aradon.ro Web analyticsUn partener care îţi oferă încredere şi siguranţă!

Reactualizat la:

Un partener care îţi oferă încredere şi siguranţă!

Reactualizat la:
<span style="font-size: large;"><b>ADVERTORIAL. Dey Bodyguard Internaţional oferă servicii dintre cele mai diversificate în domeniul Security.</b></span>
Scris de Butaru - <span style="font-size: large;"><b>ADVERTORIAL. Dey Bodyguard Internaţional oferă servicii dintre cele mai diversificate în domeniul Security.</b></span>

Arădenii, persoane fizice sau juridice, au şansa de a intra în colaborare cu o echipă ambiţioasă, care a încercat şi chiar a reuşit să schimbe modul de abordare în domeniul Security.

Înfiinţată în 2013 de Daniel Leş, SC Dey Bodyguard Internaţional – cu activitate din 1010 pe piaţa arădeană de profil – pune preţ pe calitatea serviciilor prestate, dorind să construiască o legătură reciproc avantajoasă cu clienţii, pentru a fi parteneri de încredere în dezvoltarea afacerii acestora. În aest sens, clienţii Dey beneficiază de prevederile poliţei de asigurare încheiate cu societatea Groupama, în valoare de până la un milion de euro pentru fiecare eveniment.

Printre serviciile oferite de Dey Bodyguard Internaţional amintim: paza bunurilor şi valorilor cu agenţi de securitate calificaţi, instruiţi şi dotaţi corespunzător activităţii pe care o desfăşoară; însoţire sau transport de valori; gardă de corp pentru anumite activităţi, manifestări sau VIP-uri; monitorizarea sistemelor de alarmă şi intervenţie rapidă cu echipaje mobile specializate; consultanţă de specialitate pentru identificarea soluţiilor optime privind paza şi protecţia obiectivelor; supravegherea video cu sisteme ultramoderne, cu camere diurne şi nocturne; instalare sisteme de alarmare antiefracţie, sisteme control acces şi video-interfoane.

Serviciile de pază pentru toate categoriile de obiective se asigură cu agenţi de securitate instruiţi, specializaţi pentru astfel de activităţi, autorizaţi de organele abilitate. Aceştia sunt echipaţi în uniforma societăţii, având însemne distincte şi dotare specifică activităţii desfăşurate. În funcţie de necesităţi, agenţii pot executa serviciul pe timp de zi, noapte sau non-stop, în incinta sau în afara obiectivului, în punctele considerate penetrabile la risc.

Dey Bodyguard Internaţional are peste 600 de angajaţi, care păzesc şi monitorizează peste 50 de societăţi comerciale din judeţul Arad, dar şi din Deva, Haţeg, Oraştie, Cugir, Albă Iulia, Oradea, Hunedoara, Lugoj, Timişoara, Ploieşti şi Bucureşti.

O mare familie!

Cei care doresc să beneficieze de serviciile profesioniste ale Dey Security o pot face printr-o vizită la sediul situat pe strada Mărăşeşti nr. 40. Tot acolo sunt aşteptaţi tinerii care doresc să intre în „familia Dey Security”, una care oferă încredere şi siguranţă pe toate planurile.

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  tombola lunii

  ARADON Sport local

  Salbă de medalii pentru atleții arădeni la „Naționale”
  Luchianov, Coman, Both, Vidrea, Severin și Oriaku au fost pe podium la CN de seniori și U23 pentru cluburile arădene.

  România

  Comisia Europeană aprobă o schemă de ajutoare de 60 milioane de euro pentru transportatorii rutieri români
  Comisia Europeană a aprobat o schemă de ajutoare a României cu o valoare de 60,7 milioane euro (300 milioane lei) pentru sprijinirea întreprinderilor care îşi desfăşoară activitatea în domeniul transportului rutier de mărfuri şi persoane în contextul invaziei Ucrainei de către Rusia. 1

  Mapamond

  Guvernul scoţian vrea să organizeze un vot pentru independenţă în octombrie 2023
  Prim-ministrul scoţian Nicola Sturgeon a anunţat marţi planurile pentru organizarea unui al doilea referendum privind independenţa Scoţiei în octombrie anul viitor, promiţând că va lua măsuri legale pentru a asigura desfăşurarea votului dacă guvernul britanic va încerca să îl blocheze, scrie Reuters.

  România

  Încă trei cazuri de variola maimuței în România
  Ministerul Sănătății a anunțat că pe teritoriul României au fost confirmate încă trei cazuri de variola maimuței. Toți pacienții sunt din București. 1

  România

  Premierul anunţă că depozitele de gaz ale României sunt la 41% din capacitate
  Premierul Nicolae Ciucă a anunţat marţi că depozitele de gaz ale României sunt în prezent la 41% din capacitate, dar că procentul va ajunge la 80% până la 1 noiembrie.

  Local

  Încă o investiție ratată de Arad: STIHL investește 125 de milioane de euro la Oradea
  Managementul bun al orașului Oradea și județului Bihor dă, din nou, roade. Dar și o lecție Aradului, despre cum ar trebui tratați potențialii invetitori. 5

  Local

  18 noi cazuri de Covid, în ultimele 24 de ore, la Arad
  Cazurile de Covid-19 sunt din nou în creștere, atât la nivel național, cât și european.

  Local

  Nu le pasă de nimic
  O lună, două sesizări, o amendă, o promisiunea ratată şi bălăriile cresc pe mai departe în Micălaca 300, în vecinătatea supermarketului Supeco. 1

  Advertorial

  Tipuri de salam mai puțin cunoscute, dar care merită atenția ta

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.