aradon.ro Web analytics

Medic de la Spitalul Județean Arad: „Dacă nu izolăm în scurt timp contacţii, ne umplem”

De Diana Dutu
Reactualizat la:

Medic de la Spitalul Județean Arad: „Dacă nu izolăm în scurt timp contacţii, ne umplem”

Reactualizat la:
E semnalul de alarmă tras de către un medic al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.
Scris de Diana Dutu - E semnalul de alarmă tras de către un medic al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Nu sunt mulţi medici arădeni care îşi asumă public, zilele acestea, opiniile în legătură cu ceea ce se întâmplă în sistemul sanitar, pe plan local.

Unii dintre cei care au făcut-o, totuşi, sunt dr. Zeno Moldovan, medic primar Chirurgie şi ortopedie pediatrică, şi dr. Mihaela Glisici, medic primar în cadrul Secţiei Medicină Internă a Spitalului Judeţean Arad.

Dr. Moldovan: „La Arad nu avem un <cap limpede>”

Într-un comentariu la o postare publică pe Facebook, pe tema modului în care autorităţile gestionează criza COVID-19 la nivel judeţean, dr. Zeno Moldovan a punctat: „Nu cred că situaţia ţine de medici sau asistente, ci de decidenţi. 1.Personalul sanitar trebuie urgent protejat cu echipamente; 2.La Arad nu există mari depozite farmaceutice regionale, toate sunt la Timişoara; 3.Spitalele arădene, din lipsă de antivirale, nu pot aplica scheme de tratament, ca la Timişoara; 3.Până azi (sâmbătă, 28 martie-n.r.), nici un medic de familie sau specialist de ambulator, din judeţ, nu a fost contactat, pentru a fi minim ajutat, cu vizieră, măşti, mănuşi, dezinfectante pentru medic şi asistentă; 4.Majoritatea medicilor de familie sunt mai în vârstă şi sunt populaţie ţintă; 5.Cu regret constat că la Arad nu avem un <cap limpede>, se aşteaptă şi se aplică <orbeşte> recomandările <de sus>; Aşa se explică de ce medici internaţi sau carantinaţi au aşteptat, zile întregi testarea; 6.Capacitatea de testare de azi a României, până la 2.500 teste/zi, este minusculă. Chiar dacă se vor aduce aparate şi teste, nu prea avem pesonal instruit să lucreze analize genetice şi serologice” – a punctat dr. Zeno Moldovan.

Dr. Glisici: „Doamne fereşte de cazuri grave!”

În acord cu punctul de vedere exprimat de către dr. Moldovan, dr. Mihaela Glisici (medic primar medicină de urgenţă, medicină internă, la Spitalul Judeţean) a completat: „Dacă nu izolăm în scurt timp contacţii şi nu numai direcți, ne umplem. Nu avem testare, nu avem comunicare, nu avem paracetamol decât în salturi (cine apucă din farmacia spitalului), ce să mai vorbim de terapia antivirală. Doamne ferește de cazuri grave, care necesită Terapie Intensivă, că nu avem personal nici în situația de până acum, fără Covid. Iar acoperirea problemelor continuă, în loc să ne mobilizăm!!!”

 

71 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. helmut says:

  capul limpede este falcao si sleahta lui de incompetenti, cionca, stoian, balcea!!
  afara cu voi mafiotilor!!

  • Zorro says:

   In situatii asa tragice doar la ciolan va ganditi, psd-istilor? Ca aia enumerati sunt depasiti de situatie e clar, dar pe cine ducem in locul lor? Aveti macar un membru de baza in PSD care sa nu fie manjit cu vreun dosar penal? Schimbam incompetenti cu hoti?

   • Andi says:

    Marsh bai linge blide galbene. Din cauza unora ca tine si a diasporei am ajuns sclavi la liberalii care isi bat joc de romani.

    • Voian says:

     De ce nu INCHID FRONTIERELE oamnii lui klaus ? Si acuma mai vor voturi de la neterminatii aia de diasporezi ????

     • anonim says:

      Tu te ai nascut asa retard sau ai devenit dupa ce ai lins in fund ciuma rosie ? ma paduche !!! fatza de cine sa inchida frontierele Romania ? fatza de propii ei cetateni ? esti tampit sau tampit ???

