aradon.ro Web analyticsDoar directori „foarte buni” în școlile Aradului

De Eugen Rogojan

Doar directori „foarte buni” în școlile Aradului

Anual, directorii și directorii adjuncți ai instituțiilor de învățământ sunt evaluați de către Inspectoratul Școlar Județean.
Scris de Eugen Rogojan - Anual, directorii și directorii adjuncți ai instituțiilor de învățământ sunt evaluați de către Inspectoratul Școlar Județean.

Pe surse am primit tabelul centralizator ce conține punctajul și calificativul acordat pentru activitatea managerială desfășurată în anul școlar 2020-2021 de către directorii și directorii adjuncți ai instituțiilor de învățământ din județul Arad. Președintele comisiei de evaluare a fost inspectorul școlar general adjunct.

Luând în calcul informațiile din tabelului denumit „Evaluare activitate managerială an școlar 2020-2021”, se pare că toate unitățile de învățământ din județul Arad au fost manageriate, în anul școlar trecut, impecabil. Asta deoarece la rubrica „Calificativ”, activitatea tuturor directorilor și directorilor adjuncți a fost apreciată ca fiind „Foarte bine”. Notele obținute de către aceștia au fost și ele destul de mari.

Cea mai mare notă obținută a fost cea a Mariei Pașcalău, directorul Liceului Național de Informatică Arad, care a obținut punctajul maxim, 100 de puncte din 100. Punctaj mare au obținut și Petru Stana, directorul Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” Arad și Gheorghița Țicu, directorul Colegiului Tehnic de Construcții și Protecția Mediului Arad, aceștia fiind notați cu 98 de puncte din 100.

În ceea ce privește „liceele de elită” ale orașului, punctajele au fost următoarele: Sorin Haiduc, directorul Colegiului Național „Preparandia-Dimitrie Țichindeal” – 96 de puncte, Monica Băltărețu, directorul Colegiului Economic Arad – 96,5 puncte, Eugenia Groșan, directorul Colegiului Național „Elena Ghiba Birta” Arad – 94,75 de puncte, Diana Achim, directorul Colegiului Național „Moie Nicoară” Arad – 96 de puncte.

Cele mai mici punctaje au fost și ele…mari: Barbocz Isabella, directorul adjunct al Școlii Gimnaziale „Aurel Vlaicu” a obținut un punctaj de 85 de puncte, Alina Maria Ienășescu, director al Școlii Gimnaziale Vărădia de Mureș a obținut un punctaj de 85.25 de puncte, iar Lehoczky Attila, directorul Școlii Gimnaziale Zimandu Nou a fost punctat cu 85.5 puncte din 100.

Conform tabelului primit, au fost evaluați pentru activitatea managerială din anul școlar trecut 198 de directori și directori adjuncți din instituțiile de învățământ din județul Arad. Președintele comisiei de evaluare a fost inspectorul școlar general adjunct Daniel Tocoian.

13 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. alina says:

  E clar…daca domnul Tocoian a evaluat e clar…priviti-i anturajul si va veti da seama de calitatea evaluarii!

 2. Polichinelle says:

  Serios?!!!Pascalau punctaj maxim??!!Si la mandatul actual ce punctaj a avut???…Prietenii stiu de ce intreb…!!!…😜

 3. Piuir says:

  Directorii aunt foarte buni, profesorii geniali, elevii sclipitori…. Si noi furnizam culegatori de capsuni… asta spune tot.

 4. Arbitrul says:

  Pocăiește-te Tocoian !!!

 5. fost dascăl says:

  Pentro o informare corectă ar fi trebuit menționată și apartenența politică

 6. Gheorghe says:

  Doamna director Pascalău merita punctajul maxim ,este un bun meneger,a creat o scoala de elita din Gimnaziala nr 5 , prin rezultatele obtinute apoi a creat prin unificare un nou liceu ,Liceul National de Informatica care va ajunge in scurt timp un liceu de elita.Cine nu vrea să recunoască nu are decât să viziteze cele doua scoli si va vedea fata schimbata a cladirilor.Desigur ca parintii cunosc ordinea ,disciplina si exigenta doamnei Păscălau in conducerea acestor scoli care dau un statut de siguranta elevilor si buna pregatire.Desigur celor care nu le place exigenta si disciplina nu le va place de doamna Pascalau.Fiecare om are si lipsuri si poate fi criticat,dar punând in balanța realizarile si lipsurile doamna Pascalau este un foarte bun meneger.Sunt convins ca in cativa ani si invatamântul liceal din LNI va deveni de elita.Mult succes si pe mai departe LNI !

  • Conservatorul says:

   Liceul Național de Informatică fără de numele patronului spiritual Iuliu Maniu = comunism reînviat. JOS FSN PSD PNL!

  • Levant says:

   Gata,ai lins destul,o sa capeti si tu o functiuta un ciolanel ceva !!! 😜Da totusi care-i faza cu calificativul pt mandatul precedent?

 7. ARADON Sport local

  Victorie pentru „galben-albastre” la revenirea fanilor 
  FCC Baschet UAV Arad s-a impus la o diferență de 22 de puncte cu KSE Târgu Secuiesc, la revenirea fanilor în tribune.

  Local

  Selecție de elevi pentru Centrul Județean de Excelență
  Între 27 septembrie și 1 noiembrie se va desfășura selecția elevilor „capabili de performanță”, pentru constituirea grupelor din cadrul Centrului Județean de Excelență Arad. 1

  Local

  58% dintre profesorii arădeni sunt vaccinați
  Din totalul cadrelor didactice angajate în instituțiile de învățământ preuniversitar din județul Arad, peste jumătate sunt vaccinate cu schemă completă. 4

  Local

  Aradul, peste media națională la numărul profesorilor tineri
  Procentul profesorilor tineri din totalul celor care predau în școlile din județul Arad este mai mare decât media națională. 1

  UT Arad

  Sancțiuni financiare și o excludere la UTA
  Antrenorul Laszlo Balint a anunțat care au fost măsurile propuse conducerii după rușinea de la Filiași. 10

  Local

  194 de cazuri de Covid în Arad, de vineri până sâmbătă
  De vineri până sâmbătă s-au înregistrat în județul Arad 194 de cazuri de infecție cu virusul SARS-CoV-2. 34

  Local

  Invitație la atelierul de gravură al lui Adrian Sandu
  Asociația Grupul pentru Management şi Mediere Culturală, în parteneriat cu APA / Asociația producătorilor de Artă şi Muzeul de Artă Arad, organizează în Arad un workshop de gravură coordonat de artistul vizual Adrian Sandu.

  România

  Timiș, pe locul 4 în topul vaccinărilor pe județe, sub Cluj și Sibiu. Peste 80% din vârstnicii din România nu sunt imunizați
  Conform unor date oficiale ale autorităților, Timișul ocupă locul 4 în topul vaccinărilor anti-Covid pe județe, cu doar 32,1% din populație imunizată la mijlocul lunii septembrie. Suntem sub Cluj și Sibiu. În plus, peste 80% din persoanele din România care au trecut de 80 de ani nu au fost vaccinate. 12

  Local

  Cele mai multe focare noi de pestă porcină, în Arad
  Județul Arad conduce în topul județelor în care s-au înregistrat focare noi de pestă porcină africană (PPA), în perioada 16-22 septembrie. 2

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.