aradon.ro Web analytics
Primii directori arădeni intervievați, cu note între 7 și 10

De Eugen Rogojan

Primii directori arădeni intervievați, cu note între 7 și 10

Luni, 15 noiembrie, au avut loc primele interviuri pentru candidații la funcțiile de conducere din instituțiile de învățământ arădene.
Scris de Eugen Rogojan - Luni, 15 noiembrie, au avut loc primele interviuri pentru candidații la funcțiile de conducere din instituțiile de învățământ arădene.

14 candidați au trecut, luni, de proba interviului din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ din județul Arad. Au fost șapte centre de examen, toate în municipiul Arad, unde au fost intervievați de către comisii candidați de la unități de învățământ din Arad, Vinga, Ineu și Vladimirescu

La centrul de examinare de la Colegiul Național „Vasile Goldiș” Arad au fost intervievați, pe 15 noiembrie, candidații pentru funcțiile de director de la grădinițele PP „Elefănțelul Alfa”, „Palatul Fermecat” și „Furnicuța”, toate trei din Arad. Primul candidat a obținut nota 8.80, iar ceilalți doi au obținut punctaj maxim – 10 din 10.

În cel de-al doilea centru, de la Liceul Teoretic „Adam M. Guttenbrunn”, au susținut proba interviului candidații pentru funcțiile de director de la Liceul Tehnologic Vinga și Liceul Tehnologic „Iuliu Moldovan” din municipiu. Primul candidat a obținut nota 10, iar cel de-al doilea 9.60.

Aceeași echipă

Cel de-al treilea centru, de la Colegiul Național „Preparandia-Dimitrie Țichindeal”, i-a găzduit luni, 15 noiembrie, pe candidații pentru funcțiile de director și director adjunct de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” din municipiu. În urma interviului, candidatul pentru postul de director a obținut nota 9.80, iar cel pentru funcția de adjunct a obținut nota 10. Conform informațiilor pe care le deținem, pentru postul de director la „Ghiba”, candidat este prof. Laura Putnic, iar pentru cel de director adjunct este prof. Camelia Avramescu.

Rămân la conducere

Al patrulea centru a fost la Liceul Tehnologic de Construcții și Protecția Mediului. Aici au trecut prin interviu candidații pentru posturile de director, respectiv director adjunct, de la Liceul Tehnologic „Sava Brancovici” Ineu. Ambii au fost notați cu 10. Și aici, conform informațiilor pe care le deținem, candidați sunt cei care dețin deja aceste funcții: prof. Ioan Nicodin (director) și prof Teodor Miclăuș (director adjunct).

Adjunctul devine director

Un alt centru de examen a fost la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din municipiu, unde au fost programați luni pentru proba interviului candidații pentru posturile de director și director adjunct de la Liceul cu Program Sportiv Arad. În fapt, a fost vorba despre un singur candidat, care, desigur, a optat pentru funcția de director, în detrimentul celei de adjunct. Candidatul a fost notat cu 9.80 în urma interviului. Conform informațiilor pe care le deținem, ar fi vorba despre actualul director adjunct al liceului, prof. Alina Moțiu.

Cea mai mică notă

Al șaselea centru de examinare, de la Școala Gimnazială „Regina Maria” Arad, i-a găzduit, luni, pe candidații la posturile de conducere din Școala Gimnazială Vladimirescu și Școala Gimnazială „Regina Maria” Arad. Pentru posturile de director și director adjunct de la Vladimirescu a fost un singur candidat, însă acesta a optat pentru postul de adjunct, fiind notat în urma interviului cu nota 7. Pentru postul de director al Școlii Gimnaziale „Regina Maria”, candidatul a obținut nota 9.60. Conform informațiilor noastre, candidat a fost actualul director al școlii, prof. Corina Luminița Gavrea.

Colegiul Economic, evaluat…acasă

Ultimul centru de examen a fost la Colegiul Economic Arad, unde au susținut, luni, proba interviului, candidații pentru posturile de director și director adjunct de la…Colegiul Economic Arad. Ambii au fost notați cu 10. Conform informațiilor pe care le deținem, cei doi candidați sunt exact cei care ocupă și acum posturile pentru care s-au înscris la concurs: prof. Monica Băltărețu (director) și prof. Gabriela Stoiadin (director adjunct).

Următorii candidați

Marți au fost evaluați candidații la funcțiile de conducere din școlile din Semlac, Olari, Pilu, Frumușeni, Șimand, dar și de la Școala Gimnazială „Adam Nicolae” Arad, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Arad, Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” Arad, Liceul Teologic Baptist Arad, Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”, Colegiul Național „Preparandia-Dimitrie Țichindeal” și Școala Postliceală Sanitară Arad. Vom reveni și cu rezultatele acestora.

