aradon.ro Web analyticsProtocol de colaborare

Protocol de colaborare

<p>La semnarea protocolului</p>
Reactualizat la:
Între Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad și Univeur di Galasso Gennaro (Italia).
Scris de D.A. - Între Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad și Univeur di Galasso Gennaro (Italia).

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, prin prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul UVVG, alături de care s-a aflat prof. univ. dr. Andrei Angelina, prorector, a semnat, în data de 12.01.2017, un protocol de colaborare cu UNIVEUR DI GALASSO GENNARO (Italia), reprezentată de dr. Galasso Gennaro, privind dezvoltarea de activități și acțiuni cultural – educaționale, antreprenoriale, programe de studii universitare și postuniversitare.

Protocolul mai prevede și activitatea de promovare a ofertei academice și creșterea vizibilității Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, în spațiul comunitar și extracomunitar, în domeniile medicină dentară, medicină generală și farmacie.

Prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, a subliniat: „După momentul festiv al recunoaşterii eforturilor depuse de dr. Galasso Gennaro, pentru creșterea vizibilității Universității pe național și internațional și considerând că studenții italieni sunt foarte importanți pentru noi, am semnat un acord de colaborare, care să promoveze imaginea Universității și calitatea procesului didactic din cadrul Universității noastre. Vom promova împreună proiecte pe linie culturală, educaţională și antreprenorială. Domnul dr. Galasso Gennaro este absolvent al Universităţii de Vest „Vasile Goldiș”, Facultatea de Medicină Dentară și este un membru marcant al Clubului Lions, încă de la înființare, fiind arădean prin adopție”.

Dr. Galasso Gennaro, absolvent al Facultății de Medicină Dentară, din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, a precizat: „Ne dorim atragerea de studenți italieni și realizarea unui site pentru studenți, în limba italiană, pentru facilitarea studiilor. Sunt absolvent al Universității de Vest «Vasile Goldiș» și pot spune că este o instituție de învăţământ de înalt profesionalism. Întreaga conducere a Universității este mereu disponibilă pentru dialogul cu studenţii străini și îi sprijină de fiecare dată. De asemenea, sunt extrem de onorat pentru Diploma de merit privind contribuția la creșterea vizibilității Universității, acordată de dl. președinte, prof. univ. dr. Aurel Ardelean și d-na rector, prof. univ. dr. Coralia Cotoraci”.

„Vom promova împreună proiecte pe linie culturală, educaţională și antreprenorială” Prof. univ. dr. Coralia Cotoraci

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  ARADON Sport local

  „Galben-albastrele” au jucat mai bine, dar tot au pierdut
  FCC Baschet UAV Arad a pus mai multe probleme în meciul doi al semifinalei.

  Local

  Vremea rea a decalat uşor programul „curăţeniei generale”
  Începută la 1 aprilie, acţiunea Primăriei Municipiului Arad continuă până la 26 mai.

  România

  Lista statelor din zona galbenă, actualizată. Carantină obligatorie pentru românii care se întorc în țară din Germania, Turcia și Grecia
  CNSU a adoptat joi după-masa prelungirea stării de alertă pe teritoriul României. Totodată a fost actualizată și lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se impune carantina la întoarcerea în țară. 2

  Local

  Furturi din case la Pecica
  Polițiștii din Pecica cercetează mai mulți tineri care au săvârșit furturi din imobile. Aceștia au pătruns prin efracție în locuințe și au sustras bunuri: de la aragaz, la televizor și de la haine la plăpumi. 2

  Local

  Soluţii pentru posibilele inundaţii de la Bata
  Consiliul Judeţean Arad a găzduit o întâlnire în care s-a dezbătut situaţia cu potenţial periculos din comuna Bata, respectiv posibile inundaţii catastrofale.

  Advertorial

  10 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a îți vopsi părul
  Dacă te-ai gândit să îți schimbi look-ul prin a-ți vopsi părul, există câteva aspecte pe care trebuie să le iei în considerare.

  Local

  Cer despăgubiri de mii de euro pentru un test pozitiv!
  O familie din Arad cere 11.000 de dolari despăgubiri, în urma unui test pozitiv de Covid, pe care îl contestă. Cei doi soți stabiliți în Australia au pierdut biletele de avion, vinovat fiind testul cu pricina. 9

  ARADON opinii

  Sfaturile lui Reli. Avem o viaţă înainte. Să o trăim frumos şi demn
  Dorinţa de a rămâne tinere şi frumoase ne duce de multe ori în pragul disperării.

  UT Arad

  Balint e sigur că Hermannstadt se va agăța de orice șansă
  UTA joacă, mâine, de la ora 17.30, pe Arena „Francisc Neuman”, un meci la finalul căruia play-outul ar putea fi mai puțin lipsit de griji.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.