     • caly says:

      daaa,baai, idiot anonim,fata de propriii cetateni, ce nu intelegi,esti asa de pr^st?? pe motiv de APARARE A SANATATII PUBLICE,ti-am mai scris…dar la cat esti de urs, cam greu cu tine…cred ca vrei sa o ai in tine si nu stii cum s-o ceri !

     • rinea says:

      Liberalii n-au asigurat nimic in spital la timp. N-au existat nici macar teste ca sa afli la timp care si citi sint bolnavi. Cum poti sa lasi personalul medical cu halate de unica folosinta in fata bolii ??? Sinteti nebuni daca acceptati asemenea oameni sa va conduca.

    • Bau Bau says:

     Eu spun să tăceți dracului din gură, măcar acum! TOȚI CĂCAȚII din politică împreună cu lingăii lor, care din decembrie89, nu ați făcut nimic altceva numai să furați și să aburiți ori de câte ori ați avut ocazia. Toți, fără nicio excepție! V-ați bătut joc de toată România, cu acceptul nostru tacit. Aveți măcar decența, dacă știți ce e aia, să vă abțineți de la mizerii verbale în această situație de câcat pe care o trăim. Muțumim UVG, pentru ”medicii” de carton pe care i-a ”pregătit” ani de zile pentru o situație ca aceasta.E cam târziu sa vă dați răniți cu toții, când ani de zile, 30 la număr, ați neglijat și nesocotit toate aspectele privind organizarea si interesele la nivel de județ. Acum nu aveți decât să faceți tot ce vă stă in puteri și mai mult, ca să ne tineți în viață, sănătoși, pentru că dacă nu o să lucreze dracu, iar voi toți o sa fiți doar niște INUTILI.

     • JJAACCKK80 says:

      Bau bau,cata dreptate ai,jos pălăria,dar nea invadat coruptia,oltenia si moldova,daca tacem sa si rabdam

     • NCIS Macea aeroport says:

      Pacat ca au scos acele plusuri si minusuri prin care puteai evalua un comentariu.
      Ti-as fi 100 de plusuri(daca s-ar fi putut)>

    • anonim says:

     Andi ! doare prostia ??? ca prea urlii in public ca magarul la istalau …. ce zici , nu mai bine era Caprar primar ? ala le rezolva pe toate , nu ??? mai tinichea ruginita , tu ai cunostiinta in alte tari care e situatia ? si acolo la putere sunt tot PNL ul ??? mai gandeste in plm de papagal plouat nu doar ingurgita toate rahaturile ce ti le baga pe gura politrucii , si tu si alti mancatori de fecale in PSD

    • Băi... H andi.... tule says:

     cap ai …. minte-ți mai trebuie !!!

   • cabyn says:

    sa stii ca sunt in PSD multi oameni cinstiti si mult mai patrioti ! iata ce ai votat, cap de tabla !

   • prm says:

    Spune un psd-ist care a condus orașul Arad în ultimii 30 de ani !

   • ioani says:

    zorro… esti un idiot!

    • jack says:

     nu idiot e lingau gretos zorro tembelul

     • Măi măi says:

      Ioani si cu alt ioan… “dă șteptii” Aradului..!!!
      Doar ca Ioan își zice jack… că e.. “occidental”. Îi e rușine cu numele romanesc !
      Niște… specimene…

   • Nicos says:

    zorro, in primul rand ca nu PSD e acum la guvernare;Nu PSD a dat srumul diasporezilor in tara ca sa ne infecteze; Nu PSD a fost obsedat de anticipate,desi am fost anuntati ca va veni nenorocirea si la noi ; Nu PSD este nu a luat masurile necesare ca sa avem materiale sanitare ,dezinfectanti,teste, masti,in spitale si in farmacii…daca nu ai fi ticalos, aceste lucruri GRAVE le-ai vedea !

   • Petre says:

    Așa este, „nu avem” pe cine duce, țineți de ăștia că sunt buni, bravo sunteți deștepți, că doar de aia vă prostește tot la patru ani, anul trecut de 2 ori, țineți de bâtă ca prosti.

