aradon.ro Web analyticsSe fluidizează traficul la Vladimirescu

De Alin Gherasim

Se fluidizează traficul la Vladimirescu

La predarea amplasamentului/Foto: FAN
A fost predat amplasamentul pe care va fi realizat sensul giratoriu de la intrarea în cartierul Via Carmina.
Scris de Alin Gherasim - A fost predat amplasamentul pe care va fi realizat sensul giratoriu de la intrarea în cartierul Via Carmina.

ARAD. Ceea ce ziarul nostru a anunţat în urmă cu câteva săptămâni de zile devine realitate: începe realizarea sensului giratoriu de pe DN 7, la intrarea în cartierul Via Carmina, în imediata apropiere a comunei Vladimirescu. Amplasamentul a fost predat constructorului, iar sensul giratoriu va fi construit din fondurile investitorilor din zonă. La predarea terenului au participat, pe lângă reprezentanţii administraţiei locale din Vladimirescu, şi preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, şi deputatul Sergiu Bîlcea.

„Am participat la predarea amplasamentului pentru sensul giratoriu de la Vladimirescu, care va rezolva una dintre marile probleme de trafic de la periferia Aradului. Sensul giratoriu este realizat de un investitor privat care investește 500.000 de euro pentru această amenajare și am încredere că în primăvara anului viitor va fi deja dat în folosință. Asta înseamnă că traficul de pe DN 7 înspre cartierul Via Carmina se va devia înainte de intrarea în comuna Vladimirescu și asta va decongestiona această zonă extrem de circulată. Este o investiție așteptată nu doar de locuitorii din zonă, ci de toți cei care tranzitează județul Arad pe Valea Mureșului. Practic, acest sens giratoriu va deservi însă nu doar populația din Via Carmina, ci și doi mari investitori care urmează să își deschidă aici afacerile. Tot în această zonă, lucrările pe Arad – Șiria avansează, vom avea primul strat de asfalt până la Șiria în această toamnă. Centura de sud, unul dintre cele mai mari proiecte ale CJA va ajuta de asemenea la fluidizarea traficului inclusiv în zona Vladimirescu”, a declarat Iustin Cionca.

La rândul său, Sergiu Bîlcea a spus:

Mă bucur că mediul privat participă la amenajarea traficului în zonă. Dezvoltarea are prețul ei, legat de trafic aglomerat, trebuie să găsim soluții pentru noile condiții, pentru cei care locuiesc în Vladimirescu și lucrează în Arad. Sper că la pasajul început și abandonat se va lucra de anul viitor, după ce administrația locală din Arad va expropria terenurile necesare. Proiectul de modernizare a căii ferate Arad – Timișoara – Caransebeș cuprinde și un pasaj spre calea ferată spre Vladimirescu. Dacă adăugăm și realizarea centurii de sud-est de către Consiliul Județean, avem perspectivele unor soluții corecte de infrastructură pentru traficul intens din zona Arad – Vladimirescu”.

28 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Tiganu says:

  E o problemă aicea oamenii ăștia nu arată că muncesc ăștia se fotografiază numai ca să arate că sunt angajați păi da în Primăria ce să face de fapt dacă ei sunt la plimbare unde e calificarea unde îi ideea de a găsi și oameni calificați care să prezinte asemenea situație despre ce vorbim putea fi poliția locală acolo putea fi ori o firmă care să discute problema asta despre ce vorbim care-i până la urmă toată treaba ia uitați-vă în cartierul la bou roșu nu trebuie făcut nimic ia uitați-vă la salariile astea nu trebuie făcut nimic cu o cămașă și un pantalon pe tine faci ceva tu știi cat costă un echipament de lucru despre ce vorbim tu știi cat costă mâncarea ca să ai la locul de muncă cel puțin doișpe ore despre ce

 2. mariusssss says:

  Va-ti apucat de lucru chiar in momentul in care a inceput scoala.
  FELICITARI !!!
  O sa fie cozi pana in Mandruloc, cu lucrarile lor incepute tot timpul in momente nepotrivite

 3. SoldatD says:

  Totusi, daca investita este privata, ce cauta Bilcea pe acolo sa deie directive cu desenele prin mana ?

