aradon.ro Web analyticsProtocol de colaborare

Protocol de colaborare

<p>La semnarea protocolului</p>
Reactualizat la:
Între Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad și Univeur di Galasso Gennaro (Italia).
Scris de D.A. - Între Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad și Univeur di Galasso Gennaro (Italia).

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, prin prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul UVVG, alături de care s-a aflat prof. univ. dr. Andrei Angelina, prorector, a semnat, în data de 12.01.2017, un protocol de colaborare cu UNIVEUR DI GALASSO GENNARO (Italia), reprezentată de dr. Galasso Gennaro, privind dezvoltarea de activități și acțiuni cultural – educaționale, antreprenoriale, programe de studii universitare și postuniversitare.

Protocolul mai prevede și activitatea de promovare a ofertei academice și creșterea vizibilității Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, în spațiul comunitar și extracomunitar, în domeniile medicină dentară, medicină generală și farmacie.

Prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, a subliniat: „După momentul festiv al recunoaşterii eforturilor depuse de dr. Galasso Gennaro, pentru creșterea vizibilității Universității pe național și internațional și considerând că studenții italieni sunt foarte importanți pentru noi, am semnat un acord de colaborare, care să promoveze imaginea Universității și calitatea procesului didactic din cadrul Universității noastre. Vom promova împreună proiecte pe linie culturală, educaţională și antreprenorială. Domnul dr. Galasso Gennaro este absolvent al Universităţii de Vest „Vasile Goldiș”, Facultatea de Medicină Dentară și este un membru marcant al Clubului Lions, încă de la înființare, fiind arădean prin adopție”.

Dr. Galasso Gennaro, absolvent al Facultății de Medicină Dentară, din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, a precizat: „Ne dorim atragerea de studenți italieni și realizarea unui site pentru studenți, în limba italiană, pentru facilitarea studiilor. Sunt absolvent al Universității de Vest «Vasile Goldiș» și pot spune că este o instituție de învăţământ de înalt profesionalism. Întreaga conducere a Universității este mereu disponibilă pentru dialogul cu studenţii străini și îi sprijină de fiecare dată. De asemenea, sunt extrem de onorat pentru Diploma de merit privind contribuția la creșterea vizibilității Universității, acordată de dl. președinte, prof. univ. dr. Aurel Ardelean și d-na rector, prof. univ. dr. Coralia Cotoraci”.

„Vom promova împreună proiecte pe linie culturală, educaţională și antreprenorială” Prof. univ. dr. Coralia Cotoraci

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Local

  Bolt România vine cu precizări în cazul șoferului lăsat fără plăcuțe de înmatriculare de către polițiștii din Arad
  Bolt România vine cu câteva precizări după ce unui șofer care folosea aplicația de ride-sharing i-au fost reținute plăcuțele de înmatriculare pe motiv că nu ar fi deținut toate autorizațiile conform legii. Compania spune că deține un sediu și autorizație de funcționare și pentru Arad.

  Local

  UVVG, parteneriat cu universitatea din Chişinău!

  România

  Criminalul de la Gara de Nord a fugit din România și este dat în urmărire internațională
  Afganul care a ucis un migrant și l-a rănit pe altul a fugit din România și este dat în urmărire internațională. Anunțul a fost făcut de ministrul de Interne, Lucian Bode, în Parlament, acolo unde a fost chemat pentru a da explicații despre situația migranților din țară.

  România

  Viorica Dăncilă, consultant la BNR. Va câștiga 16.000 de lei pe lună
  Viorica Dăncilă, fost premier al României și fostă candidată la alegerile prezidențiale din 2019, a fost numită în funcția de consultant de strategie al guvernatorului Băncii Naționale Române, Mugur Isărescu. 2

  Local

  20.553 de fermieri au depus cererile unice
  APIA Arad a încheiat campania de preluare a cererilor unice pe suprafață, în total peste 20 de mii de fermieri fiind înregistrați.

  Local

  Autospecială de stingere pentru pompierii arădeni, printr-un proiect european
  În cadrul aceluiași proiect, ISU Arad va mai primi trei autospeciale SMURD și un autocar de transport persoane. 2

  Advertorial

  Comunicat de presă
  Anunț finalizare proiect “Dezvoltarea firmei SC LEXUS PUBLICITATE SRL prin achiziția de noi echipamente”

  Local

  60 de persoane s-au vaccinat în cabinetele medicilor de familie
  În ultimele 24 de ore, au fost administrate 1602 doze de vaccin, în centrele din municipiu și județ.

  ARADON opinii

  STIL DE VIAŢĂ Adela Alexa, nutriţionist, dietetician: Recomandări dietetice în anemie

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.