aradon.ro Web analytics


Incidente în vestiarul echipei UTA la pauza meciului cu Voluntari. UPDATE: Se știu jucătorii vizați

De Leo Sfâra
Reactualizat la:

Incidente în vestiarul echipei UTA la pauza meciului cu Voluntari. UPDATE: Se știu jucătorii vizați

Reactualizat la:
Mircea Rednic a dezvăluit că unii jucători au avut un comportament neadecvat.
Scris de Leo Sfâra - Mircea Rednic a dezvăluit că unii jucători au avut un comportament neadecvat.

20 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  1. corect ? says:

    Cine spune ”A” să zâcă și ”B”

    • MarlboroMan says:

      Sau mai bine ..vine nu sare!!cine nu sare!!??..lăsa ți “fotbaliatori sa se încălzească in liga a 3a;)))

  2. maryan186af says:

    deci cainele dinamovist rednic cu r mic ameninta suporterii casi pierde el rabdarea
    e clar cea fost la pauza nu sau mai inteles la bani ca voluntari a cumparat clar meciul cu ajutorul unor tradatori din interiorul uat

  3. RedNeck says:

    A intrat excelent in meci Joao Pedro. Azi, mai mult ca oricand, si-a aratat clasa ! Un meci nebun, oricum ! Bravo baietilor ca au luptat pana la sfarsit. Il inteleg si pe Mircea Rednic, cu supararea lui de la sfarsit. Cred ca el a fost apasat de importanta unui rezultat bun, a inteles mult mai bine ca jucatorii importanta victoriei. Ar fi fost rau de tot daca pierdeam, intram din nou in jocul retrogradarii. Azi am luat 3 puncte mari. Apararea l-a tradat azi pe Rednic. Conte, Cristi Mihai, Capusa cu greseli mari in aparare. Capusa nici macar nu s-a uitat cine e in spatele lui la golul 3 a lui Voluntari. Carente care ne costa. Sper sa le remediem. Rednic in schimb a mutat incredibil de bine cu schimbarile, a mutat si repede. A fost meciul castigat de el si de ofensiva, clar. Ii inteleg frustrarea. Bravo baieti, bravo Rednic !

  4. ionuț says:

    draga Strambul daca ti s a urat cu binele pleaca acum pana nu tarziu! Iert dar nu uit?Ce antrenor esti tu mister om ranchiună ,strâmb in declaratii si lipsit de modestie! Aradul a câștigat aseara cu fantasticul public ! Sa nu te mai i ei vreodata de public ca place mai ceva ca lui ceausescu? fi adulat S!TRAMBULE

  5. MarlboroMan says:

    Eh… Conte ăla…a început să fie cerșetor pe jos la orice atingere…mai apuca lotul?….și mai face și răzmeriță ….

  6. xxx says:

    “”„Poate cu chestia asta își dă și el seama că are calități și să iasă pe centrări, nu doar să stea pe linia porții.””” Aici are perfecta dreptate. Iacob e total pe langa la centrari, sta si se uita. Chair nu vad ce calitati are in plus acum Iacob fata de portarul de rezerza.

  7. portar says:

    Dle Rednic, lăsați mai moale cu Iacob. Este un portar f.f. bun ptr.UTA. A văzut toată lumea : Fără intervențiile lui ne bătea lejer Voluntarul ! Ce să iasă la centrări ? Vă aduceți aminte de Rică Răducanu ? A CULES toate mingile înalte,centrate în TOT careul de 16 (șaisprezece) metri. Avea 2 (doi) metrii și 1oo de kilograme. Acest Iacob cu tot patul de fier are 3o kg. Se numește ”portar de linie” (sau așaceva) Dar pe linie este f.bun.

  8. Gaboru says:

    Dl Rednic ii un antrenor bun pt UTA , cu bulan.
    DAR nu trebuie sa se supere , a fost evident in prima repriza cu Voluntari , dar și meciul cu Dinamo , a fost o echipă adormită, fără vlagă, fără motivație….. este clar. Nu ?

  9. vanter says:

    bravo aradon ,cei mai buni

  10. Degeaba esti antrenor daca nu ai caracter .Pe de-o parte lauda conducerea clubului si in acelasi timp se plange ca nu au fost bani de transferuri si ca nu si-a luat salaruld e cateva luni. Ameninta suporterii… spala rufele in public (faza cu jucatorii de la vestiar) lucru care trebuia rezolvat de acolo si gata daca nu dorea sa nu dramatizeze si sa mentina o atmosfera buna. HAi sa fim serios meciul asta a avut noroc chior si chiar daca salveaza echipa ramane pentru multi un om de nimic dar pana la urma atata poate .Daca era antrenor la rapid il cautau ultrasii de acolo pe acasa,norocul lui ca e la arad si ca suporterii de aici scandeaza dar nu te si iau in aer la propriu ca altfel nu isi permitea el sa ameninte…

  11. UTA says:

    A dat meciul la Dinamo acum a vrut să-l dea și la Voluntari dar uni jucători nu au acceptat la pauză

  12. Local

    Cosmin Mladin, presupusul lider al contrabandei cu țigări, prins drogat la volan
    Acesta s-ar fi aflat la volanul mașinii sale Ferrari, indisponibilizată în vara lui 2021. Mladin s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

    Local

    Razie de amploare a polițiștilor, în municipiu
    Acțiunea s-a încheiat cu amenzi în valoare totală de 392 de mii de lei. Totodată, au fost confiscate peste 1000 de pachete de țigări de contrabandă.

    România

    Elevii intră în vacanța de primăvară. Când se întorc la școală
    Din 27 aprilie până în 7 mai, elevii din învățământul preuniversitar intră în vacanța de primăvară.

    România

    O fetiţă de 4 ani lăsată nesupravegheată, lovită grav de o maşină la Orăştie. A murit la spital
    O fetiţă de 4 ani a murit, după ce a fost accidentată grav pe o stradă din municipiul Orăştie, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

    România

    Salcia - simbolul Floriilor. De la ritualuri bisericeşti, la întrebuinţările ei în diferite domenii
    Salcia, simbolul sărbătorii de Florii, este înconjurată de legende, fiind considerată un protector al roadelor şi locuinţelor în cultul bisericesc, dar reprezintă şi una dintre soluţiile în combaterea eroziunii şi stabilizarea solului, având şi proprietăţi medicinale.

    Local

    Ramona Lile și-a încheiat mandatul de rector al UAV
    Conducerea universității a fost preluată, începând cu data de 27 aprilie, de Teodor Cilan, votat la alegerile ce au avut loc în luna martie. 1

    UT Arad

    Arbitru din București la Poli Iași - UTA
    În urmă cu câteva minute, Comisia Centrală de Arbitri a dezvăluit cine vor fi oficialii partidei de mâine, de la Iași, dintre Poli și UTA.

    Local

    Ora de istorie: Ioan Robu, primul primar al Aradului din România Întregită
    ”Dr. Ioan Robu - care în vreme de războiu a purtat spadă de voluntar în Armata Română, iar în vreme de pace și-a pus priceperea sa aleasă în slujba acestui oraș ca cel dintâi primar român, care a avut să lupte cu toate greutățile, inerente unor asemenea începuturi - de astăzi nainte, cu trupul său muritor, este al pământului românesc, din care a fost zidit și pe care l-a slujit cu dublă credință”. Gheorghe Ciuhandu - ”Biserica și Școala”.

    Local

    Centura de est, progres de 38 la sută
    DRDP Timişoara, care supervizează lucrările la centura de est a Aradului, a anunţat stadiul proiectului. 1

    aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

    Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.