aradon.ro Web analyticsSe naşte o nouă generaţie de înotători

De Daniel Scridon

Se naşte o nouă generaţie de înotători

Prof. Sebastian Lucaci şi colegii lui de la CSŞ Gloria Arad şlefuiesc viitorii campioni.
Scris de Daniel Scridon - Prof. Sebastian Lucaci şi colegii lui de la CSŞ Gloria Arad şlefuiesc viitorii campioni.

OROSHAZA. Schimbul de generaţii este asigurat la secţia de înot a Clubului Sportiv Şcolar Gloria Arad, graţie profesionalismului prof. Sebastian Lucaci. Acesta, împreună cu colegii Silviu Haş şi Nagy Csaba, au izbutit să formeze o nouă echipă de sportivi care se pregătesc intens pentru debutul la întrecerile naţionale oficiale din această toamnă.

Ultimul concurs de verificare, Cupa Oroshaza (Ungaria) a confirmat munca depusă în bazin, rezultatele obţinute fiind dătătoare de speranţe.

Astfel, pe podiumul de premiere au urcat: Dragana Aiftincăi Dragana, aur, 100m spate şi argint, 100m liber; Daria Coşarbă, argint, 100m liber; Albert Anahazi, argint, 50m bras; Darius Coşarbă, argint, 50m bras şi argint, 100m liber; Tudor Tamba, bronz, 50m bras.

S-au mai remarcat, cu recorduri personale, alţi înotători: Marc Bășcărău, 100m liber, Rareş Brădean, 50m bras, Bogdan Biriș, 100m liber, precum și mezinii concursului Antonia Tebuie, Maza Tebuie şi Vlad Lucaci.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Local

  Dorian Curcanu: trei prime soluții pentru problema parcărilor din centrul Aradului
  Consilierul local municipal USR PLUS, Dorian Curcanu, a adus în atenție problema locurilor de parcare din zona centrală și a indicat câteva soluții care s-ar impune aici.

  Local

  Familie din Arad atacată de propriii câini. Jandarmii au venit în ajutor
  Incidentul a avut loc miercuri după-amiaza, în locuința unei familii din Arad. Acasă se aflau bunicii împreună cu nepoțica lor. La un moment dat, unul dintre cei doi câini pe care aceștia îi dețin, a devenit agresiv și a mușcat-o pe bunică. Soțul a sărit în ajutorul ei, însă a fost și el mușcat în repetate rânduri. Mai mult de atât, și cel de-al doilea câine a devenit agresiv. Bunicii au reușit să-și ia nepoțica în brațe și să ajungă în casă, baricadându-se într-o cameră de la parterul locuinței.

  Local

  O lună de... distanţă în relaţia arădenilor cu Primăria
  ARAD. În perioada 25 octombrie - 24 noiembrie, accesul contribuabililor în incinta Primăriei Municipiului Arad, precum și în sediile structurilor subordonate este permis doar pe baza certificatului verde care atestă vaccinarea, trecerea prin Covid sau rezultatul negativ al unei testări recente, în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 1013 din 22 octombrie 2021. 1

  Local

  Îndemn la folosirea mijloacelor online de comunicare și a celor electronice de plată
  Recomandarea vine în contextul accesului restricţionat la sediul Direcţiei Venituri, determinat de pericolul infectării cu coronavirus.

  Local

  Vot pentru plafonarea curentului şi gazelor
  Deputaţii arădeni Sergiu Bîlcea şi Glad Varga anunţă că au votat pentru plafonarea și compensarea prețului curentului și gazelor.

  Local

  Europarlamentarul Vlad Botoș cere anchetă europeană privind știrile false
  Scrisoare oficială adresată Comisiei Europene pentru combaterea campaniei de știri false cu privire la pandemia de COVID-19. 11

  Local

  Se licitează primul Fast Park! Vezi care este prețul de pornire pentru un loc de parcare
  Recons anunță preluarea cererilor pentru cele 112 locuri de parcare disponibile în Fast Park 3 din Micălaca. 3

  Local

  Acces doar cu certificat verde în Compania de Apă
  Şi accesul în Compania de Apă Arad va fi interzis celor care nu sunt vaccinaţi sau nu au trecut oficial prin boală. 7

  România

  Legea pentru compensarea facturilor la curent electric și gaze naturale a fost adoptată 
  Legea pentru compensarea facturilor la curent electric și gaze naturale a fost adoptată de Parlament. 1

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.