aradon.ro Web analytics

Austria a decretat „pandemia nevaccinaţilor”. Noul cancelar se gândeşte să introducă lockdown

Austria a decretat „pandemia nevaccinaţilor”. Noul cancelar se gândeşte să introducă lockdown

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
Numărul în creşte al infecţiilor l-a determinat pe cancelarul austriac Alexander Schallenberg să declare „pandemia nevaccinaţilor”. Guvernul studiază varianta unei noi perioade de izolare doar pentru cei care refuză imunizarea cu ajutorul serurilor.
Numărul în creşte al infecţiilor l-a determinat pe cancelarul austriac Alexander Schallenberg să declare „pandemia nevaccinaţilor”. Guvernul studiază varianta unei noi perioade de izolare doar pentru cei care refuză imunizarea cu ajutorul serurilor.

„Suntem pe cale să ne confruntăm cu o pandemie a celor nevaccinaţi. Majoritatea pacienţilor de la Terapie Intensivă nu sunt vaccinaţi împotriva Covid-19. Trebuie să fie clar pentru aceşti oameni că au o mare responsabilitate”.

Cuvintele cancelarului austriac Alexander Schallenberg reprezintă apelul autorităţilor către populaţie. Potrivit oamenilor de ştiinţă, creşterea cazurilor în ţară, încă sub control, s-ar putea accelera, iar guvernul a studiat deja noile restricţii care urmează să fie implementate. Măsuri care îi vor afecta pe cei nevaccinaţi.

Planul prevede diferite niveluri de alertă în funcţie de numărul de internări la Terapie Intensivă, care astăzi sunt aproximativ 220 şi încă se încadrează în nivelul 1. Nivelul maxim, al cincilea, se va declanşa la 600 de internări, adică 30% din locurile disponibile în spitale.

Planul guvernamental va intra în vigoare de la 1 noiembrie. Apoi, va fi implementată regula „3G”, un fel de Green Pass austriac care va fi valabil pentru „Geimpft” (vaccinat),’ Genesen ‘(şase luni vindecat) sau Getestet (test rapid).

Dacă spitalizările vor creşte şi vor ajunge la 400 de pacienţi la Terapie Intensivă, va începe nivelul 3, iar regula „2.5G”.

Începând de la nivelul 4, care prevede 500 de pacienţi supuşi resuscitărilor, se vor aplica cele mai mari restricţii, doar împotriva celor care nu au fost încă vaccinaţi.

Pentru a accesa la locul de muncă, restaurante, hoteluri, pentru a participa la evenimente de tot felul şi pentru a fi supus unor examinări medicale, trebuie respectată regula „2G”: undă verde doar pentru cei vaccinaţi şi recuperaţi.

SURSA: MEDIAFAX
47 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Claudiu says:

  Sangele nu se face apa……..Nici nu ma asteptam la alte masuri de la Roboteii SSSSSS…….

  • sattan 666 says:

   gura in pula mea!voua nu va plac nici comunistii si nici cei de dreapta! ce va plac? homosexualii? ong-urile lui Soross? ce pizda mamii voastre va place?

  • Dd says:

   Stați liniștiți, și dacă Austria va intra în colaps epidemiologic total, la un grad de vaccinare de 99, 99999%, TOT ĂLA, SINGUR, RĂMAS NEVACCINAT VA FI “vinovatul de serviciu” și nu vor recunoaște “în ruptul capului” că VACCINAȚII RĂSPÂNDESC BOALA MAI RĂU CA nevaccinații !!! 😣

   De altfel, E ȘI LOGIC: dacă ati citit cu atenție “schema de funcționare” a vaccinurilor cu ARNm:
   – ele NU CREEAZĂ ANTICORPI ÎMPOTRIVA VIRUSULUI (cum se creează la cei imunizați NATURAL), ci DOAR anticorpi împotriva Proteinei Spike -cea cu “ventuze”-, ca virusul SĂ NU SE POATĂ ATAȘA de proteinele celui infectat, dar asta NU OPREȘTE VIRUSUL SĂ TRĂIASCĂ în continuare, bine-mersi, în stare latentă, în corpul celui infectat SI VACCINAT !!!! 😡

   Din acest motiv vaccinații fac forme usoare DAR RĂSPÂNDESC VIRUSUL MAI RĂU ca nevaccinații, pt ca, prin vaccinare, anticorpii lor NU LUPTĂ CU VIRUSUL, omorându-l, ci doar cu sistemul de “atașare” a virusului la celulele corpului gazdă. Astfel gazda RĂSPÂNDEȘTE VIRUSUL FĂRĂ CA MĂCAR SĂ AIBĂ HABAR… 😠

