aradon.ro Web analyticsLansarea platformei StudentErasmus.uvvg.ro

Lansarea platformei StudentErasmus.uvvg.ro

Reactualizat la:
Universitatea de Vest „Vasile Goldiş" din Arad lansează platforma digitală prin care studenţii UVVG pot aplica online pentru mobilităţile Erasmus+ de studiu şi practică.
Universitatea de Vest „Vasile Goldiş" din Arad lansează platforma digitală prin care studenţii UVVG pot aplica online pentru mobilităţile Erasmus+ de studiu şi practică.

Preocupată de dezvoltarea posibilităţilor de învăţare şi aprofundare a cunoştinţelor studenţilor Universităţii, conducerea UVVG vine în întâmpinarea acestora cu o platformă digitală, lansată public pe 19 ianuarie. Este vorba despre platforma StudentErasmus.uvvg.ro, dezvoltată de către departamentul IT şi Coordonatorul Instituţional Erasmus+ al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad.

În urma lansării platformei, studenţii UVVG care doresc să facă parte din marea familie Erasmus+, au posibilitatea de a-şi încărca documentele de candidatură în format online, acestea fiind revizuite de coordonatorul academic al fiecărei facultăţi şi validat, ulterior, de coordonatorul instituţional. Această platformă are menirea de a pune în evidenţă importanţa grijii faţă de mediul înconjurător şi de a uşura procesul birocratic al programului pentru toţi cei implicaţi.

„Ţinând cont de noile priorităţi ale Comisiei Europene pentru exerciţiul financiar 2021-2027, printre care se numără digitalizarea şi aspecte legate de sustenabilitatea mediului înconjurător este important pentru noi, ca universitate beneficiară a programului Erasmus+, să ne aliniem la acestea. Am încurajat de la bun început această iniţiativă şi felicit echipa pentru reuşită! Sper ca studenţii UVVG să se înscrie în număr cât mai mare în noua etapă de selecţie Erasmus+, care se va desfăşura în următoarea perioadă. Succes tuturor!” – a declarat Prof. Univ. Dr. Coralia Adina Cotoraci, Rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Local

  Trei utişti convocaţi sub tricolor!

  Local

  "Șoferul" fără permis, implicat în accidentul mortal de pe autostradă, nu a fost reținut
  El este internat la Secția de Ortopedie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, suferind o fractură de gambă în urma accidentului de joi seara de pe autostrada Arad-Timișoara. Tânărul urmează să fie operat. Reprezentanții Biroului Poliției Autostrăzi Vest au spus că cel care se afla la volanul autoturismului, în care mai erau șase persoane, nu a fost reținut. Nici nu se știe dacă acest lucru se va întâmpla sau nu.

  Local

  Pecica reinventează trecerea de pietoni şi o trasează pe... trotuar
  Trotuarul este marcat de zebră chiar în faţa Primăriei Pecica, până la şosea, de unde în mod normal ar trebui să înceapă. 2

  Local

  Fără tramvaie între Podgoria și Ghioroc, sâmbătă dimineață
  Compania de Transport Public a anunțat, vineri, că sâmbătă dimineață nu vor circula tramvaiele pe tronsonul Podgoria-Micălaca-Ghioroc.

  Local

  Asociațiile de proprietari – atenționate în privința actualizării documentației
  ULAL reamintește, printre altele, obligația actualizării acordului de asociere, dar și votarea regulamentului condominiului. 1

  Local

  Vor să salveze școala din Gai
  Asociația Gai-Cartierul Nostru și-a stabilit obiectivul major al anului 2021: transformarea vechii școli într-un centru educațional, cultural și social.

  Local

  Teste de antrenament pentru Bac și Evaluare. 6 mii de elevi arădeni așteptați la examene!
  Au fost publicate noi teste de antrenament pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a ce se pregătesc pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat.

  Local

  Averile parlamentarilor. Senatorul Sergiu Vlad
  Vedem cum a evoluat, între 2016 și 2020, averea fostului deputat – actualului senator USR de Arad, Sergiu Cosmin Vlad.

  Advertorial

  Așteptarea a luat sfârșit... Glasspandoor se deschide Duminică în centrul Aradului!
  1

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.