nici o treaba cu domeniul respectiv.

 55. Marso says:

  Bai ciudatuje. Cum îți permiți să vorbești așa cu oamenii care chiar isi doresc sa își facă treaba? Și din cauza unor scursuri politice că tine nu pot și își riscă viața. Mai bine ai face ceva pentru ca să le ușurezi munca decât să vorbești că un interlop.

 56. Marius Ardelean says:

  Constantin Catana…. Daca te prind pe strada TE BAT DE TE RUP bai jigodie umana ce esti….. Imi dau si numele si CNP-ul si iti garantez ca nu mai umblii dupa ce te “vezi” cu mine toata viata ta….. OLOG vei fi limbric nevertebrat TOATA VIATA TA TE VEI TARA CA UN VIERME CE ESTI!

 57. Constantin Preda says:

  Procuratura?Va rog sa va sesizati si sa obtineti listele cu cei care au fost testati pe pile desi nu era cazul ,inclusiv dintre politicieni iar medici si asistente din linia intai nu au putut o face

 58. Ioan Jupanu says:

  Ce imi place ca un submediocru de absolvent de stiinte juridice la o facultate de rahat ,care prin diverse jocuri politice,a ajuns sa conduca DSP ARAD,sa le dea lectii cadrelor medicale cu experienta din cadrul spitalelor aradene.Asta-i Romania de azi.De aia am fost pe strazi si intre gloante in decembrie 1989.Din pacate ne meritam soarta.Ce puii mei sa caute un Tilica c.j.la conducerea unui DSP oriunde in Romania

 59. Adelin Stoianov says:

  Ptr postacii psdisti care politizați situația: catană ăsta a fost pus șef DSP în 2015 de Bănicioiu (guvernul Ponta 2). Deci a fost uns la DSP de un psd-ist de-al vostru. Calificarea de bază a nemernicului pare slugăreala față de superiori și huiduirea subalternilor. Bun acuma, nu că actualul guvern ar fi mai sfânt, dacă n-au găsit nici ei unu mai bun…
  Cu siguranță dacă era PNL ist nu l-ar fi numit PSD în funcție. Sa fin serioși, care partid împarte ciolanu cu adversarii?
  https://www.aradon.ro/aradon-stirile-judetului-arad/constantin-catana-noul-director-al-dsp-arad-219048/

  • jack says:

   ai uitat sa spui ca era usl deci tot pnl l a pus si a bagat im faliment spitalul altauri de carmen lucuta o pocaita jegoasa de a lui falca!sa nu uitam ca pnl e in arad la putere de 15 ani daca nu era pus de pnl era dat afara dobitocule!

   • Adelin Stoianov says:

    USL s-a destramat cu un an inainte, in feb 2014, si in 2015 PNL era in opozitie. USL pe care il amintesti era psd!👎 + pnl. Daca a fost un blat psd – pnl, PSD are si el o parte de vina prin faptul ca a aprobat propunerea si a facut numirea. Ministrul psd a facut numirea si este direct responsabil de decizie!
    Nu poate sa il dea afara asa usor, vezi cazurile inspectorilor scolari din ultimii ani. Odata pus, nu poate fi dat jos fara un motiv coerent, altfel omul merge in instanta si este repus pe post.
    Pune si tu un link, ceva care sa exemplifice acuzele lansate, dar la cel niel mintal de dobitoc ai tu (poate chiar mai rau, de broasca râioasă), deja emit prea multe pretentii.
    Scriu asta nu ptr ca simpatizez pnl, ci ptr ca psd imi este nesuferit si in timp am ajuns scarbit de ei. Daca vrei sa crezi bine, daca nu, iara bine. eu o sa dorm linistit in orice caz. Noapte buna

 60. Cifra Melinda says:

  Cadre medicale nepregatite profesional… bine ca mita stiau cum sa ia.. combizonul nema… Bine le-a comentat Catana..

  • mike says:

   combinezonul se poate lua oricum problema e sa nu il contaminezi deja la imbracare da esti tu o proasta de comentezi fara sa te pricepi orice prost crede va stie medicina…

   • Cifra Melinda says:

    Problema ta este cã şti prea multe… Tu eşti un retardat.. dacã eu sunt proastã..