  • pricup says:

   sa nu asiguri doua luni de zile echipamente de protectie e inuman pnlistilor !!! Trimiteti toti medicii si cadrele in dezastru programat. Cum va permiteti sa va bateti joc in halul asta ?

  • Zacu says:

   Inchideti spitalul judetean cit nu e prea tarziu !!!!!!!

  • Sandi says:

   Nu au fost testati oamenii ca nu ati cumparat teste . Ce ati pazit bai ? Nu sint testati nici acum ca nu aveti cu ce plecati odata .!

  • Vidan says:

   DSP si liberalii musamalizeaza tot ce pot. trebuie sa plece rapid din functii toti.
   Se dau foarte greu rezultatele si la testele alea putine care se fac sa nu se arate cit de mare e prapadul.

  • tricu says:

   E inuman cum s-a procedat cu personalul din spital. Si nenorocirile alea din consiliu tot pe functii. De ce ii avem pe astia la conducere ??

  • roberta says:

   Nu exista antivirale ? Pai cum sa vindece bolnavii daca nu a asigurat guvernul liberal stocurile de medicamente ?
   Cum ?

 2. uncetatean says:

  Alo procuratura ? Asta nu se numeste neglijenta in serviciu ?
  Nu le explica nimeni ca nu au fost pusi acolo doar sa fure ?
  Cum kkt nu-i trage nimeni la raspundere

  • tolan says:

   Au murit deja oameni ca nu a existat echipament de protectie. Trebuie inchis spitalul urgent !

  • Ada says:

   Ai dreptate! A fost procuratura de a pus niște întrebări, dar cum au venit așa au și plecat.
   Inclusiv dl prefect.
   Totul e ascuns.
   Dau fel și fel se dispoziții, una mai tâmpită ca alta: să se facă economie de echipamente care nici așa nu sunt ce trebuie să fie în situația dată, formolizeaza secții pe care le vor deschide în următoarele zile și în care ne vom reîncepe activitatea netestati, posibil purtători, doar am avut pacienți suspecți!
   Înfiorător! Totul e îngrozitor! De la triere începe totul. Vai de cei bolnavi!

 3. andreaa says:

  Capetele care ar trebui sa fie limpezi sunt in concedii medicale. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sau se grabesc sa isi faca dosarul de pensionare

 4. Ebola says:

  În Arad ce se mai întâmplă în afara de virusu plii?

 5. poseidon says:

  Capul limpede al PDL-ului este putin ascuns: el este renumitul :IOTCU.

 6. Marian Maria says:

  “”Spitalele arădene, din lipsă de antivirale, nu pot aplica scheme de tratament, ca la Timişoara; Care este motivul ca la Timisoara sunt medicamente si personal competent sa le aplice si la Arad, NU???? Nivci medici competenti , dar salariile medicilor din Arad sunt egale cu salariile medicilor din Timisoara????

 7. andi says:

  falca nu are nici o parere de data asta? iese doar cand tre sa se laude? oribil!!!

 8. Ferenc says:

  Decidenti nu avem, dar ii avem pd Stoian, Cionca, Balcea si Catana (auzi, jurist sef la DSP Arad🤣)

 9. Zeno Moldovan says:

  Eu am muncit la Spitalul Judetean din 1986, pina in 2016, actual am CMI Dr Moldovan Zeno – Ambulatoriu de specialitate Chirurgie si Ortopedie Pediatrica, in incinta Policlinicii Speciale. Din cite cred este singurul cabinet, in specialitate, in contract ca CAS, din Arad, care inca functioneaza. Sint solicitat telefonic prin medicii de familie, cu programare stricta a pacientilor, incercand sa evitam derumul la spital. Specificul disciplinei este ca nu poti consulta sau trata fara un contact direct, cu micul pacient. De aceea nevoia de protectie e uriasa, pina azi nu am reusit sa fac rost de o viziera, nu gasesc masti, manusi de consultatie, ce am sint pe terminate,Dezinfectante mai am in stoc. Cind voi termina materialele de protectie….inchid, si asa fac parte din grupul de pacienti-tinta a epidemiei, ca varsta si comorbiditati. Este necesara o coordonare ireprosabila intre spital (urgente), medic de familie, specialist, atat pentru a nu fi victime, dar si pentru a nu dispersa virusul. Sint trist ca personalul sanitar aradean are aitea cazuri de infectare.Oricum, situatia va dura, e necesar calmul, disciplina si intrajutorarea.

