aradon.ro Web analyticsO arădeancă atrage atenţia: „COVID-ul îşi făcea de cap pe interior şi ne păcălea”

De Diana Duțu

O arădeancă atrage atenţia: „COVID-ul îşi făcea de cap pe interior şi ne păcălea”

Reactualizat la:
Monica Belghir povesteşte pentru cititorii Jurnal arădean/ Aradon, experienţa prin care a trecut familia ei, infectată cu coronavirus.
Scris de Diana Duțu - Monica Belghir povesteşte pentru cititorii Jurnal arădean/ Aradon, experienţa prin care a trecut familia ei, infectată cu coronavirus.

ARAD. Se spun tot felul de poveşti despre modul în care sunt trataţi pacienţii cu COVID internaţi la spital. Cele mai multe dintre ele vorbesc despre neajunsuri, despre condiţii neconforme sau despre comportamentul nepotrivit al cadrelor medicale. Firesc, pacienţii nemulţumiţi îşi strigă revolta, făcând cunoscute experienţele negative prin care au trecut.

De data aceasta, vă propunem să aflaţi o experienţă pozitivă. Ne-o prezintă, exact aşa cum a trăit-o ea şi familia ei, arădeanca Monica Belghir.

„În perioada 3-4 februarie am fost testaţi pozitiv pentru Covid-19 toţi cei trei membri ai familiei: noi, părinţii de 45 de ani, şi fiica noastră de 20 de ani. Soţul a fost primul cu simptome de gripă avansată, dar şi-a revenit foarte bine peste noapte doar cu paracetamol. Eu cu fiica mea am avut simptome asemănătoare de gripă – oboseală, dureri de cap, tuse.

Dupa tratamentul recomandat de doamna dr. Balica, medicul de familie al fiicei mele, am început să ne simţim mai bine. Fiica mea a continuat să se simtă mai bine de la o zi la alta, în schimb eu oscilam între stări. Azi eram bine, convinsă că asta a fost tot, că s-a terminat ce a fost mai urât, dar apoi următoarele două zile mă simţeam şi mai rău. Apoi iar urma o zi în care mă simţeam foarte bine, atât de bine încât îmi era dor să îmi fac treburile casnice, doar că următoarea zi să mă simt din nou rău. În timp ce eu şi fiica mea luam tratamentul recomandat, în care aveam şi antibiotic, soţul meu avea un tratament naturist, doar pe bază de plante, pastile de supt şi pufuri cu propolis pentru gât, deoarece el nu manifesta decât o uşoară tuse din când în când şi stare de oboseală…” – detaliază Monica Belghir.

Decizia internării

„În data de 10 februarie (după opt zile de la manifestarea simptomelor), soţul meu a leşinat. În urma investigaţiilor făcute, a reieşit faptul că a fost un caz izolat, cel mai probabil din lipsa de oxigenare suficientă. În urma apelului la 112, ambulanţa a ajuns foarte repede la noi. Totul s-a desfăşurat în condiţii foarte bune: profesional, emoţional, din toate punctele de vedere posibil. Doamna doctor de pe ambulanţă mi-a recomandat să merg şi eu la spital, văzând că am saturaţia de oxigen destul de scăzută, la care s-a adăugat şi dificultatea de a respira.

Nu eram speriaţi de ceea ce ni se întâmplă, întrucât simţeam că cei doi oameni de lângă noi ştiu ce fac şi au lucrurile sub control. Vorbeau încontinuu cu noi. Ne povesteau una, alta, ne linişteau. Ne-a ajutat foarte mult comportamentul lor.

