aradon.ro Web analyticsÎncurajare la mişcare în aer liber

De Daniel Scridon
Reactualizat la:

Încurajare la mişcare în aer liber

Reactualizat la:
Un proiect de promovare a sportului iniţiat de ACS Boxing Club Ruben Stoia.
Scris de Daniel Scridon - Un proiect de promovare a sportului iniţiat de ACS Boxing Club Ruben Stoia.

ARAD. Într-o perioadă atât de provocatoare şi pe fondul contextului pandemic actual, iniţiativa „Încurajare la mişcare în aer liber” îşi doreşte să motiveze oamenii de toate vârstele să practice sportul şi să-şi depăşească limitele. De la această idee a pornit Ruben Stoia în demersul său lăudabil, care atrage cu fiecare zi ce ne apropie de eveniment – 31 iulie – tot mai mulţi adepţi. Împreună cu psihologul Eunice Adriana Lazăr şi realizatorul radio Graţiana Leucuţa s-au implicat într-un proiect prin care şi-au propus să vadă în Arad oameni mai sănătoşi, mai activi, mai fericiţi.

ACS Boxing Club Ruben Stoia are ca parteneri ai acestui eveniment Primăria Municipiului Arad, Consiliul Judeţean Arad, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Jandarmeria, Poliţia Locală, Serviciul de Ambulanţă şi Asociaţia Rubio. Cea din urmă oferind 1000 de euro pentru Crosul

Aleargă pentru Florin Mureşan”, care va avea loc sâmbătă, 31 iulie, pe distanţa de 2,7 km, pe traseul Primărie-Podgoria-Teatru-Primărie.

Un al doilea cros va avea loc pe acelaşi traseu, primii trei clasaţi la feminin şi masculin urmând a fi recompensaţi cu premii în bani, dar fiecare participant va intra în posesia unui premiu-surpriză oferit de organizatori.

Înscrieri se pot face la adresa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfcyUemmaxFYYkm2MqWePwKxDqhuHhfkZu-L1fJZWluD212qQ/viewform. Evenimentul va avea loc respectându-se normele sanitare în vigoare.

Personalităţi

Numele cu greutate din sportul arădean şi-au anunţat susţinerea, unii chiar urmând să participe la „Încurajare la mişcare în aer liber”. Într-o ordine aleatorie, îi amintim pe: Monica Brosovszky, Daniela Dodean, Dennis Man, Cristian Panin, Ciprian Rus, Adrian Petre, Luca Kunszabo, Sorin Mâneran, Denisa Mateucă, Marius Copil, Alexandru Ianţoc, Gabriel Bozian, Marius Maskovits, Paula Daniela Minea, Florin şi David Otvoş, Vitia Mereanu.

O serie de sponsori cu dragoste faţă de sport şi mişcare sprijină acest demers: Universitatea Aurel Vlaicu, Dan Eurotrans, Webasto, Banca Transilvania, Atrium Mall, Dey Security, TP Real Estate, Inteco, Denistal, Maximus, Pizeria 5 Colţuri, Restaurantul Milano, Helvetika Milk, Best Auto Vest, Vechea Signora, DDF, Farmacia Ivona şi Pet Shop La Cosmina.

Ne propunem ca această acţiune să devină o cultură a mişcării. Misiunea noastră este să-i încurajăm, inspirăm şi motivăm pe oameni să facă mişcare. Ecourile primite în ultimele zile, mă determină să cred într-o participare numeroasă, într-o zi a mişcării şi sportului, la kilometrul zero al Aradului. Nu vor lipsi standurile sportive şi nu numai, demonstraţiile, iar cele două crosuri sperăm să atragă cât mai mulţi participanţi” – spune Ruben Stoia, iniţiatorul acţiunii „Încurajare la mişcare în aer liber”.

3 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Observator says:

  Băiatul ăsta pe vremuri era totdeauna pe lângă cei cu alba-neagra de la autogară…

 2. Local

  UPDATE. Groapa de gunoi de la CET, în flăcări 
  Un nou incendiu a izbucnit la groapa de gunoi a Aradului, de lângă CET, la doar câteva zile după ce pompierii au stins un alt incendiu. 2

  ARADON Sport local

  Oriaku a dominat aruncarea suliței la CN U20
  Vannessa Oriaku a câștigat cu peste zece metri avans, iar Andrei Severin a obținut medalia de bronz la masculin.

  Local

  Sute de locuri libere în liceele din Arad
  Sute de locuri au rămas neocupate în liceele din județul Arad, în urma repartizării computerizate. 4

  Local

  Aglomerație și ore de așteptare, la intrarea în țară
  Câteva mii de persoane au intrat, în decurs de 24 de ore, în țară, prin punctele de trecere a frontierei de la Nădlac. 9

  Local

  Cod portocaliu de caniculă, la Arad. Temperaturile vor ajunge la 40 de grade
  O mare parte dintre județele țării se va afla, duminică, sub incidența unui cod portocaliu de caniculă. Temperaturile ar putea ajunge la 41 de grade Celsius. 7

  Local

  Două cazuri noi de Covid-19 în județul Arad
  Județul a raportat, de vineri dimineață până duminică dimineață, un număr de două cazuri noi de infecție. 7

  ARADON Sport local

  O nouă carte despre istoria sportului arădean
  165 de foto-documente din colecţia lui Iosif Sârbuţ puse într-o carte coordonată de Ionel Costin.

  Local

  Restricții de circulație pe drumurile naționale, duminică și luni
  Autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone nu vor avea voie să circule pe drumurile naționale, duminică și luni, între orele 12 și 20. 1

  Local

  Secvențe urbane la Sala Clio
  Asociația Foto Club Arad organizează, la Sala Clio, expoziția „Secvențe urbane – Urban Frames”, cu participarea a 50 de artiști din 4 țări.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.