   Și nu, nu sunt mai deștept ca cei care au creeat vaccinul (și ei, sunt convins că STIU F.BINE acest lucru!), eu sunt. DOAR, MAI SINCER…!
   De alfel, oarecum, am ajuns sa și înteleg de ce s-a creeat această FALSĂ PANDEMIE:
   – dacă rețin bine, la începutul sec. IXX, Omenirea abia a ajuns la primul miliard de indivizi (zeci de mii de ani de la primul Homo Sapiens), iar, acum, în doar 2 secole, s-a ajuns la peste 7 miliarde de indivizi…
   Cât credeți, oare, că resursele Pământului ne mai pot susține, pe noi, “lăcustele umane” ???

   Si-atunci de ce mai lupt împotriva acestei “scheme de curățare” a Pământului ?
   Simplu: pt că NU ESTE ECHIDISTANTĂ, și nu-mi convine ca eu, familia și prietenii mei să facem parte
   din “MASA DE SACRIFICIU”, în timp ce ei (mai-marii lumii) și familiile lor, SE EXCLUD APRIORIC din acest Plan de Purificare, Asanare și Regenerare a Pământului.

   Dacă ȘANSELE AR FI EGALE pt toți, probabil că m-aș resemna si aș accepta această “monstruozitate-necesară” , dar așa, PREFERENȚIAL, NU… !!!

   • Dd says:

    O completare: cineva mă întreba cum se va face această “asanare” a Pământului, dacă lumea e imunizată prin vaccinare?

    Simplu: se observa clar că ESTE NECESARĂ VACCINAREA CONTINUĂ, tot la 6 luni, pt că ea NU ASIGURĂ O IMUNIZARE PERMANENTĂ (ca la vaccinurile normale!) ….

    La un moment dat, (când vor decide mai-marii-lumii), producția de vaccinuri va intra în COLAPS, brusc, “pe nepusă-masă” (așa cum a îzbucnit brusc și FĂRĂ NICI UM SEMN ANTERIOR, DE SLĂBICIUNE, criza producției de Energie DE TOATE TIPURILE (!!!) și a celei de semiconductori).

    Ei, atunci, vor mai primi vaccinuri ca să supraviețuiască (datorită dependenței de vaccin și atrofierii propriului Sistem Imunitar) DOAR CEI ALEȘI !

    Acum e destul de clară “schema”?
    Da, știu, unii vor zice ca e “imposibil” așa ceva…
    Ok, uitați-vă câte lucruri care vi se păreau “imposibile” acum 2 ani, s-au întâmplat în ultimii ani, și NU VĂ MAI MINȚIȚI și AMĂGIȚI singuri! 😣

   • SN says:

    Discurs tipic al unei victime a dezinformării conspirationist-antivacciniste…Trist!

   • ilie says:

    Vaccinatii raspandesc mai putin virusul pt ca au o cantitate mai mica de virusi (viremie) in corp si nu fac forme grave pt ca au mai multi anticorpi (celule ce lupta cu virusul ). Daca am viremie mica , am mai putini virusi ,deci transmit mai putin.

 2. Marcel says:

  Evident ca vina trebuie sa fie a nevaccinatilor. Anul trecut erau toti nevaccinati si infectarile se tineau in limitele bunului simt. De cand sa inceput cu vaccinarea masiva, avem ce-a ce s-a prezis cu exactitate de un cerc de medici si cercetatori…. Cu cat mai multa vaccinare cu atat virusul va fi nevoit sa se transforme, sa caute forme de mutatie. Exact asa a fost si cu gripa spaniola in 1918….. Date usor de verificat daca nu esti chiar un Covidiot fara scapare…….

  • Dacă ești prost mai bine taci says:

   Doamne mulți prosti e aici. Știi ca vaccinul pt gripa a fost descoperit prin anii 30 bănuiesc ca ești expert. Ce sper ca poți sa îmi explici este cum acest vaccin a afectat pandemia de gripa spaniola din 1918, adică asha cu vreo 10-15 ani mai devreme? Sau poate a fost vaccinul de la Covid nu ăla de la gripa?