Ajunşi la Spitalul Judeţean, am fost internaţi unde sunt cei cu COVID la Urgenţe, ni s-au făcut investigaţii, analize, film la plămâni. Ni s-a recomandat internarea. De la ora 12:00, aproximativ, de când am intrat în Spitalul Judeţean, în câteva ore, au sosit tot mai multe cazuri cu COVID. Le auzeam pe doamnele doctor şi asistente cum vorbeau între ele cum că nu înţeleg de ce pacienţii refuză internările. Sinceră să fiu, şi noi am stat pe gânduri dacă să ne internăm. Nu prea ascultam ştirile, pentru a nu ne lăsa influenţaţi negativ de informațiile false, dar acum…. acum eram direct implicaţi. Soţul meu se simţea bine, eu, în schimb, nu. Faptul că nu respiram bine mă speria şi nu mă liniştea gândul să plec în starea aceasta acasă. În urma analizelor şi filmului la plămâni, rezultatele soţului meu au ieşit mai proaste decât ale mele. Deci, la el COVID-ul îşi făcea de cap pe interior şi ne păcălea” – spune Monica Belghir.

Zilele de spitalizare

„În seara zilei de miercuri, 10 februarie, am fost transferaţi la spitalul din Grădişte. Ne-a primit doamna dr. Ghise. A fost deja un prim semn care ne-a făcut să nu ne pară rău că am ales internarea. Nu vreau să par deloc exagerată, dar noi de la primul contact cu un cadru medical de aici, ne-am simţit protejaţi, luaţi în grija lor.

Am fost întrebați dacă dorim să stăm în acelaşi salon, probabil la momentul acela fiind această posibilitate. Ne-a bucurat enorm că am putut fi internaţi împreună.

Când am ajuns în salon, a fost un miros curat care m-a surpins. Nu era deloc mirosul acela de spital. Salonul foarte curat, igienizat, cu toaletă şi duş foarte curate.

De dimineaţă, pe rând vine personalul, fiecare cu treaba lui. Unul intră, altul iese. Nu prea îi recunoaştem din cauza costumaţiei, care nu lasă să se vadă decât ochii. Fiecare schimbă câte o vorbă cu noi, mereu ne întrebau câte ceva. Am fost plăcut surprinşi de către una din doamnele asistente care a venit cu două cafele, auzindu-ne că ducem dorul. Nu ştiu cum se numeşte doamna, nu le ştiu numele decât la unele/unii auzindu-i cum se strigă unii pe alţii sau dacă au scris numele pe costumaţia cu care sunt îmbrăcaţi. De la medic, la medic rezident, la asistent, infirmier, om care face curăţenie, cu toţii pot spune că au fost peste aşteptările noastre.

De când ne-am internat, am stat mereu cu masca de oxigen pe faţă. Era ceva necesar. Azi, 18 februarie, refacem analizele şi testul COVID. Ieri am facut din nou film la plămâni. A ieşit foarte bine pentru amândoi.

De două zile şi două nopţi nu mai am nevoie de masca de oxigen. Mă simt foarte bine clinic, psihic, emoţional şi sunt foarte mulţumită de cum am parcurs acest întreg episod cu COVID-19. Am avut parte, fără niciun fel de intervenţii, cunoştinţe sau relaţii, de ceea ce e normal să fie. Aici, în spitalul din Grădişte, tot personalul pe care l-am întâlnit s-a comportat cum nu se poate mai bine.

Era plăcut de dimineaţă, de la prima vizită a doamnelor doctor rezidente, să le vezi cum intră zâmbind şi se prezintă de fiecare dată, medicul de gardă la fel.

Am considerat să fac această experienţă a noastră cunoscută prin cuvinte simple, prin fapte reale…” – conchide Monica Belghir.

Şi mulţumiri

„Mulţumim din suflet pentru tratamentul primit, pentru omenia cu care am fost trataţi cât timp am fost internaţi la spitalul din Grădişte. Mulţumim domnului dr. Nini Gheorghe şi întreg personalului de la spitalul din Grădişte. Mulţumim doamnei dr. Balica şi întregului personal de la cabinet pentru interesul şi grija pe care ne-au purtat-o pe întreaga perioadă” – subliniază Monica Belghir.

Monica Belghir:

De la primul contact cu un cadru medical de la spitalul din Grădişte, noi ne-am simţit protejaţi, luaţi în grija lor

69 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. AraDean says:

  :))))))))

  • Nelu mortul says:

   Doamna are dreptate, personalul e de nota 10, totul e curat și primitor și după internare nu te țin mult și pleci.

