aradon.ro Web analytics


Programare pentru înscrierea la Titularizare

De Diana Duțu

Programare pentru înscrierea la Titularizare

Foto: J.A.
Reactualizat la:
Joi, 9 iulie 2020, începe înregistrarea dosarelor de înscriere a candidaților la concursul de ocupare a posturilor didactice/ catedrelor vacante/ rezervate la Inspectoratul Şcolar Județean.
Scris de Diana Duțu - Joi, 9 iulie 2020, începe înregistrarea dosarelor de înscriere a candidaților la concursul de ocupare a posturilor didactice/ catedrelor vacante/ rezervate la Inspectoratul Şcolar Județean.

Dosarele candidaților se pot depune, la sediul ISJ, în perioada 9-16 iulie 2020, însă, pentru fluidizarea procesului de preluare a dosarelor propunem candidaților o programare pe care îi rugăm să o respecte, pe cât posibil” – transmite ISJ Arad.

Iată orarul după care se preiau dosarele: *Joi, 9 iulie, orele 9.00-16.00 – Educatoare; *Vineri, 10 iulie, orele 9.00-13.00 – Învăţătoare; *Luni, 13 iulie, orele 9.00-16.00 – Limba română, Limbi materne, Limbi moderne, Matematică, Informatică, Fizică, Chimie, Biologie; *Marți, 14 iulie, orele 9.00-16.00 – Învățământ Tehnic (economişti, ingineri, educaţie tehnologică, maiştri instructori), Învățământ vocațional (artă, sport, patate și cluburi), Educatie fizică şi sport, Învățământ special (psihologie, psihopedagogie specială); *Miercuri, 15 iulie, orele 9.00-16.00 – Religie, Educaţie muzicală/plastică, Istorie, Geografie, Filosofie, Cultură civică, Logică; *Joi, 16 iulie, orele 9.00-15.00 – Supliniri în baza notelor de la concursul de titularizare 2019-2014, Detașare la cerere, Restrângere de activitate, Completare normă didactică.

Desfășurarea probei scrise din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice va avea loc în data de 29 iulie 2020.

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. anonim says:

  Ce vor sa titularizeze astia ?!? Caricaturile alea ce trec prin scoalal ca rata prin apa si-si zic apoi profesori ?!? Ăștia care la examene iau note de la 5 in jos la examene si nu stiu sa scrie corect romaneste, saluta cu ,,buna,, si-s praf la cultura generala ?!? Vai si-amar de copiii tarii ce ajung pe mana unor indivizi titularizati pe mita, mese la restaurant sau mai nou acasa si plocoane catre examinator ! Bine ca si-au tras sediu scump si pompos ce include si camere de hotel ! grija fata de copii si elevi o arata prin faptul ca ani in sir i-a durut in cot ca merg copii in cladirea insalubra si ca spatii insuficiente a vechiului palat al copiiilor. Important e ca ei se lafaie in birouri de lux ! Rusine voua !

 2. Advertorial

  Alexandru Mészár: Duminică urmează loviturile de departajare! Nu le ratați! (P)

  Local

  De la 1 octombrie, plată online pentru permise
  Până la sfârșitul lunii septembrie, se mai pot face plăți în numerar la ghișeele serviciilor publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor.

  Local

  Teatru de vară și centru pentru tineret, cu finanțare europeană
  Orașul Pecica va beneficia de un teatru de vară și un centru de tineret, prin accesarea de fonduri europene în cadrul programului #Regio-POR 2014-2020, Axa prioritară 13.

  Local

  Deșeurile, între promisiuni, proiecte și realități „murdare”
  Colectarea selectivă a deșeurilor nemulțumește asociațiile de locatari, potrivit unui comunicat al ULAL Arad, care vorbește mai ales despre modul în care aceasta se desfășoară în zonele de condominii.

  Advertorial

  Gânduri la final de campanie: PMP este singurul partid care nu a făcut compromisuri (P)

  ARADON Sport local

  Noi meciuri importante pentru echipele din C8
  ARAD. Etapa a III-a din seria a 8-a a Ligii a III-a vine fără niciun meci între team-urile din județul nostru. Fiecare echipă în parte are câte un obiectiv, iar jocurile din această rundă sunt cu atât mai importante cu cât se pot aduna destule puncte.

  Local

  A fost lansată licitația pentru autobuze electrice
  O nouă licitație lansată în plină campanie electorală: Primăria Municipiului Arad achiziționează 10 autobuze electrice. 3

  Local

  Primele semafoare la trecerea din dreptul LNI
  La mai bine de doi ani de zile de la ultimul accident mortal produs pe trecerea de pietoni din apropierea Liceului Naţional de Informatică (LNI), ieri au fost montate primele semafoare la intersecţia dintre Calea Iuliu Maniu şi strada Ioan Alexandru. 1

  Local

  Se fac înscrieri pentru cursul de surori de Cruce Roşie
  ARAD. Filiala judeţeană de Cruce Roşie începe înscrierile pentru „şcolarizare Surori de Cruce Rosie prin curs cu durata de un an”. Cursul se desfăşoara pe 2 module: teorie/ predare (4 luni) şi practică (3 luni). 1

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.