aradon.ro Web analytics

Comunicat de presă

Comunicat de presă

Anunț finalizare proiect „Grant pentru capital de lucru”.
Anunț finalizare proiect „Grant pentru capital de lucru”.

Societatea Densim Emilian SRL a finalizat în luna noiembrie implementarea proiectului lansarea proiectului „Cerere cod proiect 1444010686” proiect cofinantat prin programul operațional competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de Covid 19, cu completarile și modificarile ulterioare, implementat de către Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de afaceri (MEEMA) și Agenția pentru IMM, atragere de investitii și promovare a exportului (AIMM, AIPE), în conformitate cu prevederile Ordonantei de urgența a Guvernului nr. 130/2020, privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare nr. M2- 9206/13.05.2021cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului – Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului București – AIMMAIPE.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea desfășurării activității economice a societății Densim Emilian s.r.l. în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia Covid-19 și de scăderea activității datorate acestei pandemii.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, de la data acordării granturilor.

Valoarea totală a proiectului este de 603473.31 lei din care : 524759.40 lei grant si 78713.91 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Date de contact:

Densim Emilian s.r.l.

Bd.Revolutiei,nr.90,Arad–jud.Arad Persoană de contact: Serban Denis

Emilian

Tel.: +40745564082

E-mail: denis@densim.ro

 

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  România

  Patru primari plecați de la PSD la PNL s-au întors la Social-Democrați
  Patru primari care au fost aleşi din partea PNL „se întorc” la PSD, anunţă liderul PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina. 2

  Local

  Aglomerație la frontieră: sute de minute de așteptare pentru automarfare
  Șoferii de „TIR” au nevoie de răbdare, în continuare, în drumul lor spre țările vecine. Poliția de Frontieră Română anunță valori de trafic crescute la automarfare, la granița dintre România și Ungaria, dar și între România și Bulgaria.

  Local

  Un deținut din Arad, suspectat că ar fi folosit metoda „accidentul” din spatele gratiilor
  Înșelăciune prin metoda „Accidentul”: o femeie în vârstă de 85 de ani, din Sibiu, a fost sunată de un deținut din Penitenciarul Arad, cerându-i-se suma de 4 mii de lei pentru o operație a fiului său. O fată de 16 ani a ridicat banii de la victimă, însă a fost prinsă de polițiști. 1

  ARADON Sport local

  Remarcaţi pe tatami din Serbia

  UT Arad

  UTA a căzut pe locul 9!
  2

  ARADON Sport local

  Pas cu dreptul în Liga Elitelor U19

  ARADON Sport local

  Încă o pierdere pentru boxul arădean!
  Adolf Ivanovici a pierdut cel mai important meci, cel cu virusul COVID-19! 3

  Local

  Curtici, orașul cu cea mai mare incidență din țară. Municipiul Arad, pe locul 3
  Orașul arădean Curtici continuă să înregistreze cea mai mare incidență din țară, în rândul orașelor.

  Local

  93 de cazuri, din care două reinfectări, la Arad
  93 de cazuri de Covid-19 au fost raportate în județul Arad, de luni până marți, conform datelor Direcției de Sănătate Publică Arad. 21

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.