   • Gina says:

    Da si pleci la KUKI !!! :))) putin deplasat articolul, nu prea are de a face cu realitatea !!!! :)))

   • Media says:

    Daca este asa cum descrie doamna pacienta,atunci, SINCERE FELICITARI tuturor lucratorilor de la spital !! Ma bucur nespus de mult sa vad asa mod de tratare a pacientilor,sper sa fie si adevarat !

  • Andreea says:

   “Era plăcut de dimineaţă, de la prima vizită a doamnelor doctor rezidente, să le vezi cum intră zâmbind şi se prezintă de fiecare dată, medicul de gardă la fel”
   Nu prea îi recunoaştem din cauza costumaţiei, care nu lasă să se vadă decât ochii
   Zambetul?l-ati văzut prin masca?!
   “Decât la unele/unii auzindu-i cum se strigă unii pe alţii sau dacă au scris numele pe costumaţia cu care sunt îmbrăcaţi”
   Atunci cum se prezentau???

   VAI SI AMAR!

 2. Daci says:

  Penibil!!! Adeptii noii religii,covidopatii fac prozelitism…ajutati de presa “miluita”…

  • Bonetti says:

   Niste sarlatani, iti dai seama ca mint cu nerusinare, sunt platiti pentru asta. 😂😂😂Mai, omule, esti detinatorul adevarului absolut?
   In unele cazuri se ajunge in situatii foarte grave si chiar la deces. Ce e atat de greu de priceput?

   • Szome says:

    Sa inteleg ca dumneavoastra preferati stirile negative cu morti, raniti etc?

   • Aradean says:

    Bonetti, un filmuleț care spune tot. Titlul:”Explică-i unuia ca ăsta că trebuie să poarte mască”. https://www.youtube.com/watch?v=-RtlTZWPaa0

   • Ady says:

    Prin aceastâ experientâ nefericitâ cu Covid am trecut în luna Septembrie am stat 10 zile internat la Spitalul din Ineu și pot sa confirm ce a spus doamna Belghir. De la primire, internare și pana la plecare am fost plăcut surprins de modul cum am fost tratat adică control și dimineața și seara a HTA, temperatura, saturatie vizita zilnica a medicilor, chiar și seara a medicului de garda, curățenia, toaleta cu cu dus în salon, 2 pers. în salon, într-o camera alăturată frigider, cuptor cu microunde iar pe colidor un aparat mare de aer condiționat chiar și cafeluta de dimineata o primeai la pat gratuit. Pot sa spun ca am rămas plăcut impresionat de comportarea personalului și de curățenia din spital și nu pot decât sa le mulțumesc pt. asta tuturor. Chiar m-am simtit de parcâ nu eram în România după câte se spune în media de spitale. Iată că se poate.

  • Charlie says:

   Tie covidul ti-a distrus creierul

 3. Tamas says:

  Sănătate să aveți..!aveți dreptate ..!azi stare bună,mâine probleme cu saturația de oxigen ..!e un lucru bun dacă personalul medical v.a făcut să vă simțiți în siguranță..așa și trebuie..!