  • SabinA says:

   Apreciez munca si comportamentul Dvs uman din toate timpurile. Sa va dea Dumnezeu sanatate. TOATE SISTEMELE DIN TARA SUNT ANIHILATE DE BIROCRATIE, CORUPTIE, NESTIINTA SI POLITICIANSIM.Ma opresc aici si multumesc ARADON pt faptul ca mi-am putut exprima neingradit gandurile.

  • oltean says:

   dle zeno moldovan ! dar cum a fost posibil ca un suspect (pastorul pocait) sa fie tinut in spital 4(patru) zile fara ca macar medicilor sa le vina ideea de a-i face un test pt covid?? cat de slab poti fi ca medic sau cat de incompetent? intr-o atare situatie primul lucru te gandesti la acest virus ! Nu poti pretinde ca medic ca nu cunosti simptomatologia acestei boli! deci pe langa nesimtirea pacientului sau a apartinatorilor de a nu informa pe medici despre vizita recenta in Germania, se suprapune si indolenta medicilor ! ASTA-I ADEVARUL

 10. Flavius says:

  Să mulțumim partidului pentru cele patru spitale regionale ultra moderne construite “CONFORM PLANULUI DE GUVERNARE” !!!!!!!!! M_ _ E P.S.D !!!!!!!!

  • Adelin Stoianov says:

   Aww, o să sară și pe tine caly cel cu venele ‘unflate’ și cap cât pe pechinezu 😂

   • caly says:

    anonime, asa-i ca ti-am vacut o poftaaa…nebunaticule !

    • anonim says:

     caly , tu atat esti de cretin incat daca prostia ar fii un lucru meritoriu tu precis ai fi laureat al premiului Nobel , mai retardule !!! tu de unde naiba ai scapat la net ? inteleg sa fii cretin , dar sa si afisezi acest lucru in public si cu mare mandrie e prea mult da o in pizd ma sii de treaba ! mai idiotule , cum pzd ma tii crezi tu ca un stat poate inchide granitele fatza de propii cetateni ??? tu chiar ca esti idiot , nu te prefaci … nu mi a fost dat sa vad un cretin ca tine in toata viata mea , precis ca pe tine ma ta te a facut la betie tot cu un alcoolist pe post de mascul , si colac peste pupaza te ai mai si nascut la 5 luni … darce sa faci , la toti ni greu …. ))))

     • caly says:

      “anonim”! cand auzisi de venele umflate si de capalaul mare ,repede salivasi,repede te udasi,asa-i nebunaticule? Ai sperat ca vei avea mult de inghitit ,pune sincer ! Ei,bine,vei avea de asteptat pana se mai aduna ,pana ai de-un gat ,ca sa-ti ajunga ! Setosule de lichide vascoase ! Aici semeni foarte mult cu m^ta ,ca si ei i-a placut;acum te-a lasat pe tine in prima linie sa fii inghititorul de serviciu ,cand prinzi ceva cand inghiti tot cu mare pofta ! Ti-ai adaptat si gatul ,asa-i? e foarte adanc ,deja ,o sa te avantajeze mult la venoasa cu capalaul mare a baiatului…Ti-am mai explicat de cateva ori si iti mai explic ,desi ,asa cum esti,brainlees,sigur nu vei intelege;vei intelege poate cand tu sau magarita care te-a expulzat pe lume, veti cunoaste mai bine efectele acestui virus: Un stat poate sa restranga drepturile cetatenilor pe motiv de APARARE A SANATATII PUBLICE (Art 53 Constitutia Ro si Art 15 Conventia Europeana ); vrei sa-ti si desenez ca sa intelegi?

 11. P says:

  Spitalul județean are o.purtatoare de cuvant plătită cu bani grei.De ce nu iese zilnic sa spuna ce se intampla in spital.Ce materiale s-au primit ,ce teste s-au făcut , care e realitatea din spital, pentru a informa si liniștii opinia publică. Cand erau te ăieri de panglici apărea sa laude iubiții conducători.De ce nu o face si acum, sau nu este lăsată?

