aradon.ro Web analyticsCionca îi lasă locul lui Falcă

Cionca îi lasă locul lui Falcă

Gheorghe Falcă va prelua conducerea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară de Transport Public Arad.
Scris de Alin Gherasim - Gheorghe Falcă va prelua conducerea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară de Transport Public Arad.

ARAD. Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, a renunţat la funcţia de preşedinte al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară de Transport Public Arad, locul lui urmând să fie preluat de către Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad. În şedinţa ordinară a CJA a existat un proiect de hotărâre care face referire la modificarea actului constitutiv şi statutului asociaţiei mai sus menţionată. Practic, Cionca, cel care a deţinut funcţia de preşedinte al ADI Transport Public Arad, a renunţat la această calitate, propunându-l pentru funcţie pe Gheorghe Falcă. Consilierul judeţean Gheorghe Sabău a întrebat care este motivul pentru care preşedintele CJA face această mutare. Răspunsul a venit de la Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean: „Această asociaţie a fost înfiinţată pentru obţinerea de fonduri europene în vederea modernizării transportului public din Arad. Momentan, în ceea ce priveşte liniile de finanţare europene, pot fi accesate fonduri numai pentru modernizarea căii de rulaj, a liniilor de tramvai şi pentru achiziţia de tramvaie noi. Practic, în acest moment, Uniunea Europeană ne alocă fonduri doar pentru aceste două direcţii de investiţii, iar acestea se referă strict la municipiul Arad. Prin urmare, este logic ca primarul Gheorghe Falcă să îşi asume preşedinţia acestei asociaţii şi investiţiile care vor fi realizate”. În final, proiectul a fost adoptat, chiar dacă aleşii din Opoziţie s-au abţinut la vot.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  UT Arad

  Meszar anunță că nu va fi nimic spectaculos în noul sezon, chiar dacă vin noii investitori la UTA
  „Va fi continuitate și stabilitate, nicidecum performanțe sportive spectaculoase. Vom avea același buget salarial și pentru anul viitor, precum în acesta! Nu avem petro-dolari, ci bani munciți de parteneri”.

  Local

  Ultimele somaţii pe Mărului
  Au mai rămas de demolat 24 de construcții ilegale pe strada Mărului. Familiile care locuiesc aici și care sunt privite ca ultima piedică în calea modernizării nu vor primi însă alte locuințe.

  Mapamond

  Ryanair avertizează că preţurile zborurilor către Europa vor creşte în această vară
  Preţurile biletelor de avion vor creşte în această vară din cauza cererii mari pentru vacanţele pe plajă în Europa, a anunţat Ryanair.

  Local

  A murit fostul senator arădean Ioan Crețu
  3

  Local

  Zeci de baxuri cu țigări de contrabandă ascunse după lăzi cu mere, la Timișoara
  Captură însemnată a polițiștilor, la Timișoara. Oamenii legii au găsit 75 de baxuri cu țigări de contrabandă într-un autovehicul încărcat cu mere. Marfa ilegală era ascunsă în spatele lăzilor cu fructe. 1

  Local

  Mai bine de jumătate din populația județului s-a autorecenzat
  Direcția de Statistică îi sfătuiește pe arădeni să verifice în platformă, după șapte zile, dacă autorecenzarea a fost validată sau trebuie reluată.

  ARADON Sport local

  Atletico Arad are potențial juvenil
  Două finale jucate și un trofeu câștigat arată că există o rețetă a succesului.

  ARADON Sport local

  Se conturează campioanele din Liga 5

  Local

  Direcția Regională de Drumuri avertizează: se lucrează inclusiv pe autostrada Arad - Nădlac!

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.