aradon.ro Web analytics

Fără coroane la înmormântări

De Andreea Pintea

Fără coroane la înmormântări

Reactualizat la:
Gospodăria Comunală Arad ia tot mai multe măsuri, în acord cu ordonanțele militare, cu scopul de a preveni răspândirea COVID-19.
Scris de Andreea Pintea - Gospodăria Comunală Arad ia tot mai multe măsuri, în acord cu ordonanțele militare, cu scopul de a preveni răspândirea COVID-19.

Potrivit unui comunicat de presă, slujbele de înhumare din cimitirul Pomenirea, Eternitatea, Mureșel și Gai pot fi oficiate de preoți doar dacă la ele participă cel mult 8 persoane. Pentru plăți și informații suplimentare, clienții se vor adresa telefonic la nr. de telefon: 0257-272.117 Cimitir Eternitatea, 0257-281.161 Cimitir Pomenirea sau e-mail: office@gcarad.ro. Plățiile se vor efectua on-line în contul B.R.D – RO28BRDE020SV02213990220 și se va trimite dovada plății pe adresa de mail office@gcarad.ro sau whatsapp la nr. 0752 022 226. „Cei care participă la slujbele de înmormântări sunt sfătuiți să nu mai aducă coroane de flori și să păstreze o distanță de 1,5 m față de celelalte persoane din jur. Astfel de măsuri au menirea să stopeze răspândirea virusului”, mai transmite conducerea societății.

3 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Pitagora de la Intim says:

  Gropari sint posibili purtatori de covid, igiena corporala zilnic lipseste in tot personalul cimitirelor. Cite grupuri sanitare, cu dusuri detine societatea gospodarire comunala in cimitire? Nu sint vaccinati majoritatea sint posibili purtatori de virusi.

 2. Gery says:

  Plaaati? Cele administrative,da.Pentru popi numai cine vrea.Presupun ca nu indrazneste cineva sa conteste dreptul(nu doar constitutional,dar si cel natural) de a se lipsi de prezenta clerului.Dupa ,amintirile’ mele,ateistii beneficiaza de acelasi respect ca sí practicantii cultelor religioase.

 3. Mihai says:

  Pentru ce plătim cultul,poate cineva sa-mi răspundă

 4. Mapamond

  Adidas și Nike fac front comun: „For once, Don't do it”/„Nu vă prefaceți că nu este o problemă”
  Decesul afro-americanului George Floyd a unit lumea. Până şi companiile rivale au făcut front comun în lupta contra rasismului.

  ARADON opinii

  ARADON Opinii. COVID ne-a lăsat cu metehnele noastre
  A fost 1 iunie, ziua relaxării. După 2 săptămâni în care reluarea vieții normale a fost testată în porții controlate, precum într-o previzualizare a ceea ce urma, din 1 iunie restricțiile s-au ridicat. Din păcate, 1 iunie a arătat că deși am trecut printr-o pandemie, deși am trăit în izolare și am vorbit de solidaritate și implicare civică, am rămas cu metehnele noastre.

  Local

  Amendat cu 1.000 de lei pentru că nu a stat izolat la domiciliu
  În această perioadă, polițiștii arădeni, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali acționează integrat în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID–19. 

  Local

  Şapte adopţii în Arad, în 2020
  Alte 14 familii arădene au primit, de la începutul anului până în prezent, atestat de familie adoptatoare. 1

  Local

  Lipsă de educație? În Șofronea gunoaiele se aruncă la întâmplare
  În 2020 una dintre problemele Aradului, atât în mediul urban cât și în cel rural, este aruncatul gunoiul. Un gest elementar de civism, de educație, pe care cei mai mulți nu îl au.

  Local

  Peste 3.600 elevi arădeni au fost la școală, pe 2 iunie, pentru pregătirea examenelor
  Între 2 și 12 iunie, elevii de clasa a VIII-a și a XII-a, respectiv a XIII-a, pot merge la școală pentru pregătirea examenelor naționale.

  Local

  Se vrea extinderea depozitului de deșeuri din Arad
  Agenția pentru Protecția Mediului Arad anunță că va avea loc o dezbatere publică, la care sunt invitați toți cei interesați, pentru extinderea depozitului existent. 3

  Local

  Foișoarele din Pădurea Ceala, reabilitate
  „Invităm arădenii să se bucure de aceste foișoare, dar îi rugăm, în același timp, să nu le mai deterioreze, să nu mai aprindă focul pe sol și să își adune gunoiul făcut”, spun reprezentanții PNLM. 5

  Advertorial

  BONTALENTI - „Pâinea noastră cea de toate zilele”

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.