  • Anonim says:

   Fi sigur ca nu o lasa. Tot personalul este cu pumnul in gura. Nu au voie să spună nimic. Si de ce nu sunt declarate toate decesele? Ca sa dea bine madam puticiu in ochii sefilor. Javre.

 12. livia says:

  Foarte bine punctat de ambii medici care au curajul sa recunoasca faptul ca la Arad sunt multe lacune in sistem.Nu inteleg dece trebuie ascunse lipsurile din spitale,Se stie ca nu sunt materiale de unica folosinta,dezinfectante etc insa stim cu ceritudine ca avem cadre imfectate cu Coronavirus,Nu vreau sa politizez dar trebuie sa stim si noi ca cetateni ai acestui oras cu ce ne confruntam ,realitatea.Felicitari celor doi medici incaodata ptr ca trag un semnal de alarma la ceea ce sa ne asteptam,iar conducatorii nostri alesi sa ia masurile cele mai bune ptr a pune osul la treaba si a dota SPITALELE NOASTRE SI A AVEA GRIJA DE TOATE CADRELE MEDICALE SA FIE SANATOASE SA NE POATA INGRIJI PE NOI DACA NE IMBOLNAVIM,NOI II AJUTAM STAND ACASA!!

 13. Livia = says:

  Foarte bine punctat de ambii medici care au curajul sa recunoasca faptul ca la Arad sunt multe lacune in sistem.Nu inteleg dece trebuie ascunse lipsurile din spitale,Se stie ca nu sunt materiale de unica folosinta,dezinfectante etc insa stim cu ceritudine ca avem cadre imfectate cu Coronavirus,Nu vreau sa politizez dar trebuie sa stim si noi ca cetateni ai acestui oras cu ce ne confruntam ,realitatea.Felicitari celor doi medici incaodata ptr ca trag un semnal de alarma la ceea ce sa ne asteptam,iar conducatorii nostri alesi sa ia masurile cele mai bune ptr a pune osul la treaba si a dota SPITALELE NOASTRE SI A AVEA GRIJA DE TOATE CADRELE MEDICALE SA FIE SANATOASE SA NE POATA INGRIJI PE NOI DACA NE IMBOLNAVIM,NOI II AJUTAM STAND ACASA!!

 14. Bau Bau says:

  Cred că aveți parte de compasiunea noastră, dar mai aveți mult până o să leșinați de epuizare, precum medicii chinezi. Sănătate tuturor și putere de muncă vă doresc!

  • jack says:

   o sa lesine ma ta cand o ia kuki cu covid…

  • Elena says:

   Dragii mei doctori, mă bucur enorm că a-ți început să vă impacientati.Lipsa de medicamente, pansamente, chiar ață pt chirurgie, este de acum 30 de ani.Mizeriile din spitale, dezinfectanti, și multe, multe alte situații penibile prin care in acești 30 de ani a trecut contribuabilul bolnav.
   Până acum,nu am auzit nici un sunet din partea doctorilor, si a cadrelor sanitare.Au murit oameni cu sutele de stafilococi.Nu va pasat.Să înteleg că acuma vă plangeti de mila?
   Câți dintre dv a-ți pus aceste probleme până acum?A-ți trecut cu ochii închiși prin saloanele pline de rugina, saltele pișate paianjeni si praf de-o palma!
   Nici acel minim de bun simț nu l-ati avut a sesiza că nu este normal să se lucreze mai ales in medicină in asemenea situatii! La spital, a-ti supt Casa de asigurari, ca angajați cu salariile de rigoare, in privat, v-ați folosit de bolnav și de familie.
   Momentul când a-ți hotărât să slujiti sănătatea trebuia să știți că vă poate aștepta orice.Epidemie, război catastrofă naturală etc.
   Vă respect, meseria pe care va-ți aleso, dar din păcate nu vă pot spune decât Că omul sfințește locul.
   Datoria dv de medicii, trebuia să înceapă de la minimalele conditii de curățenie a putea lucra corect, fără infecții, fără a pune pacientul in pericol si mai mare.

