aradon.ro Web analyticsSUB AUSPICIILE UNIVERSITĂȚII DE VEST ,,VASILE GOLDIȘ” DIN ARAD: BURSE PROFESIONALE, CURSURI DE VARĂ, VIZITE OFICIALE, RESPECT ȘI PRIETENIE ÎNTRE TINERII ȘI UNIVERSITĂȚILE DIN ROMÂNIA ȘI CHINA

Reactualizat la:

SUB AUSPICIILE UNIVERSITĂȚII DE VEST ,,VASILE GOLDIȘ” DIN ARAD: BURSE PROFESIONALE, CURSURI DE VARĂ, VIZITE OFICIALE, RESPECT ȘI PRIETENIE ÎNTRE TINERII ȘI UNIVERSITĂȚILE DIN ROMÂNIA ȘI CHINA

Reactualizat la:
Începând cu anul 2016, cu sprijinul și deschiderea Conducerii UVVG spre internaționalizare totală și pliere pe realitățile educaționale, economice și politice actuale, au fost demarate un număr impresionant de activități educaționale în parteneriat cu universități din China.
Scris de tripon - Începând cu anul 2016, cu sprijinul și deschiderea Conducerii UVVG spre internaționalizare totală și pliere pe realitățile educaționale, economice și politice actuale, au fost demarate un număr impresionant de activități educaționale în parteneriat cu universități din China.

“Printre acestea enumerăm: cursuri gratuite de limbă, cultură și civilizație chineză oferite de clasa CONFUCIUS UVVG studenților și elevilor aradeni, parteneriate de mobilități Erasmus de care au beneficiat și beneficiază studenți și cadre didactice ale UVVG și universităților partenere, mult apreciatele tururi de vară, CONFUCIUS SUMMER TOUR, în China, oferite de catre Institutul Confucius Beijing, la care UVVG a invitat si elevi și profesori aradeni preuniversitari de marcă, participanți la cursurile de limbă chineză oferite de cei 4 lectori chinezi Confucius din cadrul Departamentul de Limbi Moderne al UVVG, inaugurarea centrului de Medicină Traditională Chineza cu 8 cabinete de specialitate in cadrul UVVG și dezvelirea plăcii inaugurale a acestuia în cadrul unei ceremonii oficiale, cursuri de vară în cadrul universității UVVG și Universității de Medicină Tradițională Chineză din Hangzhou (desfășurate simultan, în acestă perioadă) pentru studenții Facultății de Medicină a UVVG și viitorii specialiști în limba chineză din Departamentul de limbi străine UVVG , semnarea de noi parteneriate instituționale și Erasmus dar și participari la conferințe de constituire a Consorțiilor Medicale China-Uniunea Europeana (Mai, 2018) sau participarea la Summitul Educațional de Strategii Politice Educaționale China –UE, 16+1 ( Țările Central și Est Europene”, arată dna Rector UVVG, prof univ dr Coralia Cotoraci.
“În cadrul tuturor acestor manifestări interesul acut al studenților, elevilor și cadrelor universitate și preuniversitare din ambele parti a fost enorm. În chiar această perioadă, în UVVG, se află un grup de 14 studenți și cadre universitare de la Facultata de Medicină Tradițională Hangzhou, simultan cu prezența în universitatea parteneră a unui grup de 17 studenți și cadre UVVG ( Medicină și Limbi Moderne – Chineză-Engleză). Entuziasmul general, bucuria participării, informațiile noi oferite și locurile vizitate, au lăsat o adancă impresie participanților din ambele țări, care, în ceremoniile de primire și in vizitele la oficialitățile locale și-au declinat nu doar recunostința pentru oportunitățile și caldura ce li s-au oferit, ci și intenția fermă de a reveni și studia 1 semestru sau un an, un ciclu masteral sau la școala doctorală în universitățile partenere.” ne spune dna director al Clasei Confucius și inițiatoarea UVVG a mai-sus menționatelor parteneriate, prof dr Vanda Stan.
Vă oferim în paralel, câteva testimoniale din partea participanților la cursurile de vară sau turul Confucius din această vară, ce vorbesc de la sine despre prietenie, profesionalism, perfecționare profesională și cunoastere concretă a realitaților și realizărilor celor două țări.

ALBUMELE OFICIALE DIN ARAD SI CHINA ALE GRUPURILOR DE VARA DIN INSTITUTIILE PARTENERE ALE UVVG:
https://www.facebook.com/pg/uvvgarad/photos/?tab=album&album_id=2330342056995433

 

https://www.facebook.com/pg/uvvgarad/photos/?tab=album&album_id=2320422571320715

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Local

  25 de studenţi medicinişti, voluntari la UPU Arad
  Cei mai mulţi dintre ei sunt de la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad. 1

  Local

  Tânăr transfug afgan, operat de urgenţă la spitalul din Arad
  În vârstă de 15 ani, Qasim prezenta o necroză în zona pelviană. A fost operat cu succes, urmând a fi externat la sfârşitul săptămânii.

  Local

  La Hălmagiu se vaccinează cu armata
  Cadre medicale de la spitalul militar din Timișoara vor vaccina, fără programare, populația din zonă. 1

  România

  Şoc anafilactic după vaccinarea cu Pfizer. Tânărul de 23 de ani a rămas sub supraveghere medicală
  Un tânăr de 23 de ani din Braşov a suferit un şoc anafilactic după vaccinarea cu Pfizer-Biontech, aceasta fiind una dintre reacţiile severe post-vaccinare. Tânărul a fost sub supraveghere medicală. 1

  Local

  Crima de Anul Nou, de pe strada Ursului, pedepsită
  Tribunalul Arad a decis pedeapsa în cazul copilului de 16 ani care a omorât un adolescent de aceeași vârstă în noaptea de Anul Nou, pe strada Ursului.

  ARADON Sport local

  Singura femeie preşedinte al unui club de fotbal în Arad!
  La 23 de ani, Bianca Maria Butur are planuri mari cu Frontiera Pilu. 1

  Local

  Bîlcea: „lege pentru sistemul electronic de monitorizare”
  ARAD. Deputatul PNL de Arad Sergiu Bîlcea anunţă că a votat legea prin care victimele violenței domestice vor fi protejate prin dispozitive electronice de monitorizare.

  Local

  Sebiș, Livada și Conop ies de sub restricțiile de weekend
  Cele trei unități administrativ-teritoriale rămân în scenariul roșu până la scăderea incidenței sub 3 la mie.

  Advertorial

  Cele mai cool accesorii ale primăverii 2021
  Tendințele vin și pleacă, însă stilul rămâne ca o confirmare a valorii vestimentare a fiecărei ținute pe care o abordezi.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.