 4. ionescu says:

  BILCEA SE UITA LA HARTA AIA CA MAGARUL LA POARTA NOUA

 5. abc says:

  Nu stiu daca drumul spre cartierul Europa (situat pe cealalta parte a DN 7) se afla inainte sau dupa acest sens giratoriu prevazut. Cei care merg dinsore Micalaca spre Europa ar putea in acest caz folosi sensul giratoriu altminteri …..

 6. Cornel says:

  Se pare ca va fi un sens giratoriu in panta ! O sa intram in istorie !

 7. Cerberus says:

  In fiecare dimineata intre 7:00 si 9:00 coada pe sensul Arad este la movilele din capatul localitatii Vladimirescu. Coloana se datoreaza in mare parte celor care ies in DN7 din cartierele Europa si cele aflate langa gara cfr. Nu se datoreaza celor din ViaCarmina ! Daca cei din cartierele dinspre gara cfr nu se pot folosi de acest sens atunci totul este o bataie de joc generala ! Coloana de dimineata nu va disparea deloc. Doar noi drumuri de legatura cu Arad paralele cu DN7 ar ajuta toti locuitorii din zona si pe cei de pe DN7. Dar la asta nu s-a gandit nimeni, sau daca s-a gandit a murit proiectul in fașă… Asa e daca in loc de creier ai vid. Si cu fastuoasa ceremonie si propaganda sa o lasati mai usor. Doar dupa terminarea sensului girator, daca traficul va fi mai fluid atunci veti avea dreptul sa faceti propaganda. Parca suntem blestemati aici in zona asta…in sudul țării s-a construit sens girator suspendat , la TM turbogiratie iar aici in judetul asta un mare ZERO ..de fapt SUBZERO !

 8. Stefan51 says:

  mamaaaa,ce de specialisti ,se uita ca,curca-n lemne,ma, va e tare draga imaginea cu specialistul nr 1 pe sanrierele patriei,da nu va dati seama ca noua ne vine sa vomitam?
  Am participat la predarea amplasamentului pentru sensul giratoriu de la Vladimirescu, am o problema de peceptie,acel sens giratoriu nu-l face investitorul pe terenul lui?ce cautati voi acolo?

 9. MARIȘICA says:

  Bilceo vezi că se poate continua str.Voinicilor,iar daca mai faci si drumul paralel cu calea ferată se castiga si mai mult decât dintr-un sens giratoriu.Insa cred ca mintea ta se invarte in sens giratoriu.

 10. jack says:

  daca s au bagat idiotii astia doi e clar se va duce tot dracului!nu inteleg de ce se baga peste un cartier privat care avea in contract la cumlararea caselor si acezt giratoriu de acces si alte drumuri terenul e privat iar banii din casele vandute de dezvoltatori chiar nu au ce cauta acesti interlopi din pnl mi e scarba de ei!

 11. HHH says:

  Am mai scris, asemenea soluții sun paleative, doar o centura ce sa ocolească la N de CFR Vladimirescu , cu pornire din viitorul sens giratoriu de unde va pleca și centura de SE și sa se termine la calea Siriei, la N de FANTASTICUL și inutilul pasaj de la Șiriei, cu supratraversarea CFR prin fostul combinat COMIC.
  Poate chiar la 4 benzi.

 12. 2pac says:

  Sens giratoriu în drum european, extravilan. Un rahat cu care se mândresc toți inepții ăia. Viziune cât putza de furnică.

 13. ParereaMea says:

  toate ca toate, dar cine e nenea ala cu ochelarii de soare si poseta, ce se uita peste umarul lui Bilcea? 🙂

 14. eu says:

  se fac benzi suplimentare stanga=dreapta ? se mai face inca o trecere a CF direct din via carmina ? doar atunci poti sa spui ca o sa se decongestioneze traficul

 15. Alexandru_e says:

  Vai de steaua noastra si de politicienii nostrii ( indeosebi cei locali ). Domnul Iustin Cionca mai si declara mandru ca este increzator cu privire la darea in folosinta a giratoriului in primavara anului viitor. L-as intreba pe d-nul Cionca cum se realizeaza lucrarea , cu lopata si tarnacopul de dureaza atata timp executia acesteia ( pana la primavara mai sunt 6 luni … pentru un giratoriu ?!?! )

 16. Gogu says:

  De curios intreb, care mai e stadiul lucrarilor pe drumul Arad- Șiria-Tîrnova-Buteni? Ca incepeti o grămada de lucrari, fara sa terminati măcar una.

