aradon.ro Web analyticsPoliția caută șefi pentru județ

De Andreea Pintea

Poliția caută șefi pentru județ

Șapte poziții pentru șef de poliție, respectiv șef de post sunt scoase la concurs de către Inspectoratul de Poliție Județean Arad.
Scris de Andreea Pintea - Șapte poziții pentru șef de poliție, respectiv șef de post sunt scoase la concurs de către Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

ARAD. Se fac angajări în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad. Scoase la concurs sunt pozițiile de șef de poliție respectiv șef de post din șapte localități din județ, dar și o poziție administrație în cadrul Inspectoratului. Anunțurile au fost publicate pe pagina oficială a IPJ Arad, iar doritorii sunt invitați să își depună dosarele în funcție de cerințele fiecărui loc de muncă.

Șefi pentru Lipova și Chișineu-Criș

Două dintre anunțurile publicate de IPJ Arad fac trimitere la încadrările în cadrul unor unităților de poliție din orașele județului. Astfel, se caută „șef poliție oraș II la Poliția orașului Lipova din cadrul IPJ Arad, poziția 673 din statul de organizare al unității”, precum și „șef poliție oraș III la Poliția orașului Chișineu-Criș din cadrul IPJ Arad, poziția 609 din statul de organizare al unității, cu recrutare din sursă internă”. Cei care doresc să participe la concurs trebuie să fie ofițeri de poliție cu pregătire de bază fie în sistem Bologna, fie anterior acestui sistem, dar și cu o pregătire specifică. În plus, candidații trebuie să treacă de o evaluare psihologică, să deţină gradul profesional de minim inspector de poliţie; să aibă cel puțin 4 ani vechime în MAI; să aibă cel puțin 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei; să aibă cel puțin 3 ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează concurs; să nu fie cercetat disciplinar, să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de acesta să nu fi fost pusă în mişcare acţiunea penală. Condițiile impuse mai prevăd și că cei care se înscriu trebuie să fi obținut calificativul de cel puţin «bine» la ultimele două evaluări anuale de serviciu și să deţină sau să obţină autorizaţie de acces la informaţii clasificate, nivelul «secret de serviciu».

Cinci șefi în zona rurală

În ceea ce privește recrutarea șefilor de post din zona rurală, IPJ Arad transmite că se va face din sursă internă (din rândul agenților de poliție) pentru ocuparea următoarelor posturi: șef post I la Postul de Poliție Secusigiu; șef post I la Postul de Poliție Șimand; șef post I la Postul de Poliție Mișca; șef post I la Postul de Poliție Sepreuș; șef post I la Postul de Poliție Gurahonț.

„Modificările care privesc organizarea și desfășurarea concursului, intervenite din motive obiective (cauzate de contextul epidemiologic sau de alți factori), se vor afișa în timp util pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Arad, https://ar.politiaromana.ro/ – secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs. Candidații sunt rugați să citească cu atenție anunțul și să respecte organizarea stabilită cu privire la toate etapele concursului”, transmite IPJ Arad în anunțurile de concurs.

Șef la logistică

Un alt post scos la concurs de IPJ Arad este cel de şef serviciu la Serviciul Logistic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. Și în acest caz recrutarea se va face din sursă internă. Candidații trebuie să fie ofițer de poliție și să deţină gradul profesional de minim inspector principal de poliţie.

3 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Daniel says:

  Ideal ar fi ca pozitiile vavane sa se desfiinteze, oricum iau banii degeaba.

 2. Anonim says:

  Este nevoie de posturile astea.

 3. BAMBILICA says:

  Si nu-i gaseste?!

 4. ARADON Sport local

  Victorie pentru „galben-albastre” la revenirea fanilor 
  FCC Baschet UAV Arad s-a impus la o diferență de 22 de puncte cu KSE Târgu Secuiesc, la revenirea fanilor în tribune.

  Local

  Selecție de elevi pentru Centrul Județean de Excelență
  Între 27 septembrie și 1 noiembrie se va desfășura selecția elevilor „capabili de performanță”, pentru constituirea grupelor din cadrul Centrului Județean de Excelență Arad. 1

  Local

  58% dintre profesorii arădeni sunt vaccinați
  Din totalul cadrelor didactice angajate în instituțiile de învățământ preuniversitar din județul Arad, peste jumătate sunt vaccinate cu schemă completă. 4

  Local

  Aradul, peste media națională la numărul profesorilor tineri
  Procentul profesorilor tineri din totalul celor care predau în școlile din județul Arad este mai mare decât media națională. 1

  UT Arad

  Sancțiuni financiare și o excludere la UTA
  Antrenorul Laszlo Balint a anunțat care au fost măsurile propuse conducerii după rușinea de la Filiași. 10

  Local

  194 de cazuri de Covid în Arad, de vineri până sâmbătă
  De vineri până sâmbătă s-au înregistrat în județul Arad 194 de cazuri de infecție cu virusul SARS-CoV-2. 34

  Local

  Invitație la atelierul de gravură al lui Adrian Sandu
  Asociația Grupul pentru Management şi Mediere Culturală, în parteneriat cu APA / Asociația producătorilor de Artă şi Muzeul de Artă Arad, organizează în Arad un workshop de gravură coordonat de artistul vizual Adrian Sandu.

  România

  Timiș, pe locul 4 în topul vaccinărilor pe județe, sub Cluj și Sibiu. Peste 80% din vârstnicii din România nu sunt imunizați
  Conform unor date oficiale ale autorităților, Timișul ocupă locul 4 în topul vaccinărilor anti-Covid pe județe, cu doar 32,1% din populație imunizată la mijlocul lunii septembrie. Suntem sub Cluj și Sibiu. În plus, peste 80% din persoanele din România care au trecut de 80 de ani nu au fost vaccinate. 12

  Local

  Cele mai multe focare noi de pestă porcină, în Arad
  Județul Arad conduce în topul județelor în care s-au înregistrat focare noi de pestă porcină africană (PPA), în perioada 16-22 septembrie. 2

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.