   • Marcel Olteanu says:

    Daca esti prost mai bine taci. Exact !!! Informeaza-te mai intai si dupa acea hai cu argumente serioase. Dar posibil ca esti vreun Covidian care te inchini la icoana cu Prostovax…… Acceseaza link-ul sa nu crapi prost

    https://www.historyofvaccines.org/content/blog/vaccine-development-spanish-flu

    • Boby solo says:

     Si io!pompini la gozgor in bocca!

    • Prostul dacă nu-i fudul…. says:

     It was not until the 1930s that researchers established that influenza was in fact caused by a virus, not a bacterium. Pfeiffer’s influenza bacillus would eventually be named Haemophilus influenzae, the name retaining the legacy of its long-standing, though inaccurate, association with influenza.

     Cutest articolul as vezi ca deși au încercat (și au un maxim de posibil 1 milion de doze la peste 20 de milioane de cazuri și peste 100 miIoane populație) nu au făcut un vaccin. Și cum am copiat din articolul pus de tine abia după 1930 au dezvoltat un vaccin.

     Sper sa mai continui sa răspunzi. Rar am văzut pe cineva pe aici care nu doar ca dovedește cât e de ignorant dar o întărește cu încă un simulacru de argument stupid.

  • I says:

   Ai perfecta dreptate, Marcel. Dar e in target mondial, Asa ca prostii nu au decat sa bage schema completa de vaccinare ( aici includ persoane din fam mea) si sa creada indoctrinarea lor ; Eu prefer sa fac parte din aia 20-% si sa imi pas corpul sa product anticorpi ca sa invinga orice boala, cu curaj si incredre in Dumnezeu, nu cu frica sa traieste.
   Multi anticorpi la nevaccnati ca oricum cei vaccinati sunt purtatori de virus dar liber sa circule cu certificatul lor ce este defapt o licenta de infectare. Cu pandemie asta mai diatragem atentia de la ce me paste. Hai sa aloc 65.000€ in Arad sa intergram imigrantii, ca aia sigur sunt vaccinati si in 2-4 ani vom fi vaccinati si liberi sa circulam, dar ne va frica ca me violeaza aia copiii precum ii fac de atata ani in Franța Germania etc.

 3. Anti says:

  Austria are 63% vaccinati complet ca Israel si inainte de inceperea campaniei sloganul general era ca trebuie sa fie 60-70% vaccainati sa scapam de pandemie. Acum care-i faza?

 4. Mocofan-club says:

  Nu realizați încă că-i groasă rău? De ce vă m-ai expuneți părerile de c…t, împotriva evidenței și m-ai comentați în zadar, imbecililor?

 5. Garbages says:

  ha ha ha ha, romanilor fugiti la vaccinare, 😆 vedeti cati sau vaccinat acolo? si tot rahat este, asta dovedeste ca dupa 80 la suta vaccinati doresc sa fie toti vaccinati cu fortza, este prea jegos ce se intampla

 6. sattan 666 says:

  ne intarata unii impotriva celorlalti! asta vor~

 7. sattan 666 says:

  vino moarte dulce moarte!

 8. Anticenzura says:

  Cu atat mai grav daca si la 63% vaccinati tot cei nevaccinati reprezinta majoritatea la ATI. Iar a compara gradul de transmitere a virusului de la inceputul pandemiei cu cel mult mai viurulent de acum este pueril.

 9. eu says:

  Link-uri pro si contra vaccinarii se gasesci sute si mii pe internet iar unul care este apriori intepenit intr-o singura directie le va gasi si accepta exclusiv doar pe cele care-i corespund cu ideile sale preconcepute. Pe de alta parte daca vaccinarea nu ar avea nici un efect pozitiv logic ar fi ca la o populatie in care vaccinatii reprezinta 63% din populatia respectiva cam tot acelasi procent ar trebui sa se regaseasca si la terapie intensiva (plus minus un procent, doua). Asta dupa cele mai elementare legi ale statisticii.

  • Anti says:

   Mare psihanalist mai esti. De unde stii tu cine e intepenit aprioric intr-o singura directie sau daca ideile sunt preconcepute sau nu. Apoi daca bazat pe studii cineva e contra folosirii acestor SEDK pe timp de pandemie ai vrea sa creada pe aia care spun ca e bine?. Iarasi legi ale statisticii cand e vorba de o probleme medical-sociale. Sunt sondaje care arata ca intre 10-20% (in functie e tara) s-au vaccinat de frica virusului deci aia nici nu se prea expun. lasa statistica ca aici e vorba de altceva la care se pricep cei care au mai lucrat cu vaccinuri si tocmai cei care ii cred pe aceia cica au idei preconcepute dar cine se ia ca orbul dupa declaratii politice de tip “valul nevaccinatilor” bazat pe cifre masluite aia sunt cei intelepti si deschisi la minte. Sigur ca da.