   • anonim says:

    Zi sa mori tu ca in asemenea situatii combinezonul se poate imbraca oricum !!! esti un cretin care vorbeste fara de el , ai facut armata ??? sunt sigur ca nu , iar in cazul in care te ai ,, ratacit ,, pe acolo se vede cat sa prins de tine , ca parul pe broasca

 61. Un aradean says:

  Domnule Catana….daca s-ar isca un război si te-ar trimite in prima linie fără armament…te-ai duce?!Poate cu mutra aia a ta de spart borcane nici nu te-ar inrola,nu corespunzi

 62. eu says:

  Acest Catana Constantin este un cameleon. A fost director in guvernarea psd si acum in guvernarea pnl. A fost vames, asistent medical , si acum este jurist. Isi apara scaunul de director cu indarjire. Exemplul cel mai bun este cu cei doi directori dinaintea lui, de fapt directoare, care nu au stat mai mult de 6 luni pe functie. Daca simte ca cineva care este mai capabil ca el, este indreptatit sa i ia locul , il denigreaza , il ia in vizor si isi bate joc de acea persoana

  • Andrei says:

   De unde stii tu ca a fost vames? :)) vezi ca vorbesti prostii si ca esti prost informat! Plina lumea de atotstiutori

 63. Je Gulescu says:

  Daca eram acolo si imi vorbea asa, apu sa ma bata bunu Dumniezo ca-i tranteam doua da nu se vedea. Bata-l frasu sa-l bata. Asta-i atitudine de stapan peste sclavi. Jeg uman. Io zic c-o sa-i vina randul. Incetisor, incetisor, nu ne garabim. Mama ma-ti.

 64. bmwpower says:

  FELICITATARI Dlui Catana, de astfel de conducatori hotarati avem nevoie ! Bine le face la fatalaii aia de doctori si la curvancele de asistente !!!

  • Lol says:

   Cu cata minte ai (cam cat un cilindru de bmw), vei ajunge sa fii tratat de acesti doctori si asistente atunci cand iti infasori masina in jurul unui copac. Chiar sper sa nu faci rau la nimeni cu neuronul ala al tau la volanul bmw-ului pe care te lauzi ca il ai.

 65. WEST says:

  IL STIU PERSONAL DE MULTI ANI OMUL E DE BALAMUC FARA NICI O EXAGERARE !!

 66. Gogu says:

  Gheorghe Seculici ( socrul lui Falca ) il sustine pe acest individ !

 67. cetatean says:

  Domnia sa reprezinta institutia statului si stie ce e mai bine.Trebuie sa asculte de domnia sa, altfel de ce s-au facut medici. Daca nu le convine sa li se desfaca contractu, e situatie de urgenta, nu se negociaza nimic.

  • dexter says:

   trimite armata romana in afganistan, 5 cu o prastie … vezi cati merg ! iar tu stai in casa mortule ca e situatie de urgenta

 68. Timpuri noi says:

  Vrem protecția noastră doar,disprețul și indiferenta fata de pacient poate sa rămână ca în vremurile bune.Precum și acordarea preferențială de tratamente pe baza de pile .ca doar cu pile se ajunge și într un post medical..Acuma nu prea mai putem sa ne insiram pataniile din ziua precedenta și nici sa ne bem cafeluța când sunt zeci de oameni la noi la ușă așteptând sa ne terminam poveștile cum era în vremurile “normale”Dar putem totuși sa va tratam cu indiferenta argoanta putem sa va facem vizita prin telefon putem sa va dam medicamente ce nu ajuta mare lucru bolii ca pt noi sunteți doar o statistica un mort doi în plus nu ne impresionează sau afecteaza

 69. Andrei says:

  FAKE TOTAL ARTICOLUL. NU MAI MINTITI “ARADON”

  E de acum 2 saptamani filmarea, niciodata de luni. Atentie, sunt rezidenti voluntari, nu medici. Nu ii obliga nimei, ai venit sa incurci sau sa ajuti?

  • Adelin Stoianov says:

   Bun, dar de ce zice pe la sfarsit ca “o sa vedem cati mai ramanem”? Daca sunt voluntari, ei oricum pleaca la sfarsitu pandemiei. Nu cred ca toti sunt voluntari.
   Ok, sa fi ofst acum 2 sapt, dar este prea agresiv cu subalternii. Sunt si ei oameni, nu? Merita macar putin respect, sunt in linia 1… Nu vreau sa te jignesc, dar chiar ai vizionat filmarea toata?

