aradon.ro Web analyticsGheorghe Seculici, reales președinte al Camerei de Comerț Arad

De Andreea Pintea
Reactualizat la:

Gheorghe Seculici, reales președinte al Camerei de Comerț Arad

Reactualizat la:
Cu o majoritate de voturi, arh. Gheorghe Seculici a primit girul pentru un nou mandat de patru ani la CCIA Arad.
Scris de Andreea Pintea - Cu o majoritate de voturi, arh. Gheorghe Seculici a primit girul pentru un nou mandat de patru ani la CCIA Arad.

ARAD. Au fost alegeri la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, iar rezultatele nu au venit cu surprize: Gheorghe Seculici a câștigat un nou mandat de patru ani, având o majoritate de voturi. Adunarea Generală Extraordinară a Membrilor Camerei de Comerţ, Industrie și Agricultură a Județului Arad a ales organele de conducere ale CCIA Arad pentru următorul mandat de 4 ani în prima ședință convocată de președintele Camerei.

Cine conduce CCIA Arad?

Colegiul de Conducere al CCIA Arad, pentru mandatul 2022-2026, este compus din 11 membri, componența nominală a Colegiului de Conducere al CCIA Arad fiind următoarea: SC Proiect Real Estate SA – Seculici Gheorghe – președinte; SC Taverna Pecicană SRL – Igaș Traian-Constantin – vicepreședinte; SC Gamanor SRL – Ionescu Aurel – vicepreședinte; SC LEU’ROPA SRL – Leucuța Gheorghe – vicepreședinte; SC Astra Vagoane Calatori SA – Iuga Mihaela Cristina – membru; SC HT EST Division SRL – Furlan Alberto – membru; SC Leoni Wiring Systems Arad SRL – Dragomir Florin – membru; SC Logistic Arsped Cargo SRL – Vilagos Liviu Gheorghe Ioan – membru 9; SC Selin’S SRL – Suarasan Camelia – membru; SC Zepotech SRL – Zelenak Cristian Valentin – membru; SC Sperandio Roberto SNC – Sperandio Roberto – membru.

De asemenea, a fost aleasă și componența Comisiei de Cenzori, tot pentru un mandat de patru ani, respectând dispozițiile Statutului CCIA Arad. Această comisie este organul de conducere care efectuează controlul financiar al Camerei și este formată din 3 membri, persoane cu studii superioare economice, din care cel puțin două au calificarea de expert contabil: Furdea Olga Carmen, Kovaci Rita-Elisabeta și Ciobanu Mariana.

Pe lângă alegerea noilor organe de conducere, în ședința de la CCIA a fost prezentat și aprobat și Raportul de activitate al Colegiului de Conducere al CCIA Arad pentru anul 2021 șis-a aprobat nivelul cotizațiilor membrilor pentru anul 2022.

Ce înseamnă Camera de Comerț?

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură a Județului Arad este organizație autonomă, neguvernamentală, de utilitate publică, apolitică, fără scop patrimonial, non-profit, cu personalitate juridică, creată pentru a reprezenta, apăra și susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țară și din străinătate, fiind organizată şi funcţionând conform Statutului propriu elaborat în baza Legii Camerelor de Comerț din Romania nr. 335/2007 și a dispozițiilor Statutului-Cadru al Camerelor Județene adoptat de Adunarea Generală a Membrilor Camerei de Comerț și Industrie a României din data de 17 aprilie 2018.

4 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Anonimescu says:

  Casetă: ce înseamnă camera de comerț.
  Tot ce scrie in casetă, e fals de la cap la coadă, dovada se află tocmai in politrucul reales in funcție.

 2. Klaus says:

  Președinte pe viață ca Puțin.Tipisch komunismusch.

 3. Un aradean get-beget says:

  LEGATURILE DUBIOASE DUC LA FUNCTII FRUCTUOASE!

 4. tombola lunii

  Local

  „Moise” domină topul primelor 20 de medii de la Evaluarea Națională
  9 din primii 20 de elevi din Arad, în funcție de mediile obținute la Evaluarea Națională, sunt de la Colegiul Național „Moise Nicoară”.

  ARADON Sport local

  Shereen Sutherland va juca în Grecia
  Extrema pleacă după jumătate de sezon de la FCC Baschet UAV Arad, unde nu a impresionat.

  UT Arad

  Șteau și Maxim vor să ajute cât mai mult la UTA
  Tinerii veniți de la Gaz Metan Mediaș au jucat o repriză în amicalul cu Maritsa, Șteau marcând primul gol arădean.

  Mapamond

  Focuri de armă într-un club pentru homosexuali din capitala Norvegiei. Două persoane au fost ucise şi cel puţin 14 sunt rănite
  Două persoane au fost ucise şi 14 rănite sâmbătă într-un schimb de focuri de armă într-un club de noapte şi pe străzile din apropiere din capitala Norvegiei, Oslo, a anunţat poliţia norvegiană. 1

  UT Arad

  Ilie Poenaru: „E important că am marcat 5 goluri, în rest nu sunt mulțumit”
  Antrenorul UTA-ei a vorbit despre greșeli de interpretare și poziționare și că echipa are mult de lucru din punct de vedere tactic.

  Local

  Conducerea Baroului Arad: „Atenție la falșii avocați!”
  Cine are acces gratuit la asistență juridică, cum să ne ferim de avocații falși care bântuie pe coridoarele Tribunalului, cum se dorește reducerea taxe de timbru în ceea ce privește partajele și cum o asociație nou înființată poate veni cu sfaturi și ajutor pentru cei care au probleme juridice – cele mai importante puncte atinse de Baroul Arad în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc vineri, 24 iunie, de Ziua Avocatului Român.

  Ştiri sportive

  Robert Glință, calificat în finală la 50 m spate la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta
  Înotătorul român Robert Glinţă s-a calificat vineri în finala probei de 50 m spate la Campionatul Mondial de la Budapesta. El a evoluat în a doua semifinală pe care a terminat-o pe locul 4, cu timpul de 24,54, al şaselea din cele două serii cumulate.

  UT Arad

  UTA s-a impus la scor în primul amical 
  Utiștii au marcat cinci goluri după ce bulgarii au deschis scorul, în repriza secundă. 

  Local

  Mașinile de epocă au poposit la Arad
  Un raliu-paradă cu mașini de epocă în Arad a avut loc, în după-amiaza zilei de vineri, în centrul Aradului, într-un parteneriat al Primăriei cu asociația Rally the Globe din Marea Britanie. 4

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.