aradon.ro Web analytics

De două săptămâni fără apă caldă pe Cicio-Pop!

De Diana Dutu

De două săptămâni fără apă caldă pe Cicio-Pop!

Reactualizat la:
„E o bătaie de joc ce fac cu noi! În plină pandemie, suntem lăsați de izbeliște” - zic locatarii clădirii de la nr.11. Ce spune CET Hidrocarburi?
Scris de Diana Dutu - „E o bătaie de joc ce fac cu noi! În plină pandemie, suntem lăsați de izbeliște” - zic locatarii clădirii de la nr.11. Ce spune CET Hidrocarburi?

Situaţie extrem de neplăcută pentru locatarii imobilului situat pe strada Ştefan Cico-Pop nr.11. Joi, 26 martie, se împlinesc două săptămâni de când oamenii – clienţi ai CET Hidrocarburi – nu au apă caldă! Problema a apărut după ce compania de termoficare a executat nişte lucrări de remediere a unei avarii apărute pe stradă. Avaria a fost rezolvată dar, în urma acestei operaţiuni, cinci consumatori care locuiesc în imobilul de la nr.11 au rămas fără apă caldă!

„De atunci – din 12 martie, mai exact – zilnic am telefonat la cei de la CET, la dispecerat, la Relaţii cu clienţii, dar de fiecare dată mi s-a spus altceva. Am vorbit cu un maistru de sector, de la punctul termic, care mi-a spus că ţevile sunt vechi, putrede, că trebuie începută o lucrare, dar că el nu poate decide asta. Am încercat să obţin o audienţă la director, dar a fost de negăsit. Le-am lăsat o sesizare scrisă, dar mi-au spus că au termen 15 zile să răspundă la ea. În două săptămâni, de când stăm fără apă caldă, nu s-a rezolvat nimic! E o bătaie de joc ce fac cu noi! În plină pandemie, suntem lăsați de izbeliște după ce ani de zile am plătit sume astronomice pentru termoficare” – spune, extrem de supărat Teodor Bulboacă, unul din locatarii de pe Cicio-Pop 11.

Situaţie delicată”

Am transmis (şi noi) problema semnalată celor de la CET Hidrocarburi. Situaţia – catalogată drept „delicată” – le era cunoscută şi se afla în analiza specialiştilor pentru a identifica posibilităţile de soluţionare.

Iată ce ne-au transmis: „Remedierea situaţiei apărute pe strada Stefan Cicio Pop în acest moment, ar afecta şi reţeaua de încălzire care deserveşte consumatorii PT Teatru, inclusiv Secţia clinică de Boli Infecţioase Adulţi, intervenţia putând să conducă la întreruperea furnizării agentului termic pe o perioadă de 4-5 zile. Până în momentul când va fi posibilă executarea lucrării de remediere a recirculării apei calde, clientul va beneficia de reducere la consumul de apă caldă de consum facturat.”

Când ar putea fi posibilă executarea lucrării – am întrebat. Nu se poate spune cu exactitate – ni s-a răspuns –, dar probabil nu mai repede de două săptămâni!

Justificare… falsă?

Dacă afectarea reţelei de încălzire a Secţiei de Boli Infecţioase Adulţi (aflată pe strada Ştefan Cicio-Pop nr.13) e principala justificare invocată de CET Hidrocarburi pentru amânarea intervenţiei, e bine de ştiut că, în acest moment, pe secţie nu e internat niciun bolnav. Toţi au fost evacuaţi din cauza coronavirusului. În plus, aceeaşi secţie – la fel ca locatarii din clădirea vecină de la nr.11 – nu are apă caldă de două săptămâni. Aşadar, reparaţiile nu ar afecta negativ unitatea medicală pentru simplul motiv că aceasta e… pustie.

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. aradean says:

  termoteca sa traiasca si cei ce o au . … ca in rest …..ha!ha!

 2. Local

  Seleuşul a rămas carantinat cu sentinţa în mână
  Poliţia şi Jandarmeria au rămas pe poziţii în ceea ce priveşte Seleuşul, considerând-o în continuare o comună carantinată. 2

  Local

  PNL Arad și-a stabilit lista consilierilor! Ținta în alegeri: 14 mandate
  Liberalii și-au stabilit lista finală a candidaților pentru Consiliul Local Municipal Arad. Mâine, 14 august, liberalii vor merge la Biroul Electoral Municipal și vor depune dosarele cu semnăturile de susținere necesare pentru validarea candidaturilor. 4

  ARADON Sport local

  FRH a mutat turneul de promovare în Liga Florilor în septembrie
  Handbalistele de la Crișul Chișineu Criș vor lupta pentru un loc în primul eșalon la început de septembrie.

  Local

  Începe înscrierea oficială a candidaților: Cristian Galea, primul înregistrat la Biroul Electoral
  Miercuri, 12 august, Cristian Galea și PMP au depus dosarele cu semnături pentru Primăria Municipiului Arad și Consiliul Local Municipal la Biroul Electoral Municipal Arad.

  Local

  O arădeancă reclamă: În aquapark-ul de la Oradea nu se respectă nicio distanțare
  O turistă arădeancă ne-a transmis nemulțumirea sa față de lipsa normelor de distanțare din aquapark și susține că i-a fost refuzată și cererea de restituire a banilor când a vrut să plece. 12

  Local

  21 de măsuri speciale impuse în zilele de 14 și 15 august
  Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al Județului Arad a adoptat,în cadrul unei ședințe extraordinare, nu mai puțin de 21 de măsuri specifice privind organizarea evenimentelor religioase de pe 14 și 15 august.

  Local

  COVID anulează oficial și cel mai mare târg arădean
  Târgurile și expozițiile au fost anulate. Expo Arad Internațional s-a transformat în spital de campanie și cel mai probabil așa va rămâne, în acest an. 1

  Local

  Marin Lupaș: „Ștrandul, gazda spectacolelor de teatru și concertelor Filarmonicii”
  Consilierul Marin Lupaș propune conducerilor instituțiilor de cultură din Arad să își desfășoare activitățile cu public pe Ștrand, într-o inițiativă de a readuce arădenii în zona pietonală a bazei de agrement. 1

  Local

  Fifor îi acuză pe liberali de „virusul hoției”
  Senatorul Mihai Fifor, la adresa PNL: „România, pe lângă virusul Sars-Cov-2, se confruntă și cu virusul hoției liberale”. 7

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.