 4. Victor says:

  Asta e reclamă pro covid,și se vede că această individă a fost plătită …gras pentru ea! Iar tu mă bonetti pentru că peste tot pe unde apari esti impotriva celor care nu cred că acest virus gripal este mortal si nu cred că vaccinurile sunt eficiente iți doresc….să-ți stea in gât ,vorbele-ti de duh,tuesti un propagandist al forțării populației să meargă la vaccinare și ești un bau-bau care pe toate căile vrea să sperie lumea cu covizii,nevinovați! si nu vedeți de loc nici tu ,nici autorităție abilitate ca de fapt fumul de cauciucuri si resturi de masini dezmembrate de pe Mărului,din Pârneava,Checheci sunt factori poluatori mult mai toxici care arzând in fiecare noapte inundă orașul ,pe rând fiecare cartier in funcție de direcția vântului,de unde si concluzia că atât tu,cât și autoritățile competente sunteți niste șpăgari nenorociți,care consumați aerul la care mai avem cât de cât acces si chear imbolnăveste pe bune dar nu intru in detalii aici că nu am cu cine,nici nu suntem obligați să purtăm măști de oxigen insuși extența ta și a celor ca tine este că faceți umbră pământului tot degeaba,sau ești satanist sau numai solidarizezi cu ei de susții cu atâta inverșunare această mincină planetară,acest genocid planetar cu toată puterea ta de doi bani de care dispui,dar tot răul e spre bine până la o adică: e bine că măcar ai renunțat de ceva vreme la cuvintele tale injurioase de la inceputul apariției tale pe aici,adresate celorlalți de pe acest site,ori ți-ai găsit nănașul,cumva și te-a pus la puct?! cănu imi vine să cred că din mojic și necioplit cum si fost să te schimbi așa inopinant! Oricum e bine să mai primesti lecții de conviețuire socială din când in când și să inveți că nu esti cu absolut nimic mai presus decât alți,oricât de deștept te-ai crede și uite așa te trezești că te cunoaste un oraș intreg ,dar nu numai…prin ideile tale luate din hazna.

  • Bonetti says:

   😂😂😂

  • Bonetti says:

   Explica-mi de ce tu ar trebui sa ai dreptul la opinie iar eu nu? De ce ar trebui sa avem aceeasi opinie?
   Sunt destule cazuri in care formele sunt grave catre foarte grave. Asa cum e la fel de adevarat ca majoritatea cazurilor sunt usoare sau foarte usoare.
   Din partea mea nu ai decat sa crezi in ce vrei, e alegerea ta. Ca virusul nu-i mortal , ca reptilieni, ca cipuri😂

   • Victor says:

    Doamne ferește! nu cred că toți ar trebui să avem aceiasi părere și desigur că fiecare are dreptul la opinia lui personală….incă, dar limitele bunului simț fără a leza pe alți participanți la opinii,ori tu te-ai detașat lejer de ceilați prin limbaj vulgar,trivial luptând astfel cu ” inamici” care nu te dusțin in idei,și nu te aplaudă pentru felul cum promovezi aceadtă biată gripă ” mortală” după tine si vaccinele fără nici un efect,dar făcute cu un scop anume,nu degeaba,iarăși nu revin asupra explicațiilor si pe care tu il susții din toate puterile tale,mărog ,fiecare e liber….incă,să creadă in ce vrea el,dar tu faci pur si simplu …propaganda agresivă a vaccinelor,ceia ce mă face să cred că nu o faci gratuit,așa degeaba,si mai cred că tu cunoști și adevărurile cu privire la ele ,dar ai …interesul să le promovezi. pomenid de reptilieni,cipuri…etc. nu esti chear așa de naiv pe cât vrei să lasi imresia,deci totuși,ceva ,ceva iți amintești despre opiniile tale la care ai dreptul desigur,dar ai fost atacat pentru felul injurios,făcându-i nebuni și trimițindui mai știu eu pe unde să-si ia tratamentul,așa-i că incepi să-ți revii?! Bravo! 👍

    • Bonetti says:

     Sigur nu o fac gratuit, o sa-mi fac 4 vaccinuri in loc de unul😂😂😂
     Sau ca sa fii si mai multumit sunt platit de industria farmaceutuca😂😂😂

     • eu says:

      Iti recomand sa faci 5 vaccinuri. Sa fie unul de rezerva, nu se stie cand vei avea nevoie.https://www.bitchute.com/video/9KCxyj9zQ4N8/

     • Rareș says:

      pentru @eu, nu stiu de ce nu ți s-dat dreptul la ” repley” de către moderator pentru da filmulețul este infiorător,adevărul crunt am trecut și eu pein așa ceva in Anglia in urmă cu 10 ani cu vaccinul AH1N1 gripa porcină , nu s-a rezumat doar la cât se vede in filmuleț,am făcut soc anafilactic,am fost 2 săptămâni in comă,am avut noroc și am scăpat datorită milei Lui Dumnezeu și faptului că mi-a scos in cale 2 medici români care au făcut tot posibilul să mă salveze și cărora le sunt recunoscător și in ziua de azi.Mulțumesc pentru material ,sper ca Bonetti sa-l vadă,să-fie de folos.😄👍

    • Bonetti says:

     Sa recomanzi cuiva un consult medical e o injuratura? De cand?