 70. Adelin Stoianov says:

  @Ferenc, @Alex si altii, Am aruncat o privire pe site-urile DSP Timis, Alba si directorii au studii de jurist (+economist). Legea imi pare prea lejera ca permite unuia fara studii in doemiul medical sa ajunga sef.
  Seful de la Hunedoara este economist. La Bihor este este o doamna medic.
  Legea pare stramba…
  Ferenc, tu esti psd-ist, te rog fa o interpelare a senatorilor si deputatilor psd din Arad ca sa amendeze legea respectiva. Hai, ca tu ai pile 😉 Au majoritate in palavrament, deci pot sa o modifice.

 71. BARONUL says:

  Hello, dom d’rector Catana (pus politic) :
  Azi a decedat o pacienta din Ineu,internata la Arad, impreuna cu sotul. Femeia lucra la Spitalul Social Ineu (firma privata a liberalului Nogea} ,ca infirmiera .Dom d’rector, ai controlat acest Spital ?! Sau nu te intereseaza daca acolo e infectie sau nu ?! Pentru felul cum gestionezi in judet criza coronavirusului, meriti puscarie pe viata !

 72. anonim says:

  Ce mi place si ma amuza ignoranta PSD ilor care latra ca niste caini turbati la adresa lui Catana si a faptului ca a fost pus pe post de PNL , cand in realitate a fost pus pe post de PSD ))))))) asta unu la mana !……. doi la mana , da ! atitudinea si vocabularul folost de acest individ a fost putin cam exagerat , INSA !!!!! sa nu uitam un lucru , toate acele cadre medicale care erau acolo prezenti erau hotarati sa dea bir cu fugitii , unii prin demisii , prin concedii medicale sau dosare de pensionare pe repede inainte , cam cum ar trebui sa te comporti cu astfel de lasi ??? cum poti ca si cadru medical in aceste zile de incercare pentru populatie sa fii atat de las ??? acum nu mai conteaza nici salariile mult marite de care au parte , nu mai conteaza nici spagile pretinse de la pacienti nu mai conteaza absolut nimic pentru lasii astia , astia merita scosi definitiv din sistemul medical si in vecii vecilor sa nu mai imbrace halatul alb , daca in SUA medicii pensionari s au intors in spitale ca sa intinda o mana de ajutor , in Romania dau bir cu fugitii ca ultimele lichele , Catana ar trebui sa i lase sa plece , astia nu sunt medici , sunt niste rebuturi umane

 73. Alin says:

  Tipic Romanesc , cand e de pus osu numai scuze si eschive. Mergeti si faceti treaba acolo,acum toti sunteti destepti si horcaiti pe aici ca nu stiti sa va puneti echipamentu ,ca nu stiti sa va protejati ,pai clar ca va e frica cand 80% din voi habar n aveti ce faceti. Ati ales meseria asta pai mergeti fratilor si profesati ,in pantaloni scurti ,dezbracati etc nu ne intereseaza,pama acum de ce nu ati facut gura mare ca nu aveti echipamente si conditii??de ce ati preferat sa va complaceti pentru banii ce ia ti luat ??? Hai la treaba si lasati comentarile ,mergeti acolo si educsti si tratati oamenii pentru ca e vreme de razboi.si cand terminam atunci cu drepturile si cu rasplata pentru cei care si au facut datoria.pt slugiile care fug multa ##@%

  • Ce sa says:

   Mai trimiți la treaba niște habarnist. Lăsați I sa plece doar acum e ocazia de a se curata sistemul medical.Problema e dacă cei rămași măcar au habar și interes și manifesta sprijin și ajutor pt pacienti

 74. joseph porta says:

  cine e marele commandant? cum isi permite sa vorbeasca asa cu niste medici?cum se poate ca un nenorocit pus acolo politic sa vb. acolo. in halul ala?

 75. joseph porta says:

  catana? asa il cheama pe janghinos?
  catana?
  cum dracu se poate ca un cadru medical bine pregatit sa taca in fata acestui gunoi?

 76. aradean says:

  sincer fara sa imi bat joc zici ca ii Adolf Hitler

 77. aaab says:

  dar cu cata hotarare se afirma dansul: “acuma eu vorbesc”…dar el personal si practic ce face sa ajute in aceasta situatie??
  cam cu mult tupeu da din papagal seriful asta interstelar, poate pana i se imbolnaveste familia sau ii rupe careva picioarele pentru asa tupeu jegos de taran de oras (si din pacate nu e singurul)

 78. UnBaBau says:

  “Ce sa faci cu botosei ?!” :O

  Puii mei, platim taxe, impozite, tva, roviniete, parcari, borduri si tot felul de taxe inventate, si in cazuri de genul asta, se vede cat s-a furat, nu au ramas bani pentru nimic.