5 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. ALt Anonim says:

  Ar fi mai concludent dacă ați publica și apartenența politică a celor cu note mari.

 2. SoldatD says:

  Nu înțeleg de ce trebuie să se țină în școli interviurile astea. Nu se pot ține la inspectorat ? De exemplu la Regina Maria, părinții au reabilitat clasa pe banii lor, fără să primească nici măcar un cui din partea școlii, iar acuma i-au scos pe elevi din clasă, i-au transferat intr-o clasă distrusă pt ca să se poată ține interviurile.
  Frumos exemplu din partea inspectoratului și al directoarei. Normal ei nu pot sta oriunde, că doar au stea in frunte.

  • Stefan Has says:

   Frustratule acum că ai văzut că școala Regina Maria ar fii cu cea mai mica nota te-ai găsit tu mare filozo/afă sa comentezi sunt sigur că nu ai fost în școală să vezi cum este la câtă minte ai nu înțeleg dc te mai suporta pământul mai bine pune mana pe carte și mai cultiveazate, daca tot ești așa mare ai tare dc nu te-ai dus tu sa ocupi funcția de director nici nu ai habar cu ce se mananca și se găsește un frustrat de om să comenteze ce asi manca și rahatul de sub el de ofticos

 3. Has says:

  Daca tot spui așa ceva despre școală regina Maria dc nu demonstrezi doar vrei sa faci sa pice rău în fața oamenilor , vorbești fără cunoștință de cauză sau ești o persoană frustrata mai bine veziti de borcanele tale nu de o școală super buna și bine organizata

 4. SoldatDd says:

  Tu soldatD frustratule dc nu ai mers tu pentru funcția de director daca tot așa mare și tare ești , ești un papă lapte că te-ai pus să comentezi pe un site daca aveai coloana vertebrala mergeai la doamna Directoare și spuneai ce nu îți convine daca ai fii un părinte dintre copii de la Școala Regina Maria , ori cum vorbești fără cunoștință de cauză ai cap doar sa nu te ploua in gat că minte de loc , frustratule ați trebe cuie de sicriu nu ai avea cumva pretenția că fondurile claselor ce se adună sa vina doamna directoare personal sa tii amnmaneze ție , cum va mai suporta pământul așa fel de oameni egoiști, frustrați , fara minte.

 5. România

  34.255 de cazuri din peste 100 de mii de teste, în 24 de ore
  România a „doborât” recordul stabilit marți, în ceea ce privește numărul de cazuri noi de Covid-19 înregistrate.

  Local

  Premiaţi în „Luna Culturii la UVVG”
  Virgil Jireghie şi Televiziunea Arad au primit premiile „Ioan Slavici”, respectiv, „Mihai Eminescu”.

  ARADON Sport local

  Coman și Vidrea au început cu victorii sezonul indoor
  BUCUREȘTI. Nicolae Marian Coman și Răzvan-Gabriel Vidrea au câștigat probele de alergare de 1500 și 800 de metri la Cupa RMA București. Competiția care a deschis sezonul indoor s-a disputat în Sala „Ioan Soter” din cadrul CSNB „Lia Manoliu”.

  Local

  Interviu cu europarlamentarul Vlad Botoș, membru în Renew Europe Group „Mă îngrozesc cât de mult s-a putut degrada orașul nostru”
  Interviu cu europarlamentarul Vlad Botoș despre Arad, prezentul care lasă de dorit și viitorul care ar putea fi altfel. 2

  România

  Vasile Dâncu despre activarea rezerviştilor: „Nu suntem într-o asemenea situaţie”
  Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a declarat miercuri că nu s-a discutat despre activarea rezerviştilor. Declaraţiile au fost făcute înainte de şedinta Consiliului Suprem de Apărare a Ţării în care se va discuta despre criza din Ucraina. 1

  România

  Guvernul Ciucă a aprobat plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze naturale
  Guvernul a aprobat marți plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze. Astfel, consumatorii casnici nu vor plăti mai mult de 0,80 lei/kwh la energie electrică și 0,31 lei/kw la gaze naturale. Premierul spune că a decis ridicarea nivelului de compensație. 1

  România

  Start la vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani. Au fost înregistrate câteva mii de solicitări
  Miercuri începe vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani. Imunizarea se face în centrele dedicate copiilor cu vaccinul produs de compania Pfizer BioNTech. 3

  Local

  Mai multe urgențe, în 2021, în Arad
  Numărul apelurilor la 112 efectuate de arădeni în anul 2021 a fost mai mare decât cel al apelurilor din 2020. Ponderea urgențelor a fost și ea mai mare. 1

  Local

  Câți bani va primi cultura de la „Județ”, în 2022?
  Ce sume prevede Consiliul Județean Arad, în bugetul pe anul 2022, pentru instituțiile de cultură?

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.