   • Bau Bau says:

    Bravooooo! Despre asta e vorba, de fapt. Acum simt si medicii cum e sa-ti fie frica sa ajungi pacient internat in spitalele romanesti. Tot respecul pentru meseria lor, dar nu putem ignora faptul ca ani de=a rândul, unii dintre ei numai medici nu puteau fi numiti. Nu are rost sa intram in amanunte, sper doar ca dupa ce va trece toata nebunia asta, cei care v-or ramane in viata, sa-si schimbe total atitudinea. Si ma refer aici la toti: politicieni, medici, politisti, oameni de rand obisnuiti care au fost obisnuiti sa-si ”rezolve” toate problemele, s.a.m.d. Sanatate tuturor!

   • Onu B says:

    Absolut corect. Fiecare cunoastem fisa postului cand ne alegem cariera. Medicii sint rasplatiti regeste pt munca lor. Prima data cand sint confruntati cu o pandemie vor ode de slava. Pana acum era ok, noi muream salariul venea in continuare. Ar fi multe de spus. Mi a placut profesorul DOCTOR de la timisoara care a cerut scutire de impozite pt ca lucreaza acum:))). Intre timp se moare. Sau intre medici si politicieni se fac planuri de deschidere spitale private, ca vin bani de la UE. Mai ramane UE? Cu ce a ajutat SISTEMUL PRIVAT in perioada asta? Ca a cerut 400 lei pe test cand noi muream? Inghesuiti va la privat, uitati toti ce fac in zilele astea. Meritam tot ce ni se intampla pt ca uitam prea repede fetele lor adevarate. Va inchinati la zei de carton. Toti trebuie sa ne facem strict datoria. Ei in spital, noi stand in casa.

  • Ada says:

   Mulțumim.
   Nu doar epuizare, ci stress și spaimă!
   Zice o doamnă aici că trebuia văzut mai demult dezastrul din spitale! Se făcea ceva dacă își dădeau medicii demisia? ca e rugină și păianjeni, asta era în urmă cu 20 de ani, hai să fim drepți! Nu-i bai, că de vom scăpa, ne vom retrage și să vină să se trateze la medicii proaspăt absolvenți, majoritatea pe banii părinților, care n-au nicio legătură cu medicina. Să închidă spitalele de stat!

   • Elena says:

    Draga, mea vorobești prostii.Cel mai important lucru intr-un spital este curățenia și dezinfectia, pe care fiecare sef de secție trebuia so impuna forurilor raspunzatoare.Dar v-ați complăcut cu toții.

 15. Sandu says:

  ATENTIE!!! La Arad se moare si sunt declarati morti de pneumonie,in nici un caz de covid 19. Nici macar nu au medicamente ptr covid. Va spun din sursa sigura!!!

 16. Mokofanu says:

  PSD a condus întreaga țară de ani de zile și nu a făcut nimic decât să fure și să își bată joc de toți. Nu țin apărarea celor din PNL, că nu-s mai buni nici ăștia, dar văzând postacii PSD cum colcăie pe aici te apucă greața. Mulțumiți-le tuturor celor care au fost la conducerea țării de 30 de ani pentru ”investițiile” făcute în sănătate, învățământ, infrastructutră sau cultură. Acum se văd rezultatele guvernărilor dezastruoase de-a lungul deceniilor…

 17. Bornait in Romania says:

  Pai medicii de ce au tacut din gura cand a iesit sinistrul Velea cu Arahat si au declara ca Romania e pregatita si situatia e sub control ? Acum degeaba iesiti, trebuia atunci, acum sunteti complici la minciuna.
  Si credeti ca degeaba institutiile abilitate, Guvernul prin acele note catre prefecturi instituia cenzura, ascunderea informatiilor ?
  Autoritatile sun nepregatite. sa revedem o declaratie a lui Strachina Cercel din 27 1 2020( digi) : Focarul ( de coronavirus) e un punctisor pe harta Chinei. Riscul ca virusul sa ajunga in Romania e total redus.
  Ieri S. Cercel vroia imunitate ca sa poata fura linistit din tranzactiile cu materiale de prima necesitate, un hot.