  Amendeaza oamenii in disperare, poate asa mai fac ceva bani, sa acopere ce au furat.
  Poate pe la anu o sa aiba bani de echipamente.

  Cand ii aud la TV ca s-au dat mii de amenzi, imi creste tensiunea. Si ce daca s-au dat ?!

  Sunt multe fabrici in Romania vandute strainilor, pune-ti sa fabrice echipamente si dezinfectanti, daca nu, sa plece in tara lor;
  Noi nu avem si ei fabrica la noi in tara si le dau inafara, frumos asa. E situatie de urgenta, nu e loc de profit comercial.

  Toata ziua analizati si planificati.

  • UnBaBau says:

   La fel cum au dat rapid ordonanta sa amendeze oamenii, la fel se poate da ca fabricile sa fabrice echipamente si dezinfectanti (sau sa isi schimbe destinatia in acest sens), si sa nu le mai exporte = Situatie de urgenta.

 79. Local

  PNL Arad a votat moţiunile ambilor candidaţi pentru şefia partidului
  ARAD. Organizaţia Judeţeană PNL Arad a aprobat, prin vot, susţinerea moţiunilor ambilor candidaţi la preşedinţia partidului, atât moţiunea cu care candidează Ludovic Orban, cât şi moţiunea cu care candidează Florin Cîţu. În adresa transmisă către Comisia de Organizare a Congresului PNL, secretariatul general al PNL Arad anunţă că moţiunea „România Liberală”, care aparţine premierului Florin Cîţu, a primit 73 de voturi pentru, 9 împotrivă şi 3 abţineri. 2

  Local

  S-a deschis o nouă secţie Covid în Arad
  ARAD. Reprezentanţii Spitalului Judeţean Arad anunţă că a fost deschisă o nouă secţie Covid-19 la unitatea medicală din oraşul nostru. Secţia Medicină Internă II, care are 37 de paturi, a devenit, de vineri, secţie Covid.

  Local

  Bani pentru proiectele PNDL
  ARAD. Deputatul PNL Sergiu Bîlcea anunţă că Guvernul a alocat aproape 400 de milioane de lei pentru plata facturilor proiectelor demarate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală I şi II. În total, 539 de obiective de investiţii din întreaga ţară vor beneficia de aceste fonduri. 1

  România

  Cum se descarcă certificatul verde COVID-19? Documentul care va deveni vital în zilele viitoare
  Certificatul verde este necesar doar în localităţile unde incidenţa este cuprinsă între 3 şi 6 la mie. În localităţile unde incidenţa va fi cuprinsă între 3 şi 6 la mie certificatul verde, care atestă vaccinare, trecerea prin boală sau testarea, va fi obligatoriu la spectacole, cinema, piscine, competiţii sportive, nunţi sau botezuri. Operatorii economici vor folosi aplicaţia „Check DCC" pentru a verifica codul QR de pe certificatul digital al Uniunii Europene.

  România

  Guvernul a adoptat o hotărâre prin care se impune obligativitatea prezentării certificatului verde pentru anumite activități, dacă rata de incidență ajunge la 3 la mie
  Guvernul a aprobat vineri, prin hotărâre, obligativitatea certificatului verde COVID pentru accesul la anumite activităţi în localităţile unde rata de incidenţă a infectărilor cu SARS-CoV-2 este mai mare de 3 la mia de locuitori şi mai mică sau egală cu 6 la mia de locuitori. 5

  Local

  CCIA Arad ar putea să adere la Federaţia Camerelor de Comerţ Dunărene
  Un acord în acest sens a fost exprimat de preşedintele Gheorghe Seculici, în cadrul unei întrevederi cu reprezentanţii DCCF. 3

  ARADON Sport local

  „Galben-albastrele” vor juca acasă dubla din cupă
  FCC Baschet UAV Arad a anunțat un nou parteneriat cu UTA pentru abonați. 1

  Local

  2.886 de persoane locuiesc fără forme legale în municipiul Arad
  Acestea au fost descoperite de poliţiştii locali, în urma verificării a 1.122 de asociații de proprietari. 9

  ARADON Sport local

  Mai moare o echipă în sportul arădean!
  Echipa de polo CS AMEFA nu s-a înscris în Superliga Naţională. Primarului Călin Bibarţ îi place rolul de „gropar”. 10

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.