     • roată says:

      Da…măăă,atunci când nu ești doctor,e o jignire pentru orcine că orce….vine cu sfaturi,pe care eu zic să ți le bagi….undeva😁și nu mai fă tu pe doctoru’ .Bine?!

    • anonim says:

     Victor ! nu are rost sa l bagi in seama , idiotul asta cu cat e mai ,, vizat ,, cu atat se crede mai important 😂😂😂 iti dai seama daca ca si familia la parasit deoarece nu mai suporta aberatiile lui ? sa ajungi la anii batranetii sa nu te mai suporte nici ai tai , trista fiinta !

     • Bonetti says:

      E de admirat solidaritatea analfabetilor😂😂😂
      Anonime, ai trecut ca gasca prin apa, nu pricepi cuvinte simple ce intelegi din explicatiile stiintifice? Iti spun eu: nimic.

     • Neli says:

      “…iti dai seama da(ca ca)si famila…” Pofta buna, anonim!

     • Victor says:

      Da…,mulțumesc,ai dreptate așa este da el săracu’ de unde să vadă asta?!👍👍👍😄

  • Bonetti says:

   Vorbesti((scrii) fara tine. Te rog foarte mult sa-mi spui cuvintele injurioase pe care le-am folosit in comentariile mele. Cred ca ne confunzi comentariile, geniu al Universului!😂😂
   Sper ca asta nu o s-o treci tot la injurii!

   • Victor says:

    Fii liniștit,nu sunt atât de sensibil,cât despre unde ai folosit injurii te sfătuiesc dacă ai uitat să te uiți pri articolele anterioare,nu- mi pot permite să ocup spațiul virtual alocat cu retrospective,dacă nu le găsești le boi căuta eu pentru tine,bine?

    • Bonetti says:

     Nu ai ce sa gasesti si nici nu are rost sa cauti, mai bine iti vezi de treburile tale. Dar incearca sa pricepi ca nu doar tu ai dreptul la opinie. Chiar daca e proasta😂

     • Victor says:

      oky….bun, deci ti-ai revenit ,da bine părerea mea o fi proastă,da a ta cine zice că o fi mai deșteaptă,tu?! 😂

     • Dinu says:

      Bonetti, las-o mai moale,victor are dreptate,nu il susțin dar ti-am văzut și eu “activitatea” ta de opozat a toate, fără deosebire,important este că ești opozant.

    • Bonetti says:

     @Dinu
     Scuze , nu se va mai repeta😂😂😂

  • Gemi says:

   Se pare ca unii au chestii mult mai grave pe cap (prin cap ) decat covidul 🙂

  • Ovi says:

   psss, taci ca iti dam si tie.

  • Bonetti says:

   Reclama pro covid?
   Nu intelegi un text dar stii cum actioneaza un virus😂
   Inca un specialist☺

  • Bonetti says:

   Reclama pro covid? Asta ai inteles tu? 😂😂😂

  • Bonetti says:

