aradon.ro Web analyticsCertificat energetic gratuit pentru orice imobil tranzacționat exclusiv prin agenția imobiliară ARIMOB

Reactualizat la:

Certificat energetic gratuit pentru orice imobil tranzacționat exclusiv prin agenția imobiliară ARIMOB

Reactualizat la:
<p lang="en-US" align="justify"><span style="color: #000000;">“<span style="font-family: Arial, sans-serif;"><b>Agenția cu cea mai mare rețea de site-uri web dedicat</b></span><span style="font-family: Arial, sans-serif;"><b>ă</b></span><span style="font-family: Arial, sans-serif;"><b> pieței imobiliare”</b></span></span>
Scris de tripon - <p lang="en-US" align="justify"><span style="color: #000000;">“<span style="font-family: Arial, sans-serif;"><b>Agenția cu cea mai mare rețea de site-uri web dedicat</b></span><span style="font-family: Arial, sans-serif;"><b>ă</b></span><span style="font-family: Arial, sans-serif;"><b> pieței imobiliare”</b></span></span>

Arimob Invest Grup este o companie ce are ca domenii principale de activitate tranzacțiile imobiliare și auditul energetic.

Potrivit Legii 159/2013, proprietarul sau administratorul unei clădiri sau unităţi de clădire (apartament) este obligat să pună la dispoziţia potenţialului cumpărător sau chiriaş, anterior perfectării contractului, o copie a certificatului de performantă energetică, astfel încât acesta să ia cunoştinţă despre performanţa energetică a clădirii.

Noi vă asigurăm GRATUIT “Certificatul de performanta energetica” pentru orice imobil tranzacționat exclusiv prin agentia imobiliară Arimob. Oferim servicii de eliberare certificat energetic și audit energetic  pentru clădiri prin ing. OVIDIU BODEA – Auditor energetic pentru clădiri gradul I (AE I ci).

De asemenea, venim în sprijinul arădenilor prin divizia noastră de imobiliare cu o experiență în domeniu, care se adresează tuturor categoriilor de clienți interesați de tranzacții imobiliare, oferind acestora servicii profesionale.

Principiile de bază după care se conduce echipa ARIMOB sunt: seriozitate si profesionalism.

Ofertele de actualitate, prezentarea cât mai exactă a acestora precum si consilierea clientilor pe tot parcursul tranzactiei, reusesc să facă din agentia noastră un competitor important pe piața imobiliară.

Echipa noastră este formată din consilieri imobiliari, cu experiență în domeniu, profesionisti permanent motivati și adaptabili la evoluția pieței imobiliare, capabili să ofere potentialului client: încredere, punctualitate, eficiență, consultanță si asistență.

Arimob Invest Grup dispune de cea mai mare rețea de site-uri web dedicată pieței imobiliare din Arad:

aceasta permit consilierilor nostri imobiliari o promovare optimă a ofertelor.

Preocuparea principală pentru echipa ARIMOB este transmiterea informatiei cu caracter imobiliar, indispensabilă în procesul de vânzare/închiriere, respectiv cumpărare, prin prezentare de oferte în modul comparativ, precum si consiliere pe tot parcursul tranzacției.

Arimob Imobiliare

www.arimob.ro

ovi-imob-01

Arimob Certificat Energetic

www.e-certificate.ro

ovi-energetic-01

Taguri:
0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  tombola lunii

  UT Arad

  Greșelile au costat-o pe UTA cu Vojvodina
  „Bătrâna Doamnă” a pierdut cu 1-2 amicalul cu Vojvodina Novi Sad, primind ambele goluri după greșeli individuale. 1

  Advertorial

  PNL se opune suprataxării
  3

  Local

  Incendiu la un lan de grâu între Horia și Arad. Focul a pornit de la un utilaj agricol
  10 hectare de grâu și 5 hectare de miriște au ars în urma incendiului. Focul a pornit de la un utilaj agricol, spun reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad. 1

  UT Arad

  Atacantul Postolachi a semnat cu UTA pe trei ani!
  1

  UT Arad

  Fidelitate răsplătită cu autografe de la utişti!

  Local

  12 intoxicați cu alcool și trei consumatori de substanțe interzise, în weekend, la Urgențe

  ARADON Sport local

  Felnacul începe acasă aventura din Cupa României

  Local

  E-mailuri false în numele Fiscului. Nu le deschideți!
  2

  Local

  Fără apă caldă, pe mai multe străzi din centrul Aradului
  1

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.