   • anonim says:

    😂😂😂😂

   • eu says:

    Faptul ca intre 10-20% dintre vaccinati au facut-o din frica (dar poate cel putin la fel de multi au facut-o doar din interes, sa poata circula mai liber in tara sau in alte tari si deci astia chiar se expun dar vad ca pe astia-i omiti) nu schimba radical datele statistice. Si cum am scris anterior dar tu nu ai citit decat superificial i-am mentionat atat pe cei pro cat si pe cei contra la cei “intepeniti” in idei preconcepute.

 10. Anticonspirationisti says:

  O substanta otravitoare are efect letal indiferent ca o bei sau o injectezi. Imensa majoritare a celor care mor otraviti (sau se sinucid prin otravire) o fac prin inghitire otravii, nu prin injectare. Daca ar dori cineva sa reduca populatia globului ar putea mult mai simplu sa o faca atat prin medicamente cat si prin inocularea unor substante care sa produca moartea mai lent sau mai rapid in retele de apa potabila etc.

 11. Garbages says:

  😅 😅 😅 bravo baietilor destepti, fiti puternici oameni buni nu va intepati aiurea treceti peste si fara rahatul asta de 💉

 12. io says:

  Prosti si necivilizati sunt belgienii, austriecii si nemtii! Si dupa cum se extinde valul spre vest, urmeaza necivilizatii si prostii de francezi, italieni, spanioli etc. Nu s-au vaccinat impotriva toamnei. Daca erau 150% vaccinati …

 13. SN says:

  Delirul antivaccinist chiar ia amploare clinică la unii…

 14. cetatean says:

  Da foarte bine, asa ar trebui si la noi. Bravo lor.

 15. Local

  Covid Arad: 48 de cazuri noi și un deces
  În municipiu sunt raportate 538 de cazuri active, confirmate în ultimele 14 zile. 1

  Local

  Au furat o autoutilitară din Vinga și au plecat la plimbare. Au fost prinși de jandarmi la „Boul Roșu”
  Autoutilitara fusese furată din curtea unei rude a unuia dintre hoți, fără ca aceasta să știe, fiind plecată în străinătate. Autovehiculul nu era înmatriculat, iar cel care l-a condus nu avea permis auto și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

  Mapamond

  Un român a fost prima persoană amendată la Roma pentru lipsa certificatului verde obligatoriu
  Prima amendă dată la Roma pentru lipsa certificatului verde obligatoriu în mijloacele de transport a fost dată unui român. Bărbatul de 50 de ani a fost prins într-un autobuz fără permisul verde şi a spus că intenţiona să se vaccineze. 2

  Local

  Spitalul Județean are un nou director medical, după demisia Lenuței Timiș
  Cătălin Hreniuc, șeful secției de neurologie, îi urmează acesteia în funcție. Numirea s-a făcut pentru șase luni.

  Local

  Control pe colectarea deșeurilor nepericuloase în Arad. Au fost găsite 86 kg de baterii uzate ce conțin plumb
  De asemenea, la societatea comercială la care a fost efectuat controlul în urma căruia au fost găsite 86 kg de baterii uzate, se ardeau cabluri electrice. 

  ARADON Sport local

  Haţegan, delegare de top în Champions League!

  ARADON Sport local

  Fotbal – Liga 3, etapa 15
  Rezultate: CSC Dumbrăviţa – Lunca Teuz Cermei 1-0, Progresul Pecica – CSC Ghiroda 0-3, Avântul Periam – Şoimii Lipova 1-2, Frontiera Curtici – Pobeda Star Bîşnov 1-2, Crişul Chişineu Criş – a stat.

  ARADON Sport local

  Șoimii Șimand și-a consolidat locul secund după turneul doi
  Formația arădeană a câștigat două meciuri și a pierdut la două goluri cu liderul neînvins.

  Local

  Cel de-al doilea tânăr bănuit de comiterea crimei de la Șagu, prins de polițiști
  Inspectoratul de Poliție Județean Arad anunță că duminică seara, polițiștii l-au depistat pe raza localității Gelu, județul Timiș, pe bărbatul de 29 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de omor. 1

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.