aradon.ro Web analyticsSportul este stăpân la Fântânele

<p style="text-align: justify;">FANTANELE. Locuitorii comunei <strong>Fântânele</strong> sărbătoresc, de la începutul lunii august şi până la finele acesteia, <strong>Zilele Comunei Fântânele</strong>. Pe lângă programele culturale şi artistice dedicate acestor zile de sărbătoare, sportul domină desfăşurătorul.</p>
Scris de IM:JURNAL_ARADEAN - <p style="text-align: justify;">FANTANELE. Locuitorii comunei <strong>Fântânele</strong> sărbătoresc, de la începutul lunii august şi până la finele acesteia, <strong>Zilele Comunei Fântânele</strong>. Pe lângă programele culturale şi artistice dedicate acestor zile de sărbătoare, sportul domină desfăşurătorul.</p>

Totul se întâmplă cu ajutorul unui grup de iniţiativă, care contribuie din venitul propriu pentru bunul mers al activităţilor. Este vorba chiar despre liderii comunei, primarul Emil Nicolae Otlăcan, viceprimarul Emil Slach, dar şi consilierii Marius Sulincean, Florin Muntean şi Radu Iovin, la care se adaugă Marcel Popa, Ştefan Ardelean, Ionel Mihaly, Csaba Becze, Doru Ţica, Emil Schlotter şi Victor Roman Posa plus câţiva sponsori. „Ne-am aşezat la masă şi fiecare ne-am împărţit sarcinile pentru a face în aşa fel ca totul să decurcă cum trebuie”, spune primarul Otlăcan.

Până în acest moment s-a desfăşurat Cupa Prieteniei la pescuit sportiv, competiţie devenită deja tradiţională pentru cei din Fântânele. Neavând o baltă amenajataă pe raza comunei, concursul s-a desfăşurat la Corneşti, judeţul Timiş, în organizarea lui Florin Muntean şi viceprimarul Emil Slach. Competiţia, la care s-au înscris 37 de concurenţi, a fost câştigată de Florin Dobrea, urmat de Istvan Karolyi şi Victor Roman Posa.

Ping-pong în Parcul cu Castani

Sâmbătă, în Parcul cu Castani, sau Parcul Bisericilor cum mai este cunoscut, are loc, cu începere de la ora 10, Cupa Prieteniei la ping-pong (n.r. tenis de masă). Concursul se va desfăşura pe două categorii de vârstă şi va fi organizat de Marius Sulincean, împreună cu Florin Muntean şi Emil Slach.

Duminică este ziua dedicată fotbalului

Fotbalul iese la rampă duminică. Pe baza sportivă din comună se dispută Cupa Prieteniei la fotbal, competiţie la care se aşteaptă un număr mare de echipe, dat fiind faptul că anul trecut au participat nu mai puţin de 18 şi a fost câştigată de echipa din Tisa Nouă! Jocurile încep la ora 10 şi se dispută pe teren redus, în echipe formate şi 6 jucători de câmp plus portar. Pentru cei interesaţi de înscriere, pot fi contactate următoarele persoane: Marius Sulincean (tel: 0747.254.357), Emil Slach (tel: 0721.235.248) şi Florin Muntean (tel: 0742.265.779).

Ruga are loc în weekendul viitor

De la astfel de evenimente nu putea lipsi Ruga, sărbătoarea de sfinţire, târnosire, a Parohiei Ortodoxe din Fântânele. „Evenimentul va avea loc duminică 15 august, în Parcul cu Castani, şi va începe prin slujbe religioase urmate apoi de programe artistice susţinute de micuţii artişti de la Palatul Copiilor”, spune primarul Emil Nicolae Otlăcan. Naş al bisericii va fi Florin Muntean împreună cu soţia. La finele lunii, pe 29 august, va avea loc Ruga la Tisa Nouă, sat aparţinător comunei Fântânele.

L.D.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  tombola lunii

  UT Arad

  Greșelile au costat-o pe UTA cu Vojvodina
  „Bătrâna Doamnă” a pierdut cu 1-2 amicalul cu Vojvodina Novi Sad, primind ambele goluri după greșeli individuale. 1

  Advertorial

  PNL se opune suprataxării
  3

  Local

  Incendiu la un lan de grâu între Horia și Arad. Focul a pornit de la un utilaj agricol
  10 hectare de grâu și 5 hectare de miriște au ars în urma incendiului. Focul a pornit de la un utilaj agricol, spun reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad. 1

  UT Arad

  Atacantul Postolachi a semnat cu UTA pe trei ani!
  1

  UT Arad

  Fidelitate răsplătită cu autografe de la utişti!

  Local

  12 intoxicați cu alcool și trei consumatori de substanțe interzise, în weekend, la Urgențe

  ARADON Sport local

  Felnacul începe acasă aventura din Cupa României

  Local

  E-mailuri false în numele Fiscului. Nu le deschideți!
  2

  Local

  Fără apă caldă, pe mai multe străzi din centrul Aradului
  1

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.