   Mi-am gasit nanasul, cum zici: un reptilian😂😂😂

 5. Diana says:

  Buna,
  Nu ma pot pronunta pentru perioada Covid…dar acum 2 ani, a fost internata bunica mea la acelasi spital, la d-na doctor Dita.
  Aceleasi lucruri le pot spune si eu despre spital/medic/asistenti…toti au fost super ok (comparativ cu Judeteanul), unde nici pe cel mai mare dusman al meu nu l-as interna.
  In afara de curatenie si profesionalism, era si OMENIE. Pe bune! Sa intre cineva la tine cu zambetul pe buze…e ceva! Sa ti se si raspunda cand intrebi ingrijorat despre cine e internat, e chiar mai ceva!
  (La Judetean….nu s-a intamplat. Chiar s-a ofensat d-na doctor cand am intrebat-o! Despre aceeasi bunica vorbesc la interval de vreo 2 luni pentru diferite afectiuni)
  Si, da, am ramas surprinsa mai ales de faptul ca niciuna/unul nu au acceptat cei 5/10 lei care din proasta obisnuita, ma repezeam sa ii dau de fiecare data cand o schimbau pe bunica de camasa de noapte sau o ajutau sa mearga la baie.
  Abia spre sfarsitul “sederii” la ei, au acceptat o sticla de suc…ca multumire, pentru toti care erau de servici in ziua respectiva!

 6. Vali says:

  E frumos sa auzi si lucruri de bine despre sistemul nostru sanitar. Sa speram ca astea devin normalul.

 7. Diana says:

  Revin: singura chestie negativa, sau neplacuta a fost ca nu erau perdele…desi geamurile au ceva folie pe ele. In lunile de vara insa folia te fereste doar de caldura nu si de lumina de la rasarit…:)

 8. Porumb Stelian says:

  Conditiile din spital au fost bune. Personalul a fost de nota 10, plini de compasiune si profesionisti.
  Datorita lor sintem sanatosi dupa experienta neplacuta a imbolnavirii de covid19.
  Multumiri tuturor !

 9. Tony ar says:

  Cam deplasat articolul, nu prea are nicio legatura cu situatia si realitatea din spitale si cum sunt tratati pacientii ( sunt si exceptii dar din pacate prea putine)!!!

 10. Andrei says:

  Am avut și eu internat la spitalul din Grădiște pe cineva din familie acum vreo 2 ani, timp de vreo lună și ceva.. aceleași cuvinte de laudă. Nu pot da nume fiindcă nu mai rețin doctorița sau personalul, dar fără pile si relații, fără mită sau bani în buzunare la asistente, s-au ocupat exemplar de pacient, iar tratamentul a fost cu succes. Ideea este că se poate… Nu contest că au fost și situații neplăcute pentru alții, fiecare cu experiența lui, dar eu, dacă doamne ferește de un necaz, ar fi să am nevoie de astfel de „servicii” și aș avea posibilitatea să aleg, cu siguranță acolo aș vrea să merg. M-a încântat articolul…zicea cineva că îi făcătură… pe mine nu m-a plătit nimeni să scriu comentariul ăsta și sunt de părere că merită să recunoaștem și meritele atunci când este cazul, nu doar să criticăm. FELICITĂRI doctorilor și personalului și, bineînțeles, să o țină tot așa.

 11. Scipio says:

  Viclean si siret acest virus. Ca omul span. Stiti vorba aceea, fereste-te de omul span!! O zi binecuvantata tuturor!! Si bravo tuturor celor care lupta pe frontul covid!! E crancena lupta, imi aduce aminte de povestile din primul razboi mondial, cum soldatii urlau cu membre amputate prin transee, si moartea mistuia totul cu bratul ei ticalos si atotputernic. Tragice vremuri traim!!

 12. Angela says:

  Pentru doamna doctor Olar TOT RESPECTUL, poate si altii mici exceptii dar in rest RUSINE!!!!

 13. Maria says:

  Nu văd de ce nu aș crede cele spuse de această femeie. Și dacă este așa, felicitări tuturor. Iar pentru postacii de mai sus care doar critică, care povestesc și ei ”din auzite”, le spun – lăsați-o mai moale cu scenaritele și cu imaginația.

 14. aradean says:

  mai e un aspect .Unii vin de acasa cu un pumn de bancnote in buzunar pe care le indeasa pripit in buzunar celor in halat alb. Mai terminati naibii cu obiceiul asta balcanic , turcesc. Ca si la Szeghed….voi i-ati invatat pe unguri de-au ajuns aia sa se bata pe pacienti romani . Dupa care va plangeti ce sunt spagari si unii si altii.Opriti-va cu obiceiul asta barbar.

