aradon.ro Web analytics„Atenţie, cad crengi. Nu intraţi!” Afişul de la Târgul de iarnă din „Eminescu”

„Atenţie, cad crengi. Nu intraţi!” Afişul de la Târgul de iarnă din „Eminescu”

Arad. Cea mai recentă dintre surprizele Târgului de iarnă, din Parcul Eminescu, nu are legătură nici cu muzica, nici cu surprizele pe care le-ar putea aduce Moş Crăciun, nici măcar cu oferta culinară şi bahică a zonei. Ci cu natura.
Scris de Adriana Barbu - Arad. Cea mai recentă dintre surprizele Târgului de iarnă, din Parcul Eminescu, nu are legătură nici cu muzica, nici cu surprizele pe care le-ar putea aduce Moş Crăciun, nici măcar cu oferta culinară şi bahică a zonei. Ci cu natura.

Un afiș, ce-i drept mic, peste care ai putea trece ușor cu vederea, dacă zilele acestea cu cod galben de ninsori nu te-ar face mult mai atent, ne spune clar că nu prea avem ce căuta în târgul cu pricina. Afișul spune doar atât, dar e concludent: „Atenție, cad crengi. Nu intrați!”. Dacă îţi faci curaj totuşi şi intri în Parcul Eminescu, pe răspunderea proprie, am putea spune, poţi vedea că nu doar crengile sunt ameninţătoare, ci copacii întregi, care se prăbuşesc în parc din cauza greutăţii zăpezii.
Dacă în Parcul Eminescu autorităţile ne spun că e bine să nu intrăm, din cartierele din oraş e cam greu să ieşi. Ca de obicei, străzile din cartiere nu au ajuns şi ele la deszăpezit. Telefoanele primite de la cititorii noştri din Grădişte, Micălaca şi Aradul Nou par să confirme că e greu să ieşi din cartiere cu maşina pentru că nimeni nu s-a „atins” de aceste drumuri. Şi, tindem să credem că telefoanele nu au sunat într-una la redacţie doar pentru faptul că a fost duminică şi mai nimeni nu s-a grăbit să meargă la lucru. Dacă ar fi fost luni, situaţia ar fi stat cu totul altfel.
Noroc că zăpada a început să se topească, aşa că e posibil ca mâine să se poată circula cât de cât normal şi în cartiere, nu doar pe arterele principale din oraş. Şi, tot datorită faptului că zăpada s-a oprit şi începe să se topească, e posibil ca cei care au fost trecuţi pe lista ruşinii, duminică, de către poliţiştii locali, pentru că nu şi-au curăţat trotuarele, să scape şi fără amenzi şi fără greaua încercare de a pune mâna pe lopată şi a îndepărta neaua de pe pietonal.

Străzi în Micălaca

Străzi în Micălaca

Străzi în Micălaca

Străzi în Micălaca

Străzi în Micălaca

Străzi în Micălaca

Străzi în Aradul Nou

Străzi în Aradul Nou

Străzi în Aradul Nou

Străzi în Aradul Nou

Străzi în Aradul Nou

Străzi în Aradul Nou

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  tombola lunii

  UT Arad

  Greșelile au costat-o pe UTA cu Vojvodina
  „Bătrâna Doamnă” a pierdut cu 1-2 amicalul cu Vojvodina Novi Sad, primind ambele goluri după greșeli individuale. 1

  Advertorial

  PNL se opune suprataxării
  3

  Local

  Incendiu la un lan de grâu între Horia și Arad. Focul a pornit de la un utilaj agricol
  10 hectare de grâu și 5 hectare de miriște au ars în urma incendiului. Focul a pornit de la un utilaj agricol, spun reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad. 1

  UT Arad

  Atacantul Postolachi a semnat cu UTA pe trei ani!
  1

  UT Arad

  Fidelitate răsplătită cu autografe de la utişti!

  Local

  12 intoxicați cu alcool și trei consumatori de substanțe interzise, în weekend, la Urgențe

  ARADON Sport local

  Felnacul începe acasă aventura din Cupa României

  Local

  E-mailuri false în numele Fiscului. Nu le deschideți!
  2

  Local

  Fără apă caldă, pe mai multe străzi din centrul Aradului
  1

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.