aradon.ro Web analytics12 probleme de calitate pe drumul Sânmartin–Olari–Caporal Alexa

De Diana Duțu

12 probleme de calitate pe drumul Sânmartin–Olari–Caporal Alexa

Vicepreşedintele CJ, Răzvan Cadar, s-a întâlnit cu constructorii şi i-a somat să remedieze problemele.
Scris de Diana Duțu - Vicepreşedintele CJ, Răzvan Cadar, s-a întâlnit cu constructorii şi i-a somat să remedieze problemele.

ARAD. Realizat de la zero, drumul județean Sânmartin – Olari – Caporal Alexa ar fi trebuit să fie gata în luna noiembrie, în condițiile în care lucrările sunt executate în proporție de peste 86%. Din păcate, însă, au fost semnalate o serie de probleme legate de calitatea lucrării.

Vicepreședintele Consiliului Județean Arad Răzvan Cadar a convocat constructorii pe teren și s-a declarat nemulțumit de ceea ce a văzut la fața locului.

„Am cerut constructorilor să realizeze o lucrare de calitate. Acum, nu sunt mulțumit deloc de ceea ce am văzut și i-am anunțat că nu vom accepta un drum prost realizat. Noi suntem parteneri ai firmelor care câștigă licitații, dar așteptăm lucrări de calitate, executate la timp. Am stabilit la fața locului 12 probleme iar constructorii s-au angajat să le remedieze. Așteptăm să aducă acest drum la un standard bun de calitate, așa cum merită locuitorii din zonă” – a spus vicepreședintele Răzvan Cadar.

Lung de peste 23 de kilometri, drumul județean Sânmartin – Olari – Caporal Alexa ocupă un rol important în strategia Consiliului Judeţean, urmând să lege zona Sântana de zona Curtici și să creeze noi oportunități de dezvoltare. Lucrarea în valoare de 28,9 2 de milioane de lei plus TVA este executată de SC OPR ASFALT SRL & Extract Com SRL &Obras Publicas Y Regadios SA.

4 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Olari says:

  Păi e foarte bine că sunteți parteneri cu aceste firme dar spune țiile mai clar da aicea nu se stipulează foarte clar în contracte ce înseamnă calitate și ce înseamnă la timp păi la prețurile care îs da vrem să fie construite pe o bază solidă da în asta înseamnă o economie și un partener de de de treabă că lucrez cu 10 oameni măcar să fie ăia bine plătiți Da lucrez cu cinșpe oameni să fie o treabă mai bine organizată lucrez cu 20 cu 30 de oameni să știi sigur că poți obține acele valori a unei calități și a unui loc de muncă care să promită o altfel de calificare da

 2. Johhny says:

  De toți constructorii se leagă,cu un singur scop. Să-i scoată din piață ca să-i facă loc finului lu falcao. De palkao al lui falkao nu se leagă absolut nimeni din cja.

 3. Zaharie says:

  Problemele de calitate se observa mai bine doar când e drumul în întregime acoperit?

 4. ion says:

  Țărane, cu expresia “Noi suntem parteneri ai firmelor care câștigă licitații, dar așteptăm lucrări de calitate, executate la timp.” ai sput totul, adică faptul că doar firme partenere cu voi câștigă licitațiile, nu contează istoricul sau portofoliul altor firme care ar participa la astfel de lucrări….

 5. Local

  Dorian Curcanu: trei prime soluții pentru problema parcărilor din centrul Aradului
  Consilierul local municipal USR PLUS, Dorian Curcanu, a adus în atenție problema locurilor de parcare din zona centrală și a indicat câteva soluții care s-ar impune aici.

  Local

  Familie din Arad atacată de propriii câini. Jandarmii au venit în ajutor
  Incidentul a avut loc miercuri după-amiaza, în locuința unei familii din Arad. Acasă se aflau bunicii împreună cu nepoțica lor. La un moment dat, unul dintre cei doi câini pe care aceștia îi dețin, a devenit agresiv și a mușcat-o pe bunică. Soțul a sărit în ajutorul ei, însă a fost și el mușcat în repetate rânduri. Mai mult de atât, și cel de-al doilea câine a devenit agresiv. Bunicii au reușit să-și ia nepoțica în brațe și să ajungă în casă, baricadându-se într-o cameră de la parterul locuinței. 1

  Local

  O lună de... distanţă în relaţia arădenilor cu Primăria
  ARAD. În perioada 25 octombrie - 24 noiembrie, accesul contribuabililor în incinta Primăriei Municipiului Arad, precum și în sediile structurilor subordonate este permis doar pe baza certificatului verde care atestă vaccinarea, trecerea prin Covid sau rezultatul negativ al unei testări recente, în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 1013 din 22 octombrie 2021. 1

  Local

  Îndemn la folosirea mijloacelor online de comunicare și a celor electronice de plată
  Recomandarea vine în contextul accesului restricţionat la sediul Direcţiei Venituri, determinat de pericolul infectării cu coronavirus.

  Local

  Vot pentru plafonarea curentului şi gazelor
  Deputaţii arădeni Sergiu Bîlcea şi Glad Varga anunţă că au votat pentru plafonarea și compensarea prețului curentului și gazelor.

  Local

  Europarlamentarul Vlad Botoș cere anchetă europeană privind știrile false
  Scrisoare oficială adresată Comisiei Europene pentru combaterea campaniei de știri false cu privire la pandemia de COVID-19. 11

  Local

  Se licitează primul Fast Park! Vezi care este prețul de pornire pentru un loc de parcare
  Recons anunță preluarea cererilor pentru cele 112 locuri de parcare disponibile în Fast Park 3 din Micălaca. 3

  Local

  Acces doar cu certificat verde în Compania de Apă
  Şi accesul în Compania de Apă Arad va fi interzis celor care nu sunt vaccinaţi sau nu au trecut oficial prin boală. 7

  România

  Legea pentru compensarea facturilor la curent electric și gaze naturale a fost adoptată 
  Legea pentru compensarea facturilor la curent electric și gaze naturale a fost adoptată de Parlament. 1

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.