aradon.ro Web analyticsM10: opoziţia şi puterea, mână în mână şi la Arad

Liderul M10 Arad, Mircea Pereş, constată că şi la nivel local, după modelul celor de la centru, PSD şi PNL Arad mimează lupta politică, însă, de fapt, îşi fac jocurile, în aşa fel încât fiecare să iasă în câştig. Cel mai recent exemplu, lista ANAF cu societăţile care au plătit sume importante către firma de avocatură a lui Şova, listă pe care se regăseşte şi…CET Arad.
Scris de Simion Todoca - Liderul M10 Arad, Mircea Pereş, constată că şi la nivel local, după modelul celor de la centru, PSD şi PNL Arad mimează lupta politică, însă, de fapt, îşi fac jocurile, în aşa fel încât fiecare să iasă în câştig. Cel mai recent exemplu, lista ANAF cu societăţile care au plătit sume importante către firma de avocatură a lui Şova, listă pe care se regăseşte şi…CET Arad.

„Aflăm că până si aici, la Arad partidele fac joc de picioare si simulează lupta politică si, deși acest lucru era demult vehiculat în diverse cercuri, parcă nu îți vine a crede. Există o înțelegere PNL(PDL) cu PSD în privința contractelor publice, exemplul cel mai elocvent pentru aradeni fiind cel dezavuat in presa locală, contractul încheiat între S.C.A. Șova și asociații cu nimeni altul decât colosul falimentar CET Arad. Cum se poate ca o societate falimentară, susținută din bani publici, banii noștrii, ai tuturor, să incheie astfel de contracte ? Această convenție este dovada scrisă a faptului că politicienii noștri locali urmează modelul de la „centru” și, în realitate, nu există pentru ei decât interesele lor meschine, alegatorii fiind „băgați în seamă” doar odată la patru ani, când li se fac promisiuni deșarte- cum ar fi ieftinirea Gigacaloriei. PSD Arad a făcut mare tapaj pe faptul că avem cea mai scumpă energie termică, din cauza lui Falcă şi a managerilor catastrofali, simpli politruci, puşi de către acesta. Iar în acest timp, şeful lui de partid lua banii arădenilor de la adversarul politic !”, spune Mircea Pereş. Concluzia sa : „ Încă odată se dovedește că nu există putere si opozitie. De la retrocedări ilegale, despăgubiri de zeci și sute de milioane de euro plătite de Agenția Națională de Restituire a Proprietătilor, defrișari ilegale de păduri, concesionari de exploatatii a bogătiilor subsolului la redevențe modice, comisioane de sute de milioane de euro incasate pentru contracte publice pentru construcțiile de autostrăzi pâna la respingerea cererilor DNA de cercetare a parlamentarilor, politicienii au făcut front comun, nu au ținut cont de apartenențe politice, de doctrine dar nici de bun simţ. Este momentul ca această stare de lucruri să înceteze, actuala clasă politică să facă pasul înapoi. Fie de voie, fie de nevoie”

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Local

  Interviu aradon.ro cu Inspector principal de poliție Livia Pescar: „Munca de teren oferă mai multe satisfacții”
  Pe Livia Pescar o știți din presa locală. Cu siguranță, i-ați văzut numele în ziar sau pe site-urile de știri arădene sau la tv. Ea este cea care oferă declarații presei atunci când în Arad au loc evenimente care ajung să fie anchetate de Poliție. Este purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad din anul 2021. Recent, inspectorul principal de poliție Livia Pescar s-a întors dintr-o misiune internațională ce a avut loc la Sevilla, Spania, organizată de Biroul Atașatului de Afaceri Interne la Madrid.

  Local

  Curtea, grădinile și parcurile mănăstirii Feredeu, acoperite de o viitură puternică
  Curtea, grădinile și parcurile cunoscutei mănăstiri Feredeu din județul Arad au fost acoperite de o puternică viitură, marți spre seară, venită de pe dealurile din jurul lăcașului de cult.

  Oameni

  Amber Heard este acuzată că a falsificat pozele cu rănile provocate de Johnny Depp
  Avocatul lui Johnny Depp a acuzat-o pe Amber Heard că a falsificat imaginile cu rănile provocate de fostul ei soţ.

  România

  Meditațiile cu profesorii de la clasă vor fi interzise. Sancțiuni prin lege pentru cadrele didactice
  Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a anunțat marți că profesorilor le va fi interzis prin lege să mai facă meditații cu elevii din clasele la care predau. Regula ar putea fi aplicată din anul școlar 2022-2023. Vor exista sancțiuni pentru cadrele didactice care nu o respectă. 2

  Local

  Vrea să afle of-urile locuitorilor din „6 Vânători”
  Viceprimarul municipiului Arad, Ilie Cheşa, ţine să se informeze direct de la cetăţeni în legătură cu problemele din cartier. 

  Local

  „Sanitarii pricepuţi” de la „Moise” vor reprezenta Aradul la faza naţională

  Local

  Expoziţie documentară: Bicentenarul teologiei arădene

  Local

  „Prietenii pompierilor”, calificaţi la faza naţională

  Local

  Un bărbat din Barațca a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul
  Tragedia a avut loc marți, 17 mai, în satul Cuveșdia, comuna Șiștarovăț. Victima efectua lucrări agricole cu tractorul când a avut loc incidentul. 1

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.