aradon.ro Web analyticsGurahonț, Sântana și Miniș, cele mai mici medii de admitere la repartizarea la liceu

De Eugen Rogojan

Gurahonț, Sântana și Miniș, cele mai mici medii de admitere la repartizarea la liceu

Absolvenții de gimnaziu cu cele mai mici medii de admitere au fost repartizați la liceele „Ioan Buteanu” Gurahonț, „Stefan Hell” Sântana și „Vasile Juncu” Miniș.
Scris de Eugen Rogojan - Absolvenții de gimnaziu cu cele mai mici medii de admitere au fost repartizați la liceele „Ioan Buteanu” Gurahonț, „Stefan Hell” Sântana și „Vasile Juncu” Miniș.

În jur de 180 de absolvenți de gimnaziu cu medii de admitere mai mici de 5 au fost repartizați la liceele din județul Arad. Cea mai mică medie a unui absolvent admis a fost a unui fost elev al Școlii Gimnaziale „Lazăr Tâmpa” din Almaș. Cu media de admitere 2,40, acesta a fost repartizat la Liceul „Ioan Buteanu” din Gurahonț, specializarea Agricultură. Următoarea medie este de 2,91 și aparține unui absolvent al Școlii Gimnaziale „Sfânta Ana” din Sântana, care a fost repartizat la specializarea Mecanică de la Liceul Tehnologic „Stefan Hell” din aceeași localitate. A treia cea mai mică medie de admitere a fost 3,13 și aparține nui absolvent de gimnaziu de la Liceul „Atanasie Marienescu” din Lipova. Acesta a fost repartizat la Liceul Tehnologic „Vasile Juncu” Miniș, specializarea Agricultură.

Cea mai mică medie de admitere din municipiu a fost a unui absolvent de gimnaziu de la Liceul Teoretic „Adam M. Guttenbrunn” – 3,27. Acesta a fost repartizat la Liceul Tehnologic „Francisc Neuman” Arad, specializarea Estetica și igiena corpului omenesc.

Toți acești absolvenți au fost repartizați la licee tehnologice, însă nici liceele teoretice nu s-au lăsat mai prejos. Cele mai mici medii admise la liceu teoretic au fost la Liceul Teoretic Cermei, specializarea Științe ale Naturii. Acolo au intrat doi absolvenți de gimnaziu de la aceeași instituție de învățământ, care au avut medile de admitere 3,29 respectiv 3,36.

În municipiu, cea mai mică medie de admitere în învățământul liceal teoretic a fost înregistrată la specializarea Științe ale Naturii în limba germană, de la Liceul Teoretic „Adam M. Guttenbrunn” – 4.19.

1 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Stefan51 says:

  foame mare

 2. tombola lunii

  UT Arad

  Greșelile au costat-o pe UTA cu Vojvodina
  „Bătrâna Doamnă” a pierdut cu 1-2 amicalul cu Vojvodina Novi Sad, primind ambele goluri după greșeli individuale. 1

  Advertorial

  PNL se opune suprataxării
  3

  Local

  Incendiu la un lan de grâu între Horia și Arad. Focul a pornit de la un utilaj agricol
  10 hectare de grâu și 5 hectare de miriște au ars în urma incendiului. Focul a pornit de la un utilaj agricol, spun reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad. 1

  UT Arad

  Atacantul Postolachi a semnat cu UTA pe trei ani!
  1

  UT Arad

  Fidelitate răsplătită cu autografe de la utişti!

  Local

  12 intoxicați cu alcool și trei consumatori de substanțe interzise, în weekend, la Urgențe

  ARADON Sport local

  Felnacul începe acasă aventura din Cupa României

  Local

  E-mailuri false în numele Fiscului. Nu le deschideți!
  2

  Local

  Fără apă caldă, pe mai multe străzi din centrul Aradului
  1

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.