 15. vdcd says:

  Ca sa fie clar: Adina Alberts, MEDIC, sa-si tina parerile anti turma si anti varianta oficiala pentru ea, ca nu e imunolog, microbiolog, etc. Da’ parerea lui Mircea Cartarescu, SCRIITOR, este sfanta ca spune ce vrea turma sa auda.
  Apropo, un interviu ci cieva diagnosticat prea tarziu cu cancer din cauza lipsei accesului la servicii medicale pe cand? Sau cu familia cuiva mort de apendicita ca nu a venit la timp rezultatul testului (care era si negativ)?

 16. BELARUS says:

  Nu exista virus

 17. Cribaia says:

  Doamna are dreptate. Medicii au muncit sub amenințarea morții și a trenului Negru cu locomotiva galbenă care îi putea râpii și pe ei că sa ii mucrocipeze 5g. Familia mea a murit pe stradă de covid și de acolo a fost răpită de trenul negru cu locomotiva galbenă și mucrocipată 5g apoi reânviată și îmi aplică bătăi grave cu stinghia de la pat. In luna mai- iunie au murit zeci de mii de persoane fost în municipiul nostru și și fost ridicate de trenul negru cu locomotiva galbenă și reanviați microcipați 5g pentru a fii controlați telepatic prin intermediul sateliților 5g Elon Musk și Bill Gates avangarda flotei de invazie extraterestra

 18. Anonim says:

  https://youtu.be/yjUnwx87dzQ
  Asa imi vine in minte cand vad articolu…

 19. Giorgi says:

  Pe toți pe care i-am auzit vorbind despre spitalul din Gradiste, niciunul nu a zis asa ceva sau cel puțin un lucru bun!!! Am o ruda care a fost internata la Municipal și i-au facut hârtiile de trimitere de acolo către Gradiste… A avut noroc într-o prietena de a mea asistenta ca nu la lăsat sa plece acolo și la oprit ca altfel era “dus”. Atunci dacă e asa wow spitalul și personalul credeți ca asa degeaba la oprit asistenta asta sa nu meargă acolo??? Hai mai să fim serioși… Sunt sătulă peste cap de minciunile și mizeriile lor!!!! Mi-e scârbă de ei!!!! 🤢🤬😒

  • Gică says:

   Mda, tu ești veșnicul Gică Contra.. ai și tu o prietenă asistentă… care „l-a oprit să plece că era dus”.. păi ce? s-a dus și a rupt documentele de trimitere de la județean? Că ce? că știe ea că acolo nu e bine.. eu cred că la prietena ta îi cam place să se laude cât de tare și mare îi ea.. plus că la ce ego are tipic asistentelor mentorate de foste comuniste, din moment ce a pus așa problema e clar că nu acceptă remărci de genul „Îi năsol spitalul în care lucrezi tu… la Grădiște în schimb e mai ok… chiar și asistentele sunt mai drăguțe”,… vezi-ți de treabă om bun, cu tot cu prietena ta.

 20. Unchiu mitru says:

  Atunci de unde or apărut 18 dosare penale împotriva medicilor din spitalul judetean și cel din Grădiște?

  • Alin says:

   Toati draga, pai daca s-au internat acolo cu afectare pulmonara 70 – 80 %, la ce te asteptai ??? sa joace la nunta ?? Au stat acasa, ca multi altii, cu ceai de musetel si gargara cu sare, pana nu mai puteau respira. Si atunci, ghici ce au facut ? Au sunat la 112, i-a dus de urgenta sa le faca film la plamani, de unde a reiesit ca sunt praf cu plamanii si i-au bagat direct pe oxigen sau chiar i-au intubat. Simplu ca buna ziua.

