aradon.ro Web analytics
Paza de 100.000 de lei la Parcul Padurice

Primăria Arad vrea să plătească o firmă de pază pentru a garanta siguranţa investiţiei realizate pe fonduri europene. Cel puţin până în 2017.
Scris de Adriana Barbu - Primăria Arad vrea să plătească o firmă de pază pentru a garanta siguranţa investiţiei realizate pe fonduri europene. Cel puţin până în 2017.

Arad. Avem un parc nou, dar ca să rămână la fel e nevoie de pază. Cel puţin aşa a decis administraţia locală care a pus în bugetul din acest an, aflat încă la transparenţă decizională, bani pentru paza parcului Pădurice. Pentru lunile ianuarie-decembrie, Primăria Arad a prevăzut 100.000 de lei. Propunerea vine din partea Direcţiei tehnice a Primăriei Arad, Serviciul Edilitar, care a solicitat aceşti bani pentru asigurarea pazei obiectivului de investiţii „Reamenajare zonă de agrement Pădurice”.

A doua explicaţie

Există, însă, şi o altă explicaţie pentru propunerea de alocare de bani pentru paza parcului, dincolo de cea a asigurării investiţiei. Parcul Pădurice a fost reamenajat pe fonduri europene (prin Programul Operaţional Regional 2007-2012, Axa prioritară 1 – Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor-poli urbani de creştere). Contractul de finanţare semnat pe 26.06.2011 indica faptul că durata de valabilitate a acestuia este de cinci ani după expirarea perioadei de implementare (25 mai 2012) şi că în toată această perioadă (25 mai 2012- 24 mai 2017), Am POR sau alte structuri care reprezintă Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, cu atribuţii de control şi verificare a finanţărilor nerambursabile vor efectua misiuni de control şi verificare. Pentru a nu fi prinşi pe picior greşit (caz în care Municipiul ar putea fi penalizat), responsabilii Primăriei Arad au decis că e numai bine să se asigure paza acestui obiectiv.

Şi cum în trecut, înainte de asigurarea pazei, actele de vandalism au început să fie prezente şi la Pădurice, un contract de pază s-a impus cu siguranţă. Aşa cum s-ar impune şi un contract pentru curăţarea lacului, din când în când.

CITESTE SI:

Folk in parcul Padurice

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Advertorial

  Împreună pentru Victor
  Sub umbrela campaniei "Împreună pentru Victor ", Grădinița P.P. "Curcubeul copiilor" Arad în parteneriat cu Asociația Cetatea Voluntarilor și Inspectoratul Școlar Județean Arad, organizează evenimentul caritabil "Zâmbet pentru Victor "

  ARADON Sport local

  Poloiştii de la AMEFA s-au calificat la turneul final

  UT Arad

  În ce condiții pleacă Roger de la UTA la CFR
  Laszlo Balint crede că brazilianul își va face treaba în mod profesionist până în ultima zi în care va sta la Arad. Agentul lui Roger, Bogdan Apostu nu știe dacă jucătorul pleacă acum, sau la vară, la CFR Cluj.

  Local

  Susţin excelenţa în cultură!
  Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad implicată în acţiuni sub genericul „Luna Culturii la UVVG”.

  ARADON Sport local

  Paul Barta, noul director la CSŞ Gloria Arad

  România

  Transcriptul apelurilor la 112 ale polițistului care a ucis-o pe Raisa: „Am lovit-o pe trecerea de pietoni! Am lovit-o, mi-a sărit în față!"
  3

  Local

  97% dintre elevii arădeni fac cursuri cu prezență fizică
  În cazul a 97% dintre elevii din județul Arad, cursurile se desfășoară normal, cu prezența fizică în sălile de clasă.

  Local

  Sănătatea arădenilor, pusă în pericol de sărbători
  Controalele efectuate în special la produsele din carne, comercializate în preajma sărbătorilor, au scos la iveală zeci de nereguli. 3

  Local

  A trecut Crăciunul. Să achiziţionăm un brad artificial!
  Proiectul de hotărâre privind achiziţionarea bradului artificial e adus din nou în atenţia Consiliului Local Municipal. 3

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.