 18. ady says:

  Poate dupa dezastrul asta (sau chiar acum) o sa reusim sa reactionam dur si la subiect! Toti am tacut… si am acceptat, daca ziceam ceva eram considerati in fel si chip chiar si de apropiati. Domnilor si doamnelor ziaristi de la ARADON nu mai fiti partizani cu “smecherii” de la conducerea judetului si veniti cu stiri reale fara partinire, lasati frica si prieteniile….ACUM trebuie spus tot ADEVARUL!!!
  Trebuie sa dispara urgent toti incompetentii din functii….!!! Altfel ….LA REVEDERE!

 19. Zozo says:

  https://www.youtube.com/watch?v=5AYM3nfjfPw min 6.13 și spuneți și voi o părereTotul se întâmplă cu un an în urma

 20. BadeaGheo says:

  L-am văzut ieri sau alaltăieri pe jupânul de la Cotroceni, la inaugurarea Spitalului Militar de la Otopeni, spunea că la noi totul este în ordine, citez ”România este pregătită din toate punctele de vedere să facă față acestei epidemii”. Adică, după mințile luminate ale lui Johannis și Orban România are tot ce-i trebuie. În același jurnal am văzut și vreo 3 declarații ale unor cadre medicale din diferite spitale care spuneau exact contrariul – nu au echipamente de protecție și dezinfectanți decât cu țârâita, nici vorbă despre un minim necesar. Despre teste, nici vorbă. Care minte ? Cei care spun că România este pregătită, că avem tot ce ne trebuie sa oamenii ăștia simpli care se luptă zi de zi cu acest virus în condiții precare ? Judecați singuri. Oricum, vom vedea peste vreo 2-3 săptămâni cât de pregătită a fost România, cât adevăr sa minciună a fost și este în vorbele celor doi. Și să nu uităm asta, să le mulțumim la final

 21. SATTAN 666 says:

  Acum chiar e momentul sa vorbim de gunoiul ala de PSD? ori de PNL? serios? Romania maine poimaine va trgage roleta! va fi locul ude nici macar Dracul nu va spune noapte buna! pentru cu nu va avea cui!

 22. ARADON Sport local

  UVVG ProVolei Arad a răspuns pozitiv invitației FRV de a juca în Divizia A1
  Aradul poate avea din nou o echipă în elita voleiului masculin în sezonul viitor după ce UVVG ProVolei a acceptat invitația Federației Române de Volei de a juca în Divizia A1. Clubul caută încă finanțarea de care are nevoie.

  Local

  10 lei intrarea la ştrand, după ora 17
  Noul „tarif preferenţial” ar urma să fie introdus „la solicitările comunității locale”. 2

  Local

  Senatorul Fifor acuză PNL că nu reia lucrările la pasajul din Micălaca
  Mihai Fifor: „După 8 luni de guvernare PNL, pasajul rutier din Micălaca este un proiect abandonat”. 9

  Local

  Clădire înaltă de aproape 14 metri, lângă Biserica Roşie
  În ciuda criticilor aduse proiectului, în special de Biserica Evanghelică Lutherană din Arad, aleşii locali au aprobat PUZ-ul investiţiei. Construcţia, înaltă cât un bloc cu cinci etaje, ar urma să fie ridicată în mijlocul unei curţi situate pe strada Blajului, la numărul 5. 10

  Local

  Mandatul aleşilor locali, prelungit prin lege
  Senatorul Ioan Cristina spune că oraşele şi comunele din Arad nu vor rămâne fără primari. 2

  Local

  ÎPS Timotei a împlinit 84 de ani
  Joi, 4 iunie, Înaltpreasfinţitul Părinte Timotei, arhiepiscopul Aradului, şi-a sărbătorit ziua de naştere. 1

  ARADON opinii

  Sfaturile lui Reli. Psihicul și mintea au nevoie de evadare în natură

  Local

  Cod galben de vijelii şi risc de tornadă pentru Arad
  Aradul, alături de alte 14 judeţe din ţară, este vizat de un cod galben de averse torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină, emis de către Administraţia Naţională de Meteorologie. 4

  Local

  32 de percheziții în județele Arad, Timiș și Caraș-Severin. Două grupări specializate în contrabanda cu țigări, destructurate
  Grupările infracționale specializate în contrabanda cu țigări acționau în municipiul Reșița și orașul Bocșa. „Sursele” din Arad și Timiș aprovizionau cele două grupări din Caraș-Severin. 3

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.