aradon.ro Web analyticsAnunț de presă

Reactualizat la:

Anunț de presă

Reactualizat la:
Începere proiect „CREAREA UNEI UNITĂȚI NOI DE PRESTĂRI SERVICII ÎN CADRUL NELBOG SRL”.
Începere proiect „CREAREA UNEI UNITĂȚI NOI DE PRESTĂRI SERVICII ÎN CADRUL NELBOG SRL”.

S.C. NELBOG S.R.L. cu sediul în Municipiul Oradea, Str. Prof. Dimitrie Pompeiu nr. 7, Bl. PC15, Et. 3, Ap. 7, județul Bihor, CUI 18979182, J5/1759/31.08.2006, implementează proiectului cu titlul: „CREAREA UNEI UNITĂȚI NOI DE PRESTĂRI SERVICII ÎN CADRUL NELBOG SRL”, cod SMIS 137122, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 6754 / 05.03.2021 încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 şi Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii Vest în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 7.804.685,66 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 3.599.709,45 lei, din care 3.059.753,04 lei din FEDR și 539.956,41 lei din Bugetul Național.

Proiectul se implementează la punctul de lucru al societății în Regiunea VEST, în județul Arad, imobilul C3, in suprafata de 1193 mp, situat în Oraș Chișineu-Criș, Str. Brandusei, Jud. Arad, înscris în CF nr. 305089, CF Vechi 2005 – Padureni, nr. topo 1865/870/4/1/2/1 și în CF nr. 300637, CF Vechi 333 – Padureni, nr. cad. 1865/870/4/1/1., prin REGIO – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Obiectivul general al proiectului “CREAREA UNEI UNITĂȚI NOI DE PRESTĂRI SERVICII ÎN CADRUL NELBOG SRL” vizează realizarea unei investiții inițiale prin crearea unei unități noi de prestare servicii, ce va determina creșterea productivității muncii proprii și a sectorului de servicii de recuperare și reciclare a deșeurilor provenite din construcții, în cadrul NELBOG SRL, precum și îmbunătățirea competitivității economice a societății.

Obiectivul va fi atins prin crearea unei unități noi în cadrul societății, în domeniul reprezentant de cod caen 3832 – Recuperarea materialelor reciclabile sortate.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1.crearea unei unități noi, în domeniul reprezentant de cod caen rev. 2 – 3832 – Recuperarea materialelor reciclabile sortate (deșeuri provenite din demolări ale construcțiilor).

2.inovare de proces și serviciu în cadrul societății prin achiziționarea unui număr de 7 utilaje și echipamente performante, 1 software inovativ, participarea la 1 târg internațional, certificarea sistemului de management ISO 9001 si obținerea unei certificări de proces aferente activității caen 3832.

 

Data de începere a proiectului: 05.03.2021

Data de finalizare a proiectului: 31.12.2021

Date de contact: Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie la sediul social al firmei sau la tel. 0740321607, e-mail proiectnelbog@gmail.com , persoana de contact Ioan Bogdan.

 

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  ARADON Sport local

  „Galben-albastrele” au jucat mai bine, dar tot au pierdut
  FCC Baschet UAV Arad a pus mai multe probleme în meciul doi al semifinalei.

  Local

  Vremea rea a decalat uşor programul „curăţeniei generale”
  Începută la 1 aprilie, acţiunea Primăriei Municipiului Arad continuă până la 26 mai.

  România

  Lista statelor din zona galbenă, actualizată. Carantină obligatorie pentru românii care se întorc în țară din Germania, Turcia și Grecia
  CNSU a adoptat joi după-masa prelungirea stării de alertă pe teritoriul României. Totodată a fost actualizată și lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se impune carantina la întoarcerea în țară. 2

  Local

  Furturi din case la Pecica
  Polițiștii din Pecica cercetează mai mulți tineri care au săvârșit furturi din imobile. Aceștia au pătruns prin efracție în locuințe și au sustras bunuri: de la aragaz, la televizor și de la haine la plăpumi. 2

  Local

  Soluţii pentru posibilele inundaţii de la Bata
  Consiliul Judeţean Arad a găzduit o întâlnire în care s-a dezbătut situaţia cu potenţial periculos din comuna Bata, respectiv posibile inundaţii catastrofale.

  Advertorial

  10 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a îți vopsi părul
  Dacă te-ai gândit să îți schimbi look-ul prin a-ți vopsi părul, există câteva aspecte pe care trebuie să le iei în considerare.

  Local

  Cer despăgubiri de mii de euro pentru un test pozitiv!
  O familie din Arad cere 11.000 de dolari despăgubiri, în urma unui test pozitiv de Covid, pe care îl contestă. Cei doi soți stabiliți în Australia au pierdut biletele de avion, vinovat fiind testul cu pricina. 9

  ARADON opinii

  Sfaturile lui Reli. Avem o viaţă înainte. Să o trăim frumos şi demn
  Dorinţa de a rămâne tinere şi frumoase ne duce de multe ori în pragul disperării.

  UT Arad

  Balint e sigur că Hermannstadt se va agăța de orice șansă
  UTA joacă, mâine, de la ora 17.30, pe Arena „Francisc Neuman”, un meci la finalul căruia play-outul ar putea fi mai puțin lipsit de griji.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.