 21. Alin says:

  Felicitari tuturor cadrelor medicale de la spitalul din Gradiste !!!! Bravo lor !!!!!!!!
  Felicitari intregii conduceri a Spitalului Judetean Arad in frunte cu doamna manager pentru ce au reusit sa realizeze !!!!!
  Sunt convins ca mai sunt multe de facut, dar pe rand si cu putina rabdare, sunt convins ca se vor face !!!!!
  Sanatate si felicitari doamnei care a scris articolul pentru sinceritate si ii indemn si pe altii care au fost multumiti sa posteze astfel de stiri, pentru ca avem nevoie mare de asemenea stiri, de aspecte pozitive, nu doar de stiri negative.

 22. Unul ce mai gandeste says:

  Voi ăștia cu Covidul, am o intrebare pt voi: cum explicați, de azi dacă vi din Germania în Ro, nu mai faci carantina și nici test nu îți trebuie, dar din orice alta tara, intri în carantina? Oare nu miroase a sparanghel și urmează o reciprocitate din partea Germaniei pt Ro? Covidioti.

 23. auricaVL says:

  asta e dovada ca lea bagat cip din ala
  si acuma vorbesc ca ce bine e in spital unde ne omoara pe noi crestini cu frica de dumnezeu
  doamne fereste ne doamne

 24. Contra sistem si paduchi says:

  Niste paduchiosi mincinosi
  …nu exista nici un virus…totul e o mare inselatorie cu beneficii..nu mai exista medicina doar profit si carne de tun

 25. CuCu says:

  Oare toti ceilalti mint ? Sau exista saloane VIP ? Este primul caz care lauda tratamentul primit din toate punctele de vedere ! Ne spune cineva cu ce se ocupa respectiva familie ca prea e cusuta cu ata alba povestea, aproape ca-ti vine sa-ti petreci concediul acolo .

 26. ARADON Sport local

  CSUAV Arad joacă al doilea meci acasă în DNS
  Adversarii vin la Arad după o primă victorie în actuala ediție a ligii secunde.

  ARADON Sport local

  „Leoaicele”, la a patra partidă cu Fortuna
  Piroș Security Arad s-a impus în cele trei dueluri stagionale cu timișencele.

  ARADON Sport local

  Un arbitru cu probleme la Chișineu Criș
  Crișul a avut, din nou, de suferit de pe urma lui Sorin Vădana, care și-a mai bătut joc de elevii lui Adi Abrudean și în trecut.

  Local

  De la nuntă, la vaccinare. Un bărbat care a participat la o cununie civilă, la Primărie, a decis să se vaccineze
  Un bărbat care a participat sâmbătă la o cununie civilă în incinta Palatului Administrativ a decis să se vaccineze. Nu a știu nimic despre Maratonul Vaccinării, însă când a aflat că se poate vaccina pe loc, doar cu buletinul, bărbatul nu a stat pe gânduri. Și-a dat jos sacoul și cămașa și și-a pus brațul “la bătaie”. 5

  Local

  A doua zi a Maratonului Vaccinării, la Arad
  Este a doua zi a Maratonului Vaccinării, iar până la această oră au fost vaccinate peste 180 de persoane. 2

  Local

  Cadavrul bărbatului căzut în râul Mureș, la Secusigiu, găsit în județul Timiș
  Bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a căzut în urmă cu șase zile, din barcă, în râul Mureș, în dreptul localității Secusigiu. Trupul neînsuflețit a fost observat sâmbătă după masa, plutind în râu, în dreptul satului Igriș, județul Timiș, fiind alertate autoritățile. Acestea au stabilit identitatea cadavrului. 

  ARADON Sport local

  Frontiera Curtici, campioana Ligii a IV-a!

  România

  Georgiana, adolescenta de 13 ani din Oradea, diagnosticată cu o tumoare canceroasă, a murit!
  Eforturile au fost în zadar, pentru Georgiana Cordea, eleva din Oradea, diagnosticată cu o tumoare canceroasă agresivă. Adolescenta a decedat în noaptea de vineri spre sâmbătă. 6

  România

  Timișoara și alte zece localități din Timiș, în scenariul verde, de duminică. Se vor putea organiza concerte
  Timișoara și alte zece localități intră în scenariul verde, oficial, de duminică, conform hotărârii Consiliului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU). 1

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.