aradon.ro Web analyticsAu găsit constructor pentru bazinul de înot de la Ineu

De Eugen Rogojan

Au găsit constructor pentru bazinul de înot de la Ineu

Compania Națională de Investiții a atribuit contractul pentru construirea unui bazin de înot didactic în orașul Ineu.
Scris de Eugen Rogojan - Compania Națională de Investiții a atribuit contractul pentru construirea unui bazin de înot didactic în orașul Ineu.

O asociere formată din firmele Costa VOC Impex, Proexco SRL și Kesz Construcții România va construi viitorul bazin de înot de pe Aleea Oituz din orașul Ineu. Oferta depusă de cele trei firme se ridică la 7.747.000 lei, cu mult sub valoarea totală estimată a investiției, de 8.9 milioane de lei.

Conform Companiei Naționale de Investiții, viitorul bazin va fi construit după un proiect-tip. Descrierea acestuia arată astfel:

„Construcția este realizată după un proiect tip și se adresează uzului didactic, cu posibila utilizare publică în perioada de timp din afara orarului școlilor din localitate și nu se adresează activităților competiționale. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 și 1,80 m și o dimensiune de 25*12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lățime și cu blocstarturi la capătul de 1,80m adâncime, în conformitate cu normele europene. De asemenea, elevii care vor folosi acest bazin de înot vor avea acces la 2 vestiare, diferențiate pe sexe, prevăzute cu dotări moderne, dușuri și grupuri sanitare, iar profesorii vor avea propriul vestiar. Totodată în clădirea care adăpostește bazinul de înot se regăsește și un cabinet de prim ajutor. Capacitatea acestuia este de 65 de persoane, construcția fiind proiectată pentru a fi utilizată simultan de două clase de elevi, împreună cu profesori și personalul de întreținere”.

Cele trei companii care au câștigat procedura de achiziție se vor ocupa de proiectare – faza de adaptare a proiectului la amplasament, de execuția lucrărilor și de asistență tehnică pe perioada șantierului.

Terenul de pe Aleea Oituz nr.14, din Ineu, a fost predat de primărie Companiei Naționale de Investiții încă din ianuarie 2021, printr-o hotărâre a Consiliului Local al Orașului Ineu.

Conform site-ului Companiei Naționale de Investiții, administrațiile locale din județul Arad au depus până acum 29 de proiecte pentru construirea unor bazine de înot. Dintre acestea, unul singur a fost finalizat – cel de polo din municipiul Arad, în valoare de peste 23 de milioane de lei. Un altul, tot din municipiu – „Construire bazin de înot didactic” are indicatorii aprobați, valoarea proiectului fiind de 12.7 milioane de lei, în timp ce un al treilea – cel de la Ineu – figurează ca fiind „în derulare”. Celelalte proiecte sunt doar pe lista sinteză.

2 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. so says:

  daca il fac ca si pe asta de la arad, mai bine sa se lase pagubasi !

 2. Uraaaaaa says:

  Și Ineul va avea o BALTĂ EUROPEANĂ

 3. tombola lunii

  România

  7 persoane cercetate într-un dosar de organizare de lupte între animale
  7 persoane, dintre care doi cetăţeni străini, sunt cercetate într-un dosar de organizare de lupte între animale şi operaţiuni financiare în mod fraudulos, în urma unor percheziţii făcute de poliţiştii braşoveni în judeţele Braşov, Cluj şi Sălaj.

  Mapamond

  Marea Britanie şi Franţa sunt de acord să acorde mai mult sprijin Ucrainei
  Premierul britanic Boris Johnson şi preşedintele francez Emmanuel Macron au convenit să ofere mai mult sprijin Ucrainei.

  Local

  Festivalul Berii a adus mii de arădeni pe Ștrandul Neptun
  În primele două seri de festival, zona comercială a Ștrandului Neptun s-a umplut de lume, amintind de vremurile de altădată. 7

  Mapamond

  Generalul rus Alexander Dvornikov ar fi fost înlocuit de Vladimir Putin
  Cel mai important general rus din Ucraina pare să fi fost demis din cauza ritmului lent al progreselor din Donbas. Dacă se confirmă, demiterea generalului Alexander Dvornikov, supranumit „Măcelarul din Alep” pentru distrugerea oraşului sirian în 2015, ar marca încă o remaniere majoră a comandamentului militar rus, sugerând că Putin este nemulţumit de modul în care se desfăşoară războiul. 2

  Local

  Cod galben de instabilitate atmosferică pentru o parte a județului Arad

  Local

  Ziua Drapelului Național al României, marcată la Arad
  Ziua de 26 iunie a fost proclamată Ziua Drapelului Național prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998. 4

  Local

  Femeie de 71 de ani, lovită pe trecerea de pietoni în timp ce traversa strada pe roșu
  4

  România

  România şi alte patru ţări încearcă să amâne planurile UE de a interzice vânzarea maşinilor pe benzină şi diesel
  România, Italia, Portugalia, Slovacia şi Bulgaria vor să amâne cu cinci ani un plan al Uniunii Europene de interzicere efectivă a vânzării de maşini noi pe benzină şi diesel începând cu 2035, potrivit unui document consultat de Reuters. 9

  Mapamond

  Unitatea grupului G7 este în pericol pe măsură ce costul războiului din Ucraina creşte
  Problema războiului din Ucraina va domina în mod inevitabil summitul naţiunilor G7 din Bavaria. Ultimele luni au însemnat un efort financiar considerabil pentru statele occidentale care susţin înarmarea Ucrainei.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.