 17. coman sava says:

  Cum pot să se adune la un loc atâția KÂKAȚI, parcă e o poză cu o budă publikă……………………

 18. doru says:

  Două nulităti portocalii la un eveniment privat!S-au bagat ca musca-n rahat turcesc.

 19. Dd says:

  Eu zic, ca puținii care mai lucrează ceva în Aradul ăsta, chiar și în intereș privat, să-l anunțatî pe Bâlcea și restul Administrației locale, SĂ VINĂ SĂ SE FOTOGRAFIEZE CU VOI !!! 😉

 20. NICU says:

  Doi bizoni , doi cretini care reprezinta politicia aradena , cum poti sa spui ca va decongestiona traficul acest sens giratoriu???? o decongestioneaza pe mama lor de handicapati!cat de prost sa fi sa faci asemenea afirmatii? da, daca faceati inca doua drumuri (si de piatra) spre Arad paralele cu DN7 , daaa discutam de decongestionare! daaaaaaa , discutam de decongestionare atunci cand faceti soseaua de centura in regim de autostrada in forma de CERC-ELIPSA-INEL (cum vreti sa ii spuneti) PE DOUA BENZI ! ce specimene si gunoaie … ei in loc sa fie pe “RAHATUL DE SOSEA ARAD-SIRIA” sa vada “VALURILE DUNARII” si sa ii ia la p…la pe constructori s-au dus miresele la Vladimirescu , sa ii vada dracu cat de frumosi sunt!

 21. ARADON Sport local

  Victorie pentru „galben-albastre” la revenirea fanilor 
  FCC Baschet UAV Arad s-a impus la o diferență de 22 de puncte cu KSE Târgu Secuiesc, la revenirea fanilor în tribune.

  Local

  Selecție de elevi pentru Centrul Județean de Excelență
  Între 27 septembrie și 1 noiembrie se va desfășura selecția elevilor „capabili de performanță”, pentru constituirea grupelor din cadrul Centrului Județean de Excelență Arad. 1

  Local

  58% dintre profesorii arădeni sunt vaccinați
  Din totalul cadrelor didactice angajate în instituțiile de învățământ preuniversitar din județul Arad, peste jumătate sunt vaccinate cu schemă completă. 4

  Local

  Aradul, peste media națională la numărul profesorilor tineri
  Procentul profesorilor tineri din totalul celor care predau în școlile din județul Arad este mai mare decât media națională. 1

  UT Arad

  Sancțiuni financiare și o excludere la UTA
  Antrenorul Laszlo Balint a anunțat care au fost măsurile propuse conducerii după rușinea de la Filiași. 10

  Local

  194 de cazuri de Covid în Arad, de vineri până sâmbătă
  De vineri până sâmbătă s-au înregistrat în județul Arad 194 de cazuri de infecție cu virusul SARS-CoV-2. 34

  Local

  Invitație la atelierul de gravură al lui Adrian Sandu
  Asociația Grupul pentru Management şi Mediere Culturală, în parteneriat cu APA / Asociația producătorilor de Artă şi Muzeul de Artă Arad, organizează în Arad un workshop de gravură coordonat de artistul vizual Adrian Sandu.

  România

  Timiș, pe locul 4 în topul vaccinărilor pe județe, sub Cluj și Sibiu. Peste 80% din vârstnicii din România nu sunt imunizați
  Conform unor date oficiale ale autorităților, Timișul ocupă locul 4 în topul vaccinărilor anti-Covid pe județe, cu doar 32,1% din populație imunizată la mijlocul lunii septembrie. Suntem sub Cluj și Sibiu. În plus, peste 80% din persoanele din România care au trecut de 80 de ani nu au fost vaccinate. 12

  Local

  Cele mai multe focare noi de pestă porcină, în Arad
  Județul Arad conduce în topul județelor în care s-au înregistrat focare noi de pestă porcină africană (PPA), în perioada 16-22 septembrie. 2

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.